Jaci Sarajevski klubovi, za klasuTomahawk11 wrote:Tu je to negdje....Arsenal. Chelsea, Tott, W'ham, Millwall.....Sarajevo, Željo, Olimpic, Vratnik, Vrbanjuša...512MB wrote:Nevalja ni fudbalTomahawk11 wrote:U Londonu samo klima ne valja.
Ostalo....nećemo komentarisati
Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
- animals
#301 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
- 512MB
#302 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Mala zabunadjevojka bez imena wrote:E cuj ne radiu Sa, a pisao da se vratio, jer je kao predao aplikaciju za extfa posao dok je biou posjeti pa dobio taj posao. Melburne malo si se pogubio512MB wrote:Nisam mislio nista lose sa "fukara", mozda bi bio bolji izraz "kokuz". Uglavnom u metropolama kao London treba imati kinte da bi mogao uzivati, naravno kad nema covjek prebijene onda je tesko, mores otic u mcdonalds i to je vrhunac.Melbourne_Australia wrote: E djecace..Zamisli koliko sam se ja sredio u zivotu, kad nema potrebe da radim u Sarajevu,,,,A dobrovoljno se vratio kuci u Sarajevu...A ti od nase skole imas citanku samo i zato ne kontas sta sam htio reci....Kazem ti ja, da si u Sarajevu ja bi tebe samarao svaki dan i slao po novine..A ti moras da ustajes i ides na posao i tako svaki dan i molis Boga da dodje odmor da ides negdje u zivotu fukaro izbjeglicka!!!
A posto si ti mangup preko foruma, a ja cesto u Austriji , ti ostavis broj u privatnoj poruci i aj ti se javim kad budem gore
-
DearJohn
#303 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Jesil konto kad da je nekom draze otic na tekmu Sarajevo-Zeljo nego Totenham-Arsenal, i prije i poslje toga sa svojom rajom i u svom gradu kaficu popit i popricat i sprdat se...Tomahawk11 wrote:Tu je to negdje....Arsenal. Chelsea, Tott, W'ham, Millwall.....Sarajevo, Željo, Olimpic, Vratnik, Vrbanjuša...512MB wrote:Nevalja ni fudbalTomahawk11 wrote:U Londonu samo klima ne valja.
Ostalo....nećemo komentarisati
- 512MB
#304 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
A pogotovo kultura im je u k...u hebo ih big ben i buckingham palaceanimals wrote:Jaci Sarajevski klubovi, za klasuTomahawk11 wrote:Tu je to negdje....Arsenal. Chelsea, Tott, W'ham, Millwall.....Sarajevo, Željo, Olimpic, Vratnik, Vrbanjuša...512MB wrote: Nevalja ni fudbal![]()
- 512MB
#305 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
I to ni manje ni vise nego Melbourneanimals wrote:Melbourne_Australia wrote:Ti si zalutao ali bas...Poredis grad od 400 milja i grad od 8 miliona....A isto ja tebi mogu reci da je London obicno selo za Sydney ili Melbourne recimo...To je isto kad bi ja rekao da Sarajevo ima vise stvari za vidjeti od Kladuse....Gubis se bas!!!Better Man wrote: Možeš, ali nećeš biti u pravu. Sarajevo je samo jedna malo veća kasaba i ništa više.
A joj, kako ti lupas..
London, selo za Sydney![]()
![]()
![]()
Sarajevo svemirski brod za London..
idi baci se sa mosta, pametnije ti je![]()
- animals
#306 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Da ne bi Londona, ne bi bilo ni Sydneya ni Melbournea...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#307 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Ironija....kad već moram reći.DearJohn wrote: Jesil konto kad da je nekom draze otic na tekmu Sarajevo-Zeljo nego Totenham-Arsenal, i prije i poslje toga sa svojom rajom i u svom gradu kaficu popit i popricat i sprdat se...
Idem ja na svaku na Koševo
- exliberal-ex
#308 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
DearJohn wrote:Jesil konto kad da je nekom draze otic na tekmu Sarajevo-Zeljo nego Totenham-Arsenal, i prije i poslje toga sa svojom rajom i u svom gradu kaficu popit i popricat i sprdat se...Tomahawk11 wrote:Tu je to negdje....Arsenal. Chelsea, Tott, W'ham, Millwall.....Sarajevo, Željo, Olimpic, Vratnik, Vrbanjuša...512MB wrote: Nevalja ni fudbal
paravite neku famu od te price joj sa rajom poslije.....mozes dok si mlad, kad se ljudi ozene djecu dobiju...nigdje nikog
sad mi jaran bio dole i kaze daj da organizujem da se vidim sa prijasnjom rajom...jedva ih sastavio , svi nadrkani, samo ogovaraju jedan drugog ko kakve zene.....pitao ih kako ce cesto vide...zadnji put se vidjeli kad si ti bio prosli put ovdje...!?!?....a svi na 15 minuta razdaljine...
-
Niemand
#309 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Kakav seljakluk na temi. 
