Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...

Post Reply
edikamedika

Post by edikamedika »

mala-i wrote:
edikamedika wrote:
mala-i wrote: ali gdje su jadni,bijedni,nikad spomenuti OSTALI?
da li ovdje ikog uopšte interesuje glas onoga ko se ne osjeća ni srbinom,hrvatom ni bošnjakom?da li takvi uopšte pravo glasa imaju?????????
U Torontu.
predlažeš mi da idem tamo?
A bolje bi ti bilo tamo, i meni i tebi.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

BHG wrote:
GandalfSivi wrote:
BSn wrote:Sad nam ne gine rat!

Da su bili samo Haris i Milorad, pa i nekako, al jos tu i ovaj Komsic.

MA nema, SDP je uspio, hocu reci Lagumdzija je uspio, prodade nam drzavu i odvede je u rat.

Umjesto da gledamo kako Kosovo ratuje sa Srbijom, mi idemo u jos jedan novi rat!

Eto vam Komsic, pa ga gledajte.
Decko, na noge se ustanes kad spominjes ime nosioca zlatnog ljiljana. Mislim da je ovo definitivno najgluplji post postavljen danas
mi inace podrzavamo, svim srcem ako ne i vise, nase heroje iz rata i nosioce zlatnih ljiljana...u njih se zaklinjemo...zato nam je ovako blagostanje....
Ma jok, treba da podrzavamo ive mire jovice i njima slicne koji nam svima zele sve najbolje
kafana

Post by kafana »

spectra wrote:
latinalover wrote:ma zar je moguce
.kome to SDA jos treba..............vidi se da je puno ljudi sa sela doslo u grad Sad
Pa, vidi se po odzivu glasaca.. Tako nama i treba!
Seljacima je to poseban dan, srede se, obuku najljepse odijelo, i odu da glasaju onako kako ih je na teraviji uputio imam..i zato takav rezultat ne treba da cudi.. :(

A otkud ti to znas vjerovatno si stalno na teraviji.
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Beslija wrote:Haris dobio........Eto moj "haris ubleha".....dzaba ti sve sto si govorio na ovom forumu.... :D :D

Valja nam sa Dodikom mamu mu cetnicku!!!!!

Al poderace to Hare.. :D
Sve sto sam pricao o Lepom Haretu, o njegovoj demagogiji, ublehama, kod toga ostajem pa taman da dobije 99,99 posto glasova... a u to ce se uskoro uvjeriti i oni koji ga podrzavaju... Stari je to prevarant izvjestacenog osmjeha.
Najveca tragedija ovih izbora je 100-postotna politicka nezrelost Bosnjaka, politicko sljepilo.
Nacionalno nesvjesni Bosnjaci (citaj simpatizeri SDP-a) izglasali Hrvata kojeg ne podrzava vecina Hrvata...
Nacionalno svjesni Bosnjaci izabrali kriminalca i ublehasa...
This is the end...
Laku noc BiH, dobar dan Bosnjackom entitetu na 24 posto teritorije, najsiromasnijem dijelu BiH gdje ce vladati i pljackati Stranka ZAgraBiH...
Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje...
jusuff

Post by jusuff »

mala-i wrote: ali gdje su jadni,bijedni,nikad spomenuti OSTALI?
da li ovdje ikog uopšte interesuje glas onoga ko se ne osjeća ni srbinom,hrvatom ni bošnjakom?da li takvi uopšte pravo glasa imaju?????????
pravo glasa imas... pravo da biras imas... e, da li imas koga da biras, to je nesto drugo...
interesira me, bosnjaci i srbi iz mrske, kako oni glasaju za predsjednistvo bih?
edikamedika

Post by edikamedika »

haris ubleha wrote: Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje...
Hare, jel ovo novi politicki program? :D
Pearl

Post by Pearl »

mandy wrote:sa Harisom makar necemo placati sve te silne prevodioce
stranih jezika,haj makar cemo na tome ushichariti :D
ali cemo placati sminkere... da se gospon nasminka.. ne moze miljenik pred nane svakakv izaci.. mora da bude lijepppppp...

:-) :-) :-)

e jeeeeeeedva sad cekam da vidim te silne investicije koje obecava.. dok to ne vidim, on i dalje ostaje haris ubleha...

a kad mi pocne pricati kako ce dovesti "pamet iz dijaspore" a ovdje prdi toliko mladih nezaposlenih ljudi, ja pocnem da svrsavam...

fuj...
stickitout

Post by stickitout »

Jest vala, zna covjek i Srpski i Hrvatski :D i to vrlo dobro :oops:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Suma sumarum:

Mescini da je kijametski dan dje je tu je...
jusuff

Post by jusuff »

spectra wrote: Pa, vidi se po odzivu glasaca.. Tako nama i treba!
Seljacima je to poseban dan, srede se, obuku najljepse odijelo, i odu da glasaju onako kako ih je na teraviji uputio imam..i zato takav rezultat ne treba da cudi.. :(
blah, blah, blah... :-)
edikamedika

Post by edikamedika »

Spectra je ubo ko prstom u govno, svi se ljekase prepoznase u njegovim rijecima, nisu jos ni odijela skinuli a on ih pogodi u sridu :D :D
mandy

Post by mandy »

mala-i wrote:
edikamedika wrote:mala-i, samo politicki slijep covjek ne vidi gdje ovo vodi.

Rekoh, Komsic mi je puno drazi od Mire Jovica, ali Hrvati imaju pravo birati svog predstavnika. a ne da im predstavnika u predsjednistvu biraju SDP glasaci-Bosnjaci.

