Ivan Šušnjar - imenovan generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
-
Hafis
#301 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Bosnić ne bi gubio vrijeme na zatvaranje. Gdje si vidio da IDIL ima zatvor.
Inače, ove dvije stvari su jako komparabilne. Jedna od prije dvadeset i kusur godina, i jedna koja nam tek nadolazi da valja.
Inače, ove dvije stvari su jako komparabilne. Jedna od prije dvadeset i kusur godina, i jedna koja nam tek nadolazi da valja.
-
Kitrona
#302 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
A Thompson kao je?seln wrote: Joj sto si pametan, ljubi poglavnik... poredis pjevaca sa islamistom, bolje receno politickim aktivistom.
Pocisti ispred svog praga prvo. Bosnic nikog nije zatvorio u Dretelj.
Bosnic se ne zajebava sa uzimanjem zarobljenika. Pocisti svoj prag.
- Banksy
#303 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Samo na dvije stranice, mašala ...
sanjin_1 wrote:
Jeko reko da je otišo? Ima on još dosta fekalija polizat prije već što ode...sabur "doture"..![]()
eh bjentice moja sjatka...pa ja vas handrim iz razonode..onaj osjećaj kad ga šHuknem vama pripadnicima "više" rase. nikakve pare ne mogu platiti![]()
sanjin_1 wrote:
Pa šta si ti "pseto" ili bilmez na "nosilima"?![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat si glup do te mjere da te ja čak ne moram ni provaljivat.![]()
![]()
sanjin_1 wrote:
Halo odojak..nauĆi se pravilno citirati i ne guraj tvoje otrcane frazetine u moju tastaturu..
Koliki si panglu da sam sebe prosipaš
sanjin_1 wrote:
A ti si bjegunac iz mentalne institucije....
sanjin_1 wrote:
Žali mi se juĆe da mu ja branim da ima svoje mišljenje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karina Ićko..karina.
Ko te jebe kad si glup. SrĆi Ćorbu što si je sam zakuho..
sanjin_1 wrote:
Jok eto tebi i "ko tebi" i Šušnjaru davat ću pardone.![]()
Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
- BHCluster
#304 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Apsolutno komparabilne jos kad se uzme u obzir ta "vasa" tradicija ma znas logori, silovanja, progoni, unistavanje vjerskih objekata, spomenika itd, itd. 
-
Kitrona
#305 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
BHCluster wrote:Apsolutno komparabilne jos kad se uzme u obzir ta "vasa" tradicija ma znas logori, silovanja, progoni, unistavanje vjerskih objekata, spomenika itd, itd.
Ja na takvo mjesto ne bih nikad isao a vi hametice dolazite i ostavljate pare. Neko je tu lud...
-
sanjin_1
#306 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Pitaj tatice kako je prošao 93-ćeKitrona wrote:sanjin_1 wrote: Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
Jel to po Internetu, virtualno?
Gdje je ona slika da ju neko stavi sa Internet ratnicima u uniformama i tipkovnicama u rukama?
Nek opiše iz prve ruke
-
sanjin_1
#307 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
"doture"..nebitno je šta ti misliš..mislio si i da imaš "stoni grad" i da "treČi stiže za nekolika dana"...pa vidiš kako si završio (pogledati onu Ćirilovu izjavu od juče).Hafis wrote:Ja mislim da je to Hantalaš broj 2. Nije ti to prešlo Carinskog mosta, jedino kad ide u bolnicu na pregled...i to neki malo složeniji, pošto su razjebali onu bolnicu u Južnom logoru, kao i sve čega se dotaknu ovi krkani što su se slili na onih 12%..ili ono bi 13%..zaboravio sam više...k'o kad mi je puna glava brige kako pomoći ovakvim nesretnicima i kako ih socijalno uključiti u društvo.Kitrona wrote:sanjin_1 wrote: Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
Jel to po Internetu, virtualno?
Gdje je ona slika da ju neko stavi sa Internet ratnicima u uniformama i tipkovnicama u rukama?
Dalje, Hantalaš je vaš a vi ste Hantalašovi. Ti si ga "napravio i uobličio" a Šušnjar samo polirao. Dakle ženji ono što si sam posijao i ne šlihtajte se bezveze. Nema više "dobrog i naivnog Bošnje"...ispucali ste sve svoje prilike i vama više niko ne vjeruje.
A kad pričaš o svemu "razjebanom" da ne mislš slučajno na ove sa "poduzeničkim mentalitetom" tipa Ćirilo što su onako dobro osposobili Soko? ..
E sad, veliš udaraš na belaj sa ovim "što su ti se slili uvaših 25 %"..o tome si trebao razmišljati 93-će dok si progonio vlastite sugrađane, zatvarao ih u Heliodrom ili Vojno, pljačkao ono što su ljudi mukotrpno stvarali, nemilosrdno razarao grad za koji tvrdiš da je tvoj, srušio ono što je ultimativni simbol grada, mučio i kasapio komšije na najbarbarskije načine...itd..itd..mogao bih ti nabrajati do sutra..
I napokon da se i sa tobom složim..u pravu su. Tamo u tih 25 % vrlo rijetko idem. Jednostavno nemam ama baš nikakve potrebe za tim a i ubi me smrad kukastih krstova, Budakovih ulica, i standardnih grafita sa slovom "U".
U suštini, vi ste nama ono što je Lukavica Sarajevu..
- seln
#308 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Kenjacka propaganda. Bosnic jeste islamist, agitator i sta sve ne, ali nije pocinio nikakav delikt protiv zivota ili imovine drugih.Hafis wrote:Bosnić ne bi gubio vrijeme na zatvaranje. Gdje si vidio da IDIL ima zatvor.
Pola Hercegovine jste ucinilo tako nesto.
- seln
#309 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Thompson je do sada izazvao daleko vise mrznje nego Bosnic i posredno uzrokovao daleko vise patnje.Kitrona wrote:A Thompson kao je?seln wrote: Joj sto si pametan, ljubi poglavnik... poredis pjevaca sa islamistom, bolje receno politickim aktivistom.
Pocisti ispred svog praga prvo. Bosnic nikog nije zatvorio u Dretelj.
Bosnic se ne zajebava sa uzimanjem zarobljenika. Pocisti svoj prag.
Nema metle koja je toliko velika da pocisti vas prag.
Last edited by seln on 01/07/2015 16:14, edited 2 times in total.
-
Hafis
#310 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
E pa sad vidiš s kim se mi moramo hrvati na ovom trnovitom putu u EU.Banksy wrote:Samo na dvije stranice, mašala ...
sanjin_1 wrote:
Jeko reko da je otišo? Ima on još dosta fekalija polizat prije već što ode...sabur "doture"..![]()
eh bjentice moja sjatka...pa ja vas handrim iz razonode..onaj osjećaj kad ga šHuknem vama pripadnicima "više" rase. nikakve pare ne mogu platiti![]()
sanjin_1 wrote:
Pa šta si ti "pseto" ili bilmez na "nosilima"?![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat si glup do te mjere da te ja čak ne moram ni provaljivat.![]()
![]()
sanjin_1 wrote:
Halo odojak..nauĆi se pravilno citirati i ne guraj tvoje otrcane frazetine u moju tastaturu..
Koliki si panglu da sam sebe prosipaš
sanjin_1 wrote:
A ti si bjegunac iz mentalne institucije....
sanjin_1 wrote:
Žali mi se juĆe da mu ja branim da ima svoje mišljenje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karina Ićko..karina.
Ko te jebe kad si glup. SrĆi Ćorbu što si je sam zakuho..
sanjin_1 wrote:
Jok eto tebi i "ko tebi" i Šušnjaru davat ću pardone.![]()
Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
Šušnjar je ruku na srce, za ovakve prostake Hemingvej..samo mu još lula fali.
