mogo bi se tvoj hajran zposliti kod kakvog vulkanizera.....duvati gume ili balone one sto prodaju raznih oblika ko npr srcevazi wrote:ahaha, cuj prdara, moj hajran ne bi izlazio iz njeRugafet wrote:Ja sam cuo da japanci i ne prde u kucama, mislim prde ali za to imaju posebne prostorije u kuci tzv. prdare, pa kad prigusti pravac u prdaru i ozezi![]()
![]()
Izuvanje po kućama :D
- spreca
#301 Re: Izuvanje po kućama :D
- Connaisseur Karlin
#302 Re: Izuvanje po kućama :D
pa kako se muskarci ne zale za prehladjene testise kad sjednu u hladno auto ili ledeu stolicumoonca wrote:Neka veza postoji. Ja u pojedinim kafedjinicama ne mogu sjediti na stolici - bude mi hladno-nosam sal u sred ljeta.Connaisseur Karlin wrote:da li bose noge imaju veze sa jajnicima , ozbiljno pitam
ja sam cijelu zimu u kuci bez carapa
u autu ne ukljucujem grijanje , dovoljna je zimska jakna , grijanje je grozno , suh zrak
vlro niske ili visoke temperature nisu nikad "zdrava" opcija, zato mozemo ocekivati reakciju organizma, ali , generlano receno: kakve ceze imaju bose noge u kuci i prehladjeni jajnici
- spreca
#303 Re: Izuvanje po kućama :D
pa sve prehlade uglavnom ti dodju s noguConnaisseur Karlin wrote:
pa kako se muskarci ne zale za prehladjene testise kad sjednu u hladno auto ili ledeu stolicu![]()
vlro niske ili visoke temperature nisu nikad "zdrava" opcija, zato mozemo ocekivati reakciju organizma, ali , generlano receno: kakve ceze imaju bose noge u kuci i prehladjeni jajnici
- Connaisseur Karlin
#304 Re: Izuvanje po kućama :D
to je bajka, tak se ne razvijaju prehladespreca wrote:pa sve prehlade uglavnom ti dodju s noguConnaisseur Karlin wrote:
pa kako se muskarci ne zale za prehladjene testise kad sjednu u hladno auto ili ledeu stolicu![]()
- spreca
#305 Re: Izuvanje po kućama :D
u pravu si ...neznam koja budala izmisli zimske cipele i debele carape......pa sta ti mislis kako se najlakse prehladiConnaisseur Karlin wrote:
to je bajka, tak se ne razvijaju prehlade
- vazi
#306 Re: Izuvanje po kućama :D
razlicita konfiguracija zemljistaConnaisseur Karlin wrote:pa kako se muskarci ne zale za prehladjene testise kad sjednu u hladno auto ili ledeu stolicumoonca wrote:Neka veza postoji. Ja u pojedinim kafedjinicama ne mogu sjediti na stolici - bude mi hladno-nosam sal u sred ljeta.Connaisseur Karlin wrote:da li bose noge imaju veze sa jajnicima , ozbiljno pitam
u autu ne ukljucujem grijanje , dovoljna je zimska jakna , grijanje je grozno , suh zrak![]()
zasto zene lakse fasuju eserihiju i cistitis
- Matzan
#307 Re: Izuvanje po kućama :D
Najlakše je s nogu navući!spreca wrote:pa sve prehlade uglavnom ti dodju s noguConnaisseur Karlin wrote:
- spreca
#308 Re: Izuvanje po kućama :D
a i dobro paseMatzan wrote:
Najlakše je s nogu navući!
