Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#301 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by MedenoSrce »

Volim ja I pucnut po finoj, tvrdoj zaledjini brato moj:mrgreen:
edo_79

#302 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by edo_79 »

MedenoSrce wrote:Volim ja I pucnut po finoj, tvrdoj zaledjini brato moj:mrgreen:
eto vidiš .... ipak je bitna zaleđina .... kad je ono spankneš osjećajno ... a da pripukne opet :evil:
_mufljuz_

#303 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....

ah.... :mrgreen:
burek_in_space

#304 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by burek_in_space »

Jao koliko fukareshtine na jednoj temi...reufe ne daj se, uz tebe smo mi zlatna boshnjachka mladezh :thumbup:
Great Cornholio

#305 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Great Cornholio »

edo_79 wrote:Bogami ja volim vidjet lijepu zaleđinu ... :mrgreen:
:D Ma to se može popraviti, povećati, smanjiti, zategnuti... i to prirodnim putem, "glava", i pored sveg truda, volje, znanja i želje, vrlo teško mijenja, i bez obzira što ja smatram da je sve bitno, ipak bi "glavu" stavio na prvo mjesto kad je u pitanju "zaleđina" partnera.
fantom slobode

#306 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

edo_79 wrote:
MedenoSrce wrote:Volim ja I pucnut po finoj, tvrdoj zaledjini brato moj:mrgreen:
eto vidiš .... ipak je bitna zaleđina .... kad je ono spankneš osjećajno ... a da pripukne opet :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: ma samo nek' je prirodno...basic instinct... :-D
fantom slobode

#307 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....

:lol: :lol: :lol: :thumbup: ma ja...to su ti nijanse... :thumbup: sa crvenim u Brazil! :-) pa cemo ga ostaviti na plazi...ako ga zena stipu...meni se cini da su se njegove utakmice u Zilini zavrsile...sto je igrao, igrao je... :lol: :lol:
MedenoSrce

#308 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by MedenoSrce »

_mufljuz_ wrote:ja volim nesto meHkšu zaledjinu kad udaram otpozada da se malo zatalasa....

Pucnes, odes na dzumu, vratis se a ono se jos talasa

Vidis kako Edo zna sta ja govorim :mrgreen:

@ corni bolan ima na pijaci da se kupi ova pozadina
Last edited by MedenoSrce on 16/09/2013 12:18, edited 2 times in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#309 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Truba »

joooj wrote:Godinu i po smo bili zajedno, moji roditelji protiv te veze jer ja studiram i radim, on nit' je zavrsio fax niti radi, a sto je najgore sjedi u kuci i govori kako nema posla (a to je procitao na internetu, nije slao prijave pa ga odbijali). Volim ga jos uvijek, ali taj njegov nedostatak truda me najvise odbija od njega (ne gledajuci ostale probleme koji se zadese u vezama).
kad nađe poso kontaktiraj ga :cry:
alkalna_baterija

#310 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by alkalna_baterija »

MedenoSrce wrote:

:lol: :lol: :lol:
_mufljuz_

#311 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

fantom slobode wrote:

:lol: :lol: :lol: :thumbup: ma ja...to su ti nijanse... :thumbup: sa crvenim u Brazil! :-) pa cemo ga ostaviti na plazi...ako ga zena stipu...meni se cini da su se njegove utakmice u Zilini zavrsile...sto je igrao, igrao je... :lol: :lol:
Ma veze mi ovaj Refa šuhvu da je to crveni - nakacio se opasno na temi - a nije se izjasnio oce l' ic u Brazil il' ce ipak sacuvat milione uz TV casu vode natocenu sa pivare da se ne pretrosi i desanku šakić
fantom slobode

#312 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

joooj wrote:Godinu i po smo bili zajedno, moji roditelji protiv te veze jer ja studiram i radim, on nit' je zavrsio fax niti radi, a sto je najgore sjedi u kuci i govori kako nema posla (a to je procitao na internetu, nije slao prijave pa ga odbijali). Volim ga jos uvijek, ali taj njegov nedostatak truda me najvise odbija od njega (ne gledajuci ostale probleme koji se zadese u vezama).
Nemoj da te to sekira...to je trenutno stanje stvari. Dok sjedi u kuci i ne kurva se, dobro je. Ocigledno te puno voli. Probaj mu pomoci da izadje iz tog stanja...da se pokrene...

malo muzike nije na odmet...
fantom slobode

#313 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

_mufljuz_ wrote:
fantom slobode wrote:

Ma veze mi ovaj Refa šuhvu da je to crveni - nakacio se opasno na temi - a nije se izjasnio oce l' ic u Brazil il' ce ipak sacuvat milione uz TV casu vode natocenu sa pivare da se ne pretrosi i desanku šakić
i meni veze neku shuhu, JMS... :lol: :lol: :lol: :lol: sumnjiv je...ako mu je desno rame spusteno i ima stav ko na slici...nema druge, taj je...jer kao sto znamo crveni je ostao zaledjen nakon pogleda na zaledjinu plave starke u prolazu...a i tema je potpuno u tom fazonu.
Havatar

#315 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Havatar »

.
Last edited by Havatar on 16/09/2013 12:36, edited 1 time in total.
edo_79

#316 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by edo_79 »

MedenoSrce wrote:

Ta ti je ba .... najljepše je kad je pozadina ono .... krta pa imaš za šta ufatit .... a nije kud god poletiš kost ... bemmu i kost više .... eto što ja nevolim tanke pozadine :lol:
Great Cornholio

#317 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Great Cornholio »

MedenoSrce wrote:
To je varanje, osoba koja se lažno predstavlja vara druge ljude, to ne dopuštam sebi a niti tolerišem kod drugih.

