pa nam onda mozete organizovati kurs lijepog ponasanjaBea_Trix wrote:vazi, budemhvala na savjetima
djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
- madner
Ma nemoj se sikirat, ima još mjesta gdje se ispod 0.5 ne naručuje ništaNosferatu wrote:Ja ako mogu uputiti kritiku muskarcima u Sarajevu ta bi bila da su se propederisali kao bjelosvjetski metroseksualcic, kojima je ofirno s "jajanon" sjest pivu popi't jer se pije sad zesca, tacnije lize, s dna kakve case. Cak se i piva propederisala pa je serviraju u flasici od Fruktalovog soka.
- Troll_Happens
hahaha nije do nas do nje je ipak i njene pite od govana hahahbosanska rijec wrote:Danas na ovoj temi negdje procita mahalusa izjavi "dovoljno smo ih blatili"
Sad nesto kontam , jel to ona dosla da vam vrati..sa jedne druge teme ...
kritikovati muskarce razumijem, al toliko povrijedjana sujeta pa prelazi na kritiku cijele nacije, prosto nevjerovatno
a ta druga tema
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... t=#1362255mahalusha80 wrote:jel de bi reko covjek ne seru i ne prde a kad prnu to je mosusveca_sa wrote:zadnja 2 dana najvise prica u shupku, govnima i sranjima...
smrdi joj smrdi a sve od njenog prsta, i jos ih nije oprala ...
![]()
- River_isle
Nase momke je toliko zahvatio val metroseksualnosti da me nekad stid bude sjediti s nekim momkom na cijim se noktima mozes ogledat, a ja nisam recimo imala kad da svoje namazem
usminkanih, namirisanim nikad nije bilo toliko koliko danas, osim toga sarajevski momci uvijek su drzali do vlastite higijene pa ne mogu reci da sam primijetila usmrdjene, neuredne itd.
sto se romantike tice, zensko sam pa mi nije svaki put do toga...
da zakljucim
nista kontra nasih momaka 
sto se romantike tice, zensko sam pa mi nije svaki put do toga...
da zakljucim
- River_isle
ma ko to zaluto na ljubav/sex 
u prilog kakvi su nasi muskarci:
u prilog kakvi su nasi muskarci:
faraon_sa wrote:Mozda nije pravo mjesto za ovu temu ali trebam malu pomoc...
Ja i djevojka u februaru slavimo godinu dana (masala)![]()
i tako odlucismo taj vikend provesti sami, van grada, na nekoj od nasih zimskih ljepotica. To je vise njena zelja, ja bas ne volim snjeg ali etoDakle, interesuje me kakva su vasa iskustva i dali imate neki prijedlog za smjestaj na bjelasnici, igmanu, jahorini... To moze biti hotel, vikendica, apartman... prvenstveno me interesuju cijene, a naravno i vasi utisci. Trebao bi se potruditi da sve bude extra dobro
Last edited by River_isle on 17/01/2008 08:19, edited 1 time in total.
-
*angelina*
Dena wrote:Podsjeti me na pravo dobar clanakRIZVA wrote:sta vi nama nudite sem one "rabote"![]()
![]()
![]()
![]()
-
be highirly
ja sam isti ovaj prvi
mozda se malo vise 'cujem' od ganje 
-
sirena
Pa da i ja iznesem svoje mišljenje o ovoj temi. Najprije moram reći da sebe smatram dovoljno kompetentnom da kažem nešto o ovome, jer prije svega imam dovoljno godina (nakupilo se) i iskustva u muško - ženskim odnosima, a imam i iskustva sa upoznavanjem stranaca.
Dakle, tema i nije skroz bez veze mada se u principu ne slažem sa konstatacijom da su Bosanci generalno neuredni i da smrde. Naime, istina je da naši muškarci uglavnom nisu pristalice tih 'ženskih lickanja' tipa 5-6 krema, losiona i sl. Međutim, većina naših muškaraca drži do svoje urednosti u mjeri redovnog tuširanja i brijanja. Ta količina urednosti je za mene sasvim dovoljna i poželjna jer ja jednostavno nisam ljubitelj feminiziranih muškaraca. Naravno, postoje cure koje to vole pa će morati to tražiti negdje drugo (ima takvih muškaraca i u Bosni ali ih je još uvijek malo).
