Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Dead Man Walking

#29826 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dead Man Walking »

plain vanilla wrote: 31/05/2022 08:10
Dead Man Walking wrote: 31/05/2022 00:21

Prirodni = cetalj, Koroman, Savo Milosevic
Neprirodni = igra za drzavu u kojoj je rodjen, Barbarez, Neno Markovic
kako se odnosimo prema igracima koji igraju za reprezentaciju, nije ni cudo da nece
treba samo procitati komentare dok traje utakmice, kao da su drzavni neprijatelji
svako nek igra gdje hoce, nije zbog toga cetnik

samo ovo s prirodni Srbin mi stvarno degutantno
Ja nisam ni napisao da je on cetalj, nego sam odgovorio na pitanje sta je prirodni srbin u ovom kontekstu. A prirodnim srbinom se deklarisao on sam preko svojih glasnogovornika.

A mozda postoji i bolje objasnjenje za ovo prirodni srbin? Recimo, prirodni srbi koji imaju svadbu vole prepiti i mahmurati, pa je lakse reci prirodni srbin nego ima svadbu i ranije najavljene privatne obaveze, jer je tim izrazom sve objasnjeno. Ili mozda prirodni srbi kad zavrsavaju transfere vole da malo ocejfe, pa je i tu lakse reci prirodni srbin nego zavrsavanje transfera. A mozda i ona najbliza istini, prirodni srbi ne vole da ih sikaniraju prirdoni bugari, po nalogu jos prirodnijih srba. Sve je moguce.
Altsa

#29827 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Altsa »

drug_profi wrote: 31/05/2022 13:12
Altsa wrote: 31/05/2022 13:06 Lik ne brani u Realu pa da kada dode na pripreme sjedi na klupi i to shvata kao ponizavanje. O cemu ti pricas. Jel to ponizavanje. Vladan ce i u Srbiji sjediti na klupi. Izgleda da mu je ta klupa milija. Ok. Hvala i dovidenja.
Gdje brani Pirić?
I kako brani?

A gdje i kako brani Kvačević?

I samo ti se kaže je li i ko je ponižavan.
U istim dronas klubovima brane. Sve isto sranje u pet deka.
Altsa

#29828 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Altsa »

Logovan wrote: 31/05/2022 17:25
Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2022 16:52 Komplikujes Logovani. Svi uvredljivi komentari pocinju sa tim AKO je istina. A ako fakat jeste, uopste nije bitno zasto je odbio, zasluzio je sve te komentare.
Ma vjeruj čega sam se načitao to je strašno, a "ako" kod pojedinaca ne postoji.

Recimo da počne braniti za Srbiju, zašto je zaslužio da se zove četnikom?
Nije zasluzio da ga iko zove chetnikom. Ali da ga zovemo shupkom svakako jeste. Ako zaigra za Srbiju.
Dead Man Walking

#29829 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dead Man Walking »

Tako je, ne treba pretjerivati, treba ga zvati onako kako se on osjeca i deklarise, prirodnim srbinom. Et, jos samo da dokucimo sta to znaci i zasto je to naglaseno.
Raigor Stonehoof

#29830 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Raigor Stonehoof »

Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2022 16:52 Komplikujes Logovani. Svi uvredljivi komentari pocinju sa tim AKO je istina. A ako fakat jeste, uopste nije bitno zasto je odbio, zasluzio je sve te komentare.
Ma vjeruj čega sam se načitao to je strašno, a "ako" kod pojedinaca ne postoji.

Zato sto bi bio cetnik koji je odbacio zemlju u kojoj se rodio i koja mu je sve dala da ode branit za najveceg neprijatelja.

Ne mogu da vjerujem da ti to moram objasnjavati. Bil ti ikad branio za srbiju, a da mozes i za nas?
Leopard_SA

#29831 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Leopard_SA »

Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2022 18:57
Zato sto bi bio cetnik koji je odbacio zemlju u kojoj se rodio i koja mu je sve dala da ode branit za najveceg neprijatelja.

