allem_77 wrote: ↑26/07/2020 08:13
Pa jesi li ZA ili PROTIV ukidanja novca?
Tempo wrote: ↑26/07/2020 16:48sta predlazes?
Ova dva pitanja, "Šta predlažem" i "Da li sam ZA ili PROTIV ukidanja novca", zahtijevaju isti odgovor, pa ću na obadva da udgovorim ujedno.
Prvo da kažem da odgovor nije moj, već "svjetlosnih bića" koja vode brigu o razvoju čovječanstva i koja čak i hiljadama godina unaprijed znaju kako će razvoj da teče i šta će sve tokom tog razvoja da se dešava. Što je i normalno jer Svjetlosna bića su geni čovječanstva, isto kao DNK u jajetu koke u kojem se unaprijed zna kako će razvoj pileta i koke da teče i šta će sve tokom tog razvoja da se dešava. Svjetlosna bića su ta svoja znanja o budućnosti čovjećanstva djelimično prenosila čovjećanstvu u vidu proročanstvara preko proroka i ja ću sada da pokušam da dam odgovore na ova gore dva postavljena pitanja u skladu sa nekim proročanstvima koja su mi došla do ruke. Kada je riječ o proročanstvima, mnogi koji u takve stvari ne vjeruju će biti skeptični. Što se mene tiče, ja više nisam skeptik kakav sam do moje 40-te godine bio, do trenutka početka mojih vantjelesnih iskustava i mojih kontakata sa Svjetlosnim bićima, koji su povremeno se ponavljali tokom punih 15 godina. Za koje vrijeme me je moj "duhovni učitelj" nekoliko puta upozorio i na neke buduće događaje iz mog ličnog života, koji su se kasnije, ma koliko je to meni u početku izgledalo nevjerovatno, zaista i desili.
Isto je i sa nekim svjeskim poznatim proročanstvima, posebno onim koja se odnose na "završni" dio razvoja čovječanstva, kao što je Jovanovo Otkrivenje u Bibliji, koje sam već pomenuo, a postoje i duga. I upravo u Jovanovom Otkrivenju postoji odgovor na ona gore dva postavljena pitanja.
To sam već u mojim prethodnim postovima objasnio. Sve nevolje koje se dešavaju ili će da zadese čovječanstvo, mogu se, po prorku sv. Jovanu, otkloniti samo pomoću osnivanja pokreta "Naroda u čistim bijelim haljinama". Ili pokreta "Novi narod" koji, po srpskom proroku Mitru Tarabiću treba, da se pojavi na našim balkanskim prostorima. Koji će kasnije, kako jedan treći prorok najavljuje, da se proširi na cijeli svijet.
Već sam objasnio da je način na koji takav pokret treba da započne, prost da prostioji ne može da bude. Tu nije potreban nikakav vođa, nikakva institucija, nikakva organizacija, nikakav novac niti bilo kakva posebna medijska propaganda. Potrebno je samo da osoba, koja je PROTIV sotonskog principa podijele svijeta, konkurencije, mržnje, borbe svakoga sa svakim, nepravednosti, haosa i zla, po kojem je čovječanstvo do sada živjelo, a koja je istovremeno ZA Božiji i Univerzalni princip jedinstva svijeta, mira, uzajamnog pomaganja, ljubavi, pravednosti, harmonije i dobra, samo sebe obilježi onim trobojnim znakom jedinstva Svemira i svih ljudi svijeta, koji simboliše taj Božiji princip.
Ovaj simbol znači da je osoba koja se njime obilježi, kao prvo, za ukidanje političke podjele svijeta koja je svjetsko zlo broj 1. Zatim, da je za ujedinjenje svih svjetskih religija u jednu svjetsku religiju, po načinu izjednačavanja svih vjerskih učenja o Bogu (Svijesti) i vječnom životu, uz pomoć "Zakona postojanja", odnosno "Vječitog evanđelja" kako to u Jovanovom Otkrivenju stoji. Zakon Postojanja, od strane Svjetlosnih bića, je za tu svrhu i namijenjen. Koji nije vjera, već iskustveno provjerljiva i logički objašnjiva i razumljiva nauka. Pomoću koje bi se ova jednstvenu svjetska religijska institucija automatski reformisala i postala jedinstvena svjetska naučno obrazovna i pravna institucija - akademija - čiji glavni zadatak bi bio ograzovanje svjetskog stanovništva u sklasu sa Božijim i Univerzalnim principom jedinstva svijeta, ljubavi svakoga sa svakim i pravednosti. Ova institucija bi se na taj način brinula o uspostavljanju i očuvanju visoke svjetske moralnosti, što inače i jeste glavna svrha postojanja svjetskih religija. Upravo uz pomoć ove institucije, i masovne podrške od strane svjetskog stabnovništva ("naroda u čistim bijelim haljinama") ova institucija bi se uspješno izborila sa političkim mafijaškim instizucijama i svjetskim bogatašima koji sada upravljaju svijetom, vodeći ga u propast i tako stvorila uslove za uspostavljanje jedinstvenog svjetskog pravednog društvenog i ekonomskog poretka.