- Connaisseur Karlin
#309 Re: Izuvanje po kućama :D
za E-coli ne znam, prvi put cjem da zene lakse dobiju istivazi wrote:razlicita konfiguracija zemljistaConnaisseur Karlin wrote:pa kako se muskarci ne zale za prehladjene testise kad sjednu u hladno auto ili ledeu stolicumoonca wrote:
Neka veza postoji. Ja u pojedinim kafedjinicama ne mogu sjediti na stolici - bude mi hladno-nosam sal u sred ljeta.![]()
vlro niske ili visoke temperature nisu nikad "zdrava" opcija, zato mozemo ocekivati reakciju organizma, ali , generlano receno: kakve ceze imaju bose noge u kuci i prehladjeni jajnici![]()
cistis , pij puno tecnosti vazi
- Connaisseur Karlin
#310 Re: Izuvanje po kućama :D
pisem o bosim nogama u kucispreca wrote:u pravu si ...neznam koja budala izmisli zimske cipele i debele carape......pa sta ti mislis kako se najlakse prehladiConnaisseur Karlin wrote:
to je bajka, tak se ne razvijaju prehlade
- Zejnep
#311 Re: Izuvanje po kućama :D
Imaju i kapak.Connaisseur Karlin wrote:pa kako se muskarci ne zale za prehladjene testise kad sjednu u hladno auto ili ledeu stolicumoonca wrote:Neka veza postoji. Ja u pojedinim kafedjinicama ne mogu sjediti na stolici - bude mi hladno-nosam sal u sred ljeta.Connaisseur Karlin wrote:da li bose noge imaju veze sa jajnicima , ozbiljno pitam
u autu ne ukljucujem grijanje , dovoljna je zimska jakna , grijanje je grozno , suh zrak![]()
- vazi
#312 Re: Izuvanje po kućama :D
ma jok, Bh nemam cistitisConnaisseur Karlin wrote:za E-coli ne znam, prvi put cjem da zene lakse dobiju istivazi wrote:razlicita konfiguracija zemljistaConnaisseur Karlin wrote:
vlro niske ili visoke temperature nisu nikad "zdrava" opcija, zato mozemo ocekivati reakciju organizma, ali , generlano receno: kakve ceze imaju bose noge u kuci i prehladjeni jajnici![]()
cistis , pij puno tecnosti vazia u pravu si, zenska anatomija je jedan od uzrocnika
pitanje je vise deskriptivno vizavi jajnika
i oni imaju mokracni mjehur ko i mi al se plaho ne jade na upalu istog ; konfiguracija terena
-
John Cleese
#313 Re: Izuvanje po kućama :D
Jesu l' sve sijalice prezivile?insomnia78 wrote:Joj ima tome i 20 god. Kod jarana mi i njemu stara ostavila pare za tog popa mi bezbeli zavrsili vutre, ubili se ko majke. Cojk doso dimje u kuci ne vidi se nista, usmrdilo se. Dobi je cenera al ne bi mi bas pravo![]()
https://www.youtube.com/watch?v=9t0o1sbB1UI
- vazi
#314 Re: Izuvanje po kućama :D
Connaisseur Karlin wrote:pisem o bosim nogama u kucispreca wrote:u pravu si ...neznam koja budala izmisli zimske cipele i debele carape......pa sta ti mislis kako se najlakse prehladiConnaisseur Karlin wrote:
to je bajka, tak se ne razvijaju prehladevecina zena su mi rekle da nosim carape i papauce radi zastitie jajnika
pa pokusaj, oprobaj, nista te ne kosta
ja carape ne mogu, cim udjem u kucu skidam ih al bez zepa nemerem

Last edited by vazi on 04/11/2017 21:07, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#315 Re: Izuvanje po kućama :D
vazi, to je tocnovazi wrote:ma jok, Bh nemam cistitisConnaisseur Karlin wrote:za E-coli ne znam, prvi put cjem da zene lakse dobiju istivazi wrote: razlicita konfiguracija zemljista![]()
cistis , pij puno tecnosti vazia u pravu si, zenska anatomija je jedan od uzrocnika
![]()
pitanje je vise deskriptivno vizavi jajnika![]()
i oni imaju mokracni mjehur ko i mi al se plaho ne jade na upalu istog ; konfiguracija terena
ja nekako jajnike vise povezem sa mensturlanim ciklusom i ovulacijom ,ali sa bosim nogama, nikako
- Connaisseur Karlin
#316 Re: Izuvanje po kućama :D
vazi, meni su bose noge predivan osjecajvazi wrote:Connaisseur Karlin wrote:pisem o bosim nogama u kucispreca wrote: u pravu si ...neznam koja budala izmisli zimske cipele i debele carape......pa sta ti mislis kako se najlakse prehladivecina zena su mi rekle da nosim carape i papauce radi zastitie jajnika
pa pokusaj, oprobaj, nista te ne kosta![]()
u gostima sa vise puta tokom zime dobila papuce
carape nosim kad moram
- Connaisseur Karlin
#317 Re: Izuvanje po kućama :D
ne razumijem odgovorZejnep wrote:Imaju i kapak.Connaisseur Karlin wrote:pa kako se muskarci ne zale za prehladjene testise kad sjednu u hladno auto ili ledeu stolicumoonca wrote:
Neka veza postoji. Ja u pojedinim kafedjinicama ne mogu sjediti na stolici - bude mi hladno-nosam sal u sred ljeta.![]()
- Zejnep
#318 Re: Izuvanje po kućama :D
Kako ba ne razumiješ "i kapak"? 