Ono što nam je Bog dao treba čuvati i unapređivati, ako je to u našoj moći, a ako nije onda se čovjek treba pomiriti s tim i truditi se u nekoj drugoj oblasti.

Elem, pare su bitne, treba se čovjek potruditi da ih zaradi, ali nisu toliko bitne da bi sve njima podredio.
fantom slobode

#318 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

edo_79 wrote:
MedenoSrce wrote:

Ta ti je ba .... najljepše je kad je pozadina ono .... krta pa imaš za šta ufatit .... a nije kud god poletiš kost ... bemmu i kost više .... eto što ja nevolim tanke pozadine :lol:
mislis one zvane pola andola...joj...ruka mu se osusila ko to pipa... :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#319 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by edo_79 »

Eh to je ta .... bjež ba ko da sam sebe za guz ufatio :lol: :lol:
fantom slobode

#320 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

edo_79 wrote:Eh to je ta .... bjež ba ko da sam sebe za guz ufatio :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#321 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

Ja sam naučio 'rmbačit' za dvojicu od malih nogu ... dok su druga djeca išla poslije škole na sladoled, ja sam išao na skelu i nosio vreće cimente i miješao egelpuc jednom rukom, a drugom sam pisao zadaću ili držao knjigu, nije mi se jednom desilo da tako čitajući knjigu i nosajući vreću cimente ne skontam da na osmom spratu nisu stavili daske na skelu pa trehnem ... ali eto tako sam očvrsnuo, ili će to biti od silne cimente koju sam udahnuo na gradilištu. I naučio sam da sam neovisan od nekoga drugog ... tako da me vizavi glede zaleđine kod partnerice ne interesuju njene pare, mada je lijepo kad te počasti bilo ko, a kamoli partnerica sa gajbom pive ili ti nareže salame za doručak da ne jedeš suh hljeb ... ali me zato interesuje njena zaleđina i sve ostalo ... znam ja da je to primitivno, ali meni se ruke same lijepe na zaleđine, još ako joj je zaleđina ono da je ima, k'o dvije poveće vreće para za ove naše političare i tajkune, zgrabim rukama i ne puštam dok me policajac dobro ne odalami po glavi. :thumbup:
_mufljuz_

#322 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote:Ja sam naučio 'rmbačit' za dvojicu od malih nogu ... dok su druga djeca išla poslije škole na sladoled, ja sam išao na skelu i nosio vreće cimente i miješao egelpuc jednom rukom, a drugom sam pisao zadaću ili držao knjigu, nije mi se jednom desilo da tako čitajući knjigu i nosajući vreću cimente ne skontam da na osmom spratu nisu stavili daske na skelu pa trehnem ... ali eto tako sam očvrsnuo, ili će to biti od silne cimente koju sam udahnuo na gradilištu. I naučio sam da sam neovisan od nekoga drugog ... tako da me vizavi glede zaleđine kod partnerice ne interesuju njene pare, mada je lijepo kad te počasti bilo ko, a kamoli partnerica sa gajbom pive ili ti nareže salame za doručak da ne jedeš suh hljeb ... ali me zato interesuje njena zaleđina i sve ostalo ... znam ja da je to primitivno, ali meni se ruke same lijepe na zaleđine, još ako joj je zaleđina ono da je ima, k'o dvije poveće vreće para za ove naše političare i tajkune, zgrabim rukama i ne puštam dok me policajac dobro ne odalami po glavi. :thumbup:
zovu te Hajirliman / Doberman izmedju ostalog zato sto ne pustas kad scepas.... :mrgreen:

ja sam u srednjoj skoli cuv'o kafane, kad sam bio klinja prije rata sa dajdzom sam radio aute koje je dovlacio iz italije, udar'o bitumen, montir'o demontir'o svasta jebi ga - da zaradim za sladoled, radio na istovarima kao tinejdzer - tesko mi bilo kad mi mati od svoje crkavice daje unaprijed ohalaljen dinar-dva iako nikad nije imala potrudim se da joj ne budem na grbaci... al mi to nije puno pomoglo u CVju :mrgreen: :| :mrgreen: - poslije mi kontroverzni reuf-izmismeni i škartovi zapadnog kapitalizma tj kmetovskog robovanja, slomili ledja i shvatio sam da se ne isplati biti posten vrijedan i jeban - zao mi je sto nisam presao na drugu stranu zakona sto jednog skota nisam rokn'o kad mi za nekoliko mjeseci teskih radova nije htio dati platu - vjerovatno bih bio "cijenjen" kao i ovaj nas Rufke :mrgreen: a i ispek'o bi zanat bosnjackih biznismena .... to je ustvari i bilo neko vrijeme pozitive poslije rata i elan za neke nove pocetke i prilike koji su razni hohštapleri ubili..... sad si dozvoljavaju da pricaju o ekonomiji :mrgreen: , ulozeno-dobiveno i kako vrsiti ulaganja kapitala a da svoj ne ostetis :mrgreen: ...
Last edited by _mufljuz_ on 16/09/2013 13:29, edited 1 time in total.
_mufljuz_

#323 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

Sa_dy wrote:
fantom slobode wrote:
edo_79 wrote:Eh to je ta .... bjež ba ko da sam sebe za guz ufatio :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grozni ste obojica :twisted:

iz ovoh stopa odoh na pijacu po guzoFe :cry: :lol:
idi na bocu mozda ti oteknu :mrgreen:
edo_79

#324 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn