djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Bea_Trix wrote:vazi, budem :D hvala na savjetima :D
pa nam onda mozete organizovati kurs lijepog ponasanja :D
madner

Post by madner »

Nosferatu wrote:Ja ako mogu uputiti kritiku muskarcima u Sarajevu ta bi bila da su se propederisali kao bjelosvjetski metroseksualcic, kojima je ofirno s "jajanon" sjest pivu popi't jer se pije sad zesca, tacnije lize, s dna kakve case. Cak se i piva propederisala pa je serviraju u flasici od Fruktalovog soka.
Ma nemoj se sikirat, ima još mjesta gdje se ispod 0.5 ne naručuje ništa 8)
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

bosanska rijec wrote:Danas na ovoj temi negdje procita mahalusa izjavi "dovoljno smo ih blatili"
Sad nesto kontam , jel to ona dosla da vam vrati..sa jedne druge teme ...
kritikovati muskarce razumijem, al toliko povrijedjana sujeta pa prelazi na kritiku cijele nacije, prosto nevjerovatno

a ta druga tema
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... t=#1362255
mahalusha80 wrote:jel de bi reko covjek ne seru i ne prde a kad prnu to je mosus :lol:
veca_sa wrote:zadnja 2 dana najvise prica u shupku, govnima i sranjima...

smrdi joj smrdi a sve od njenog prsta, i jos ih nije oprala ...

:lol: :lol:
hahaha nije do nas do nje je ipak i njene pite od govana hahah :lol: :lol: :lol: i gdje sve gura i ne gura ruke i noge hahahha :lol: :lol: :lol:
kanada71

Post by kanada71 »

Sta se bunite, cura je potpuno u pravu, kultura momaka je na jako niskom nivou.
radiostar

Post by radiostar »

kanada71 wrote:Sta se bunite, cura je potpuno u pravu, kultura momaka je na jako niskom nivou.
da da, ovi momci u kanadi su uzas zivi.

ne znam je li vec bilo, ali:

ja sam balkanboy i smrdim na znoj...

;)
River_isle

Post by River_isle »

Nase momke je toliko zahvatio val metroseksualnosti da me nekad stid bude sjediti s nekim momkom na cijim se noktima mozes ogledat, a ja nisam recimo imala kad da svoje namazem :lol: usminkanih, namirisanim nikad nije bilo toliko koliko danas, osim toga sarajevski momci uvijek su drzali do vlastite higijene pa ne mogu reci da sam primijetila usmrdjene, neuredne itd.
sto se romantike tice, zensko sam pa mi nije svaki put do toga...
:roll:
da zakljucim :) nista kontra nasih momaka :kiss:
Koshpa

Post by Koshpa »

Ja sto nas nahvali, reko bi covjek mi.... :roll: :D
River_isle

Post by River_isle »

ma ko to zaluto na ljubav/sex :lol:

u prilog kakvi su nasi muskarci:
faraon_sa wrote:Mozda nije pravo mjesto za ovu temu ali trebam malu pomoc...
Ja i djevojka u februaru slavimo godinu dana (masala) :D
i tako odlucismo taj vikend provesti sami, van grada, na nekoj od nasih zimskih ljepotica. To je vise njena zelja, ja bas ne volim snjeg ali eto :lol: Dakle, interesuje me kakva su vasa iskustva i dali imate neki prijedlog za smjestaj na bjelasnici, igmanu, jahorini... To moze biti hotel, vikendica, apartman... prvenstveno me interesuju cijene, a naravno i vasi utisci. Trebao bi se potruditi da sve bude extra dobro :-D
Last edited by River_isle on 17/01/2008 08:19, edited 1 time in total.
*angelina*

Post by *angelina* »

Dena wrote:
RIZVA wrote:sta vi nama nudite sem one "rabote" :D :D :D :-)
Podsjeti me na pravo dobar clanak :lol:
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DOBAR!
kanada71

Post by kanada71 »

Mislim da je tema o momcima u BiH, zar ne? O momcima u Kanadi mozemo poslije.

Nisamo zalutao ovde, dugo citam forum, ali nisam postavljao komentare. Ovo je tema vrijedna registracije u svakom slucaju. ;)
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Danasnja ponuda za mahalusu ... :D

Image
be highirly

Post by be highirly »

ja sam isti ovaj prvi :lol: :lol: mozda se malo vise 'cujem' od ganje :lol:
sirena

Post by sirena »

Pa da i ja iznesem svoje mišljenje o ovoj temi. Najprije moram reći da sebe smatram dovoljno kompetentnom da kažem nešto o ovome, jer prije svega imam dovoljno godina (nakupilo se) i iskustva u muško - ženskim odnosima, a imam i iskustva sa upoznavanjem stranaca.
Dakle, tema i nije skroz bez veze mada se u principu ne slažem sa konstatacijom da su Bosanci generalno neuredni i da smrde. Naime, istina je da naši muškarci uglavnom nisu pristalice tih 'ženskih lickanja' tipa 5-6 krema, losiona i sl. Međutim, većina naših muškaraca drži do svoje urednosti u mjeri redovnog tuširanja i brijanja. Ta količina urednosti je za mene sasvim dovoljna i poželjna jer ja jednostavno nisam ljubitelj feminiziranih muškaraca. Naravno, postoje cure koje to vole pa će morati to tražiti negdje drugo (ima takvih muškaraca i u Bosni ali ih je još uvijek malo).
E sad da se osvrnem na strance. Desetak godina sam radila u tom međunarodnom okruženju, i ono što ja mogu reći jeste da je teško generalizovati bilo šta. Međutim, činjenica je da su zapadnjaci (Švedska, Njemačka, Britanija, Francuska) ipak bili mnogo uredniji i ljepše mirisali od istočnjaka (Pakistan, Indija). A Bosanci su tu negdje u sredini između ove dvije skupine.
I što se mene tiče, to je zlatna sredina :)

Izvinjavam se zbog dužine posta.
tehnolog

Post by tehnolog »

Glupo je bilo sta generalizovati pa tako i konstataciju da su nasi muskarci neuredni smatram proizvoljnom i netacnom.
Istina je da nas ima svakavih a kad je rijec o nekulturi dalo bi se puno toga napisati i o ponasanju nasih djevojaka i zena. :-D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

tehnolog wrote:Glupo je bilo sta generalizovati pa tako i konstataciju da su nasi muskarci neuredni smatram proizvoljnom i netacnom.
Istina je da nas ima svakavih a kad je rijec o nekulturi dalo bi se puno toga napisati i o ponasanju nasih djevojaka i zena. :-D

opletite :oops: plus slazem se sa tobom :D
had da cujemo :oops:
_LoLiTa_

Post by _LoLiTa_ »

Tu si tek u pravu, toliko ima smrdusa koje se ne tusiraju i misle da kake tahan halvu i piske parfem, da ta demistifikacija vec zasluzuje posebnu temu!
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

jebo vas vise smrad. Ova tema se smao na smrad svodi. Valjda ima nesto drugo osim smrada :oops:
Misim na one zenske glasne rasprave u tramvaju, komentarisanje i sl. Meni se kosa digne na glavi kad cujem onaj sanerski govor :roll:
Poput"Hajd jaranice, ziva bila, makni mi se s vrata da prodjem ko gospoja" :lol:
*angelina*

Post by *angelina* »

nosferatu, fasciniras!
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Ma kakav smrad? To je prirodni miris muzjaka ...

Image
plemba

Post by plemba »

eh na sto se ova tema pretvori...
no mahalusha ju je zapocela
mahaluso, ono sto sam primijetio jeste da volis generalizirati stvari....a posebno pitanje je gdje se ti kreces i u kojim krugovima.
svugdje na svijetu ima svega pa tako i kod nas...ali ako ti ne mozes prepoznati ono sto je ok, to je onda tvoj veliki problem, moram priznati...
savjet...... otvori oci i gledaj..
funaki

Post by funaki »

plemba wrote:eh na sto se ova tema pretvori...
no mahalusha ju je zapocela
mahaluso, ono sto sam primijetio jeste da volis generalizirati stvari....a posebno pitanje je gdje se ti kreces i u kojim krugovima.
svugdje na svijetu ima svega pa tako i kod nas...ali ako ti ne mozes prepoznati ono sto je ok, to je onda tvoj veliki problem, moram priznati...
savjet...... otvori oci i gledaj..
Vrlo dobro receno!

Usput, dobro dosao :D
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

jao u sta se ovo pretvori :D ali ne mogu reci da nije bilo zanimljivo citati , mnogi komentari su sasvim ok i svidjaju mi se cak i neki koji su mi uputili kritike :-) i to je ok. ali samo da dodam da nisam generizovala sve muskarce, vec sam rekla da ih je vecina takvih i ostajem pri tome :-?
anway ljubim vas sve :D
obuca

Post by obuca »

:x drakulo
sto nisi uz ono ljubim vas napisala i da nas volis i cmoku stavila
ufffff ovih zena danas :D
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

mahalusha80 wrote:jao u sta se ovo pretvori :D ali ne mogu reci da nije bilo zanimljivo citati , mnogi komentari su sasvim ok i svidjaju mi se cak i neki koji su mi uputili kritike :-) i to je ok. ali samo da dodam da nisam generizovala sve muskarce, vec sam rekla da ih je vecina takvih i ostajem pri tome :-?
anway ljubim vas sve :D
'Vake smrdljive? Ma i mi tebe ... :P
Post Reply