Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#29801 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Koliko mali fali nasim navijacima da covjeka iako pojma nemaju o cemu se radi nazovu cetalja,supka izdajicu i jos svasta nesto.Uostalom nije prvi put.Slicnu torturu su prosli i Dzeko,Mire,Vedo,Spaha,Seha,Seo...dakle oni najveci i skoro se niko ne pita gdje je problem.Hajmo ga izmisliti oa cemo mu jebati familiju
palermo

#29802 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

luckylaka wrote: 31/05/2022 12:53 Koliko mali fali nasim navijacima da covjeka iako pojma nemaju o cemu se radi nazovu cetalja,supka izdajicu i jos svasta nesto.Uostalom nije prvi put.Slicnu torturu su prosli i Dzeko,Mire,Vedo,Spaha,Seha,Seo...dakle oni najveci i skoro se niko ne pita gdje je problem.Hajmo ga izmisliti oa cemo mu jebati familiju
pa niko ga nije nazvao ni šupkom, ni četaljem.....al čovjek je jednostavno odbio igrati za reprezentaciju BiH.....a Džeko, Mire, Vedo, Spaha, Seo su koliko se ja sjećam uvijek bili na raspolaganju reprezentaciji, bez obzira što se nemilice lajalo na njih. Uočavaš razliku.
madesa

#29803 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by madesa »

Droog wrote: 31/05/2022 12:06 Evo došao Cetkovic iz Borca da zamjeni Vladana.
Koliko imamo sada igrača Borca u svim selekcijama, uključujući i one što su do prije godinu-dvije igrali u Borcu?

Ispade Borac La Masia jbt. :-) :lol:

Joj sta Vicko i poslušnici rade.
+ Dzeko je u svemu ovome . Bosnjo ko bosnjo
guruguru95

#29804 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by guruguru95 »

Ništa, nek onda prirodni Srbin i svi ostali "prirodni Srbi" odjebu u skokovima iz reprezentacije, na čelu sa "predsjednikom" Saveza koji voli i navija za "prirodnu" Srbiju :thumbup: :bih:
cyprus

#29805 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cyprus »

Droog wrote: 31/05/2022 11:13
cyprus wrote: 31/05/2022 11:02 Srbija je učesnik svjetskog prvenstva, i mislim da je to, ako je ovo zaista Vladanova odluka da 'promijeni stranu', važan dio njegove kalkulacije... Naći se tamo, makar kao treći golman, nije mala stvar ni za jednog fudbalera...

Da je obrnuto, sumnjam da bi odluka bila ovakva...
Milinkovic-Savic 25g. - Torino,
Mile Svilar 22g. - Benfica,
Marko Dmitrovic 30g - Sevilja,
Predrag Rajkovic 26g. - Reims.
Djordje Nikolić 25g. - Basel
Boris Radulović 26g. - Cagliari

Ne znam...ima li šanse za Katar?
E ne znam zaista... Ili je procijenio da ima, ili je uvrijeđen svojim statusom kod nas u reprezentaciji, ili gleda na duže staze, ili mu je zaista majka Srbija toliko srcu draga... Nadam se da će se i sam uskoro oglasiti, a ako je stvarno zatvorio vrata našoj selekciji - jbg, žao mi je, ali šta se može...
Altsa

#29806 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Altsa »

drug_profi wrote: 31/05/2022 11:41 Prirodni Srbin i neprirodni Srbin? :-)
Po meni prirodni je onaj koji prihvata gdje je rođen i gdje su mu korijeni.
Neprirodni je onaj koji je rođen u Bosni ali bi da bude odnekud drugo, npr. iz Srbije.
Glupa priča svakako.
Vladan je pozivan, dolazio je. Ponizavan od selektora.
Ne bih mu ni ja vise dosao. Mozda kad selektora promijene.
A u čekanju na taj trenutak mozda bih prihvatio poziv druge reprezentacije.
Kazem mozda, ako vidim da uzalud cekam.
Lik ne brani u Realu pa da kada dode na pripreme sjedi na klupi i to shvata kao ponizavanje. O cemu ti pricas. Jel to ponizavanje. Vladan ce i u Srbiji sjediti na klupi. Izgleda da mu je ta klupa milija. Ok. Hvala i dovidenja.
madesa

#29807 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by madesa »

Droog wrote: 31/05/2022 11:13
cyprus wrote: 31/05/2022 11:02 Srbija je učesnik svjetskog prvenstva, i mislim da je to, ako je ovo zaista Vladanova odluka da 'promijeni stranu', važan dio njegove kalkulacije... Naći se tamo, makar kao treći golman, nije mala stvar ni za jednog fudbalera...

