Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dalmatinka wrote:Čestitke Turskoj, biti će još velikih natjecanja. Naš HNS će se morati utješiti s 12-tak milijuna eura dobivenih od UEFE. Momcima hvala na uloženom trudu.
mogu ti reci da nije losa utjeha. ima hrvatska sjajnu buducnost i bilic je lafcina, svaka mu cast. blago vam se pa ga imate. ne bi ga mijenjali za denijala pirica?
@dalmatinka svaka cast.E ovo je primjer navijaca.
Iako je Bilic veceras puno grijesio u postavci igre evo i ja bih zamolio ako moze Piric za Bilica!
Dobro bi nam dosao jer ipak bi bio stranac koji vodi repku pa mu i nebi mogli kopati grob odmah nakon potpisa ugovora.
PS. BiH je potpisala SSP tako da tu spada i reforma sporta i zakona o sportu pa se mesetari vise nece moci setati po savezu. Rijesice se i taj belaj.
Joj evo sad gledam snimke s ulica beca, izgleda da je bilo marisane izmedju navijaca.
veca je sansa da majmuni iz saveza dodju pameti nego da bilic postane selektor nase repke. danas citam u svedskim novinama da bi on mogao biti selektor engleske reprezentacije i da se smatra novim murinjom.
blago im se pa ga imaju.
Last edited by callmethebreeeze on 21/06/2008 00:30, edited 1 time in total.
holandjani su odlicni i navijaci su im najludji...i oni su stoput veci fanatici nego hrvati glede nogometa obuti klompe,majicu sa vjetrenjacom i narancastu periku na glavu
kad bude bosne na takvim utakmicama navijacu za bosnu,taman da su
forza milan wrote:Meni je pravo zao Hrvatske, ali ne sto su ispali nego sto su onako igrali.
ti stvarno ni u cemu nisi objektivan
Pa ako je tebi Hrvatska igrala dobro onda... nemam rijeci. Kompletna hrvatska protiv b sastava ionako slabe Turske ne moze da se s loptom sastane. 2 sanse napravili i to je sve. Turci su imali inicijativu ako nista. A na terenu je ubjedljivo bio najbolji Hamit Altıntop kojem nijedan hrvatski igrac veceras nije dostojan kopacki zavezat. Covjek je zalutao medju one turske hadalje koji pojma nemaju sta je fudbal. Ja kontam kad se raja u HR nafura na svoju repku pa ne vide koliko su losi bili, ali kad se na Hrvate nafura nas Bosnjo i hvali ih bez ikakvog smisla samo ne bi li mu se reklo da je objektivan
Rezime: Hrvatska - nula, Turska - nula, zali Boze ko je igrao u cetvrtfinalu.
slazem se da hrvatska nije igrala onako kako su prije igrali , ali brate imali su sansi. turska je igrala kao real prije 4 godine. dodaju se dodaju, a niko nije blizu gola prishao. od svih igracha na terenu samo je modric pokazao sta je igrac
jao kako je bilić zajebo stvar, prvo petrič u igru a turska igra 5-3-2? trebao je uvesti 2 defanzivna vezna,pokrivača i vukojevića, a olića zamijeniti klasničem...isto tako malo rakitić, umjesto da napuca u nebesa loptu da se izvrši izmjena od dribla i gubi loptu za gol turske....sramota i bruka za hr igrače
još žalosnije je da izbor pucača penala bude na klincima koji nikada nisu igrali na euru kao rakitić, modrić i petrić!
ja sad vozim ovaj auto sa BH tablicama i žalosno kako su neki navijači evo ovdje u varaždinu reagirali na ovo...ajme al su puni kompleksi
callmethebreeeze wrote:ja hrvatima skidam kapu. da bog da da mi svi dozivimo da bosna bude izbacena iz cetvrtfinala. ili jos bolje; da bosna prodje u polufinale.
Ja ovo ne kontam nikako. Ko te pita za nase covjece??? Jedno je to da je uspjeh sto su Hrvati dosli d ocetvrtfinala i sto mi mozemo samo uzdisati za tim, a drugo je kakvu su partiju pruzili. Naucite se razdvajati te dvije stvari i recite svaka im cast kad su dosli dovde, a odigrali su lose. I to je objektivnost. A nas nemoj mijesati u prici, apsolutno smo nebitni, prica se o Turskoj i Hrvatskoj, dvije neovisne zemljes kojima Bosna i Hercegovina, treca neovisna zemlja, nema nikakve veze.
callmethebreeeze wrote:ja hrvatima skidam kapu. da bog da da mi svi dozivimo da bosna bude izbacena iz cetvrtfinala. ili jos bolje; da bosna prodje u polufinale.
Ja ovo ne kontam nikako. Ko te pita za nase covjece??? Jedno je to da je uspjeh sto su Hrvati dosli d ocetvrtfinala i sto mi mozemo samo uzdisati za tim, a drugo je kakvu su partiju pruzili. Naucite se razdvajati te dvije stvari i recite svaka im cast kad su dosli dovde, a odigrali su lose. I to je objektivnost. A nas nemoj mijesati u prici, apsolutno smo nebitni, prica se o Turskoj i Hrvatskoj, dvije neovisne zemljes kojima Bosna i Hercegovina, treca neovisna zemlja, nema nikakve veze.
izvini, sto te nisam pitao za dopust, ali ja mislim da je i te kako relevantno mijesati nas u svemu ove. ako nista, trebali bi se zapitati kako to da komsije iz godine u godinu imaju vrhunske sportiste u mnogim sportovima, koje njihove zemlje predstavljaju na velikim takmicenjima, a mi pucamo od srece kad jedan nas tim igra u 18. predkolu lige sampiona.
Last edited by callmethebreeeze on 21/06/2008 00:41, edited 1 time in total.
jako loša tekma... tortura za sve ljubitelje fudbala (neutralne naravno, ako takvih je bilo večeras u našoj državi) trajala je 118 minuta... i dramatičan kraj nije mogao saprati gorak ukus u ustima.
Hrvati su naletili na ekipu sretniju od sebe, koliko god to nemoguće zvučalo, i zato su sada na putu kući. Turcima treba priznati fanatizam, vjeru u sebe i borbu do kraja, što im već 3 puta donosi pobjedu u finišima utakmice. Možda su oni Grčka ovog evropskog?
bezveze trubimo po cesti... kao da je BiH prošla dalje
izvini, sto te nisam pitao za dopust, ali ja mislim da je i te kako relevantno mijesati nas u svemu ove. ako nista, trebali bi se zapitati kako to da komsije iz godine u godinu imaju vrhunske sportiste u mnogim sportovima, koje njihove zemlje predstavljaju na velikim takmicenjima, a mi pucamo od srece kad jedan nas tim igra u 18. predkolu lige sampiona.
Postujem, ali se zato otvori nova tema a ne zacatava se postojeca koja nema veze s tim
S Turcima je definitivno svaka utakmica za infarkt - za Hrvate sam rekao i prije , mogu stići daleko , ali ne mogu osvojiti EP - balkanski mentalitet je ono što ih je dokusurilo
Chemist wrote:Kao sto davno rece Gary Lineker, "Nogomet je igra u kojoj igraju 22 igraca i u kojoj uvijek pobjedjuju Nijemci" eh sad, slobodno, svijetla obraza ovo Nijemci mozemo zamijenit sa Turci, pa ljudi se vec tri utakmice zaredom vade iz dubioze i pobjedjuju
Uvijek se kaze igra se 90 minuta, al Turci igraju dok sudija ne svirne
Ne Turci igraju i kad sudije svirane - malo protrce okolo tek toliko da su sigurni.
Turci pobjedili svaka cast. Hrvatska bolja ekipa kako god. Kad su bili penali ja ugasio TV. Sve mi je bilo jasno.
van Basten wrote:jako loša tekma... tortura za sve ljubitelje fudbala (neutralne naravno, ako takvih je bilo večeras u našoj državi) trajala je 118 minuta... i dramatičan kraj nije mogao saprati gorak ukus u ustima. Hrvati su naletili na ekipu sretniju od sebe, koliko god to nemoguće zvučalo, i zato su sada na putu kući . Turcima treba priznati fanatizam, vjeru u sebe i borbu do kraja, što im već 3 puta donosi pobjedu u finišima utakmice. Možda su oni Grčka ovog evropskog?
bezveze trubimo po cesti... kao da je BiH prošla dalje
mostarac wrote:a mi smo ove turke dobili s drugim timom
jebem ti savez i sve u njemu
S druge strane izgleda da sam pogodio evropske prvake Njemacku vise nista ne sprijecava da ode do vrha gdje i pripada
Po mojim informacijama belaj i opsti haos u stocu, u mostaru tu i tamo, al uglavnom na zapadu mirno, na istoku opste slavlje
Zao mi je mojih dobrih prijatelja Hrvata, a drago mi je zbog onih koji svoju ljubav prema Hratskoj hrane mrznjom prema ovoj zemlji.
Ne budi previše optimističan, jer ako Holandija bude u finalu protiv Njemačke ima da ih oderu u svim segmentima igre.
Holandija ce tesko proci ruse, a Italiju moze samo uz pomoc crne magije. Italijani su jedno u grupi a drugo u knockout fazi i to je bar svima poznato
Ne treba im nikakva crna magija. Dovoljno da Sneider, Nistelrooy, Van Percie, Roben i ostali podese svoje nišanske sprave ima da Talijani budu izbušeni gore nego u grupnoj fazi. Ali prije toga Talijani trebaju proći Španiju sa itekako rasploženim Davidom Villom.
Last edited by Better Man on 21/06/2008 00:53, edited 1 time in total.
SiSaJuMe wrote:Turci na gozovacu,.. nezasluzeno,. uz srecu kroz cijelo takmicenje,.....Svabe idu u finale,,,,,,,
. Što se tiće nastavka Eura mislim da ni Turska, ni Njemačka nemaju šanse u finalu ko god a bude, a nadam se da će biti i uzeti Euro Holandija.
Slazem se Holandjani su jaki, i nadam se da ce u finale,. no vidis da i cobanske ekipe doguraju uz malo srece,. Lopta je okrugla,.. Nebi me iznenenadilo da se i zabari ovako provuku ko turci,.
.
Drago mi je zbog velikog strucnjaka i ujedno velikog prijatelja BiH Fatiha Terima a u istom trenutku mi je zao Hrvata iz prostog razloga sto u njihovoj zemlji takodje imamo velikog prijatelja, Stipu Mesica (inace ne volim politiku)...Prvo poluvrijeme nisam gledao tako da ne mogu komentarisati...drugo poluvrijeme samo Hrvati igrali, fakat Turke vile nosale...produzetci, Turci pokazali da znaju igrati fudbal i svaka im cast na velikoj srcanosti...penali, lutrija....Sretno Turcima u polufinalu i vise srece Hrvatima na SP 2010 na koje ce se sigurno plasirati...
Better Man wrote:
Ne budi previše optimističan, jer ako Holandija bude u finalu protiv Njemačke ima da ih oderu u svim segmentima igre.
Holandija ce tesko proci ruse, a Italiju moze samo uz pomoc crne magije. Italijani su jedno u grupi a drugo u knockout fazi i to je bar svima poznato
Ne treba im nikakva crna magija. Dovoljno da Sneider, Nistelrooy, Van Percie, Roben i ostali podese svoje nišanske sprave ima da Talijani budu izbušeni gore nego u grupnoj fazi. Ali prije toga Talijani trebaju proći Španiju sa itekako rasploženim Davidom Villom.
zivi bili pa vidili
Italija je to, a kad se govori o Italiji koju ne gotivim inace sekunde, njih se ne smije otpisati i mora se o njima pricati sa velikim postovanjem. Italijani su najbolje igrali kad su na guzove kroz grupu prolazili, a to ko prati fudbal zna.
campa_xxx wrote:Drago mi je zbog velikog strucnjaka i ujedno velikog prijatelja BiH Fatiha Terima a u istom trenutku mi je zao Hrvata iz prostog razloga sto u njihovoj zemlji takodje imamo velikog prijatelja, Stipu Mesica (inace ne volim politiku)...Prvo poluvrijeme nisam gledao tako da ne mogu komentarisati...drugo poluvrijeme samo Hrvati igrali, fakat Turke vile nosale...produzetci, Turci pokazali da znaju igrati fudbal i svaka im cast na velikoj srcanosti...penali, lutrija....Sretno Turcima u polufinalu i vise srece Hrvatima na SP 2010 na koje ce se sigurno plasirati...
Moram priznati da nisam mogla gledati utakmicu, ali znaš što se mene najviše dojmilo - način kako su se nakon završetka utakmice pozdravljali igrači obje utakmice. Da nam se malo ugledati na njih možda bi život bio ljepši. I još nešto ( nadam se da ne skrećem puno sa teme) - kopirano iz JL: Naši navijači tijekom cijelog susreta sinoć su bili ne samo 12., nego i 13. igrač, što očito nije bilo dovoljno. No, unatoč svemu, naši su navijači još jednom nakon posljednjeg 11-erca pozdravili igrače gromoglasnim pljeskom i navijanjem - Biti uz ekipu i kad pobjeđuju i kad gube.
Nažalost, utakmica će se pamtiti i po međusobnoj tučnjavi naših navijača koja se dogodila u prvom poluvremenu. Tijekom nekoliko minuta, koliko je trajala, nekoliko je navijača međusobno izmjenjivalo udarce, što je ostatak publike dočekao s velikim rušenjem.
- Vi ste budale, vi ste budale - orilo se skandiranje upućeno svim navijačima u trenucima te tučnjave
Ima nade da ovoga bude sve manje.