Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ragib wrote:Zalosna je cinjenica kako se muslimani i muslimanke koji padaju Allahu.dz.s na sedzdu medjusobno svadjaju, vrijedjaju, ponizavaju...
SRAMOTA
Allah.dz.s je u Kur'anu rekao da muslimani moraju sa hriscanima i jevrejima na fin nacin raspravljati.
Pogledajte kako mi medjusobno razgovaramo.
Sram nas bilo
Zalosno
Es-selamu alejkum!
ragibe,ti si fin covjek i s tobom mogu raspravljati fino.
sa ovima ne mogu.kratko i jasno..
Znate, sve bih ja mogao shvatiti - da mislite ( kao sto ja mislim za vas ) da je nacin na koji praktikujem islam neispravan, da moje pozivanje smatrate licemjerstvom, da smatrate da se dovoljno ne bojim Allaha Uzvisenog, da sam agresivan...
Sve bih to mogao shvatiti , ali tako mi Allaha Uzvisenog, ne mogu nikad shvatiti da muslimani za onaku vulgarnost, primitivizam i krkanluk koju je NEBI pokazao u svojim postovima katu "Nebi je nekad vulgaran", a da odgovarate samo onima koji puno Allaha s.w.t spominju !
E dok je to tako, dok vam ne smetaju onakve rijeci onog dzahila, a smeta vam ostalo, dotad ja vas kredibilitet za dijeljenje savjeta ravan nuli !
A hadzinici preporucam da NEBIa kuci povede .
Jest malo vulgaran , ali je hanefija ( gluho bilo )
SRDACAN POZDRAV , a muslimanima es Selamu alejkum we rahmetullahi teala we berekatuhu !
Vas " petrodolarima " izmanipulirani brat ! ( evo bas mi jedna stoja ispade iz galabije
Jos ti nisi ni pola vidio,moj ti...
na vukove se ne ide sa janjadima...vec sa drugim vukovima.
A dzahil ti babo...
ragib wrote:Zalosna je cinjenica kako se muslimani i muslimanke koji padaju Allahu.dz.s na sedzdu medjusobno svadjaju, vrijedjaju, ponizavaju...
SRAMOTA
Allah.dz.s je u Kur'anu rekao da muslimani moraju sa hriscanima i jevrejima na fin nacin raspravljati.
Pogledajte kako mi medjusobno razgovaramo.
Sram nas bilo
Zalosno
Ragibe, potpuno si u pravu. Sram nas bilo. Ja licno, stojim iza svake svoje rijeci. Ako sam koga uvrijedila, trazim i molim halal...jer nije mi to bila namjera...moja namjera je bila samo jedna...nasem Abdulmeliku skrenuti paznju da nas ne parca...ionako smo dovoljno razdijeljeni...ne bole mene teske rijeci od onih koji ne zive islam, uvijek mi tesko pada razmuslimanjivanje nas koji to jesmo...zarad necijih tudjih interesa...jedno je sigurno, nama muslimanima to nije u interesu...
Znate, sve bih ja mogao shvatiti - da mislite ( kao sto ja mislim za vas ) da je nacin na koji praktikujem islam neispravan, da moje pozivanje smatrate licemjerstvom, da smatrate da se dovoljno ne bojim Allaha Uzvisenog, da sam agresivan...
Sve bih to mogao shvatiti , ali tako mi Allaha Uzvisenog, ne mogu nikad shvatiti da muslimani za onaku vulgarnost, primitivizam i krkanluk koju je NEBI pokazao u svojim postovima katu "Nebi je nekad vulgaran", a da odgovarate samo onima koji puno Allaha s.w.t spominju !
E dok je to tako, dok vam ne smetaju onakve rijeci onog dzahila, a smeta vam ostalo, dotad ja vas kredibilitet za dijeljenje savjeta ravan nuli !
A hadzinici preporucam da NEBIa kuci povede .
Jest malo vulgaran , ali je hanefija ( gluho bilo )
SRDACAN POZDRAV , a muslimanima es Selamu alejkum we rahmetullahi teala we berekatuhu !
Vas " petrodolarima " izmanipulirani brat ! ( evo bas mi jedna stoja ispade iz galabije
Abdulmelik...ako ti mislis o nama ovo sto si gore napisao...ti stvarno onda imash problema...al stvarno...no to nije razlog da ti ne odgovorim na selam...i ucinim ti dovu...Bog je Milostiv!
Iskreno, nisam tebe imao u mislima kad sam spominjao (ne)ispravnost !
To je moje misljenje o onima koji kazu da gajb poznaju i da znaju tko je priznat kod Allah, a tko ne , i onim bezobraznicima koji muslimane kjafirima nazivaju !
Razumijem ja tebe zeno
Muslimani su razjedinjeni zato sto fali strpljenja i razumjevanja. Niko ne zeli drugog da saslusa i razumije njegov nacin razmisljanja. Kada ulazimo u diskusiju potrebno je da svakako i opominjemo ali ne na taj nacin da drugog ponizavamo kako bi se drugi forumasi nasmijali vec da to bude uradjeno mudro u ime Boga.
nebi wrote:
alimi?onaj ibn tejemum?
za potrebu i magarca bratom viknut.....
i koji su to njegovi?ti odredjujes ko je ko......bermudice
Mozes Ibn Tejmiju, jednog od velikana islama nazivat kako hoces ,al znaj dobro da je i on bio dervis i pripadnik kaderijskog tarikata!
Prvo on nije nikakav velikan islama. Ko kaze kad silazi s mimbera "Ovako i Allah dzs silazi s neba" nije nikakav velikan. Ko kaze da je hz Omer imao 300 gresaka nije nikakav velikan. On jeste imao znanja. To njegovo znanje je bilo uzrok njegovoj propasti. On je glavni vehabijski alim.
Zasto ga onda oni ne slijede? Zasto nazivaju sije i sufije kafirima. Zasto su rekli da su muslimani 600 godina slijedili kufr i sirk? Zasto su rekli, kada su ustali protiv halife, da je halal ubiti kafire i oduzet im njihovu imovinu?
nebi wrote:
Inace,vise mi lezi Feriduddin Atar....
A onaj idiot bin baz?
Mea culpa...tog ne poznajem.
Ma to je onaj idiot koji je predavao na vehabijskom fakultetu u Medini koji je rekao da su svi koji vjeruju da je zemlja okrugla otpadnici koje treba ubiti.
Ma to je onaj idiot koji je predavao na vehabijskom fakultetu u Medini koji je rekao da su svi koji vjeruju da je zemlja okrugla otpadnici koje treba ubiti.
Soldier_of_Allah wrote:Sto se Saje tice (El Camino) to je poznati fitnaros i smutljivac sa islambosne, koji navodi knjige i ucenjake za koje nikad niko cuo nije....
Biva nisam u vehabijskom taboru. Elhamdulillah!
Pa ako dzahili nisu za njih culi to ne znaci nista. Ako mis ne vidi dalje od svoje rupe to ne znaci da samo rupa ima i nista vise.
"Ko na brdo ak' i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom".