osa wrote:svako onaj tko druge zbog različitih mišljenja etiketira nazivima ustaša, četnik, cionist i sl., ili je balav pa u principu i ne zna što to znači ili ima problem sam sa sobom.
Evo, ti ne mislis da si ustasa. Ja mislim. Smeta li ti moje drugacije misljenje?
Ostavi se jeftine demagogije. Ako neko ovdje ima problem, onda ti. Kroz jeftinu ironiju i cinizam u tvojim postovima provlacis kako su bosnjaci podmukli, zli, zaostali, neprincipijelni...i tako dalje, i tako ustaskije. Ne vidjeh te nikad da kritikujes bilo sta hrvatsko (osim hrvatskih komunista koji su mucki pobili neduzne ustase, i naravno, stipe mesica).
Koji ces q ovdje? Vise te niko ne shvata ozbiljno, jer si odavno napustio iluziju konstruktivne kritike i otvoreno poceo iskazivati neprijateljstvo prema svemu nehrvatskom.
Bio je tako svojevremeno jedan @livadic na forumu...da nisi ti taj? Njega su banovali cak i na hrvatskim forumima, jer je kolicina antimuslimanske propagande kod njega presla u paranoju. Pa, rekoh, mozda zato i ti visis na ovom forumu...