Da je obrnuto, sumnjam da bi odluka bila ovakva...
Milinkovic-Savic 25g. - Torino,
Mile Svilar 22g. - Benfica,
Marko Dmitrovic 30g - Sevilja,
Predrag Rajkovic 26g. - Reims.
Djordje Nikolić 25g. - Basel
Boris Radulović 26g. - Cagliari

Ne znam...ima li šanse za Katar?
od ovih imena komotno moze biti 3 golman
luckylaka

#29808 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

palermo wrote: 31/05/2022 12:56
luckylaka wrote: 31/05/2022 12:53 Koliko mali fali nasim navijacima da covjeka iako pojma nemaju o cemu se radi nazovu cetalja,supka izdajicu i jos svasta nesto.Uostalom nije prvi put.Slicnu torturu su prosli i Dzeko,Mire,Vedo,Spaha,Seha,Seo...dakle oni najveci i skoro se niko ne pita gdje je problem.Hajmo ga izmisliti oa cemo mu jebati familiju
pa niko ga nije nazvao ni šupkom, ni četaljem.....al čovjek je jednostavno odbio igrati za reprezentaciju BiH.....a Džeko, Mire, Vedo, Spaha, Seo su koliko se ja sjećam uvijek bili na raspolaganju reprezentaciji, bez obzira što se nemilice lajalo na njih. Uočavaš razliku.
Onda ne citas forume i ne vidis sta sve ljudi pisu o Kovi cak i ovdje.Drugo.Ko zna razlog neodazivanja golmana...niko a svi nesto nagadjaju.Pa srbi bi razapeli Piksija da ga pozove nakon 5-6 kvalitetnih golmana koje trenutno imaju i svi su u jacim klubovima od poljske lige.Al hajmo ga vjesati prije nego sto saznamo o cemu se radi.
drug_profi

#29809 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Svi se vec zavrsili pricu, a od svega postoji samo fakt da covjek nije dosao na okupljanje, a ranije je najavio da ima svadbu u tom terminu.
Agenti dali nemusto obrazlozenje.

Njega jesu ponizavali jer je 3x bolji od Pirica, a nije dobio ni minute...
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#29810 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Pitar sa Kariba »

:bih:
Image

:lol:
Grean

#29811 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

palermo wrote: 31/05/2022 12:41 I braniti nekoga samo zato što je bio golman Sarajeva je glupo.....zapravo kad bolje razmislim , i nije glupo, to je samo odraz naroda koji nema ni mrvicu državotvorne svijesti......al tako je kako je,
Ne mozes suditi po dva upisa da svi pitari pravdaju potez Kovacevica.

Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2022 12:20
Plunkett wrote: 30/05/2022 21:21 Vladan je pravi momak, odgojen i pravi sportista :thumbup:
Ne zeli da neke vice i petevi silje kurac na njemu. Eto im piric pa nek on brani, a njemu halal sve i da srbijanski dres obuce
Halali al ovo je tako glupo razmisljanje. To "siljenje kurca" je samo izgovor.

Ja se jos nadam da ovo nije istina, a ako jest, jebem mu familiju od do, i dabogda nikad vise nigdje na go ne stao.
Tako je @Raigor Stonehoof, nema nikakve vadione nisu bili fini prema njemu. Neka se izjasni sto se nije pojavio.
drug_profi

#29812 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Altsa wrote: 31/05/2022 13:06 Lik ne brani u Realu pa da kada dode na pripreme sjedi na klupi i to shvata kao ponizavanje. O cemu ti pricas. Jel to ponizavanje. Vladan ce i u Srbiji sjediti na klupi. Izgleda da mu je ta klupa milija. Ok. Hvala i dovidenja.
Gdje brani Pirić?
I kako brani?

A gdje i kako brani Kvačević?