-
Niemand
#310 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Imal vode u londonu 
- animals
#311 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Slabo nesto..Niemand wrote:Imal vode u londonu
pustinja i kukci, zmije i skorpioni
-
Niemand
#312 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Visoka stopa raka kozeanimals wrote:
Slabo nesto..
pustinja i kukci, zmije i skorpioni
- insomnia78
- HAVANA
#314 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
E ne bude li imax do slijedece godine ne znam sta cu.Odo i ja.Bez imaxa moje bivtsvovanje na ovim prostorima gubi smisao.512MB wrote:Imatel barem 3D, da ne pitam za imaxHAVANA wrote:Haj zdrao odosmo u kino.Vi nemate kino.
-
Niemand
#315 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Ma visoka stopa u australiji. A 'ta ce london kraj buca citija. 
- vazi
#316 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Meni je 60 god, dosla sam ovdje u 37. godini.
Dovoljno mi je dole provesti ramazan i moja se nostalgija tu zavrsava.
Odgovor na naslov teme : Ne bih dala ni pisljiva boba
Ne bih uporedjivala drzave jer svaka ima svoje prednosti i nedostatke , kao i sam insan...
Medjutim, Boze zdravlja, bice mi se reda vratiti kad odem u penziju jer muz tako zeli. Vidjet cemo kako ce to ici.
Vec duze godina 3 sedmice su mi maxi boravka dole tako da nemam predstave kako bi to izgledalo kad bih ostala par mjeseci...
Edit: ovo sto rekoh uopste ne znaci da mislim da je bolje ici vani. Mislim ako se zivot i pri ub moze urediti u svojoj zemlji da je bolje ostati pa onda putovati i siriti vidike...
Odgovor na naslov teme : Ne bih dala ni pisljiva boba
Ne bih uporedjivala drzave jer svaka ima svoje prednosti i nedostatke , kao i sam insan...
Medjutim, Boze zdravlja, bice mi se reda vratiti kad odem u penziju jer muz tako zeli. Vidjet cemo kako ce to ici.
Vec duze godina 3 sedmice su mi maxi boravka dole tako da nemam predstave kako bi to izgledalo kad bih ostala par mjeseci...
Edit: ovo sto rekoh uopste ne znaci da mislim da je bolje ici vani. Mislim ako se zivot i pri ub moze urediti u svojoj zemlji da je bolje ostati pa onda putovati i siriti vidike...
Last edited by vazi on 23/09/2017 23:09, edited 1 time in total.
- animals
#317 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Prija je bilo..sve je lako, kad si mlad...vazi wrote:Meni je 60 god, dosla sam ovdje u 37. godini.
Odgovor na naslov teme : Ne bih dala ni pisljiva boba![]()
sad je..
sve je lako sa inozemnom penzijom
- vazi
#318 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
PrijEanimals wrote:Prija je bilo..sve je lako, kad si mlad...vazi wrote:Meni je 60 god, dosla sam ovdje u 37. godini.
sad je..
Penzija ce biti mala, Boze zdravlja da se doceka... fali 15 god staza iz Yuge.
Samo zdravlja, zdrav covjek bi trebao uloziti maxi napora da uredi i osmisli svoj zivot, da bude kovac svoje srece
- Edin H.
#319 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Kakva ba peMzija?animals wrote:Prija je bilo..sve je lako, kad si mlad...vazi wrote:Meni je 60 god, dosla sam ovdje u 37. godini.
sad je..
U Engleskoj se dira do 67, I to te zestoko handre na job centre-u ako si nezaposlen.
Kod nas masa raje, cetiri banke (mogu konju rep iscupat) u pemziji.
- animals
#320 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Ti 700 eura, covjek isto..vazi wrote:
PrijE![]()
Samo zdravlja, zdrav covjek bi trebao uloziti maxi napora da uredi i osmisli svoj zivot, da bude kovac svoje srece
sta ti treba vise..
ionako u starosti ti treba samo kruha i vode..
- animals
#321 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
A kod nas..Edin H. wrote:Kakva ba peMzija?animals wrote:Prija je bilo..sve je lako, kad si mlad...vazi wrote:Meni je 60 god, dosla sam ovdje u 37. godini.
sad je..
U Engleskoj se dira do 67, I to te zestoko handre na job centre-u ako si nezaposlen.
Kod nas masa raje, cetiri banke (mogu konju rep iscupat) u pemziji.
sa trideset vec u penziji..
i onda drzava ne valja..
- vazi
#322 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Ma kakva starost ?animals wrote:Ti 700 eura, covjek isto..vazi wrote:
PrijE![]()
sta ti treba vise..
Ja hocu Ako Bog da da putujem i uzivam kad odem u peMziju
Last edited by vazi on 23/09/2017 23:20, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#323 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Bogme imam rodbine, ljudi u godinama, a vani, penzija....kakav kruh i voda, ide se, ljetuje, hodaanimals wrote:
Ti 700 eura, covjek isto..
sta ti treba vise..
- Edin H.
#324 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Pa gdje ce?Tomahawk11 wrote:Bogme imam rodbine, ljudi u godinama, a vani, penzija....kakav kruh i voda, ide se, ljetuje, hodaanimals wrote:
sta ti treba vise..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#325 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Jbg, ljetos bili u Turskoj, sad u oktobru odoše u DubaiEdin H. wrote:Pa gdje ce?Tomahawk11 wrote:Bogme imam rodbine, ljudi u godinama, a vani, penzija....kakav kruh i voda, ide se, ljetuje, hodaanimals wrote:
sta ti treba vise..