Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#301 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Volim ja I pucnut po finoj, tvrdoj zaledjini brato moj:mrgreen:
- edo_79
#302 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
eto vidiš .... ipak je bitna zaleđina .... kad je ono spankneš osjećajno ... a da pripukne opetMedenoSrce wrote:Volim ja I pucnut po finoj, tvrdoj zaledjini brato moj:mrgreen:
- _mufljuz_
#303 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....
ah....
- burek_in_space
#304 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Jao koliko fukareshtine na jednoj temi...reufe ne daj se, uz tebe smo mi zlatna boshnjachka mladezh 
-
Great Cornholio
#305 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
edo_79 wrote:Bogami ja volim vidjet lijepu zaleđinu ...
- fantom slobode
#306 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
edo_79 wrote:eto vidiš .... ipak je bitna zaleđina .... kad je ono spankneš osjećajno ... a da pripukne opetMedenoSrce wrote:Volim ja I pucnut po finoj, tvrdoj zaledjini brato moj:mrgreen:
- fantom slobode
#307 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....
- MedenoSrce
#308 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Pucnes, odes na dzumu, vratis se a ono se jos talasa_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....
Vidis kako Edo zna sta ja govorim
@ corni bolan ima na pijaci da se kupi ova pozadina
Last edited by MedenoSrce on 16/09/2013 12:18, edited 2 times in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#309 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
kad nađe poso kontaktiraj gajoooj wrote:Godinu i po smo bili zajedno, moji roditelji protiv te veze jer ja studiram i radim, on nit' je zavrsio fax niti radi, a sto je najgore sjedi u kuci i govori kako nema posla (a to je procitao na internetu, nije slao prijave pa ga odbijali). Volim ga jos uvijek, ali taj njegov nedostatak truda me najvise odbija od njega (ne gledajuci ostale probleme koji se zadese u vezama).
- alkalna_baterija
#310 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
MedenoSrce wrote:Pucnes, odes na dzumu, vratis se a ono se jos talasa_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....
- _mufljuz_
#311 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ma veze mi ovaj Refa šuhvu da je to crveni - nakacio se opasno na temi - a nije se izjasnio oce l' ic u Brazil il' ce ipak sacuvat milione uz TV casu vode natocenu sa pivare da se ne pretrosi i desanku šakićfantom slobode wrote:_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....![]()
![]()
![]()
ma ja...to su ti nijanse...
sa crvenim u Brazil!
pa cemo ga ostaviti na plazi...ako ga zena stipu...meni se cini da su se njegove utakmice u Zilini zavrsile...sto je igrao, igrao je...
![]()
![]()
- fantom slobode
#312 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Nemoj da te to sekira...to je trenutno stanje stvari. Dok sjedi u kuci i ne kurva se, dobro je. Ocigledno te puno voli. Probaj mu pomoci da izadje iz tog stanja...da se pokrene...joooj wrote:Godinu i po smo bili zajedno, moji roditelji protiv te veze jer ja studiram i radim, on nit' je zavrsio fax niti radi, a sto je najgore sjedi u kuci i govori kako nema posla (a to je procitao na internetu, nije slao prijave pa ga odbijali). Volim ga jos uvijek, ali taj njegov nedostatak truda me najvise odbija od njega (ne gledajuci ostale probleme koji se zadese u vezama).
malo muzike nije na odmet...
- fantom slobode
#313 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
i meni veze neku shuhu, JMS..._mufljuz_ wrote:Ma veze mi ovaj Refa šuhvu da je to crveni - nakacio se opasno na temi - a nije se izjasnio oce l' ic u Brazil il' ce ipak sacuvat milione uz TV casu vode natocenu sa pivare da se ne pretrosi i desanku šakićfantom slobode wrote:_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....![]()
![]()
![]()
ma ja...to su ti nijanse...
sa crvenim u Brazil!
pa cemo ga ostaviti na plazi...ako ga zena stipu...meni se cini da su se njegove utakmice u Zilini zavrsile...sto je igrao, igrao je...
![]()
![]()
- _mufljuz_
- Havatar
#315 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
.
Last edited by Havatar on 16/09/2013 12:36, edited 1 time in total.
- edo_79
#316 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ta ti je ba .... najljepše je kad je pozadina ono .... krta pa imaš za šta ufatit .... a nije kud god poletiš kost ... bemmu i kost više .... eto što ja nevolim tanke pozadineMedenoSrce wrote:Pucnes, odes na dzumu, vratis se a ono se jos talasa_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....
-
Great Cornholio
#317 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
To je varanje, osoba koja se lažno predstavlja vara druge ljude, to ne dopuštam sebi a niti tolerišem kod drugih.MedenoSrce wrote:
Ono što nam je Bog dao treba čuvati i unapređivati, ako je to u našoj moći, a ako nije onda se čovjek treba pomiriti s tim i truditi se u nekoj drugoj oblasti.
Elem, pare su bitne, treba se čovjek potruditi da ih zaradi, ali nisu toliko bitne da bi sve njima podredio.
- fantom slobode
#318 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
mislis one zvane pola andola...joj...ruka mu se osusila ko to pipa...edo_79 wrote:Ta ti je ba .... najljepše je kad je pozadina ono .... krta pa imaš za šta ufatit .... a nije kud god poletiš kost ... bemmu i kost više .... eto što ja nevolim tanke pozadineMedenoSrce wrote:Pucnes, odes na dzumu, vratis se a ono se jos talasa_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....
ah....
- edo_79
#319 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Eh to je ta .... bjež ba ko da sam sebe za guz ufatio

- fantom slobode
#320 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
edo_79 wrote:Eh to je ta .... bjež ba ko da sam sebe za guz ufatio![]()
- Ramzess Veliki
#321 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ja sam naučio 'rmbačit' za dvojicu od malih nogu ... dok su druga djeca išla poslije škole na sladoled, ja sam išao na skelu i nosio vreće cimente i miješao egelpuc jednom rukom, a drugom sam pisao zadaću ili držao knjigu, nije mi se jednom desilo da tako čitajući knjigu i nosajući vreću cimente ne skontam da na osmom spratu nisu stavili daske na skelu pa trehnem ... ali eto tako sam očvrsnuo, ili će to biti od silne cimente koju sam udahnuo na gradilištu. I naučio sam da sam neovisan od nekoga drugog ... tako da me vizavi glede zaleđine kod partnerice ne interesuju njene pare, mada je lijepo kad te počasti bilo ko, a kamoli partnerica sa gajbom pive ili ti nareže salame za doručak da ne jedeš suh hljeb ... ali me zato interesuje njena zaleđina i sve ostalo ... znam ja da je to primitivno, ali meni se ruke same lijepe na zaleđine, još ako joj je zaleđina ono da je ima, k'o dvije poveće vreće para za ove naše političare i tajkune, zgrabim rukama i ne puštam dok me policajac dobro ne odalami po glavi. 
- _mufljuz_
#322 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
zovu te Hajirliman / Doberman izmedju ostalog zato sto ne pustas kad scepas....Ramzess Veliki wrote:Ja sam naučio 'rmbačit' za dvojicu od malih nogu ... dok su druga djeca išla poslije škole na sladoled, ja sam išao na skelu i nosio vreće cimente i miješao egelpuc jednom rukom, a drugom sam pisao zadaću ili držao knjigu, nije mi se jednom desilo da tako čitajući knjigu i nosajući vreću cimente ne skontam da na osmom spratu nisu stavili daske na skelu pa trehnem ... ali eto tako sam očvrsnuo, ili će to biti od silne cimente koju sam udahnuo na gradilištu. I naučio sam da sam neovisan od nekoga drugog ... tako da me vizavi glede zaleđine kod partnerice ne interesuju njene pare, mada je lijepo kad te počasti bilo ko, a kamoli partnerica sa gajbom pive ili ti nareže salame za doručak da ne jedeš suh hljeb ... ali me zato interesuje njena zaleđina i sve ostalo ... znam ja da je to primitivno, ali meni se ruke same lijepe na zaleđine, još ako joj je zaleđina ono da je ima, k'o dvije poveće vreće para za ove naše političare i tajkune, zgrabim rukama i ne puštam dok me policajac dobro ne odalami po glavi.
ja sam u srednjoj skoli cuv'o kafane, kad sam bio klinja prije rata sa dajdzom sam radio aute koje je dovlacio iz italije, udar'o bitumen, montir'o demontir'o svasta jebi ga - da zaradim za sladoled, radio na istovarima kao tinejdzer - tesko mi bilo kad mi mati od svoje crkavice daje unaprijed ohalaljen dinar-dva iako nikad nije imala potrudim se da joj ne budem na grbaci... al mi to nije puno pomoglo u CVju
Last edited by _mufljuz_ on 16/09/2013 13:29, edited 1 time in total.
- _mufljuz_
#323 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
idi na bocu mozda ti oteknuSa_dy wrote:grozni ste obojicafantom slobode wrote:edo_79 wrote:Eh to je ta .... bjež ba ko da sam sebe za guz ufatio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iz ovoh stopa odoh na pijacu po guzoFe![]()
- edo_79
#324 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ta ću ti ja kad imaš malu guščicuSa_dy wrote:grozni ste obojicafantom slobode wrote:edo_79 wrote:Eh to je ta .... bjež ba ko da sam sebe za guz ufatio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iz ovoh stopa odoh na pijacu po guzoFe![]()
-
korisnik101