Koji su svjesni da ne mogu tuci Harisa, pa ajde da na racun Hrvata udjemo u predjednostvo. Prljavo.

dobro je rekao kolega, niti ce Tihic u predsjednistvo niti ce Zlatko u vladu, vec ce vladati dva mamlaza i mlatimudana, Dodik i Haris.

Trazili ste, gledajte.
ali gdje su jadni,bijedni,nikad spomenuti OSTALI?
tako je bilo sa muslimanima za vrijeme SFRJ
morali su ili da se izjasne da su srbi,hrvati ili neopredjeljeni.
nokia6170

Post by nokia6170 »

mala-i wrote:
edikamedika wrote:mala-i, samo politicki slijep covjek ne vidi gdje ovo vodi.

ali gdje su jadni,bijedni,nikad spomenuti OSTALI?

upravo ce zbog tih ostalih bosna i hercegovina da postane normalna evropska drzava...procitaj moj post Rezolucija 1513

Pozdrav
dizZaster

Post by dizZaster »

haris ubleha wrote:

Sve sto sam pricao o Lepom Haretu, o njegovoj demagogiji, ublehama, kod toga ostajem pa taman da dobije 99,99 posto glasova... a u to ce se uskoro uvjeriti i oni koji ga podrzavaju... Stari je to prevarant izvjestacenog osmjeha.
Najveca tragedija ovih izbora je 100-postotna politicka nezrelost Bosnjaka, politicko sljepilo.
Nacionalno nesvjesni Bosnjaci (citaj simpatizeri SDP-a) izglasali Hrvata kojeg ne podrzava vecina Hrvata...
This is the end...
Laku noc BiH, dobar dan Bosnjackom entitetu na 24 posto teritorije, najsiromasnijem dijelu BiH gdje ce vladati i pljackati Stranka ZAgraBiH...
ko gubi ima pravo da se ljuti :D :D
mandy

Post by mandy »

stickitout wrote:
Jest vala, zna covjek i Srpski i Hrvatski :D i to vrlo dobro :oops:
jes vala i vise stranih jezika :D
jusuff

Post by jusuff »

edikamedika wrote:Spectra je ubo ko prstom u govno, svi se ljekase prepoznase u njegovim rijecima, nisu jos ni odijela skinuli a on ih pogodi u sridu :D :D
blah, blah, blah
mala-i

Post by mala-i »

haris ubleha wrote:
Beslija wrote:Haris dobio........Eto moj "haris ubleha".....dzaba ti sve sto si govorio na ovom forumu.... :D :D

Valja nam sa Dodikom mamu mu cetnicku!!!!!

Al poderace to Hare.. :D
This is the end...
fakat ne volim harisa...mrzak mi...ali moje skromno mišljenje je da si mu svojim postovima na ovom forumu napravio golemu uslugu.
Arslan_

Post by Arslan_ »

Kako ce samo sad sarena vlast da bude :-)
stickitout

Post by stickitout »

jusuff wrote:
Nije valjda da si se prepoznao u gore navedenom :D :D Hajde boga ti, naprijed Sumska, naprijed Pederacija i mirna Bosna :D
neutral

Post by neutral »

al sto je ono Silajdzic grohno... ili je gluho bilo malo cugno za vrijeme posta...ccccccccccccc... hoce li sad Selma M. konacno dobiti neki stan u vlasnistvo...
MystiC

Post by MystiC »

oj dragi ljudi sto se razbacujete rijecima : "mrzak mi ovaj, mrzak mi onaj"...

Nema nama druge, valja nam zivjet medju nama mrskima. Koga ces inace drugog birat? Ako dadnes svoj glas npr za "pokret za promjene" znas zato da ce milion drugih zaokruzit Hareta...ili ostatak nana i deda za svoju omiljenu SDA.
Prema tome, uzmi sto mozes....i probaj si uljepsat taj prizor bilo kako ;)
kafana

Post by kafana »

ma ko bi nama ugodio , taj se nije rodio koji svima odgovara.
ma nek nema tihica i ive u predsjednistvu a i onog majmuna paravca.
HARIS JEKRALJ a ja bih za to da se bih formira kao kraljevina bosna i hercegovina pa da i mi trazimo pripojenje dijelova hrvatske i srbije bosni i hercegovini i da budemo na istom nivou kao hrvatska i srbija
BHG

Post by BHG »

uostalom ti isti hrvati su htjeli (hinjski) i jos uvjek hoce da podjele BiH (franjo-slobo)...jedan nas je otvoreno napao...a drugi nam je zabio noz u ledja...i sad ce se jos buniti protiv zeljka komsica??? mozda je vrijeme za promjene...da u fotelji sjedi covjek koji je godinama njusio barut jer se borio za ovu drzavicu...i dokle trebamo trpiti status quo u drzavi zato sto se uvjek izaberu isti nesposobni ljudi kojim je samo licna dobit u interesu...
edikamedika

Post by edikamedika »

U principu, pricamo u prazno.

Nista se nece promijeniti, naime, khm khm, ako ste slucajno zaboravili, BiH je ionako protektorat medjunarodne zajednice i biti ce onako kako Zapad odluci da ce biti.
jusuff

Post by jusuff »

stickitout wrote:
jusuff wrote:
Nije valjda da si se prepoznao u gore navedenom :D :D Hajde boga ti, naprijed Sumska, naprijed Pederacija i mirna Bosna :D
ehhh, tamam mi treba neko kao spektra da mi ukaze na to ko sam... nego sam sit ovih bijednika koji vlastite frustracije lijece imamima, teravijama, seljacima... trubaduri sami
Post Reply