I samo ti se kaže je li i ko je ponižavan.
palermo

#29813 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Grean wrote: 31/05/2022 13:12
palermo wrote: 31/05/2022 12:41 I braniti nekoga samo zato što je bio golman Sarajeva je glupo.....zapravo kad bolje razmislim , i nije glupo, to je samo odraz naroda koji nema ni mrvicu državotvorne svijesti......al tako je kako je,

Ja se jos nadam da ovo nije istina, a ako jest, jebem mu familiju od do, i dabogda nikad vise nigdje na go ne stao.
Tako je @Raigor Stonehoof, nema nikakve vadione nisu bili fini prema njemu. Neka se izjasni sto se nije pojavio.
aman, ništa protiv pitara, kao da manijaci ili moji rođeni ne bi branili isto tako nekog nazovi "svog".....govorim općenito o nedostatku državotvrne svijesti......svatko ima pravo da bira zemlju koju više voli, ali ako ti koristiš resurse jedne zemlje za svoju ličnu koristi i onda kada treba da joj to vratiš kažeš, e jebi ga, ja više volim drugu.....onda je to u najmanju ruku nepošteno, i zaslužuje , makar sa ove strane, prezir...
Grean

#29814 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

palermo wrote: 31/05/2022 13:17
aman, ništa protiv pitara, kao da manijaci ili moji rođeni ne bi branili isto tako nekog nazovi "svog".....govorim općenito o nedostatku državotvrne svijesti......svatko ima pravo da bira zemlju koju više voli, ali ako ti koristiš resurse jedne zemlje za svoju ličnu koristi i onda kada treba da joj to vratiš kažeš, e jebi ga, ja više volim drugu.....onda je to u najmanju ruku nepošteno, i zaslužuje , makar sa ove strane, prezir...
I meni licno ovo nema veze sa tim sto je u pitanju zelja da se igra za drugu drzavu i kalkulise, naravno ako je.

Ja sam bio i kontra Begovica u svakoj raspravi od kako se nije pojavio Susicu za prijateljsku protiv Slovacke. Nikad ga od tada nisam gotivio.
Raigor Stonehoof

#29815 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Raigor Stonehoof »

palermo wrote: 31/05/2022 13:17
Grean wrote: 31/05/2022 13:12

Imas i primjer manijaka koji i danas epove raspredaju o Kokotu, dokazanom cetniku.

Apsolutno neprihvatljivo u mojim ocima, isto ko i branjenje Vladana, AKO se ispostavi da je ovo istina.
Plunkett

#29816 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Plunkett »

Plunkett wrote: 30/05/2022 21:21 Vladan je pravi momak, odgojen i pravi sportista :thumbup:
Ne zeli da neke vice i petevi silje kurac na njemu. Eto im piric pa nek on brani, a njemu halal sve i da srbijanski dres obuce

Ta mahalska oko srbije je najobicnija bomba. Jest, srbija nema boljeg golmana od njega :lol:
Drugo, viber prepiske oko poluvremena za pirica, vico, ne dobijanje ni minute protiv luxemburga, i jos ako su tacne mahalske da mu je svojevremeno prijeceno dok je bila ona frka sa borcem i ganjanje oko titule- ne bih ni ja.
Svi mi koji smo gledali Sarajevo znamo kakav je to i golman a i momak :thumbup:
I na kraju krajeva, sve i da odabere srbiju, u sto stvarno ne vjerujem, u mojim ocima je i dalje jedan od drazih nasih igraca u skorije vrijeme.
Anquilla

#29817 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Anquilla »

Ako, sa velikim AKO, odluci da brani za Srbiju, nece biti ni do kog drugog osim do Vladana.
Meni bi to bilo veliko razocarenje.

Cinjenica jeste da je pozivan Piric, koji nije branio godinu dana, zbog hemije medju golmanima :-)

Jedna stvar ne amnestira drugu, trenutna garnitura menadzerski vodi reprezentaciju, Vico razbija i reprezentaciju i ligu, poziva se golman iz PLBiH koji nije najbolji (prvo u U21, sad u A), ali ako ce za Srbiju sjediti na klupi…

Nadam se da ce se oglasiti i da ce u buducnosti braniti za BiH.
Logovan

#29818 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

:thumbup: Ma takvi smo jednostavno, cim se pojavi nesto sto nam ne odgovara odmah udri po igracu.
palermo wrote: 31/05/2022 12:56 pa niko ga nije nazvao ni šupkom, ni četaljem.....al čovjek je jednostavno odbio igrati za reprezentaciju BiH.....a Džeko, Mire, Vedo, Spaha, Seo su koliko se ja sjećam uvijek bili na raspolaganju reprezentaciji, bez obzira što se nemilice lajalo na njih. Uočavaš razliku.
Evo ja pratim komentare na vise strana i ima uvredljivih komentara. Ako je odbio, pitanje je zasto je odbio?

