yebote sloboda i celik.....nije za vas nikakva titula...eto vam vas red,kad dodjete pred starijeg brata onda klecite...Raul_tz wrote:MOzda malo upaliti tv vidjeti,da se ne sprecavaju samo slobodini navijaci,mozda vidjeti kako drotovi sprovode silu samo na navijacima a ne tamo gdje trebaju,reko mozda malo a ne ovako ko maksum po diviziji lupetati....lahor wrote:Prvi put kako ova nasa liga postoji Sloboda je postala neki faktor jer godinama smo strepili da jadni ne ispadnu iz lige.Evo sad su dosli do polufinala kupa i ostvarili povoljan rezultat sa najvecim klubom u drzavi.Zelim od sveg srca da istraju u svojoj borbi kako u prvenstvu tako i u kupu ali isto tako molim manijake da ako budu isli u Tuzlu ne mlate domace navijace.Prosli put se desilo da su otisli njih par stotina i pravili nered po tuzlanskoj carsiji tukli fukare itd. pa sad neke fukarice zovu na osvetu iako su ovde na forumu tvrdili kako su razbili manijake.A o njihovom dolazku u Sarajevo nema se sta pisati,kazu neda im murija da dodju kao da idu u drugu drzavu...
Nemoze se u sarajevo vijecno davati bodovi sad se valja malo potruditi...aha....
Doso red na slobodu i celika,![]()
![]()
![]()
![]()
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lahor
#301 Re: FK Željezničar
-
laku noć
#302 Re: FK Željezničar
"Bosanski Eto"TM1987 wrote:Sto je najgore uskoro ce oni sa Dinamom u EURaul_tz wrote:sve je ono uredu,al jel mora bas dinamo i mamic da ih uzme.....grunt wrote:
Pa neka idu u EU.....
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#304 Re: FK Željezničar
@veljaca, .... grad se zove Zenica, .... !?veljaca wrote:Ma Buba je KRALJ. Danas je ZABIO za demoliranje smrdice .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#305 Re: FK Željezničar
Čestitam na današnjoj pobjedi 
-
nikad_izvini
#306 Re: FK Željezničar
Imal đe Čelika
Imal đe titule
Pa-pa.Ostajte tamo gdje jeste
Komparacija suđenja u Zenici i Sarajevu
Izgubili a nema nekih velikih povika na suđenje.Onaj kloc je isključen jer je navikao da se ponaša,kako se ponaša, kod kuće,na ragbi terenu 
-
direktor77
#307 Re: FK Željezničar
ma super...bit ce modrica prvaknikad_izvini wrote:Imal đe ČelikaImal đe titule
Pa-pa.Ostajte tamo gdje jeste
Komparacija suđenja u Zenici i Sarajevu
Izgubili a nema nekih velikih povika na suđenje.Onaj kloc je isključen jer je navikao da se ponaša,kako se ponaša, kod kuće,na ragbi terenu
-
direktor77
#308 Re: FK Željezničar
ma ode on za par desetina hiljada zvanicno i nekome dvije stoje nezvanicno i to je to.....zgembo_sa wrote:Eto im ga za milioncic
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#309 Re: FK Željezničar
pitar sam ali sam bio na utakmici danas da navijam protiv njih
svaka čast Želji na pobjedi
-
direktor77
#310 Re: FK Željezničar
ah sta ces ko pitarFaruk wrote:pitar sam ali sam bio na utakmici danas da navijam protiv njih
-
direktor77
#311 Re: FK Željezničar
nisam bio na dvije, a ostalo jesam, niko me nije ruzno pogledo, mozda ljudi smradove namirisu pa ih razbiju.
- zgembo_sa
#312 Re: FK Željezničar
ce da vidimodirektor77 wrote:ma ode on za par desetina hiljada zvanicno i nekome dvije stoje nezvanicno i to je to.....zgembo_sa wrote:Eto im ga za milioncic
-
manga
#313 Re: FK Željezničar
da ne bude zabune, ne zanima me internet prepucavanje i takve stvari, i ne mislim ulaziti u prepirku ni sa kim, znaci ja sam manijak i danas sam svojim ocima vidio ( automatski nije prica rekla-kazala ) kako momci iz kortea robijasa dizu TRI prsta pri tome imajuci oko vrat BAR sal
Kako onda da ja ne zelim vise da modrica bude prvak ???