Naravno, pravedan svjetski društveni i ekonomski poredak podrazumijeva i ukidanje novca koji je do danas služio kao glavno sredsvo moći. Pomoću kojega i zbog kojega su do danas u svijetu učinjena i još uvijek se čine sva moguća i najgora svjetska zla. Pa i ovo tekuće izmišljeno i od strane svjetskih bogataša i političarta vještački kreirano zlo zvano "korona virus", iza kojeg se krije masovno čipovanje svjetskog stanovništva, radi njegove lakše manipulacije i eksploatacije. Koje uz pomoć čipva može svjetskim moćnicima da omogući čak i masovni pomor svjetskog stanovništa ako to nađu za potrebno. Sa uspostavljanjem pravednog svjetskog društvenog i ekonomskog poretka i ukidanjem novca, automatski bi se onemogućilo pojedincima da se domognu moći da po svojoj volji i želji manipulišu cijelim svijetom, kao što je to trenutno sada slučaj. Sa ukidanjem novca bi se automatski onemogućili i svi drugi oblici kriminala. Osim toga, u uslovima pravedne svjetske podjele rada i rezultata rada, novac ne samo da ne bi bio ni od kakve pomoći, već bi bio glavna smetnja prilikom planiranja i organizovanja masovne proizvodnje materijalnih dobara potrebnih za život i njihove pravilne i pravedne raspodjele. U uslovima bez novca, svi ljudi sposobni za rad će biti usmjereni na masovnu proizvodnju materijalnih dobara, što će dovesti do drastičnog povećanja materijalne proizvodnje, koja će prelaziti preko potreba ljudskog društva i koja će kao takva sama po sebi prouzrokovati novac nepotrebnim. A ne kao danas, kada polovina svjetskog stanovništva nema pojma i ne brine o materijalnoj proizvodnji, već samo kako da do novca bez proizvodnog rada dođe.
Naravno, simbol jedinstva Svemira i svih ljudi svijeta je ujedno i znak protesta protiv masovnog vakcinisanja i čipovanja svjetskog stanovništva. Masovno nošenje ovog znaka je ujedno jedina i najbolja propaganda za širenje ideje ujedinjenja svijeta i pravednosti. Bez vidljivosti ovog simbola kojim bi ljudi počeli da se obilježavaju, koji bi ubrzo počeo svakome da bode oči, pokret ovakve vrste ne bi mogao da se širi, jer svjetski moćnici koji drže sredstva javnog informisanja pod kontrolom, ne bi dozvolili njegovo propagiranje jer je pokret usmjeren protiv njih. A da pristallice ovakvog pokreta šire njegovu ideju tako što bi išli od vrata do vrata, kao jehovini svjedoci, ne bi išlo. A kad neobaviješteni vide ovaj simbol da ga neki ljudi nose, sami će, iz radoznalosti prići da pitaju šta taj simbol predstavlja. To je uslov da se pokret brzo proširi i omasovi, jer poštenih ljudi na svijetu je mnogo više nego nezajažljivih i pohlepnih krupnih svjetskih kriminalaca, ubica i lopova, kojih nema više od možda svega 5% svjetskog stanovništva, a možda i manje, a koji ipak najveći dio svjetskog materijalnog blaga drže u svojim rukama. Zahvaljujući svjetskim korumpiranim političkim vođama, svjetskim armijama, policajcima i ratnim tehnologijama, koje ovi malobrojni kriminaci plaćaju da ih štite od narodnih masa i istovremeno im omogućuju da na planeti Zemlji mogu da se ponašaju i rade šta hoće.
Pred sam rat i raspad Jugoslavije, koji su takođe kreirali strani finansijski moćnici i kriminalci, uz pomoć YU korumpiranih političara, ja sam u mom rodonom Olovu pokušao da napravim pokret "Novi narod". Odziv građana je bio više nego zadovoljavajući. Ali mjesec dana poslije tog mog pokušaja izbio je rat i u Olovu, nastao je metež, ja sam morao sa porodicom da odem iz Olova i pokret je propao. Sada sa ovim vještački izazvanim napadom na svijet uz pomoć virusa korone, sve radi masovnog čipovanja svjetskog stanovništva, uz pomoć vakcinisanja, sve po planu i želji pohlepnih svjetskih bogataša sa ciljem da se još više obogate, potreba za ovakvom vrstom pokreta je ponovo akuelna. Iz određenih razloga ja nemam mogućnosti da sa takvim pokretom pokušm ovdje gdje se trenutno nalazim. A osim toga, početak takvog pokreta Svjetlosna bića nisu ni planirala na prostorima na kojima se ja sada nalazim, već upravo na tim vašim, blakanskim. Pa od volje vam. NIje teško. Samo nađete nekoga ko pravi značke i bedževe, naručite da vam ih izradi, to nije ni skupo, i tu značku ili bedž prikačite na sebe i objašnjavate njenu simboliku kad vas neko za nju pita, pa kome se to dopada, neka i on na sebe to okači. I zapamtite, prioritet je ukidanje političke podjele svijeta. Kome političari i njihova palamuđenja za skupe pare trebaju? Ne trebaju nikome. Kad se njih oslobodimo sve drugo će biti lako. Čoveku za nornalan i srećan život ne treba ništa drugo do krov nad glavom i da ne bude gladan. To veoma lako i brzo može da se obezbijedi za svakog stanovnika na planeti. Političke svjetske vođe, njihove administracije, vojne sile, ratne tehnologije i policija, ne samo da za to nisu ni od kakve pomoći, već su od uvijek bili glavna smetnja koja namjerno planira i radi na tome da se to ne ostvari. Svijetu za normalan i sretan život trebaju samo sposobni ekonomisti i organizatori rada i raspodjele rezultata rada i ništa drugo. To sa malim brojem stručnih ljudi, uz pomoć ovako moćnih informaričkih sistema kojim raspolažemo, može veoma brzo i efikasno da se ostvari.