GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina

Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Piaty

#301 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina

Post by Piaty »

p206 wrote: 26/06/2024 20:36
Piaty wrote: 26/06/2024 20:06
p206 wrote: 26/06/2024 20:03 Vala su se i provukli dovde... Preokret protiv nas i Islanda, i u jos nekoj utakmici... zahvaljuci jednom igraču, onom Yaremchuku.. dosta ih je, nek idu kuci. Prosjek ekipa, koja ima samotrki i ništa više
:lol:

... i srbija nek ti ide kući
Kakva Srbija, moj ti.. Mi igrali baraž protiv ovih žutalja.
Pa snaga ekipe i jeste da se digne nakon zaostatka i na kraju da pobjedi. Tu upravo sreća i ne igra ulogu već snaga psihe i kolektiv.

Ukrajina protiv BiH, Islanda i Slovačke je to uradila.

Možeš li se sjetiti ijedne takve utakmice BiH? Ne možeš jer je i nema i zato jesmo tu gdje jesmo.

Mi bi možda mogli odigrati sa Srbijom, iako i to teško jer smo stvarno loši zato me ispizdi malo svako poređenje nekoga sa nama. Kakvi mi (nažalost je tako).
Edin H.

#302 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina

Post by Edin H. »

Piaty wrote: 26/06/2024 22:34
Piaty wrote: 26/06/2024 20:06

:lol:

... i srbija nek ti ide kući
Pa snaga ekipe i jeste da se digne nakon zaostatka i na kraju da pobjedi. Tu upravo sreća i ne igra ulogu već snaga psihe i kolektiv.

Možeš li se sjetiti ijedne takve utakmice BiH? Ne možeš jer je i nema i zato jesmo tu gdje jesmo.

Mi bi možda mogli odigrati sa Srbijom, iako i to teško jer smo stvarno loši zato me ispizdi malo svako poređenje nekoga sa nama. Kakvi mi (nažalost je tako).
Zato što mi igramo atomsku, full presing, pa se umorimo. :D
Piaty

#303 Re: GRUPA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, Ukrajina

Post by Piaty »

Edin H. wrote: 26/06/2024 22:36
Piaty wrote: 26/06/2024 22:34

Zato što mi igramo atomsku, full presing, pa se umorimo. :D
Pa da i onda ljudi tim devedesetim minutama daju kojekakva značenja, pričaju o pehovima i to.
Devedeseti je minut taman isti kao i drugi, deseti il šesetprvi.
Locked