Gonzalo Higuain
BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVitoni
#301 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
- MOSALJOZE
#302 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Novinari sami sebe ponište,prvo info da će Messi igrati,a onda selektor kaze kako će za Argentinu igrati neki novi igrači.
- DonVitoni
#303 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Klikni me.MOSALJOZE wrote:Novinari sami sebe ponište,prvo info da će Messi igrati,a onda selektor kaze kako će za Argentinu igrati neki novi igrači.
-
Rob_Atl
#304 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Eh posto smo se svi smjestili i snasli i znamo kakve ce zajebancije po gradu biti vrijeme je da se nesto kaze i o utakmici. Znamo da je Argentina sila, i mene bas brine ko ce da zaustavi Higuana, Aguera i Messija 
-
samkoF
#305 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
[quote="Crvena Tifoza"]Što je SamkoF navalio sa "Grbićem" kao da mu je nešto u rodu.
Još jednom, operisan sam od dugmetare i takvih sabirnih centara.
Dosta će biti Rock Ko Fol za taj vikend.[/quot
Samo da ti odgovorim da mi nije nista u rodu al jeste iz mog kraja to jest iz Bos Krajine, a spominjao sam ga radi cinjenica da to stvarno jest najbolji nas restoran kontajuci da ces radije jesti nasu hranu iz bosanske kuhinje nego americke hamburgere, a ne toliko zbog partya koje cesto organizuje u svom banquet centru koji je pored restorana(to sam samo usput spomenuo).To je sve i ne brini , sto se mene tice vise nikakvih info neces dobiti od mene jer vidim da se to namjerno zlobno prihvata a nikakve lose namjere nisam imao.Prijatno i nadam se da ces se lijepo provesti u St Louisu i da neces biti gladan posto ne jedes po "sabirnim centrima".
Još jednom, operisan sam od dugmetare i takvih sabirnih centara.
Dosta će biti Rock Ko Fol za taj vikend.[/quot
Samo da ti odgovorim da mi nije nista u rodu al jeste iz mog kraja to jest iz Bos Krajine, a spominjao sam ga radi cinjenica da to stvarno jest najbolji nas restoran kontajuci da ces radije jesti nasu hranu iz bosanske kuhinje nego americke hamburgere, a ne toliko zbog partya koje cesto organizuje u svom banquet centru koji je pored restorana(to sam samo usput spomenuo).To je sve i ne brini , sto se mene tice vise nikakvih info neces dobiti od mene jer vidim da se to namjerno zlobno prihvata a nikakve lose namjere nisam imao.Prijatno i nadam se da ces se lijepo provesti u St Louisu i da neces biti gladan posto ne jedes po "sabirnim centrima".
-
Crvena Tifoza
#306 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
BraĆo draga
Lijep pozdrav i hvala na dobrodošlici.

Lijep pozdrav i hvala na dobrodošlici.
- luckylaka
#307 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
NESTO novo
Povodom nogometne utakmice BiH -vs- Argetina organizujemo okupljanje navijaca nase reprezetancije! Navijacka grupa BHFANATICOS ce biti prisutna i organizovati korteo koji ce krenuti prema Bush stadionu.
BESPLATAN ULAZ!
BESPLATAN PREVOZ DO I OD STADIONA!
BESPLATAN PARKING!
Muzika:
Dj Adi (STL)
Dj Vedran (LA)
Dj Kurrent (STL)
Dj Nokturnal (STL)
Social House Soulard
1551 South Seventh Street, Saint Louis, Missouri 63104
Pogledajte kartu · Pronađite put
:bih:1.1 mi, 21 min walking
BESPLATAN ULAZ!
BESPLATAN PREVOZ DO I OD STADIONA!
BESPLATAN PARKING!
Muzika:
Dj Adi (STL)
Dj Vedran (LA)
Dj Kurrent (STL)
Dj Nokturnal (STL)
Social House Soulard
1551 South Seventh Street, Saint Louis, Missouri 63104
Pogledajte kartu · Pronađite put
-
Rob_Atl
#308 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
A da znate kakve ce konobarice biti na tom derneku uhhh

- luckylaka
#309 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Rob_Atl wrote:A da znate kakve ce konobarice biti na tom derneku uhhh![]()
-
Rob_Atl
#310 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Dobio sam slike , a i dobar sam sa vodjom BHF za USA regiju pa znam sve te infos i tako
, uplodovao bi sliku al ne znam smije li to na forum

