Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
yoda82

#301 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

dobar osjecaj wrote:
yoda82 wrote:I kako se ponašate kada vam momak priđe u teretani? Da li pravite selekciju prema ''obimu bicepsa'' ili sa svakim isto/slično postupate?
Ja rado cavrljam sa slatkim tipovima koji mi daju savjete i koji rado pricaju o sportu, sta je dobro jesti, piti za misice, gdje ima kupiti neki komad odjece ili nesto drugo za sport. Ta cavrljanja se desavaju cesce na izlasku iz teretane.

@Medena
Ja sam nekako i bez da kazes da dolazis ujutro ranije umislila da bas tebe vidjam u to vrijeme u teretani. Nisam stalker majke mi :D
Ma ja. U teretani je teže prići djevojci nego u kafani (čitaj u polumraku i dimu, dok ste oboje pod uticajem nekih opojnih sredstava :D ). U teretani je obično manjak djevojaka, i uvijek ima bar nekoliko mlađih i nabildanijih momaka. Ovi sa bojlerom umjesto pločica imaju jako malo šanse.
klixoris

#302 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

MedenoSrce wrote:
klixoris wrote: Je li to u Importane treniras pa zvonis da ti otvore ? :-D
I ja cesto "vampiram" u ta doba - zorom dodjem da trcim a popodne se opet vratim, ali na zeljezo :wink:
helouu dr. votson :D
jednom sam popodne usla ... i izasla, meni se manta od trake jedva se nakanim i ono 10-15 minuta obaveznog kardia odraditi
tako sam se jednom preforsirala da mi je usljed otkaza shipka na benchu napravila pofinu kvrgu na glavi
ako ti se kakvo zensko obrati sa "drug, jesil' gotov ovdje" to sam ja :mrgreen:
Pa ne treba bit detektiv da skontas gdje se mora zvoniti da udjes :)
Jos mi se nije desilo da mi u 06:00 ujutro pridje neko i pita "jel slobodna klupa", posebno ne zensko.
Jednostavno nema haman nikoga u teretani u ta doba al' eto, iduci put zamoli nekoga da ti se pricuva sipku dok radis, mozda to budem bas ja :D
dobar osjecaj

#303 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

yoda82 wrote: Ma ja. U teretani je teže prići djevojci nego u kafani (čitaj u polumraku i dimu, dok ste oboje pod uticajem nekih opojnih sredstava :D ). U teretani je obično manjak djevojaka, i uvijek ima bar nekoliko mlađih i nabildanijih momaka. Ovi sa bojlerom umjesto pločica imaju jako malo šanse.
Ja mislim da je onako kad si sav hepi nakon odradjenog treninga puno lakse sve. Ja se makar osjecam uglavnom kao da mogu apsolutno sve :D
Nisu ni svi mladi ni nabildani. Ima tu ljudi svih generacija i u zadnje vrijeme otkako sam se vratila vise u teretanu vidim jako puno mladih momaka, faca slatka za pozeliti a imaju 100, 130 i vise kg.
yoda82

#304 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

dobar osjecaj wrote:
yoda82 wrote: Ma ja. U teretani je teže prići djevojci nego u kafani (čitaj u polumraku i dimu, dok ste oboje pod uticajem nekih opojnih sredstava :D ). U teretani je obično manjak djevojaka, i uvijek ima bar nekoliko mlađih i nabildanijih momaka. Ovi sa bojlerom umjesto pločica imaju jako malo šanse.
Ja mislim da je onako kad si sav hepi nakon odradjenog treninga puno lakse sve. Ja se makar osjecam uglavnom kao da mogu apsolutno sve :D
Nisu ni svi mladi ni nabildani. Ima tu ljudi svih generacija i u zadnje vrijeme otkako sam se vratila vise u teretanu vidim jako puno mladih momaka, faca slatka za pozeliti a imaju 100, 130 i vise kg.
Izgleda da ću morati promjeniti teretanu. U mojoj uđe jedna ili dvije djevojke za cijeli dan. I to obično kada je nisam tu :D . Mada imam malo predrasuda prema Importane-u. Sve nešto mislim da su većinom tu neki šminkeri, nafurani bilderi i neke trebice koje na sebi imaju gomilu sparene opreme (obično u rozoj boji), a koje ukupno dignu 5kg za čitav trening.

Čast izuzecima.
MedenoSrce

#305 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by MedenoSrce »

@bloo pik ja stojim ispred i dimim sumnjivu zeljastu materiju :D
@klix platim ti shejk mjesto shokate, tita mi, uz uslov da me prepoznas. Pa to i kazem dr. Votson ili ti je draze mr. Obijus :P
@dobra samo ti stalkaj, bustin maj igo
klixoris

#306 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

MedenoSrce wrote: @klix platim ti shejk mjesto shokate, tita mi, uz uslov da me prepoznas
Posteno ! Javim se ako te upratim :thumbup:
A imam i ja raznih "prasaka" po ruksaku tako da mogu i ja pocastiti :D
berenice

#307 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by berenice »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote:Čuj popravi šminku?

A ako se ne šminka ko ja?
Eki ne šminka se :mrgreen:
Zar je to toliko nevjerovatno? :D
p206

#308 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by p206 »

Jeste vi meni čudne što se tiče tog prilaska kad niste sređene... to samo znači da se momku sviđate i kao takve, a kad se sredite da ne pričam. Zar to nije plus vašoj ljepoti
Bloo
Globalna šefica

#309 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

MedenoSrce wrote:@bloo pik ja stojim ispred i dimim sumnjivu zeljastu materiju :D
@klix platim ti shejk mjesto shokate, tita mi, uz uslov da me prepoznas. Pa to i kazem dr. Votson ili ti je draze mr. Obijus :P
@dobra samo ti stalkaj, bustin maj igo
hoću i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa šejk hapicuuu :cry:
SaraFina

#310 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

p206 wrote:Jeste vi meni čudne što se tiče tog prilaska kad niste sređene... to samo znači da se momku sviđate i kao takve, a kad se sredite da ne pričam. Zar to nije plus vašoj ljepoti

Fakat. Bolje da odmah čovjek pošteno prostudira nedostatke :D
PravimHaos

#311 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by PravimHaos »

Izbjegajem teretane gdje cirkuliraju djevojke.Jednostavno ne mogu se dovoljno opustiti,jer moje dugogodišnje iskustvo govori da 80% njih dolazi da bi balilo po tipovima koji tu vježbaju.
Bloo
Globalna šefica

#312 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

PravimHaos wrote:Izbjegajem teretane gdje cirkuliraju djevojke.Jednostavno ne mogu se dovoljno opustiti,jer moje dugogodišnje iskustvo govori da 80% njih dolazi da bi balilo po tipovima koji tu vježbaju.
bojiš se da te ne safataju?
PravimHaos

#313 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by PravimHaos »

Aha. :mrgreen:

Zato i ne zalazim u prostorije teretane gdje nema nikoga. :mrgreen:
sheilak

#314 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

evo vec 3 puta krenem nesto pisati na ovaj ciklus teme. al fakat ne mogu nista kad je o teretanama rijec. :D ja sprave uzivo vidjela nisam. :D osim hajd eto nekih, al u druge svrhe... :D
Bloo
Globalna šefica

#315 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

sheilak wrote:evo vec 3 puta krenem nesto pisati na ovaj ciklus teme. al fakat ne mogu nista kad je o teretanama rijec. :D ja sprave uzivo vidjela nisam. :D osim hajd eto nekih, al u druge svrhe... :D
:D
amiliana

#316 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

yoda82 wrote:I kako se ponašate kada vam momak priđe u teretani? Da li pravite selekciju prema ''obimu bicepsa'' ili sa svakim isto/slično postupate?
Ne prilaze mi jer stavim slusalice u usi i baziram se na trening, i ne vidim i ne cujem nista oko sebe .
sema911s