Eto im sada svima pocev od Sabica kojeg smatram za najveceg primitivca i seljaka u ovoj jadnoj ligi pa do ive istuka koji je pompezuno najvljivo titulu na grbavici...
PA PA, moglo bi se reci da vam je ovo vracen dug za sve one utakmice koje ste vi isli na "noz" protiv nas i kad vam uopste nije trebalo a mi se borili za titulu ili u slucaju iz historije ne znam tacno godinu, kad je nama bod falio za opstanak a vama ni zasta i vi nas dobijete 1 0...
Znajte da vam je danas VELIKI ZELJO UZEO titulu i probajte sa tim zivjeti...
Eto im sada svima pocev od Sabica kojeg smatram za najveceg primitivca i seljaka u ovoj jadnoj ligi pa do ive istuka koji je pompezuno najvljivo titulu na grbavici...
PA PA, moglo bi se reci da vam je ovo vracen dug za sve one utakmice koje ste vi isli na "noz" protiv nas i kad vam uopste nije trebalo a mi se borili za titulu ili u slucaju iz historije ne znam tacno godinu, kad je nama bod falio za opstanak a vama ni zasta i vi nas dobijete 1 0...
Znajte da vam je danas VELIKI ZELJO UZEO titulu i probajte sa tim zivjeti...
- fole13
#314 Re: FK Željezničar
Iduce godine Zeljeznicar ce igrati u Drugoj ligi

- campa_xxx
#315 Re: FK Željezničar
Sanjaj decko sanjaj...fole13 wrote:Iduce godine Zeljeznicar ce igrati u Drugoj ligi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sta ima
#316 Re: FK Željezničar
[quote="manga"]da ne bude zabune, ne zanima me internet prepucavanje i takve stvari, i ne mislim ulaziti u prepirku ni sa kim, znaci ja sam manijak i danas sam svojim ocima vidio ( automatski nije prica rekla-kazala ) kako momci iz kortea robijasa dizu TRI prsta pri tome imajuci oko vrat BAR sal
Kako onda da ja ne zelim vise da modrica bude prvak ???
Znajte da vam je danas VELIKI ZELJO UZEO titulu i probajte sa tim zivjeti...[/quote
e moj manga najede se iti zapisa neki pripazi se
saba i ivo su za tebe gospoda
jedino sto si pametno reko da je Zeljo veliki klub i cestitke na pobjedi a ako uljari ili listicani i uzmu titulu ti si za zaljenje
Znajte da vam je danas VELIKI ZELJO UZEO titulu i probajte sa tim zivjeti...[/quote
e moj manga najede se iti zapisa neki pripazi se
saba i ivo su za tebe gospoda
jedino sto si pametno reko da je Zeljo veliki klub i cestitke na pobjedi a ako uljari ili listicani i uzmu titulu ti si za zaljenje
-
mo_ne_ra
#317 Re: FK Željezničar
Modriča i Široki nisu za titule prije svega što nemaju navijača, a ovi prvi ni stadiona ali nažalost neko od njih će biti prvi. Čelik ima i stadion i navijače ali ne može se gospodo silom dobijati utakmice, kad tada će to nekome lupiti o glavu. Željezničar je bio veliki klub danas trenutno to nije, ali je svakako ostvario veliku pobjedu i treba im čestitati na tome.
-
Mobile_Disco
#318 Re: FK Željezničar
"Fantasticno sudjenje" na grbavici
Da je sudio kako treba.. i pustio da se igra.. bila bi vam avlija u drugu ligu.. ali nema veze.. "fantastican" kriterij kod crvenog kartona
Koga vi lazete da se moze igrati kod vas posetno?
