A jesi se uhvatio prirodnog Srbina, pa očigledno je iz teksta onog saopštenja da je ili rezultat nekakvog nemuštog google prevoda ili je sastavila osoba koja nije vična ovom jeziku (koji god da je u pitanju, hrvatski pretpostavljam pošto piše "športska agencija"). Ko zna šta su oni imali na umu kad su lupili ovo prirodni Srbin, vjerovatno po nacionalnosti, po rođenju ili šta ja znam.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#29901 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- drug_profi
#29902 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slovenci su to mislim.
I djeluje kao google prevod
I djeluje kao google prevod
- Edin H.
#29903 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neka se proda Kovačević u neku od ozbiljnijih liga pa bi ga trebalo pozvati.
Za sada imamo Begovića.
Za sada imamo Begovića.
- auspuhc
#29904 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tada mu je reprezentacija bila korisna zbog klupske karijere. Sada je navodno pred potpisom za Rangers tako da mu ne treba. A vrlo moguce i da je dobio signal od Srba da ga prate.
Zasto je morao dobiti minute do sada? Ne radi se o Neueru ili Courtoisu vec o prosjecnom golmanu. Nikola Vasilj je svakako iduci na redu za jedinicu.
- Droog
#29905 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako zoveš nekoga da igra prijateljsku, valjda mu daš šansu.auspuhc wrote: ↑01/06/2022 14:35Tada mu je reprezentacija bila korisna zbog klupske karijere. Sada je navodno pred potpisom za Rangers tako da mu ne treba. A vrlo moguce i da je dobio signal od Srba da ga prate.
Zasto je morao dobiti minute do sada? Ne radi se o Neueru ili Courtoisu vec o prosjecnom golmanu. Nikola Vasilj je svakako iduci na redu za jedinicu.
Po čemu je Vasilj idući, molim te?
-
detroit-mercy
- auspuhc
#29907 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Do sada je Vasilj imao bolju karijeru.Droog wrote: ↑01/06/2022 14:41
Ako zoveš nekoga da igra prijateljsku, valjda mu daš šansu.auspuhc wrote: ↑01/06/2022 14:35
Tada mu je reprezentacija bila korisna zbog klupske karijere. Sada je navodno pred potpisom za Rangers tako da mu ne treba. A vrlo moguce i da je dobio signal od Srba da ga prate.
Po čemu je Vasilj idući, molim te?
Kako god. Supacki je ignorisati poziv i ne dati nikakvo objasnjenje. I glupo je od vas nekoliko sto ga branite samo jer je nastupao za Sarajevo.
- JohnnyS
#29908 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
vicious wrote: ↑01/06/2022 13:12A jesi se uhvatio prirodnog Srbina, pa očigledno je iz teksta onog saopštenja da je ili rezultat nekakvog nemuštog google prevoda ili je sastavila osoba koja nije vična ovom jeziku (koji god da je u pitanju, hrvatski pretpostavljam pošto piše "športska agencija"). Ko zna šta su oni imali na umu kad su lupili ovo prirodni Srbin, vjerovatno po nacionalnosti, po rođenju ili šta ja znam.
Vjerojatno je to "naturalized serbian"
-
Dead Man Walking
#29909 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
vicious wrote: ↑01/06/2022 13:12A jesi se uhvatio prirodnog Srbina, pa očigledno je iz teksta onog saopštenja da je ili rezultat nekakvog nemuštog google prevoda ili je sastavila osoba koja nije vična ovom jeziku (koji god da je u pitanju, hrvatski pretpostavljam pošto piše "športska agencija"). Ko zna šta su oni imali na umu kad su lupili ovo prirodni Srbin, vjerovatno po nacionalnosti, po rođenju ili šta ja znam.
Ma to je garant, google kriv. Menadzer je poslao objavu direktno Nezavisnim koje su je u cijelosti prenijele. I naravno da cu se uhvatiti te prirodne nebuloze jer je upravo u njoj problem, kao sto vidis i sam se mucis da je desifrujes na bilo koji drugi nacin od onoga koji se sam namece.
-
Anquilla
#29910 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E baš mu je koristila, nema šta, ima tačno 0 minuta za A selekcijuauspuhc wrote: ↑01/06/2022 14:35Tada mu je reprezentacija bila korisna zbog klupske karijere. Sada je navodno pred potpisom za Rangers tako da mu ne treba. A vrlo moguce i da je dobio signal od Srba da ga prate.
Momak je otišao u Poljsku isključivo zbog svojih dobrih igara u Sarajevu, talenta i rada. I odatle će otići iz istih razloga.
Činjenica je da nije pozivan uz opravdanje da pozvani golmani imaju međusobnu hemiju
Uglavnom, isuviše dobar golman da ga izgubimo, i dalje se nadam da ima druge razloge za nedolazak.
- Logovan
#29911 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako mu je reprezentacija bila korisna?auspuhc wrote: ↑01/06/2022 14:35 Tada mu je reprezentacija bila korisna zbog klupske karijere. Sada je navodno pred potpisom za Rangers tako da mu ne treba. A vrlo moguce i da je dobio signal od Srba da ga prate.
I ne kontam kakav vam je ovo argument "pa nije Neuer"?
- Sanjarko
#29912 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Puki, opet ce nam uvalit...
