Mislim da su Vidović i Kunić provaljeni za sva vremena.seln wrote:Ima li neko link te famozne emisije, da i ja oseirim Mirnesov napad ludila?
Biseri iz izborne kampanje
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#301 Re: Biseri iz izborne kampanje
- holowey
#302 Re: Biseri iz izborne kampanje
interesantno mi je da je ajanovic kada je njemu postavljeno pitanje rekao da to nije kviz i preskocio odgovor koji garant nije znao, a onda je bio spreman da se smije drugima kada su se oni prosipali... sve je to ista bagra samo neki imaju mahalsko-pijacni fakultet a neki nemaju...funky_baby wrote:je li to to?
http://www.youtube.com/watch?v=JwomQxv5jPo
-
convict
#303 Re: Biseri iz izborne kampanje
evo večeras je nadmašio samog sebe. leti muha oko bajića, a mirnes upire prstom i kaže vidi se da muha ide na njega, zna se na šta ide muha... fuj! pod hitno ukinuti pravo korištenja medijskog prostora svakom idiotu koji se kandidujeBeen wrote:ja odavno primitivnijeg medijskog istupa nisam vidio do sinoć...ja.neron wrote:ljudi odavno nisu vidjeli ni čuli iskrenijeg čovjeka od Mirnesa i bht-u porasla gledanost
btw. BHRT je podnio prijavu protiv Ajanovića CIK-u zbog uzurpacije medijskog prostora i prostačkog vrijeđanja novinara u studiju.
- karanana
#304 Re: Biseri iz izborne kampanje
"vi ste gori od karadzica"
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#305 Re: Biseri iz izborne kampanje
šta Mirnes uradi kad završi Pravo?
prebaci skelu na ekonomiju.
ovaj vic se pričao kada se motao po čitaonicama PF u Sarajevu i kada ga je profesor ustavnog prava, Nedžad Duvnjak blamirao kao zadnjeg klošara...
što se tiče liste njegove stranke, dovoljno je vidjeti nosioca za federalni parlament
i sve će se samo kazati 
prebaci skelu na ekonomiju.
ovaj vic se pričao kada se motao po čitaonicama PF u Sarajevu i kada ga je profesor ustavnog prava, Nedžad Duvnjak blamirao kao zadnjeg klošara...
što se tiče liste njegove stranke, dovoljno je vidjeti nosioca za federalni parlament
- UndergroundMan
#306 Re: Biseri iz izborne kampanje
Zlobni li ste
... i samo cu vam ponoviti "ne dirajte mi Mirnesa"

- macan prvi
#307 Re: Biseri iz izborne kampanje
Ako zelite poboljsati reproduktivnu situaciju kod zivotinja, morate uvesti svjezu krv. E mi smo ta svjeza krv.
V. Katica, NSRzB
V. Katica, NSRzB
- macan prvi
#308 Re: Biseri iz izborne kampanje
Nas BiH podsjeca na punoglavca.
Neki clan SRS-a (ime nije vazno, u nazivu stranke se spominje ratni zlocinac
)
Neki clan SRS-a (ime nije vazno, u nazivu stranke se spominje ratni zlocinac
- macan prvi
#309 Re: Biseri iz izborne kampanje
B Butkovic, BHT 1, P. Kosoricu (DNS): Molim vas ugasite mobitel.
P. Kosoric: Rastavi mobitel uzivo pred kamerama.

P. Kosoric: Rastavi mobitel uzivo pred kamerama.
- macan prvi
#310 Re: Biseri iz izborne kampanje
Kakve veze ima jel to Federacija, RS, Afganistan...
Zijad Arapcic (DSI)

Zijad Arapcic (DSI)
- felipe kajetano
#311 Re: Biseri iz izborne kampanje
Dado dijasporitus wrote:[
Meni je najbolje kad je Bojana Bajica nazvao drugim Radovanom Karadzicem i onda dodao "Vidite da i muhe kruze oko njega" (neka se muha zatekla u studiju)
-
Eborg
#312 Re: Biseri iz izborne kampanje
Joj da hoće ova kampanja još potrajati! Sve pljušti od provala, otvaraju se gradilišta, jest' nam fino brate! 
- king31
- Bosnolog
#314 Re: Biseri iz izborne kampanje
Meni je Murnes legenda i nasa verzija Seselja u prozivanju krimokorumpiranih dvodecenijskih mafijasa,oduvjek mi je bio drag iako mu cesto emocije nadvladaju razum ali bi ga svakako volio vidjeti u BH parlamentu da se suocava sa Majkovickom,Kalabicem,Slavujom i ostalim Dodikovim fasistima,.....kao i minder supljoglavim izdajnicima i beskicmenjacima,......Jos da nije dodao svoje ime u imenu stranke sto mu nije trebalo bio bi mi jos drazi,.....(Sto bi rekoa Edo Majka )PipiDugaDevetka wrote:Mislim da su Vidović i Kunić provaljeni za sva vremena.seln wrote:Ima li neko link te famozne emisije, da i ja oseirim Mirnesov napad ludila?
Mi se bakcemo i tracimo vrijeme sa Bajicevom dimnom Nicijom Strankom,umjesto da podrzimo Mirnesa i njegovu probosansku BOSS Stranku,....
- Bosnolog
#315 Re: Biseri iz izborne kampanje
felipe kajetano wrote:RoĆko pa ti gotivis Seselja...bjez' eto ide @esexx
Ma ja sve godine navijam da Seleta vrnu u Srbiji,....On je sada najpotrebniji Srbiji da zasjedne na prestolonasljedstvo,posjece glave izdajnicke proevropske i provatikanske Tadiceve sluge.On ce objaviti rat NATO kvislinzima a prethodno se prikljuci Rusima i tako izvuci Srbiju iz blata sa Dodikom kao premijerom ujedinjenih srpskih drzava,....Cesto se pitam sto ga gnjave vise u Hagu,...svakako ga ne mogu osuditi na duzi period od vremana provedenog u haskoj sudnici,......
Mirnes je dobrocudna verzija Seselja,kritikuje vlast na slican nacin ali ne zagovara za sada Bosnu iz vremena Kotromanica sa Sandzakom i Bokom u njenom sastavu kao i Dalmacijom a niko ne zna sta nosi sutra,Mozda ga ponese.Sa njim u BH parlamentu ce biti mnogo interesantnija parlamentarna diskusija i govorancije.On je moj izbor numero one cije vrijeme dolazi,Sada ce biti lakse nekima poput Ciprusa i raznih Bajicevaca.......
Vidis ja imam siroku izbornu koaliciju od mrskog Hareta preko Kotromanica Komsica do jezikobezdlakog Mirnesa ,koji u svojoj stranci ima svoju verziju bosanske Cenicke koja ce izmarisati Dodinu Majkicku,stoga bi Azru Avdicku takode volio vidjeti u BH parlamentu pa cak i na premijesrkoj stolici Spirka Svirka.Ova Avdicka bi mnoge one mlitave lehomude ustrojila u parlmanetu i u vladi,Ona ima veca muda od vecine onih jalovih lelomuda koji joj nisu ni do koljena.Ja u njoj vidim nasu buducu Merkelovu i bosansku Kosorku ....Eh da mi je i nju vidjeti kad se skrpi sa Majkicevom i onom Micom Dodinom trofrtaljkom u BH parlamentu uz njenog stranackog sefa Mirnesa legendarnog
Gdje nam je Alfons Kauders ,da mu kazemo da bi ova Mirnesova Avdicka mogla poderati Jasmina i njegov tuzlanski SDP. Stoga se pazite doboro ove Mirnesove Cenicke-
- nellington
#316 Re: Biseri iz izborne kampanje
Jedini čovjek koji promoviše studiranje! Ljubi ga brat
- karanana
#317 Re: Biseri iz izborne kampanje
mislim da miki zasluzuje zasebnu temu.
- seln
#318 Re: Biseri iz izborne kampanje
zateznistub wrote:1400 + dva okviraseln wrote:Dobar si...kod nas je bilo 1500 maraka.-LIBERO- wrote:A kazu li ovi sto su nas "odbranili" kako su iz centrale SDA prodavali kalasnjikove po 1000DM po mom naselju??!
I kod tebe?