- vazi
#319 Re: Izuvanje po kućama :D
meni su bose none sinonim rahatlukConnaisseur Karlin wrote:vazi, meni su bose noge predivan osjecajvazi wrote:Connaisseur Karlin wrote:
pisem o bosim nogama u kucivecina zena su mi rekle da nosim carape i papauce radi zastitie jajnika
carape nosim kad moram
hej, tek ti vidjeh potpiscic, au coin de la rue ...
- Zejnep
#320 Re: Izuvanje po kućama :D
Kapak by Vukajlija
Ova reč označava kraj bilo kakve dalje rasprave obično se upućuje od strane starijeg sagovornika mlađem. Nepoštovanje datog signala za prekid dalje verbalne vatre obično podrazumeva vaspitnu šamarčinu, kako bi osoba ubuduće znala kako da se ponaša.

Ova reč označava kraj bilo kakve dalje rasprave obično se upućuje od strane starijeg sagovornika mlađem. Nepoštovanje datog signala za prekid dalje verbalne vatre obično podrazumeva vaspitnu šamarčinu, kako bi osoba ubuduće znala kako da se ponaša.
- Connaisseur Karlin
#321 Re: Izuvanje po kućama :D
da rahatlukvazi wrote:meni su bose none sinonim rahatlukConnaisseur Karlin wrote:vazi, meni su bose noge predivan osjecajvazi wrote:
carape nosim kad moram![]()
hej, tek ti vidjeh potpiscic, au coin de la rue ...
vazi, ne znam francuski, rado bih ga naucila, ti i insomnia ste francuzi
- Better Man
#322 Re: Izuvanje po kućama :D
Skidanje obuće kad ulaziš bilo u svoju ili tuđu kuću je stvar kulture i higijene. Gade mi se ljudi, odnosno zemlje gdje najnormalnije ući u kuću u obući u kojoj hodaš vani i pritom je nikako ne skidaju već budu u istoj. Ja ne dozvoljavam bilo kome da mi uđe u kuću u obući. Isto tako obavezno skidam obuću kad idem nekom u goste.
- Connaisseur Karlin
#323 Re: Izuvanje po kućama :D
e tako i meni kazu kad pitam za bose noge, "to je tako" i "to je to"Zejnep wrote:Kapak by Vukajlija
ali bakterije i virusi nemaju veze sa bosim nogama
- vazi
#324 Re: Izuvanje po kućama :D
sretnoConnaisseur Karlin wrote:da rahatlukvazi wrote:meni su bose none sinonim rahatlukConnaisseur Karlin wrote:
vazi, meni su bose noge predivan osjecaj
carape nosim kad moram![]()
hej, tek ti vidjeh potpiscic, au coin de la rue ...![]()
vazi, ne znam francuski, rado bih ga naucila, ti i insomnia ste francuzija idem uskoro na itlaijansko/englesko govorno podrucje
a gdje ti je ital/eng podrucje , nikako ne mogu skontati o kojoj se zemlji radi
meni je talijanski jezik puno ljepsi od francuskog al ga ne znam
- Connaisseur Karlin
#325 Re: Izuvanje po kućama :D
srecom, i ja volim italijanski jezikvazi wrote:sretnoConnaisseur Karlin wrote:da rahatlukvazi wrote:
meni su bose none sinonim rahatluk![]()
hej, tek ti vidjeh potpiscic, au coin de la rue ...![]()
vazi, ne znam francuski, rado bih ga naucila, ti i insomnia ste francuzija idem uskoro na itlaijansko/englesko govorno podrucje
![]()
![]()
a gdje ti je ital/eng podrucje , nikako ne mogu skontati o kojoj se zemlji radi![]()
meni je talijanski jezik puno ljepsi od francuskog al ga ne znam