Ne mogu da vjerujem da ti to moram objasnjavati. Bil ti ikad branio za srbiju, a da mozes i za nas?
Da li je Sead Kolašinac debil jer ne igra za zemlju u kojoj je rođen i odrastao, već za zemlju u kojoj živi najveći broj pripadnika njegove etničke grupe?
Da li je Emir Spahić debil jer ne igra za državu gdje je rođen?
Da li je Miralem Pjanić debil jer ne igra za zemlju gdje je rođen i gdje je odrastao, već za zemlju odakle su njegovi roditelji?
Van Halen

#29832 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Van Halen »

plain vanilla wrote: 31/05/2022 17:04
palermo wrote: 31/05/2022 12:41 I braniti nekoga samo zato što je bio golman Sarajeva je glupo.....zapravo kad bolje razmislim , i nije glupo, to je samo odraz naroda koji nema ni mrvicu državotvorne svijesti......al tako je kako je,
Djuric je lik koji je iako "prirodni Srbin" ne samo igrao za BiH, svaki drzavni praznik je cestitao na fejsu, bajrame, bozice, sa sve bh zastavom. Mozemo reci da je raritet po tom pitanju.
Godinama ga se niko nije sjetio i tacno mi je drago sto vise nece da igra za BIH
Obojica ste u pravu 100%
palermo

#29833 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Leopard_SA wrote: 31/05/2022 19:22

Da li je Sead Kolašinac debil jer ne igra za zemlju u kojoj je rođen i odrastao, već za zemlju u kojoj živi najveći broj pripadnika njegove etničke grupe?
Da li je Miralem Pjanić debil jer ne igra za zemlju gdje je rođen i gdje je odrastao, već za zemlju odakle su njegovi roditelji?
Pa onda prestayi pozivati Srbe I Hrvate u reprezentaciju BiH jer je neprirodno da igraju za nju pored zemlje u kojoj zivi najveci broj pripadnika njegove etnicke zajednice.

A inace jako me interesuje zasto tako mali broj Bosnjaka koji zive u Srbiji I Hrvayskoj odluce se za BiH. Naravno da imaju sansu da igraju za Hrvaysku ili Srbiju Sta ti mislis?
Altsa

#29834 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Altsa »

Bosna nije izvrsila agresiju ni na Srbiju, Hrvatsku ili Luxemburg. Od ove tri zemlje dvije su to uradile na BiH. Pjanic je roden u Bosni.
palermo

#29835 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

JohnnyS wrote: 31/05/2022 15:43
palermo wrote: 31/05/2022 11:33 Ima jedno nepisano pravilo u Veležu, za koje ja mislim da je i štetno i zna biti kontraproduktivno, a to je da onaj ko je zaigrao i minutu u Zrinjskom ne može igrati u Veležu. Zbog ovog pravila su natradali i neki momci, opet po mom mišljenju nepravedno (dva momka koja su igrala u juniorima Zrnjskog)), ali sad zasad je tako.

Al kad čitam ove relativizacije ovog čina Kovačevića, onda ipak pomislim da su ovdje navijači Veleža u pravu, moraš imati neke principe, neka pravila, neke crte ispod kojih se ne ide. Igrao si u zrinjskom, ne možeš u veleža. Odbio si reprezenatciju Bosne i Hercegovine, ne možeš više igrati u timu koji pretendira da se zove bosanskohercegovački klub. Niti možeš biti dio njegove historije, tradicije ili biločega.

A ovo Vico, Petev, lopovi.....sve je to ok, al kad sve to i saberemo i oduzmemo, dođemo opet do iste priče.....momak ne želi da igra za reprezentaciju BiH. Doviđenja. (naravno, govorimo o momku koji je rođen u BiH i kome bi ovo, da upotrijebim i ja izraz, trebalo da bude prirodna domovina.

Bi li Baku sad uzeli :D
Ma ja lixno.mislim da bi najveca pobjeda Veleza bila da sad uzme recimo malog Sakotu I da zaigra za Velez. Nazalost . u manjini sam sa ovim razmisljanjem.

Elena's, kao sto rekoh bolje je imati I pogresne principe nego nikakve.
Leopard_SA

#29836 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Leopard_SA »

palermo wrote: 31/05/2022 19:37
Pa onda prestayi pozivati Srbe I Hrvate u reprezentaciju BiH jer je neprirodno da igraju za nju pored zemlje u kojoj zivi najveci broj pripadnika njegove etnicke zajednice.

A inace jako me interesuje zasto tako mali broj Bosnjaka koji zive u Srbiji I Hrvayskoj odluce se za BiH. Naravno da imaju sansu da igraju za Hrvaysku ili Srbiju Sta ti mislis?
Sto bi ih prestali pozivati? Nije BiH nacionalna drzava Bosnjaka vec drzava tri konstitutivna naroda i svih ostalih koji u njoj zive.

Za ovo drugo, ne znam gdje si ti procitao da se mali broj Bosnjaka iz Srbije i Hrvatske odluci za BiH, daj neki izvor. Volio bih to pogledati.

Generalno mi je glupa ova prica kod nas oko igranja. Suze se liju kada neko ko je rodjen u BiH ode igrati za drugu drzavu, ali zato nemamo nikakav problem da fudbaleri koji su rodjeni, odrasli i prosli omladinske pogone klubova i drugim drzavama dodju igrati za nas
palermo

#29837 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Leopard_SA wrote: 31/05/2022 20:05
palermo wrote: 31/05/2022 19:37

Sto bi ih prestali pozivati? Nije BiH nacionalna drzava Bosnjaka vec drzava tri konstitutivna naroda i svih ostalih koji u njoj zive.

Za ovo drugo, ne znam gdje si ti procitao da se mali broj Bosnjaka iz Srbije i Hrvatske odluci za BiH, daj neki izvor. Volio bih to pogledati.

Generalno mi je glupa ova prica kod nas oko igranja. Suze se liju kada neko ko je rodjen u BiH ode igrati za drugu drzavu, ali zato nemamo nikakav problem da fudbaleri koji su rodjeni, odrasli i prosli omladinske pogone klubova i drugim drzavama dodju igrati za nas
Pa zato što je , kako ti reče, logično da igraju za države gdje živi najveći broj pripadnika njihove etničke zajednice.

A ovo drugo, pa evo ti primjera, Mirza Džomba, Ćamila Mićijević, Adem Ljajić, Asmir Kolašinac, Halilović, ....reci mi jednog Bošnjaka koji je rođen u Hrvatskoj ili Srbiji za kojeg su oni bili zainteresovani a da se odlučio za BiH. teško da ćeš naći neki primjer. Znaš zašto , pa zato što imaju državotvornu svijest i principe, koji između ostalog kažu, a ne'š ti jarane jesti naš kruh/hljeb, mi ti othranili, odgojili a ti'š tamo igrati za neke bosnačerose. Za nih mogu igrati samo oni koje mi otpišemo kao škart. I kojima mi dopustimo.

Nije problem što Vladan želi (ako želi, naravno) igrati za Srbiju, problem je što ćeš ti naći hiljadu opravdanja za to, samo zbog toga što je igrao za Sarajevo.

Zvezdaš ili Dinamovac bi takvog odmah otpisao, ne bi smjeli izaći na ulicu. Naučili tako.....usađeno im u glavu.
Leopard_SA

#29838 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Leopard_SA »

palermo wrote: 31/05/2022 20:28
Pa zato što je , kako ti reče, logično da igraju za države gdje živi najveći broj pripadnika njihove etničke zajednice.