I je li odbio zauvijek ili privremeno dok se neke stvari ne promijene (npr. odlazak pojedinih ljudi iz saveza)?
Altsa wrote: 31/05/2022 13:06 Lik ne brani u Realu pa da kada dode na pripreme sjedi na klupi i to shvata kao ponizavanje. O cemu ti pricas. Jel to ponizavanje. Vladan ce i u Srbiji sjediti na klupi. Izgleda da mu je ta klupa milija. Ok. Hvala i dovidenja.
Sigurno jedan od bezveznijih argumenata "pa nije u Realu" i slicno. Zar mora neko biti fudbaler Reala, Manchestera, Barcelone da bi nama bilo zao zato sto je odbio igrati za reprezentaciju? Isti taj mozda zaigra za isti taj Real kojeg spominjes pa ce biti druga pjesma.
kleja

#29819 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kleja »

ma hajte molim Vas.

Šta ima veze što će Vladan otići braniti za Srbiju kad smo mi njima prije maznuli golmana reprezentacije :D
JohnnyS

#29820 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JohnnyS »

palermo wrote: 31/05/2022 11:33 Ima jedno nepisano pravilo u Veležu, za koje ja mislim da je i štetno i zna biti kontraproduktivno, a to je da onaj ko je zaigrao i minutu u Zrinjskom ne može igrati u Veležu. Zbog ovog pravila su natradali i neki momci, opet po mom mišljenju nepravedno (dva momka koja su igrala u juniorima Zrnjskog)), ali sad zasad je tako.

Al kad čitam ove relativizacije ovog čina Kovačevića, onda ipak pomislim da su ovdje navijači Veleža u pravu, moraš imati neke principe, neka pravila, neke crte ispod kojih se ne ide. Igrao si u zrinjskom, ne možeš u veleža. Odbio si reprezenatciju Bosne i Hercegovine, ne možeš više igrati u timu koji pretendira da se zove bosanskohercegovački klub. Niti možeš biti dio njegove historije, tradicije ili biločega.

A ovo Vico, Petev, lopovi.....sve je to ok, al kad sve to i saberemo i oduzmemo, dođemo opet do iste priče.....momak ne želi da igra za reprezentaciju BiH. Doviđenja. (naravno, govorimo o momku koji je rođen u BiH i kome bi ovo, da upotrijebim i ja izraz, trebalo da bude prirodna domovina.

Bi li Baku sad uzeli :D
vicious

#29821 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vicious »

Ali što možete naklapati ko kakve babe, a bez konkretne informacije.
Raigor Stonehoof

#29822 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Raigor Stonehoof »

Logovan wrote: 31/05/2022 13:47
Evo ja pratim komentare na vise strana i ima uvredljivih komentara. Ako je odbio, pitanje je zasto je odbio?
Komplikujes Logovani. Svi uvredljivi komentari pocinju sa tim AKO je istina. A ako fakat jeste, uopste nije bitno zasto je odbio, zasluzio je sve te komentare.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#29823 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plain vanilla »

Djuric je lik koji je iako "prirodni Srbin" ne samo igrao za BiH, svaki drzavni praznik je cestitao na fejsu, bajrame, bozice, sa sve bh zastavom. Mozemo reci da je raritet po tom pitanju.
Godinama ga se niko nije sjetio i tacno mi je drago sto vise nece da igra za BIH
Logovan

#29824 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2022 16:52 Komplikujes Logovani. Svi uvredljivi komentari pocinju sa tim AKO je istina. A ako fakat jeste, uopste nije bitno zasto je odbio, zasluzio je sve te komentare.
Ma vjeruj čega sam se načitao to je strašno, a "ako" kod pojedinaca ne postoji.

Recimo da počne braniti za Srbiju, zašto je zaslužio da se zove četnikom?
JohnnyS

#29825 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JohnnyS »

vicious wrote: 31/05/2022 16:29 Ali što možete naklapati ko kakve babe, a bez konkretne informacije.
Tome forumi služe, da budemo ko strine bar virtualno :D
Post Reply