Koja suplja demagogija. Kako ne dosadi taj navodni isti problem,...Kaligrafija wrote:A geto mi je i ovako Fransoa, sam sebi sam ga napravio u glavi, nisam otisao na Jahorinu od prije rata, kroz Lukavicu samo prodjem, u zapadni Mostar isto itd...a isao sam poslom i u Banjaluku i Bjeljinu, Trebinje, Siroki Brijeg jer sam morao i sjedio poslom i sa pravim cetnicima i ustasama, gdje bi u ratnim uslovima garant i oni meni i ja njima smjestili metak u celo...znali smo i rucati i zajebavat se, ali bez puno politike...znam ja sta oni misle o meni, a znaju i oni sta ja mislim o njima u nekim drugim okolnostima...Geto je i nama i njima u glavama...rat nam je tako nametnuo, a i poslijeratno doba...svako trci gdje je u vecini, da moze lanuti sta hoce...jbg ali je tako...a svi smo karine, samo politicari kupe kajmak...oni nece ratovati, a ni njihova djeca, ako bude rata, boli njih kita...! Djeca bosnjacke elite se provode po Beogradu isto ko i srpske elite, za njih ne postoje granice, ni u glavi, ni bukvalno...!insomnia78 wrote:Nema rata. Samo geto
Pogledas kartu, podsjetis se malo a to nije tesko sta ti misle - i vidis samo jedan geto. Samo jedna stvar je u glavi tebi i slicnima a to je glupi stereotip minhenske brigade koja priziva rat i tebe kao gura u to. Niko to ovdje nije spomenuo, kao ni ostale mracne sile zla u Rajvosa poput SDA, Bosnjaka,... koji se u najnovijim dodikovom provokacijama nastoje umetnuti u sliku i kao da je to bitnije.
Nema rata ni iz glave,... nema se za to volje niti na jednoj strani u BiH.
Samo je RS u boljoj poziciji jer moze bez rata da ti lijepo mic po mic ostvari sto zeli, zabetonira ovo sto ime i time te uspit jos vise getoizira - i sta ces onda? O mrskim dijasporcima?