A ovo drugo, pa evo ti primjera, Mirza Džomba, Ćamila Mićijević, Adem Ljajić, Asmir Kolašinac, Halilović, ....reci mi jednog Bošnjaka koji je rođen u Hrvatskoj ili Srbiji za kojeg su oni bili zainteresovani a da se odlučio za BiH. teško da ćeš naći neki primjer. Znaš zašto , pa zato što imaju državotvornu svijest i principe, koji između ostalog kažu, a ne'š ti jarane jesti naš kruh/hljeb, mi ti othranili, odgojili a ti'š tamo igrati za neke bosnačerose. Za nih mogu igrati samo oni koje mi otpišemo kao škart. I kojima mi dopustimo.

Nije problem što Vladan želi (ako želi, naravno) igrati za Srbiju, problem je što ćeš ti naći hiljadu opravdanja za to, samo zbog toga što je igrao za Sarajevo.

Zvezdaš ili Dinamovac bi takvog odmah otpisao, ne bi smjeli izaći na ulicu. Naučili tako.....usađeno im u glavu.
Ne znam odakle ti to da branim Vladana jer je igrao u Sarajevu. Istog sam misljenja i za Alena Halilovica npr.

Po tvojoj logici, Srbija, Njemacka, Hrvatska nemaju drzavotvornu svijest. Zasto? Pa pogledaj reprezentcije Svicarske i Austrije.

Zamolio bih te da nadjes dio gdje ja govorim da je logicno da igrac igra za drzavu gdje zivi najveci broj pripadnika njegove etnicke grupe.
palermo

#29839 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Leopard_SA wrote: 31/05/2022 20:37

Ne znam odakle ti to da branim Vladana jer je igrao u Sarajevu. Istog sam misljenja i za Alena Halilovica npr.

Po tvojoj logici, Srbija, Njemacka, Hrvatska nemaju drzavotvornu svijest. Zasto? Pa pogledaj reprezentcije Svicarske i Austrije.

Zamolio bih te da nadjes dio gdje ja govorim da je logicno da igrac igra za drzavu gdje zivi najveci broj pripadnika njegove etnicke grupe.
Nisam razumio ovo poređenje Halilovića i Valdana ? Niti ovo za Njemačku, Hrvatsku i Srbiju, Švicarsku i Austriju....

ovo treće....
Da li je Sead Kolašinac debil jer ne igra za zemlju u kojoj je rođen i odrastao, već za zemlju u kojoj živi najveći broj pripadnika njegove etničke grupe
Leopard_SA

#29840 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Leopard_SA »

palermo wrote: 31/05/2022 20:40
Nisam razumio ovo poređenje Halilovića i Valdana ? Niti ovo za Njemačku, Hrvatsku i Srbiju, Švicarsku i Austriju....

ovo treće....
Da li je Sead Kolašinac debil jer ne igra za zemlju u kojoj je rođen i odrastao, već za zemlju u kojoj živi najveći broj pripadnika njegove etničke grupe
I ti si iz ovog zakljucio da sam ja rekao da je logicno da igrac igra za zemlju gdje zivi najveci broj pripadnika njegove etnicke skupine. Haj dobro, nisam ja kriv za zakljucke koje ces ti izvuci iz posta.

Kazes da ja branim Vladana koji navodno hoce da igra za Srbiju jer je bio clan FK Sarajevo. Ja ti kazem da to nije istina i dodam da sam kstog misljenja za koga ce igrati bio i po pitanju Alena Halilovica koji nije bio clan FK Sarajevo.

Kazes da gradjani BiH nemaju drzavitvornu svijest jer igrci rodjeni u BiH/Bosnjaci rodjeni u drugim drzavama igraju za druge drzave. Ja kazem da po tvojoj logici ni gradjani Srbije, a ni Hrvatske nemju drzavotvornu svijest jer Srbi/Hrvati igraju za druge drzave iako ti tvrdis da imaju
detroit-mercy

#29841 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

to je drugo :mrgreen:
detroit-mercy

#29842 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

Leopard_SA wrote: 31/05/2022 20:05

Nije, nego mu je ovako skoro pa garantovano da ce otici na neko veliko takmicenje a sa nasim repkama, ne treba bas previse mudrosti da skontas da nam je svaka istorijska i da nam je falilo samo malo srece da se kvalifikujemo :skoljka:.
Sport je postao moderna baustela i ljudi idu tamo gdje procijene da mogu izvuci vise. Pljuvase i Hrvati onog malog sto se odluci za Njemacku pa izvisi, pa ga trener opet vrati u repku. Jebi ga, na kraju je vazan odlazak na svjetsko i evrosko, proslo je vrijeme onoga vazno je ucestovati.
Pa jebeni navijaci su izgubili interes za rerezentacijom zbog kontinuirano losih rezultata a da ne vagaju igraci koji imaju pravo nastupa za dvije ili tri reprezentacije :skoljka:.
palermo

#29843 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

detroit-mercy wrote: 31/05/2022 21:00

Nije, nego mu je ovako skoro pa garantovano da ce otici na neko veliko takmicenje a sa nasim repkama, ne treba bas previse mudrosti da skontas da nam je svaka istorijska i da nam je falilo samo malo srece da se kvalifikujemo :skoljka:.
Sport je postao moderna baustela i ljudi idu tamo gdje procijene da mogu izvuci vise. Pljuvase i Hrvati onog malog sto se odluci za Njemacku pa izvisi, pa ga trener opet vrati u repku. Jebi ga, na kraju je vazan odlazak na svjetsko i evrosko, proslo je vrijeme onoga vazno je ucestovati.
Pa jebeni navijaci su izgubili interes za rerezentacijom zbog kontinuirano losih rezultata a da ne vagaju igraci koji imaju pravo nastupa za dvije ili tri reprezentacije :skoljka:.
Kao sto rekoh, naci cemo mi hiljadu opravdanja.......
detroit-mercy

#29844 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

palermo wrote: 31/05/2022 21:07
detroit-mercy wrote: 31/05/2022 21:00
Iskreno da ti kazem, ne znam ni ko je lik. Nego se vazda dize ova frka ko je otisao da igra gdje. U ovom slucaju je Srbin pa je izdaja jos vece.
Tako je bilo i za onog Seferovica, izdaja, ovo ono, covjek ode na dva svjetska, evropsko a ti se Muzafere kupaj :skoljka:.
I ona kuja Jones, sto igra za nas sto ne igra za Bahame :mrgreen: a da to je vec nesto drugo.
Raigor Stonehoof

#29845 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Raigor Stonehoof »

palermo :thumbup: leopard sve ti je odgovoreno. odbijas domovinu zbog zemlje koja je na nju izvrsila agresiju. istovremeno si se isprofilirao u najvecem klubu te domovine, i tek sad poceo glumit prirodnog srbina. Bosna nije izvršila agresiju na Njemačku, ako sam dobro upratio.

Dobro znaš da ti iz susjednih zemalja koji zaigraju za nas to rade jer iz matičnih zemalja nemaju i neće nikad imati pozive. Ovo što je Vladan uradio je ravno kad je svojevremeno Koroman mršnuo BiH i otišao igrati za četnike. Zapravo i gore, jer se on dokazao u Rusiji a ne ovdje.

Opalio nam je Vladan momački šamar.

Mrš, dabogda nogu slomio i nikad više ne zaigrao. AKO je istina.
Leopard_SA

#29846 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Leopard_SA »

Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2022 21:13 palermo :thumbup: leopard sve ti je odgovoreno. odbijas domovinu zbog zemlje koja je na nju izvrsila agresiju. istovremeno si se isprofilirao u najvecem klubu te domovine, i tek sad poceo glumit prirodnog srbina. Bosna nije izvršila agresiju na Njemačku, ako sam dobro upratio.

Dobro znaš da ti iz susjednih zemalja koji zaigraju za nas to rade jer iz matičnih zemalja nemaju i neće nikad imati pozive. Ovo što je Vladan uradio je ravno kad je svojevremeno Koroman mršnuo BiH i otišao igrati za četnike. Zapravo i gore, jer se on dokazao u Rusiji a ne ovdje.

Ja ti garantujem da bi se i Modric, i Lovren, i Vladan i svaki drugi fudbaler kojem je makar dedin komsija rodjen u Bosni lomili da igraju za Bosnu da je Bosna ‘98 bila treca na SP, 2018 druga i da je Premijer Liga BiH u Top 15 europskih liga kao sto je Hrvatska i da imaju perspektivu nastupajuci za BiH.
palermo

#29847 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

detroit-mercy wrote: 31/05/2022 21:12
palermo wrote: 31/05/2022 21:07

Iskreno da ti kazem, ne znam ni ko je lik. Nego se vazda dize ova frka ko je otisao da igra gdje. U ovom slucaju je Srbin pa je izdaja jos vece.
Tako je bilo i za onog Seferovica, izdaja, ovo ono, covjek ode na dva svjetska, evropsko a ti se Muzafere kupaj :skoljka:.
I ona kuja Jones, sto igra za nas sto ne igra za Bahame :mrgreen: a da to je vec nesto drugo.
Nije problem u pojedincima nego u paternu. Svi koriste ovu drzavu kao kravu muzaru, dobro je dok se uspinjes u omladinskim kategorijma a onda kadntreba njoj nesto vratiti, jok.
Pa imas u omladinskoj selekciji BiH da igraca, Kahvic I Cuic, svi znamo da ako imalo napreduju u karijeri da nece igrati za BiH, al eto ne smeta nam...
detroit-mercy

#29848 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2022 21:13 palermo :thumbup: leopard sve ti je odgovoreno. odbijas domovinu zbog zemlje koja je na nju izvrsila agresiju. istovremeno si se isprofilirao u najvecem klubu te domovine, i tek sad poceo glumit prirodnog srbina. Bosna nije izvršila agresiju na Njemačku, ako sam dobro upratio.

Koliko godina kod nas mora proci od kraja rata pa da izdaja bude malo manja, 30, 50, 100.
Za sto godina ce neki jos da sjede i govore vidi izdajnika, znas ti sta je bilo prije 100 godina.
btw, odabrao je Pjanic domovinu pa mu se jebe mamica uzduz i poprijeko kao i Begovicu, Salihamidzicu i masi drugih :skoljka:.
Leopard_SA

#29849 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Leopard_SA »

detroit-mercy wrote: 31/05/2022 21:12 Iskreno da ti kazem, ne znam ni ko je lik. Nego se vazda dize ova frka ko je otisao da igra gdje. U ovom slucaju je Srbin pa je izdaja jos vece.
Kazem ti, odgovara nam kada Kolasinac odabere BiH pored Njemacke. Odgovara nam kada Pjanic odabere BiH pored Luxemburga. Odgovara nam kada Jones odabere BiH prije Bahama
S druge strane, pljujemo sve one koji odaberu drugu drzavu iako imaju neku vezu sa Bosnom

Dosta smo licemjerni po ovom pitanju, dosta…
Leopard_SA

#29850 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Leopard_SA »

Da je nama stalo da svi rodjeni ovdje/imaju veze sa Bosnom igraju za nase nacionalne timove, ne bi nam na celu rukometnog saveza i na celu fudbalskog saveza sjedili cetnici za koje se zna da rade na unistavanju ove drzave i svega sto ima veze s njom i koji pripadaju organizacijama ciji je cilj nestanak Bosne kao drzave i etnicko ciscenje ovih prostora od Bosnjaka, muslimana i svih patriota ove drzave bez obzira na vjeru i etnicku pripadnost
Post Reply