- Banksy
#311 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
S malom razlikom što je ovo forum gdje raznih pacijenata i budala ima, pa ih se sankcionira ili ne, anonimni, bez utjecaja, prihvati ih ili ne prihvati.
Šušnjar je javna ličnost, ''novinar'' čija se riječ čuje i sluša, onaj koji formira stavove javnosti, sad evo još i konzul koji predstavlja našu zemlju i kojeg, takvog kakav je, plaćamo iz našeg vlastitog džepa. E to je sasvim neprihvatljivo.
Šušnjar je javna ličnost, ''novinar'' čija se riječ čuje i sluša, onaj koji formira stavove javnosti, sad evo još i konzul koji predstavlja našu zemlju i kojeg, takvog kakav je, plaćamo iz našeg vlastitog džepa. E to je sasvim neprihvatljivo.
-
Hafis
#312 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Slažem se.
A da mu ipak damo malo vremena, možda nas sve prijatno iznenadi. I to se često dešava u životu.
i
A da mu ipak damo malo vremena, možda nas sve prijatno iznenadi. I to se često dešava u životu.
i
- Banksy
#313 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Zašto da mu dajemo ''vrijeme'' kad se u startu sam diskvalificirao za takvu poziciju. Mislim, otkud uopće takav lik u razmatranju za tako visoku i odgovornu funkciju, ne razumijem.Hafis wrote:Slažem se.
i
Možda bi nas i Fatko prijatno iznenadio da mu ko da šansu da konzulira, jel?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#314 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
postoji samo jedan lijek za novonastalu situvaciju
tamo dže ova šušnjara konzul samo poslat Essa a.s. za ambasadora
tamo dže ova šušnjara konzul samo poslat Essa a.s. za ambasadora
-
Hafis
#315 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Pa vidiš, ja bih se isto tako mogao pitati otkud Lagumdžiji ideja da u predsjedništvo instalira opskurnog lika kao što je ŽK. Rezultate njegovog predsjednikovanja smo vidjeli...u tri rečenice i milijune maraka troška.Banksy wrote:Zašto da mu dajemo ''vrijeme'' kad se u startu sam diskvalificirao za takvu poziciju. Mislim, otkud uopće takav lik u razmatranju za tako visoku i odgovornu funkciju, ne razumijem.Hafis wrote:Slažem se.
i
Vidiš, ako je ŽK zlatni ljiljan, onda je i Šušnjar za nekoga neka vrsta internet zlatnog ljiljana...ima i on pravo na neku nagradu kao što je imao ŽK.
- Banksy
#316 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Eh, to je sad već neozbiljna priča.
- seln
#317 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ajdeeeee??Hafis wrote: Pa vidiš, ja bih se isto tako mogao pitati otkud Lagumdžiji ideja da u predsjedništvo instalira opskurnog lika kao što je ŽK. Rezultate njegovog predsjednikovanja smo vidjeli...u tri rečenice i milijune maraka troška.
.
To Bosna sad ima prezidijalni sistem, pa je predsjednik ujedno i premijer?
Joooj, kad kamenjarcima ponestane argumenata, vade ih iz dupeta.
-
Itakoto
#318 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Otkud tema iskljucivo o Ivanu Susnjaru? Toliko bagre se nakupilo u diplomatiji, ha Bosnjaka, ha Srba, ha Hrvata kojima je vrhunac (diplomatske) karijere bilo uzgajivanje pilica ili upravljanje kamenolomom. Navodno ima i dokazanih kriminalaca medju njima.
Ne razumijem ni Hafisa i kompaniju koji na svaki moguci nacin pokusavaju "oprati" ovog ociglednog sovinistu samo jer je jedan od "njih".
Zakljucak: cemu tema uopste osim ako ne zelite doprinijeti stvaranju jos jedne platforme za prepucavanja?
Ne razumijem ni Hafisa i kompaniju koji na svaki moguci nacin pokusavaju "oprati" ovog ociglednog sovinistu samo jer je jedan od "njih".
Zakljucak: cemu tema uopste osim ako ne zelite doprinijeti stvaranju jos jedne platforme za prepucavanja?
-
Fudo387
#319 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Stvarno visoko odgovorna funkcija. On, dvije babe koje procesuiraju aplikacije za pasos, i 40 kvadrata prostora na 13 spratu.Banksy wrote:Zašto da mu dajemo ''vrijeme'' kad se u startu sam diskvalificirao za takvu poziciju. Mislim, otkud uopće takav lik u razmatranju za tako visoku i odgovornu funkciju, ne razumijem.Hafis wrote:Slažem se.
i
Ne sekirajte se, vratice vam ga i prije nego se raskomoti. Nije mu ovo Listica da po vazdan blebeta gluposti.
-
Hafis
#320 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Nije neozbiljna.
Lika DVA puta guraju u izborni inžinjering na veoma osjetljivo mjesto, svjesno čineći političku u štetu. I to navodi normalnog čovjeka da se upita što u stvari stoji iza tih motiva? I nitko se ne počeše po guzici.
Drugog lika imenuju na mnogo manje važnu funkciju ali i kudikamo manje osjetljivu funkciju...i to pokreće omanju lavinu spontanih mišljenja ''neovisnih'' intelektualaca.
Ako je bilo dopušteno Lagumdžiji da se poigra dva puta s ukupnim političkim odnosima unutar zemlje s relativno napetim i nesređenim međunacionalnim odnosima, takoreći još neizašle iz psihoze ratnog stanja, pa valjda se i Čović može malo poigrati s našim konzularnim predstavništvima.
Nećemo duplih aršina.
Lika DVA puta guraju u izborni inžinjering na veoma osjetljivo mjesto, svjesno čineći političku u štetu. I to navodi normalnog čovjeka da se upita što u stvari stoji iza tih motiva? I nitko se ne počeše po guzici.
Drugog lika imenuju na mnogo manje važnu funkciju ali i kudikamo manje osjetljivu funkciju...i to pokreće omanju lavinu spontanih mišljenja ''neovisnih'' intelektualaca.
Ako je bilo dopušteno Lagumdžiji da se poigra dva puta s ukupnim političkim odnosima unutar zemlje s relativno napetim i nesređenim međunacionalnim odnosima, takoreći još neizašle iz psihoze ratnog stanja, pa valjda se i Čović može malo poigrati s našim konzularnim predstavništvima.
Nećemo duplih aršina.
- seln
#321 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Zeljko Komsic se kadidovao i izabran je. Tacka, odnosno tocka.Hafis wrote:Nije neozbiljna.
Nećemo duplih aršina.
To sto je to nekim tovarima uz nos, eno im Neretve, pa neka skacu.
Susnjar je sitni mis mekinjas iz provincije, laprdava baba koju je neko rodjacko-jaranski poslao u Cikago...
"idi, rodjaaace, imaa da se namlaatis paraa ko rastike,,,"
-
Fudo387
#322 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Samo se vi poigravajte i inatite, vremena imate na pretek. Recept je jednostavan, sjebes sebi zivot glupostima i zavalis potomke istim sranjem. Valjda ce biti bolje kad se jednog dana probudite u prvobitnoj zajednici, uz obavezno aaaaa, sta ovo bude?
-
Hafis
#323 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Zasto to Selnu govoris. Covjek se ispalio na vrijeme, malo baustela, malo Esad Plavi i dernecenje...i zbogom Bosno. Gledaj ti sebe kako ces.
-
Hafis
#324 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Sorry, i ti si vani.
- seln
#325 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ti si ostao...malo sverc, malo shana, malo guzenje koza, malo Thompson...i zbogom treci.Hafis wrote:Zasto to Selnu govoris. Covjek se ispalio na vrijeme, malo baustela, malo Esad Plavi i dernecenje...i zbogom Bosno. Gledaj ti sebe kako ces.