- auspuhc
#29913 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
On je dolazio sa nadom da ce braniti. I nekada je bio u takvoj situaciji da mu je i sam poziv u reprezentaciju bio dobar za reputaciju.
Zaista ne vidim zbog cega je to trebao braniti ispred Sehica i Vasilja. Ne kazem da su ovi neke klase, ali nije ni on. Na selektoru je da odabere.
Jos se nije oglasio licno. Sutnja sve govori.
Zaista ne vidim zbog cega je to trebao braniti ispred Sehica i Vasilja. Ne kazem da su ovi neke klase, ali nije ni on. Na selektoru je da odabere.
-
Anquilla
#29914 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A ispred Pirića, koji nije branio godinu dana?auspuhc wrote: ↑01/06/2022 18:03 On je dolazio sa nadom da ce braniti. I nekada je bio u takvoj situaciji da mu je i sam poziv u reprezentaciju bio dobar za reputaciju.
- auspuhc
#29915 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Trebao je biti ispred njega.Anquilla wrote: ↑01/06/2022 18:04A ispred Pirića, koji nije branio godinu dana?auspuhc wrote: ↑01/06/2022 18:03 On je dolazio sa nadom da ce braniti. I nekada je bio u takvoj situaciji da mu je i sam poziv u reprezentaciju bio dobar za reputaciju.
Hoces da kazes da se zbog toga naljutio i odbio doci? Ja mislim da je ovo drugo razlog. Pa vidjet cemo sta ce izaci.
- Logovan
#29916 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Možda zato što je u nekim zvaničnim utakmicama realno mogao dobiti priliku? Možda zato što smo igrali prijateljske utakmice i dva golmana dobiju priliku, a on ne?auspuhc wrote: ↑01/06/2022 18:03 On je dolazio sa nadom da ce braniti. I nekada je bio u takvoj situaciji da mu je i sam poziv u reprezentaciju bio dobar za reputaciju.
Hajmo sad procijeniti na osnovu šutnje šta je u pitanju.
-
Dead Man Walking
#29917 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa sto nisu napisali da nije dosao jer nece da ga hebe Tuta Bugarin? Sto nisu napisali da nije dosao jer ima svadbu? Zasto su se od svih mogucih razloga samo sjetili da napisu da je prirodni srbin? Jbte kakva zamjena teza i opravdanja djecija.
Da je naveo da nece zbog Peteva 99% populacije bi mu reklo svaka cast. Ali, ali, bice da zec lezi u nekom drugom grmu.
Da je naveo da nece zbog Peteva 99% populacije bi mu reklo svaka cast. Ali, ali, bice da zec lezi u nekom drugom grmu.
- Droog
#29918 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja lično navijam za Zelju,
Druga stvar, čak i ovaj naknadni poziv Catakovicu je smijurija jer kone imaju boljeg od njega, malog Dizdarevića.
I treće, Kovačević je izabran za najboljeg golmana lige koja je izbacila nekoliko super golmana. Szczesny, Fabianski, Skorupski, Dragowski, Majecki. Ako su ova imena iz lige uspjela, otići će i Vladan 100% uskoro u bolji klub, vjerovatno bolji od StPaulia.
-
Anquilla
#29919 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne želim to da kažem, valjda će se sam oglasiti o razlozima nedolaska.
Samo sam se referirala na to da ga je reprezentacija prodala, što nije istina - bio je neopravdano zapostavljen, sad nije došao, a nadam se da će u budućnosti braniti za nas.
- van Basten
#29920 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
1. Vici i Petevu na kamaru
2. Pitar sam
I pored 1 i 2, smatram Vladanovo nejavljanje bezobrazlukom
2. Pitar sam
I pored 1 i 2, smatram Vladanovo nejavljanje bezobrazlukom
- luckylaka
#29921 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cini mi se da se ni Begovic nije javljao na telefon ni odazivao pa nije bila ovolika frka.Covjek ima svoj razlog,progovorice jednog dana.. a vi ce te do tada nagadjati sta je razlog
- spree
#29922 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta god da je razlog glupo mu je ne javiti se. Nema izgovora. Ustvari na kraju je jasno. Ne javis se, dakle ne zelis da igraš za drzavu. Ne moraš, vozdra. Okrenuti se igracima koji zele. Ovoga ne spominjati vise.
- luckylaka
#29923 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo bas da je napisao odjeknulo bi ko bomba al jbgane mozes bas tako javno poniziti selektora.Izgleda mi kao fin i vaspitan momakDead Man Walking wrote: ↑01/06/2022 18:18 Pa sto nisu napisali da nije dosao jer nece da ga hebe Tuta Bugarin? Sto nisu napisali da nije dosao jer ima svadbu? Zasto su se od svih mogucih razloga samo sjetili da napisu da je prirodni srbin? Jbte kakva zamjena teza i opravdanja djecija.
-
guruguru95
#29924 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni izgleda kao "prirodni Srbin"
Ne treba plakati za Vladanom i njemu sličnima, ko god Bosnu i Hercegovinu ne smatra domovinom, odnosno ko god srcem želi da igra za majčicu Srbiju, lagano u skokovima preko Drine
Ne treba plakati za Vladanom i njemu sličnima, ko god Bosnu i Hercegovinu ne smatra domovinom, odnosno ko god srcem želi da igra za majčicu Srbiju, lagano u skokovima preko Drine
- Logovan