BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DonVitoni

#301 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoni »

Gonzalo Higuain
:thumbup:
MOSALJOZE

#302 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by MOSALJOZE »

Novinari sami sebe ponište,prvo info da će Messi igrati,a onda selektor kaze kako će za Argentinu igrati neki novi igrači.
DonVitoni

#303 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoni »

MOSALJOZE wrote:Novinari sami sebe ponište,prvo info da će Messi igrati,a onda selektor kaze kako će za Argentinu igrati neki novi igrači.
Klikni me. :skoljka: bacam naslov.
Rob_Atl

#304 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

Eh posto smo se svi smjestili i snasli i znamo kakve ce zajebancije po gradu biti vrijeme je da se nesto kaze i o utakmici. Znamo da je Argentina sila, i mene bas brine ko ce da zaustavi Higuana, Aguera i Messija :D
samkoF

#305 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by samkoF »

[quote="Crvena Tifoza"]Što je SamkoF navalio sa "Grbićem" kao da mu je nešto u rodu. :D

Još jednom, operisan sam od dugmetare i takvih sabirnih centara.
Dosta će biti Rock Ko Fol za taj vikend.[/quot

Samo da ti odgovorim da mi nije nista u rodu al jeste iz mog kraja to jest iz Bos Krajine, a spominjao sam ga radi cinjenica da to stvarno jest najbolji nas restoran kontajuci da ces radije jesti nasu hranu iz bosanske kuhinje nego americke hamburgere, a ne toliko zbog partya koje cesto organizuje u svom banquet centru koji je pored restorana(to sam samo usput spomenuo).To je sve i ne brini , sto se mene tice vise nikakvih info neces dobiti od mene jer vidim da se to namjerno zlobno prihvata a nikakve lose namjere nisam imao.Prijatno i nadam se da ces se lijepo provesti u St Louisu i da neces biti gladan posto ne jedes po "sabirnim centrima".
Crvena Tifoza

#306 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Crvena Tifoza »

BraĆo draga :lol:

Lijep pozdrav i hvala na dobrodošlici. 8-) :bih:
luckylaka

#307 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

NESTO novo :thumbup: Povodom nogometne utakmice BiH -vs- Argetina organizujemo okupljanje navijaca nase reprezetancije! Navijacka grupa BHFANATICOS ce biti prisutna i organizovati korteo koji ce krenuti prema Bush stadionu.

BESPLATAN ULAZ!
BESPLATAN PREVOZ DO I OD STADIONA!
BESPLATAN PARKING!

Muzika:
Dj Adi (STL)
Dj Vedran (LA)
Dj Kurrent (STL)
Dj Nokturnal (STL)
Social House Soulard
1551 South Seventh Street, Saint Louis, Missouri 63104
Pogledajte kartu · Pronađite put
:thumbup: :bih:1.1 mi, 21 min walking
Rob_Atl

#308 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

A da znate kakve ce konobarice biti na tom derneku uhhh :D :izet:
luckylaka

#309 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Rob_Atl wrote:A da znate kakve ce konobarice biti na tom derneku uhhh :D :izet:
:lol: :-D A ti vec okusio pa znas :D Moli Boga samo da bude bez padavina spektakl je zagarantovan.P.S.Onako jedan moj prijedlog posto je malo teze organizovati neku dekoraciju i sl.,,svi BiH salove sa sobom,bas svi,,Jednostavno ali izgleda odlicno
Rob_Atl

#310 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

Dobio sam slike , a i dobar sam sa vodjom BHF za USA regiju pa znam sve te infos i tako :D , uplodovao bi sliku al ne znam smije li to na forum :lol: :evil:
luckylaka

#311 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Rob_Atl wrote:Dobio sam slike , a i dobar sam sa vodjom BHF za USA regiju pa znam sve te infos i tako :D , uplodovao bi sliku al ne znam smije li to na forum :lol: :evil:
Vidjeces ti konobarica u Il.za $1(plus ulaz i pice),samo se pripremi :D i ja sam bas pregledao slike izgleda mi super mjesto a i blizu je
Timotije

#312 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Timotije »

Dajte malo tih konobarica, sto ti se osmijehnu za ostavljen dolar ! Mene ove ovdje "ne jebu" ni za puno vise :D !
Ima do utakmice jos dosta, u startu teme malo revijalno i opustajuce :D
bull21

#313 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by bull21 »

Jesam ja jedini koji misli da će nas izbušit? Ono nabit' jedno 5-6 komada min?
limeni

#314 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by limeni »

Na spisku selektora Sabelle nalaze se:

Golmani: Sergio Romero (Monaco), Mariano Andújar (Catania).

Defanzivci: Pablo Zabaleta (Manchester City), Facundo Roncaglia (Fiorentina), Hugo Campagnaro (Inter), Federico Fernández (Napoli), Nicolás Otamendi (Porto), Ezequiel Garay (Benfica), José Basanta (Monterrey), Marcos Rojo (Sporting), Lucas Orban (Bordeaux).

