Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑14/08/2026 15:32
To je los doktor, slazem se da je pogresno postupio.
Trebao je poslati Anela u 3PM.
Neki dan ja gledala Salzburg, Haris igrao cijelu utakmicu i nije dao gol. Poslije te utakmice nijedan strucnjak se ne javi da kaze da je Haris trebao igrati svaku na SP. E sad poalije ove, evo ih isplivase.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑14/08/2026 15:32
To je los doktor, slazem se da je pogresno postupio.
Trebao je poslati Anela u 3PM.
Neki dan ja gledala Salzburg, Haris igrao cijelu utakmicu i nije dao gol. Poslije te utakmice nijedan strucnjak se ne javi da kaze da je Haris trebao igrati svaku na SP. E sad poalije ove, evo ih isplivase.
Potencionalni reprezentativaca je 30-40 ,i sta ti mislis da se svaki moze upratiti kada i gdje igra.Meni je licno prioritet Premijer liga(evo gledam Celik-Siroki) a ostale pratim po mogucnostima.Kada bi svakog igraca komentarisali(i ovako je ovaj forum spao na 5-6 forumas)morao bi spavati na forumu
luckylaka wrote: ↑14/08/2026 20:33
Potencionalni reprezentativaca je 30-40 ,i sta ti mislis da se svaki moze upratiti kada i gdje igra.Meni je licno prioritet Premijer liga(evo gledam Celik-Siroki) a ostale pratim po mogucnostima.Kada bi svakog igraca komentarisali(i ovako je ovaj forum spao na 5-6 forumas)morao bi spavati na forumu
Profulao si poentu.
Ne mozes cekati da neko dobro odigra i onda troncati sto na SP nije igrao vise. Haris je bio povrijedjen i zapravo nije ni trebao ici.
Zato rekoh, neki dan je igrao ligasku utakmicu i nista. Evo sad je zablistao. Lako je biti general poslije bitke.
Inace, zanimljivo da par forumasa kao podrzava Barbu a sve nesto imaju da prigovore na finjaka.
Svi smo mi Zlatan Nalic
Jok eto slavicemo poraze,a valjda treba po deseti put ponoviti da Barba nije reprezentacija.Cudni simpatizera reprezentacije,kad ode Barba reprezentacija ce se ugasiti