#317 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

a cure(DAME) sto buljite u nas kada treniramo, ja ne posjecujem te teretane ali kada sutamo tu luptu uvjek vas se copor ufati i nesto gledate i dekoncentrisete nas, i kada vam se pridje da se upoznamoo vi nesto ko foke(i ako imate godina) i naravno mi muski nebi bili muskarci da vas ne posaljemo u PM nakon te vase reakcije

date te neke pohotne signale mikrenemo i onda odkazete svee
pirmin

#318 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by pirmin »

dobar osjecaj wrote:
kritichar wrote:i cjenjene dame, šta da zaključimo, gdje prići a gdje ne?
Procitah ovo pa ne znam koliko ima istine u tome i koliko muskaraca rado prilazi djevojkama/zenama u teretani :)
Kažu da je muškarcima ženska osoba u teretani mnogo privlačnija nego tokom noćnog izlaska.
(http://body.ba/blabla/fitness/problemi- ... etani/2520)
Apsolutno tacno, teretana je mjesto ultimativne istine kod oba pola.
U teretani sta vidis zgodno i privlacno znas 100% da ce takvo biti i ujutro kad ustane. Nema iznenadjenja, iz keca u 2 i sl. 8-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#319 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Al' mi usraste temu :twisted: *ebala vas teretana :lol:
p206

#320 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by p206 »

sema911s wrote:a cure(DAME) sto buljite u nas kada treniramo, ja ne posjecujem te teretane ali kada sutamo tu luptu uvjek vas se copor ufati i nesto gledate i dekoncentrisete nas, i kada vam se pridje da se upoznamoo vi nesto ko foke(i ako imate godina) i naravno mi muski nebi bili muskarci da vas ne posaljemo u PM nakon te vase reakcije

kad spomenu fudbal, sjetim se turnira u 1. srednje...to se skupile curice da vide one šminkere što su trenirali u Sarajevu i Želji, u novim šprintericama, štucnama i dresovima, to neke frizure, pramenovi... A ekipa iz mog razreda svi u starkama, nekim niđe veze trenerkama, mi nikakvi mršavi, žgoljavi...ali mogli smo trčati za 3 utakmice...pojeli ih za užinu.
sheilak

#321 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

_BataZiv_0809 wrote:Al' mi usraste temu :twisted: *ebala vas teretana :lol:
pa teretane su kako vidim odlicno mjesto za ulete raznoraznih vrsta. :D
sema911s

#322 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

p206 wrote:
sema911s wrote:a cure(DAME) sto buljite u nas kada treniramo, ja ne posjecujem te teretane ali kada sutamo tu luptu uvjek vas se copor ufati i nesto gledate i dekoncentrisete nas, i kada vam se pridje da se upoznamoo vi nesto ko foke(i ako imate godina) i naravno mi muski nebi bili muskarci da vas ne posaljemo u PM nakon te vase reakcije

kad spomenu fudbal, sjetim se turnira u 1. srednje...to se skupile curice da vide one šminkere što su trenirali u Sarajevu i Želji, u novim šprintericama, štucnama i dresovima, to neke frizure, pramenovi... A ekipa iz mog razreda svi u starkama, nekim niđe veze trenerkama, mi nikakvi mršavi, žgoljavi...ali mogli smo trčati za 3 utakmice...pojeli ih za užinu.

meni kolega sa posla na bolovanju,,. zbog neke obdarene koja mi oci odvuce tipu vilicu sheboo,.,
sema911s

#323 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

Eurosa wrote:Te sto smekaju po teretanama, samo zato i jesu dosle tu. Kod takvih imate prolaz 100%,zato cim to primjetite, konsolidacija i u napad! :lol:

u napad na takve jedino ako mislimo glavom medju nogama,.
Dr. Kuca

#324 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Ja nemam problema sa prilazenjem. Uglavnom meni prilaze. Pridje treba i pita me hajmi ga slozi. I ja joj ga slozim. :D

Bez zajebancije, sta se imas bojat, jebote ako te odbije nije smak svijeta. Odbije jedna nece druge 3.
yoda82

#325 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

Dr. Kuca wrote:Ja nemam problema sa prilazenjem. Uglavnom meni prilaze. Pridje treba i pita me hajmi ga slozi. I ja joj ga slozim. :D

Bez zajebancije, sta se imas bojat, jebote ako te odbije nije smak svijeta. Odbije jedna nece druge 3.
Nije problem u strahu od odbijanja, nego što svako pokušava (ili bi bar to trebao) povećati šanse za uspjehom. Pogotovo ako ti se svidila djevojka. Ako je poenta samo prići bilo kome i ako se vodiš onom od 100 će dati 4, onda nema nikakvih problema.
Post Reply