Vezni red: Javier Mascherano (Barcelona), Ever Banega (Valencia), Lucas Biglia (Lazio), Ángel Di María (Real Madrid), Ricardo Álvarez (Inter), Erik Lamela (Tottenham).

Napadači: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Napoli), Ezequiel Lavezzi (Paris S.G.), Rodrigo Palacio (Inter).

ono kad speeddemon avdija strpa u dzep aguera i messija :D
cindrlimindrli

#315 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by cindrlimindrli »

limeni wrote:Na spisku selektora Sabelle nalaze se:

Defanzivci: Pablo Zabaleta (Manchester City), Facundo Roncaglia (Fiorentina), Hugo Campagnaro (Inter), Federico Fernández (Napoli), Nicolás Otamendi (Porto), Ezequiel Garay (Benfica), José Basanta (Monterrey), Marcos Rojo (Sporting), Lucas Orban (Bordeaux).

Vezni red: Javier Mascherano (Barcelona), Ever Banega (Valencia), Lucas Biglia (Lazio), Ángel Di María (Real Madrid), Ricardo Álvarez (Inter), Erik Lamela (Tottenham).

Napadači: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Napoli), Ezequiel Lavezzi (Paris S.G.), Rodrigo Palacio (Inter).

Ovaj spisak stvarno izgleda zajebano, samo da ne bude kakve katastrofe i obaranja rekorda na nama. Ako se odbranimo
prvih pola sata izvucemo remi.
IcedMFEarth

#316 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by IcedMFEarth »

Osim napada ništa posebno, ja ću da tipujem 4+ :D
Crvena Tifoza

#317 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Crvena Tifoza »

Pitanje je hoće li Zabaleta dočekati utakmicu zdrav. Kako je kren'o, kao i svake sezone do sada, sa koskanjem na utakmicama, razbiju mu glavu nabace mu onu bijelu ahmediju i ne skida je do petog mjeseca. :D
Crvena Tifoza

#318 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Crvena Tifoza »

Ako neko sazna nek javi mjesto i vrijeme gdje će naša reprezentacija trenirati.
cindrlimindrli

#319 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by cindrlimindrli »

Gledam sad na fifinoj stranici, zadnje tri utakmice nije igrao Mesi, igrali su sa Urugvajom od kojeg su zijanili
i dobili su Peru i Paragvaj. Valjda su to neke tamo njihove djungla kvalifikacione grupe...majku mu, a protiv nas
zove najjaci sastav za prijateljsku utakmicu?
Pismonosa

#320 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Pismonosa »

limeni wrote:Na spisku selektora Sabelle nalaze se:

Fakat strahota kad pročitaš ovaj sastav. Ali ništa slabiji nije bio ni onaj brazilski protiv kojeg smo igrali zadnji put, pa smo se držali solidno. Pobjedili nas golom u sudijskoj nadoknadi, a komotno je moglo biti i obrnuto, sudeći po prilikama na utakmici. Moremo odigrat fajterski i da se ne osramotimo. Nije nemoguće.
Muhamed Đakmić

#321 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Muhamed Đakmić »

Njima je vezni red baš šupalj. Pjanić i Medunjanin će se dodave igrati oko njih 8-)

Samo imaju puno trkača, njihovi veznjaci i ne moraju znati lopte, dovoljno je da dodaju loptu do Messija i Aguera ili di Marie.
Logovan

#322 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Logovan »

cindrlimindrli wrote:Gledam sad na fifinoj stranici, zadnje tri utakmice nije igrao Mesi, igrali su sa Urugvajom od kojeg su zijanili
i dobili su Peru i Paragvaj. Valjda su to neke tamo njihove djungla kvalifikacione grupe...majku mu, a protiv nas
zove najjaci sastav za prijateljsku utakmicu?
Pa čuvali Messija za nas. :D
Rob_Atl

#323 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

Kakav ljudi napad imaju, sto je najgore svi su u formi i zabijaju konstantno , messi i higuan vjerovatno od prve minute onda ce aguero i lavezi uci kasnije. Ako ne krenu sa 3 napadaca :shock: :D
luckylaka

#324 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Timotije wrote:Dajte malo tih konobarica, sto ti se osmijehnu za ostavljen dolar ! Mene ove ovdje "ne jebu" ni za puno vise :D !
Ima do utakmice jos dosta, u startu teme malo revijalno i opustajuce :D
Kakve bolan slike ovdje pa odletio bi sa sa-x najmanje godinu.Pripremi sitni po dolar i ponesi :D
Havatar

#325 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Havatar »

bull21 wrote:Jesam ja jedini koji misli da će nas izbušit? Ono nabit' jedno 5-6 komada min?
Jesi
Locked