Koji doktor?plain vanilla wrote: ↑14/08/2026 07:03Otkrio si svoj identitet, sad znamo da si doktor reprezentacije
Onaj što je Anela poslao na trening umjesto na magnetnu?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Koji doktor?plain vanilla wrote: ↑14/08/2026 07:03Otkrio si svoj identitet, sad znamo da si doktor reprezentacije
plain vanilla wrote: ↑14/08/2026 07:03Otkrio si svoj identitet, sad znamo da si doktor reprezentacije
Ne radim ja za ss.ba da izmisljam informacije,od nekoga veoma bliskog Haretu
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑14/08/2026 15:32 To je los doktor, slazem se da je pogresno postupio.
Trebao je poslati Anela u 3PM.![]()
Potencionalni reprezentativaca je 30-40 ,i sta ti mislis da se svaki moze upratiti kada i gdje igra.Meni je licno prioritet Premijer liga(evo gledam Celik-Siroki) a ostale pratim po mogucnostima.Kada bi svakog igraca komentarisali(i ovako je ovaj forum spao na 5-6 forumas)morao bi spavati na forumuplain vanilla wrote: ↑14/08/2026 19:43izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑14/08/2026 15:32 To je los doktor, slazem se da je pogresno postupio.
Trebao je poslati Anela u 3PM.![]()
![]()
Neki dan ja gledala Salzburg, Haris igrao cijelu utakmicu i nije dao gol. Poslije te utakmice nijedan strucnjak se ne javi da kaze da je Haris trebao igrati svaku na SP. E sad poalije ove, evo ih isplivase.
Profulao si poentu.luckylaka wrote: ↑14/08/2026 20:33
Potencionalni reprezentativaca je 30-40 ,i sta ti mislis da se svaki moze upratiti kada i gdje igra.Meni je licno prioritet Premijer liga(evo gledam Celik-Siroki) a ostale pratim po mogucnostima.Kada bi svakog igraca komentarisali(i ovako je ovaj forum spao na 5-6 forumas)morao bi spavati na forumu
Ja jedino udaram po onim papcima sta prave koridu ili kako vec zovu ono vozanje sa quadovima i autima po gradu, dobro udaram i po ovim papcima sta su gradove i sela polijepili sa zastavama, a nece niko da ih skloni iako je prvenstvo davno zavrseno. Dobro biti vozac quada je svakako definicija papka i bez ucesca u koridi nakon utakmica.luckylaka wrote: ↑15/08/2026 12:52 Ovi simpatizeri reprezentacije sto prate utakmice na livescore ili preko Arene sport su najvatreniji simpatizeri za koje sumnjam da su pogledali i jednu utakmicu uzivo.Ovi ,,samobusani"sto su prosli od Beograda,Ziline,Pariza,Beca,Atalante,St.Louisa,Toronta,L.A.,...i dali igracima podrsku direktno na terenu i uz to potrosili desetine hiljada dolara,eura,maraka to su krezavi,polupismeni dijasporci(i domaci)papci Next Euro Engleska,Skotska,Vels gdje ce opet Europa(i svijet)da upozna prave BiH navijace a simpatizeri neka se drze foruma,Arene i iptv.Samo 3-4 ne valjaju takvi navijaci ostali od Amerike,Australije,Kanade cak i neprijateljske Srbije skidaju kapu takvim navijacima.Upravo ovakvi navijaci u vecini slucajeva su u prvim redovima koro sve i jednog kortea BiH Reprezentacije.E sad udrite po nama
Za koga ce navijati ti kada Barba nekada ode ili nisu pratili reprezentaciju dok Barba nije dosaoplain vanilla wrote: ↑15/08/2026 13:06 I upravo ti nabrojani navijaci cijene Barbu i sve sto je napravio.
Osim vas par![]()
Jel ovo laka postavio pitanje i onda odgovara na njega?
Kontaj malo jeboga ti,od 2010 isti profil ako pronadjes jos jedan odjavljujem se za,stalnoizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑15/08/2026 17:01Jel ovo laka postavio pitanje i onda odgovara na njega?
Bit ce da se zaboravio ulogovati u svoj drugi profil![]()