-
LSD
#319 Re: FK Željezničar
3-2...dosta za 3 boda to je najbitnije...mogli smo ih bas natrpati danas ali realizacija nam nije jaca strana...a odbrana nam je tanka pravo...ispade Sabic igracina sa onim golom
(niko se nije ni potrudio sa bar pokusa blokirati onaj sut)...SIMO MJENJAJ NESTO U ODBRANI!! radi sta znas i umijes,ali mjenjaj samo...ali dobro je...idemo dalje...sad opet sa pitarima na Kosevu 
-
LSD
#320 Re: FK Željezničar
Jah...a ti naivko vjerovao nama,jeldeMobile_Disco wrote:"Fantasticno sudjenje" na grbaviciDa je sudio kako treba.. i pustio da se igra.. bila bi vam avlija u drugu ligu.. ali nema veze.. "fantastican" kriterij kod crvenog kartona
- Epitop
#321 Re: FK Željezničar
Izgubili ste dodir s relanošču i ne znate šta je pošteno. Ljudi iz Sarajeva mi govore da nije bilo jasno i da je nepošteno dobio Lukačević crveni, a vi prosipate bajke da se pošteno sudi.
I još Haaaloooo Manijaci čujeeeeteeee li nas? Mislim da bi poslije današnje tekme mogli zatvoriti ovu svoju temu o F.K. Želji i ne predstavaljati se navijačima, več kao publika.
I još Haaaloooo Manijaci čujeeeeteeee li nas? Mislim da bi poslije današnje tekme mogli zatvoriti ovu svoju temu o F.K. Želji i ne predstavaljati se navijačima, več kao publika.
-
mo_ne_ra
#322 Re: FK Željezničar
Zašto mali Avdić ne igra. Bio je ovdje u Mostaru i sjajan je igrač koliko sam mogao vidjeti, ali izgleda da nema menadžera koji bi ga gurao.
- Suicidal Siberian
#323 Re: FK Željezničar
Igrač Čelika sa brojem 3, namjerno udara laktom u glavu malog Muharemovića sa ciljem da napravi incident, što mu je uspjelo al na njegovu nesreću jer je linijski sudija bio 3 metra udaljen...i da sudija je pustio da se igra, jer da nije pustio, ne bi bilo 5 golova na utakmici...čista, fer i korektna utakmica...a na silu se ništa ne može...i nikad nečete biti prvaci, baš zbog toga.Mobile_Disco wrote:"Fantasticno sudjenje" na grbaviciDa je sudio kako treba.. i pustio da se igra.. bila bi vam avlija u drugu ligu.. ali nema veze.. "fantastican" kriterij kod crvenog kartona
-
LSD
#324 Re: FK Željezničar
Necemo zatvoriti temu o Zelji,a ti misli sta hoces...ustvari ne znam sta ti trazis ikako na ovoj temi.Epitop wrote:Izgubili ste dodir s relanošču i ne znate šta je pošteno. Ljudi iz Sarajeva mi govore da nije bilo jasno i da je nepošteno dobio Lukačević crveni, a vi prosipate bajke da se pošteno sudi.
-
Mobile_Disco
#325 Re: FK Željezničar
Suicidal Siberian wrote:Igrač Čelika sa brojem 3, namjerno udara laktom u glavu malog Muharemovića sa ciljem da napravi incident, što mu je uspjelo al na njegovu nesreću jer je linijski sudija bio 3 metra udaljen...i da sudija je pustio da se igra, jer da nije pustio, ne bi bilo 5 golova na utakmici...čista, fer i korektna utakmica...a na silu se ništa ne može...i nikad nečete biti prvaci, baš zbog toga.Mobile_Disco wrote:"Fantasticno sudjenje" na grbaviciDa je sudio kako treba.. i pustio da se igra.. bila bi vam avlija u drugu ligu.. ali nema veze.. "fantastican" kriterij kod crvenog kartona
Danas su vam linijski posebno bili naklonjeni
Budi realan .. da ste pobjedili kako treba.. ja bih vam cestitao.. ali zakinuti smo od sudije maximalno.. tako da nazalost.. zaboravite one price da se na grbavici najbolje moze igrati.. i da je sve fer i korektno.. evo jedan mali dokaz.. 4 minute sudijskog vremena.. ne odigra se ni 30 sekundi..
Last edited by Mobile_Disco on 14/04/2008 00:01, edited 1 time in total.