EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#1 EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Postovani forumasi, ...
otvaramo temu za sutrasnju utakmicu cetvrtine finala na Euro2008 izmedju Hrvatske i Turske.
Molimo Vas da se pridrzavate, prilikom registracije, prihvacenih pravila za ucesce na ovom forumu.
Svako zachatavanje, uvrede i sve ostalo sto odudara od uljudnog ponasanja ce biti sankcionirano, .... ovoga puta bez opomena.
Neka u Becu pobijedi bolji tim, a ovdje, ... na ovoj temi neka pobjedi razum.
SAX administratorsko-moderatorski tim.
otvaramo temu za sutrasnju utakmicu cetvrtine finala na Euro2008 izmedju Hrvatske i Turske.
Molimo Vas da se pridrzavate, prilikom registracije, prihvacenih pravila za ucesce na ovom forumu.
Svako zachatavanje, uvrede i sve ostalo sto odudara od uljudnog ponasanja ce biti sankcionirano, .... ovoga puta bez opomena.
Neka u Becu pobijedi bolji tim, a ovdje, ... na ovoj temi neka pobjedi razum.
SAX administratorsko-moderatorski tim.
- KemooSA
#2 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Hrvati su individualno bolji,ali mislim da ce odlucivati male nijanse i sanse za prolaz po meni su 60-40% za Hrvate.
Mislim da bi moglo biti crvenih kartona pa cu to sutra i odigrati na kladionici i svakako navijati za nase komsije!
Mislim da bi moglo biti crvenih kartona pa cu to sutra i odigrati na kladionici i svakako navijati za nase komsije!
-
zemo_online
#3 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Turci protiv Ceha u prvom poluvremenu nisu pokazali bas nista,a onda u drugom sasvim druga igra.Ne znam kako to,promjena taktike ili sta?
Hrvati su bolji od Turaka sto ne znaci da ce pobjediti jer je pitanje koliko turska taktika pase Hrvatima i obratno?
Hrvati su bolji od Turaka sto ne znaci da ce pobjediti jer je pitanje koliko turska taktika pase Hrvatima i obratno?
-
Umjetnik a
#4 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
turski igrači imaju nevjerovatnu snagu što su pokazali protiv švice i češke, to je zato što imaju posebne trenere za kondiciju
puni su snage i igraju do zadnje minute, za razliku od hrvatskih igrača koji do 70 minute polovina padnu
naprijed turska
puni su snage i igraju do zadnje minute, za razliku od hrvatskih igrača koji do 70 minute polovina padnu
naprijed turska
- rajvosa^
#5 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Osim kad igraju protiv svabaUmjetnik a wrote:turski igrači imaju nevjerovatnu snagu što su pokazali protiv švice i češke, to je zato što imaju posebne trenere za kondiciju
naprijed turska
- scheph
#6 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Hajmo Turci...! 
- Edin H.
#7 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Unakazice ih Hrvati, realno jedno 4 - 0 (ne moze vise jer nema ko' gola dati, ne igra Eduardo).
-
ero_sa_onog_svijeta
#8 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Hrvatska -Njemačka
Hrvatska-Nizozemska
(nisam objektivan)
Hrvatska-Nizozemska
(nisam objektivan)
- rIder
#9 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
ko god da prođe najebo je od švaba
- max_power
#10 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
bice dosadna utakmica poput one Austrija-Hrvatska, pa ko bude imao hladniju glavu u odredjenom trenutku...
-
HRVojeVukcicHRVATinic
#11 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Realno Hrvatska ima više šanse, teško će zaustaviti Rakitića na lijevoj strani + Srna na desnoj + kompletno odmoren i uigran tim.
Očekujem udare po bokovima, ovisiti će o turskoj obrani koja je najslabija njihova karika, a navodno njihov rezervni golman je
rupa na sviralu.
Turci koliko ja znam imaju najmanje trojicu igrača iz standarnog tima koji neće igrati, teško je praviti nove kombinacije.
S obzirom na ovo gore finalni rezultat bi mogao biti 2:1u korist Hrvatske ili eventualno na penale. Igra sa puno prekida i žutih kartona.
Očekujem udare po bokovima, ovisiti će o turskoj obrani koja je najslabija njihova karika, a navodno njihov rezervni golman je
rupa na sviralu.
Turci koliko ja znam imaju najmanje trojicu igrača iz standarnog tima koji neće igrati, teško je praviti nove kombinacije.
S obzirom na ovo gore finalni rezultat bi mogao biti 2:1u korist Hrvatske ili eventualno na penale. Igra sa puno prekida i žutih kartona.
- cyprus
- Ashrafieh
#13 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Turci nemaju nikakve taktike, a nemaju ni manekena na golu, već nekog delegata. Jedino
što mogu je kao muhe zunzare bezglavo zujiti okolo 90 minuta
Berti Vogts je upravo rekao da se raduju Hrvatskoj, publika u studiju (švicarska) je ostala paf
što mogu je kao muhe zunzare bezglavo zujiti okolo 90 minuta
Berti Vogts je upravo rekao da se raduju Hrvatskoj, publika u studiju (švicarska) je ostala paf
- kicky
#14 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Hrvatska je pokazala bolju igru u prvom dijelu prvenstva, a vidimo na primjeru Portugala (tj. Njemačke), da to ništa ne znači! Mogla bi se vrlo lako opet desiti Grčka
. Zato, šasne: 50:50 i nadam se da će sve završiti u miru i blagostanju 
- rajvosa^
#15 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Hrvatska ce ocitat lekciju Turskoj u nogometu, bas kao sto su Svabama (a i opet ce)
Hrvatska nije Ceska, pa da Turci odjednom pocnu igrati nogomet. Tu utakmicu su Cesi izgubili. Sutrasnju utakmicu ce HR da pobijedi s najmanje 2 razlike.
-
emra_a
#16 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
2-1 za Tursku
go turkey
turci su puni euforije i samopouzdanja,sve ce uciniti da pobjede ovo
go turkey
turci su puni euforije i samopouzdanja,sve ce uciniti da pobjede ovo
-
husejnagic
#17 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
mah to je ipak 1/4 finala pa je moguce sve i svasta, gledajuci ekipe hrvati imaju bolju ali tesko da ce to igrat ulogu kao i do sada srce, volja i na kraju talenat ce presuditi... ev veceras na sva pisanja i na sve c.ronaldo je kao najbolji trenutni nogometas, a vidi l njega ko da je potrcao kako treba a ne svaki put kada je prekrsaj na njemu je prvo da digne glavu da se pogleda na ekranu da vidi kakav je ... zato i sutra mislim da ce srce presudit... tipujem hrvate ipak su komsije prve... 
- homo_sapiens
#18 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Ja i dalje slijedim svoje prognoze od ranije, prikazane na temi Soccer Pool, tako da pretpostavljam pobjedu hrvatske reprezentacije. Tim prije, jer su tehnicki mnogo kvalitetniji igraci, imaju jaci motiv, a i vodstvo im je neuporedivo strucnije (Bilic), sto znaci da ce Hrvati Turke nadmasiti i taktikom, posebno na sredini terena. Osjecam da ce se po terenu kretati kao muhe bez glave
Medjutim, mislim da Hrvati u ovoj utakmici, slicno kao i Nijemci u vecerasnjoj protiv Portugalaca, nece dati svoj maksimum, vec ce to biti u duelu 25.juna u Baselu, upravo izmedju njih dvije ekipe. Dakle :
--- Cetvrtina finala: ---
Utakmica br. 26 ...... B 1 – A 2 ........ Hrvatska – Turska ....... 3:0
Medjutim, mislim da Hrvati u ovoj utakmici, slicno kao i Nijemci u vecerasnjoj protiv Portugalaca, nece dati svoj maksimum, vec ce to biti u duelu 25.juna u Baselu, upravo izmedju njih dvije ekipe. Dakle :
--- Cetvrtina finala: ---
Utakmica br. 26 ...... B 1 – A 2 ........ Hrvatska – Turska ....... 3:0
- Ashrafieh
#19 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
I Günther Netzer kaže da Hrvatska ide dalje ... izgleda da će cijela Njemačka sutra biti uz Hrvatsku

-
emra_a
#20 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Turkiye
steta jedino sto je demirel izbacen,,ali kazu da je ovaj zamjenik takodjer talentovan i iskusan pa ne mora da znaci nista
steta jedino sto je demirel izbacen,,ali kazu da je ovaj zamjenik takodjer talentovan i iskusan pa ne mora da znaci nista
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Navijam za komtije Hrvatsku !!!!
Hrvatska - Turska 2-1
Hrvatska - Turska 2-1
-
sabanss
#22 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Jel' mislis da je Bilic vece ime od Terima? Jes' da je ovaj mlad i perspektivan, ali cini mi se da Terim ima dovoljno trofeja da se ne moze reci da je Bilic neuporedivo (ako je uopste) kvalitetniji.homo_sapiens wrote:Ja i dalje slijedim svoje prognoze od ranije, prikazane na temi Soccer Pool, tako da pretpostavljam pobjedu hrvatske reprezentacije. Tim prije, jer su tehnicki mnogo kvalitetniji igraci, imaju jaci motiv, a i vodstvo im je neuporedivo strucnije (Bilic), sto znaci da ce Hrvati Turke nadmasiti i taktikom, posebno na sredini terena. Osjecam da ce se po terenu kretati kao muhe bez glave![]()
- Mahalac
#23 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Dosada Hrvati nisu odigrali nijednu losu utakmicu (osim mozda malo 1 pol. protiv Aus.). Necu reci nadam se nego mislim da ce sutra pritisak uraditi svoje i da ce Hrvatska, kao i skoro svi timovi dosada na ovom prvenstvu odigrati jednu losu utakmicu i izgubiti.
Realno, po meni stoji cinjenica da je Cro tim individualno bolji od Turske koja opet odlikuje itekako bitna velika motivacija. Hrvate kao sto sam rekao i ranije nisam vidio u izdanju protiv jedne dobre i raspolozene repke tako da im ne mogu ni prognozirati doseg.
Na srecu se ne bi ni jedan ni drugi tim trebali uzdati jer su je dosada imali napretek.
Jedno je sigurno koja god ekipa da prodje nece vise biti utakmice kao sto je to nocas bila Njem-Port.
Realno, po meni stoji cinjenica da je Cro tim individualno bolji od Turske koja opet odlikuje itekako bitna velika motivacija. Hrvate kao sto sam rekao i ranije nisam vidio u izdanju protiv jedne dobre i raspolozene repke tako da im ne mogu ni prognozirati doseg.
Na srecu se ne bi ni jedan ni drugi tim trebali uzdati jer su je dosada imali napretek.
Jedno je sigurno koja god ekipa da prodje nece vise biti utakmice kao sto je to nocas bila Njem-Port.
Last edited by Mahalac on 19/06/2008 23:42, edited 1 time in total.
- Epitop
#24 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Ja ne vidim ni jednu ekipu kao pobjednika u regularnom dijelu i produžetcima. Penali će odlučiti pobjednika.
- SiSaJuMe
#25 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska
Nadam se da ce Hrvatska zabit najmanje 2 gola. Turci su i dobro dogurali kako igraju. Nadam se revansu Svaba i Kroata.