- luckylaka
#311 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Vidjeces ti konobarica u Il.za $1(plus ulaz i pice),samo se pripremiRob_Atl wrote:Dobio sam slike , a i dobar sam sa vodjom BHF za USA regiju pa znam sve te infos i tako, uplodovao bi sliku al ne znam smije li to na forum
![]()
-
Timotije
#312 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Dajte malo tih konobarica, sto ti se osmijehnu za ostavljen dolar ! Mene ove ovdje "ne jebu" ni za puno vise
!
Ima do utakmice jos dosta, u startu teme malo revijalno i opustajuce
-
bull21
#313 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Jesam ja jedini koji misli da će nas izbušit? Ono nabit' jedno 5-6 komada min?
- limeni
#314 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Na spisku selektora Sabelle nalaze se:
Golmani: Sergio Romero (Monaco), Mariano Andújar (Catania).
Defanzivci: Pablo Zabaleta (Manchester City), Facundo Roncaglia (Fiorentina), Hugo Campagnaro (Inter), Federico Fernández (Napoli), Nicolás Otamendi (Porto), Ezequiel Garay (Benfica), José Basanta (Monterrey), Marcos Rojo (Sporting), Lucas Orban (Bordeaux).
Vezni red: Javier Mascherano (Barcelona), Ever Banega (Valencia), Lucas Biglia (Lazio), Ángel Di María (Real Madrid), Ricardo Álvarez (Inter), Erik Lamela (Tottenham).
Napadači: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Napoli), Ezequiel Lavezzi (Paris S.G.), Rodrigo Palacio (Inter).
ono kad speeddemon avdija strpa u dzep aguera i messija
Defanzivci: Pablo Zabaleta (Manchester City), Facundo Roncaglia (Fiorentina), Hugo Campagnaro (Inter), Federico Fernández (Napoli), Nicolás Otamendi (Porto), Ezequiel Garay (Benfica), José Basanta (Monterrey), Marcos Rojo (Sporting), Lucas Orban (Bordeaux).
Vezni red: Javier Mascherano (Barcelona), Ever Banega (Valencia), Lucas Biglia (Lazio), Ángel Di María (Real Madrid), Ricardo Álvarez (Inter), Erik Lamela (Tottenham).
Napadači: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Napoli), Ezequiel Lavezzi (Paris S.G.), Rodrigo Palacio (Inter).
-
cindrlimindrli
#315 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ovaj spisak stvarno izgleda zajebano, samo da ne bude kakve katastrofe i obaranja rekorda na nama. Ako se odbranimolimeni wrote:Na spisku selektora Sabelle nalaze se:
prvih pola sata izvucemo remi.
- IcedMFEarth
#316 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Osim napada ništa posebno, ja ću da tipujem 4+ 
-
Crvena Tifoza
#317 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Pitanje je hoće li Zabaleta dočekati utakmicu zdrav. Kako je kren'o, kao i svake sezone do sada, sa koskanjem na utakmicama, razbiju mu glavu nabace mu onu bijelu ahmediju i ne skida je do petog mjeseca. 
-
Crvena Tifoza
#318 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ako neko sazna nek javi mjesto i vrijeme gdje će naša reprezentacija trenirati.
-
cindrlimindrli
#319 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Gledam sad na fifinoj stranici, zadnje tri utakmice nije igrao Mesi, igrali su sa Urugvajom od kojeg su zijanili
i dobili su Peru i Paragvaj. Valjda su to neke tamo njihove djungla kvalifikacione grupe...majku mu, a protiv nas
zove najjaci sastav za prijateljsku utakmicu?
i dobili su Peru i Paragvaj. Valjda su to neke tamo njihove djungla kvalifikacione grupe...majku mu, a protiv nas
- Pismonosa
#320 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Fakat strahota kad pročitaš ovaj sastav. Ali ništa slabiji nije bio ni onaj brazilski protiv kojeg smo igrali zadnji put, pa smo se držali solidno. Pobjedili nas golom u sudijskoj nadoknadi, a komotno je moglo biti i obrnuto, sudeći po prilikama na utakmici. Moremo odigrat fajterski i da se ne osramotimo. Nije nemoguće.limeni wrote:Na spisku selektora Sabelle nalaze se:
- Muhamed Đakmić
#321 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Njima je vezni red baš šupalj. Pjanić i Medunjanin će se dodave igrati oko njih
Samo imaju puno trkača, njihovi veznjaci i ne moraju znati lopte, dovoljno je da dodaju loptu do Messija i Aguera ili di Marie.
Samo imaju puno trkača, njihovi veznjaci i ne moraju znati lopte, dovoljno je da dodaju loptu do Messija i Aguera ili di Marie.
- Logovan
#322 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Pa čuvali Messija za nas.cindrlimindrli wrote:Gledam sad na fifinoj stranici, zadnje tri utakmice nije igrao Mesi, igrali su sa Urugvajom od kojeg su zijanili
-
Rob_Atl
#323 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Kakav ljudi napad imaju, sto je najgore svi su u formi i zabijaju konstantno , messi i higuan vjerovatno od prve minute onda ce aguero i lavezi uci kasnije. Ako ne krenu sa 3 napadaca

- luckylaka
#324 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Kakve bolan slike ovdje pa odletio bi sa sa-x najmanje godinu.Pripremi sitni po dolar i ponesiTimotije wrote:Dajte malo tih konobarica, sto ti se osmijehnu za ostavljen dolar ! Mene ove ovdje "ne jebu" ni za puno vise!
- Havatar
#325 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Jesibull21 wrote:Jesam ja jedini koji misli da će nas izbušit? Ono nabit' jedno 5-6 komada min?