Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
p206 wrote: ↑26/06/2024 20:03
Vala su se i provukli dovde... Preokret protiv nas i Islanda, i u jos nekoj utakmici... zahvaljuci jednom igraču, onom Yaremchuku.. dosta ih je, nek idu kuci. Prosjek ekipa, koja ima samotrki i ništa više
... i srbija nek ti ide kući
Kakva Srbija, moj ti.. Mi igrali baraž protiv ovih žutalja.
Pa snaga ekipe i jeste da se digne nakon zaostatka i na kraju da pobjedi. Tu upravo sreća i ne igra ulogu već snaga psihe i kolektiv.
Ukrajina protiv BiH, Islanda i Slovačke je to uradila.
Možeš li se sjetiti ijedne takve utakmice BiH? Ne možeš jer je i nema i zato jesmo tu gdje jesmo.
Mi bi možda mogli odigrati sa Srbijom, iako i to teško jer smo stvarno loši zato me ispizdi malo svako poređenje nekoga sa nama. Kakvi mi (nažalost je tako).
Pa snaga ekipe i jeste da se digne nakon zaostatka i na kraju da pobjedi. Tu upravo sreća i ne igra ulogu već snaga psihe i kolektiv.
Možeš li se sjetiti ijedne takve utakmice BiH? Ne možeš jer je i nema i zato jesmo tu gdje jesmo.
Mi bi možda mogli odigrati sa Srbijom, iako i to teško jer smo stvarno loši zato me ispizdi malo svako poređenje nekoga sa nama. Kakvi mi (nažalost je tako).
Zato što mi igramo atomsku, full presing, pa se umorimo.
Zato što mi igramo atomsku, full presing, pa se umorimo.
Pa da i onda ljudi tim devedesetim minutama daju kojekakva značenja, pričaju o pehovima i to.
Devedeseti je minut taman isti kao i drugi, deseti il šesetprvi.