- nellington
#319 Re: Biseri iz izborne kampanje
@karanana: Slažem se! Može se napraviti split zadnje tri strane ove teme u novu temu: Mirness tha Boss 
- ja.neron
#320 Re: Biseri iz izborne kampanje
nađi nekoga ko hoće da bude kandidat na listi i da ne bude izabran (osim amora mašovića jer je on ikebana sda za prikupljanje glasova u kantonu Sarajevo)holowey wrote: blago tebi ako je to glavni razlog sto si na kandidatskoj listi.... i blago nama sa tobom... tu pokazujes da nisi nista bolji, cak si mozda i gori jer se otvoreno hvalis time, nego dosadasnja pozicija i opozicija u nasoj zemlji... sa ovakvim starim snagama, i sa ovakvim podmlatkom ova zemlja zasluzuje da je nestane sa lica zemlje, da joj se zatre svaki trag![]()
hajde ljudi nađite gdje sam ja nešto izvukao iz konteksta što je bajić rekao i napisao odmah ću priznati svoju grešku jer sve što sam rekao za bajića sam pročitao i lično gledao tako da su moje tvrdnje istinite, a što se tiče Mirnesa A. svima je jasno da nekad dobro pretjera ali i kako ne pretjerati sa ljudima koji ne izlaze iz guzice svojih šefova i stranačkih "uglednih biznismena"Dado dijasporitus wrote: Mirnesu, a izgleda i tebi, razumjevanje konteksta je izgleda visi evolucioni stepen koji on ocito nije niti ce ikad doseci. A ovo da hoces da udjes u skupstinu kako bi rijesio pitanje zaposlenosti podjsjeca me na onu parodiju Primus radija iz 80-ih kad fol intervjuisu kandidate za predsjednika Amerike i jedan kaze da on time prevashodno zeli da rijesi svoje stambeno pitanje. Samo sto je to tada bila komedija, a danas![]()
Inace zalosno je i to sto 80% komentara na ovoj temi se tice toga koliko MA moze daleko da pljune a koji za istinu nije zavrijedio ni da mu daju mirkofon. Na pijaci eno imate 60 takvih kao MA pa ako mislite da je ova drzava pijaca, glasajte za BOSS.
-
ljeljenca
#321 Re: Biseri iz izborne kampanje
ovaj video sa mirnesom je mocan. hvala!
uci citate! joj konjine! sofera iz tz-kantona.
uci citate! joj konjine! sofera iz tz-kantona.
- ja.neron
#322 Re: Biseri iz izborne kampanje
hajde napravi kviz sa pitanjima za što se mirnes zalaženellington wrote:@karanana: Slažem se! Može se napraviti split zadnje tri strane ove teme u novu temu: Mirness tha Boss
- Bosnolog
#323 Re: Biseri iz izborne kampanje
Eto vidis kako mi imamo mnogo vise Seselja od Srbije kako ih ti lijepo pobroja,....Samo jos da su zavrsili u Hagu i da svijetu objasnjavamo nadcivilizacijska dostignuca na pragu dvadeset prvoga vijeka skupa sa Vadikalom Vojom ,tvojoj sreci kraja ne bi bilo,a mozes mislit sta bi onda zborio i pisao,.......Suti i trpi wrote:Tako Bosnoloze, pokazi pravo lice. I iz ovih komentara se vidi da si ti ultranacionalisticki radikal. Nekada me podjecas na Mirnesa Ajanovica, nekada na Hasana Cengica, a nekada na Fatmira AlispahicaBosnolog wrote:Mirnes je dobrocudna verzija Seselja,kritikuje vlast na slican nacin ali ne zagovara za sada Bosnu iz vremena Kotromanica sa Sandzakom i Bokom u njenom sastavu kao i Dalmacijom a niko ne zna sta nosi sutra,Mozda ga ponese.Sa njim u BH parlamentu ce biti mnogo interesantnija parlamentarna diskusija i govorancije.On je moj izbor numero one cije vrijeme dolazi,Sada ce biti lakse nekima poput Ciprusa i raznih Bajicevaca........ Hajde, priznaj, koji si
!??
Bosnolog = bosnjacki Seselj.
Ma jok ba,ja sam ti druga strana medlje Bajic Baje iz Rudog,ali onog bez maske,........
Vidis da u izboru imam jako siroku koaliciju od Komsicevog SDP-a,preko,Halilovicevog BPS-a,Hareta Lepog do Mirnesa i njegove BOSS stranke,......Ja sam ti vise zdruzeno koalicioni Bosnoljub,............
- Bosnolog
#324 Re: Biseri iz izborne kampanje
karanana wrote:mislim da miki zasluzuje zasebnu temu.
- Bosnolog
#325 Re: Biseri iz izborne kampanje
Suti i trpi wrote:
Napravio sam korekciju na komentaru, ali si me preduhitrio sa citatom. No nema veze, nije tesko pretpostaviti kakav bi bio tvoj odgovor.
Respektujem te ako nisi hapac. Valjda nisi asketa kao Hasan Cengic () i patriota iz pjesme 'Domovina' Zabranjenog pusenja (
). Koliko god tvoje aktivnosti bile samounistavajuce (po tvoj mozak) i pogresne, svakom asketi odajem neki vid postovanja, jer ne podnosim kamuflirane (hapce) 'patriote' (bilo koje vrste). Imas pravo da se boris za svoje ideale, ali znaj da ce ti na tom putu stati 'mali iz Rudog'
.
Cuvaj se Cimbura!
http://www.youtube.com/watch?v=jVyqaD3k ... re=related