E sad da se osvrnem na strance. Desetak godina sam radila u tom međunarodnom okruženju, i ono što ja mogu reći jeste da je teško generalizovati bilo šta. Međutim, činjenica je da su zapadnjaci (Švedska, Njemačka, Britanija, Francuska) ipak bili mnogo uredniji i ljepše mirisali od istočnjaka (Pakistan, Indija). A Bosanci su tu negdje u sredini između ove dvije skupine.
I što se mene tiče, to je zlatna sredina
Izvinjavam se zbog dužine posta.
Dakle, tema i nije skroz bez veze mada se u principu ne slažem sa konstatacijom da su Bosanci generalno neuredni i da smrde. Naime, istina je da naši muškarci uglavnom nisu pristalice tih 'ženskih lickanja' tipa 5-6 krema, losiona i sl. Međutim, većina naših muškaraca drži do svoje urednosti u mjeri redovnog tuširanja i brijanja. Ta količina urednosti je za mene sasvim dovoljna i poželjna jer ja jednostavno nisam ljubitelj feminiziranih muškaraca. Naravno, postoje cure koje to vole pa će morati to tražiti negdje drugo (ima takvih muškaraca i u Bosni ali ih je još uvijek malo).
E sad da se osvrnem na strance. Desetak godina sam radila u tom međunarodnom okruženju, i ono što ja mogu reći jeste da je teško generalizovati bilo šta. Međutim, činjenica je da su zapadnjaci (Švedska, Njemačka, Britanija, Francuska) ipak bili mnogo uredniji i ljepše mirisali od istočnjaka (Pakistan, Indija). A Bosanci su tu negdje u sredini između ove dvije skupine.
I što se mene tiče, to je zlatna sredina
Izvinjavam se zbog dužine posta.
-
mamica papucarka
tehnolog wrote:Glupo je bilo sta generalizovati pa tako i konstataciju da su nasi muskarci neuredni smatram proizvoljnom i netacnom.
Istina je da nas ima svakavih a kad je rijec o nekulturi dalo bi se puno toga napisati i o ponasanju nasih djevojaka i zena.
opletite
had da cujemo
-
mamica papucarka
jebo vas vise smrad. Ova tema se smao na smrad svodi. Valjda ima nesto drugo osim smrada
Misim na one zenske glasne rasprave u tramvaju, komentarisanje i sl. Meni se kosa digne na glavi kad cujem onaj sanerski govor
Poput"Hajd jaranice, ziva bila, makni mi se s vrata da prodjem ko gospoja"
Misim na one zenske glasne rasprave u tramvaju, komentarisanje i sl. Meni se kosa digne na glavi kad cujem onaj sanerski govor
Poput"Hajd jaranice, ziva bila, makni mi se s vrata da prodjem ko gospoja"
- Dirty Harry
Ma kakav smrad? To je prirodni miris muzjaka ...

- plemba
eh na sto se ova tema pretvori...
no mahalusha ju je zapocela
mahaluso, ono sto sam primijetio jeste da volis generalizirati stvari....a posebno pitanje je gdje se ti kreces i u kojim krugovima.
svugdje na svijetu ima svega pa tako i kod nas...ali ako ti ne mozes prepoznati ono sto je ok, to je onda tvoj veliki problem, moram priznati...
savjet...... otvori oci i gledaj..
mahaluso, ono sto sam primijetio jeste da volis generalizirati stvari....a posebno pitanje je gdje se ti kreces i u kojim krugovima.
svugdje na svijetu ima svega pa tako i kod nas...ali ako ti ne mozes prepoznati ono sto je ok, to je onda tvoj veliki problem, moram priznati...
-
funaki
Vrlo dobro receno!plemba wrote:eh na sto se ova tema pretvori...
Usput, dobro dosao
-
mahalusha80
jao u sta se ovo pretvori
ali ne mogu reci da nije bilo zanimljivo citati , mnogi komentari su sasvim ok i svidjaju mi se cak i neki koji su mi uputili kritike
i to je ok. ali samo da dodam da nisam generizovala sve muskarce, vec sam rekla da ih je vecina takvih i ostajem pri tome
anway ljubim vas sve
anway ljubim vas sve
-
mahalusha80
- Dirty Harry
'Vake smrdljive? Ma i mi tebe ...mahalusha80 wrote:jao u sta se ovo pretvoriali ne mogu reci da nije bilo zanimljivo citati , mnogi komentari su sasvim ok i svidjaju mi se cak i neki koji su mi uputili kritike
i to je ok. ali samo da dodam da nisam generizovala sve muskarce, vec sam rekla da ih je vecina takvih i ostajem pri tome
![]()
anway ljubim vas sve