BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RtrnOfSalisbury
#2976 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
potpuno tacno! a novinari su nam mnogo gori od fudbalera ! ukratko nemaju tri ciste ni o cemu sem o tracevima. eh kad bi hin se poslalo na kurs: prvo fudbala pa onda ostalog
- Romanista 101%
#2977 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kaseta mu nije stigla 
- avantgarde
#2978 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
nadžak wrote: Ali šta ćeš kad NEČE naši da se bore. Fino je selektor rekao, a i to se opet iskreće, da po znanju i tehnici smo jedna od najboljih ekipa na svijetu. Samo tu teba dodati trku, zalaganje i borbenost . TOGA sinoć nije bilo i zato smo zijanili! Ono sinoć kako je bilo pitanje je bili LIhta dobili kući.
Sejo me strašno nervira sa onim svojim previsokim loptama. Ne sjećam se zadnjih godinu kad je poslao dobru loptu.
Pozdrav svima. Sretno u Utorak.
da nam je tehnika dobra ne bi mi nakon 60 minuta isplazili jezik jer je penzum trcanja poprilicno velik,to stoji,to je istina,a to je zato sto se pravi previse gresaka pri dodavanju lopte svom suigracu pa loptu dobije protivnik koji munjevito pravi kontranapad pa je u dva pasa pred nasim golom,a nasi "tehnicari" ko ovce-trci nazad!...a zasto nasi igraci toliko moraju trcat?!...jer ne znaju cuvat-citaj precizno i brzo dodavat loptu,kao npr. spanjolci...sorry,ali ebi ga...tako je kako je..
valjda ce bit bolje
- strong69
#2979 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U ovom prilogu su slovacki trener Kozak i Skrtel rekli dvije cinjenice koje mogu staviti tacku na ovu utakmicu.nKrkan wrote:
Neki novinar:Da li je rezultat pravedan s obzirom šta su obje ekipe pokazale na terenu
Škrtel : Fudbal nekad nije fer igra ali mi smo dali sve !!
1. Kozak je rekao da mi jesmo bili favoriti ali da se to mora dokazati i na terenu. Mi to nicim nismo dokazali.
2. Skrtel je rekao da su ostavili srce na terenu, borili se i dali sve za rezultat. Nasi se nisu borili, pojedinci su razocarali svojom igrom a razocarao je i selektor. Ako Susic ne bude od igraca napravio borce u Zilini onda se nemamo cemu nadati.
I ne mogu da se otmem tom utisku da su nas Slovaci proucili temeljito i da su nas u dusu analizirali. I trener i igraci. Sto se za nase ne moze reci. Kao da nam je pobjeda bila vec upisana.
-
Mustang1
#2980 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Hoce se uzeti na kraju ?Droog wrote:MOLIM BOGA da ga (pri rezultatu 1:1) na asistenciju Hajrovica uvali Edin...89'.
I trce oni tako jedan drugom u zagrljaj...proslavljaju zajedno, kisa, romantika, tapsu se po ledjima i sl.
Pa jbt., pola foruma bi trebalo da se iz cisto ljudskih razloga samo-banuje!!!!![]()
![]()
-
north
#2981 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Među najboljim smo u svijetu po znanju i tehnici, al u panjevima..na osnovu čega, demoliranja Latvije, Litvanije i Lichtensteina...jedino vrijedno spomena je Grčka u Zenici i ništa više...ako je to dovoljno za takvu tvrdnju onda imamo ozbiljnih problema sa logikom i zdravim razumom....treba nam još pure da bi bili u rangu šta god da se gleda kao kriterij: Brazil, Argentina, Urugvaj, Holandija, Španija, Njemačka, Francuska, Italija, Portugal....su za dvije klase ispred nas..od ovih što su ne toliko bolji, ali bolji: Engleska, Rusija, Hrvatska, Švedska, Mexico.... ima ih još sigurno..... Obala Slonovače iako nemaju neke rezultate ali pogledati im sastav...i još hejbet reprezentacija u svijetu koji su bare-bare sa nama i gdje bi u dvije tekme bilo povuci potegni....pa gdje smo to među najboljim u svijetu?
Pape, odvadi malo, pazi šta pričaš, spremi reprezentaciju i donesi nam pobjedu iz Slovačke..... ili kroz baraž
, nas odvedi u Brazil...inače, ako ovo uprskaš bogami ćeš crnim slovima biti upisan u istoriju naših trenera...
Pape, odvadi malo, pazi šta pričaš, spremi reprezentaciju i donesi nam pobjedu iz Slovačke..... ili kroz baraž
- limeni
#2982 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
da se citiram sa 47. strane ove teme..ni bod nismo izvuklilimeni wrote:imam osjecaj da cemo podbaciti i odigrati 1-1..najvise me brine drugi stoper pored spahe (bicakcic,pandza,sunjic..)i defanzivni dio veznog reda (rahimic,zahirovic,medunjanin..). nadam se da ce nas ofanzivni dio ekipe (dzeko,ibisevic,misimovic,pjanic,lulic..) imati dobar dan, tad se mozemo nositi i sa najboljim ekipama svijeta.
u slovackoj kompaktno i hrabro pa sta bude, ovi nasi umiru u ljepoti i zanemarili su sinoc borbu i trku.
-----------------begovic-----------
-mujdza--bicakcic--spahic--salihovic--
-----------rahimic---medunjanin---
-----pjanic------misimovic-----lulic---
----------------dzeko------------------
kasnije ubaciti misketa svjezeg da im probleme stvara kada padnu slovaci, hajrovic i vedo
naravno mogu ulaziti zadnjih 20-30minuta. nisu slovaci strasni toliko, najvise su napravili nasim greskama.
treba pokusavati izvuci sto vise slobodnjaka i suteva od svakle (pjanicu opali je) jer je golman nesiguran.
sreca prati hrabre, idemo do pobjede!
- Muhamed Đakmić
#2983 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa kako ćeš Misketa i od početka i kasnije 
- noiserr
#2984 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa Miske je taj koji je razvalio Grčki bunker, pa ti pričaj kolko hočeš.Muhamed Đakmić wrote:Pa kako ćeš Misketa i od početka i kasnije
- shalla
#2985 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Isto sam i ja sinoć napisao, iz aviona se vidjelo da nas je frajer pročitao kao bukvar a mi kao da nismo znali za 6-7 njihovih igrača ni ko su ni šta su ni šta se može od njih očekivati...strong69 wrote:U ovom prilogu su slovacki trener Kozak i Skrtel rekli dvije cinjenice koje mogu staviti tacku na ovu utakmicu.nKrkan wrote:
Neki novinar:Da li je rezultat pravedan s obzirom šta su obje ekipe pokazale na terenu
Škrtel : Fudbal nekad nije fer igra ali mi smo dali sve !!
1. Kozak je rekao da mi jesmo bili favoriti ali da se to mora dokazati i na terenu. Mi to nicim nismo dokazali.
2. Skrtel je rekao da su ostavili srce na terenu, borili se i dali sve za rezultat. Nasi se nisu borili, pojedinci su razocarali svojom igrom a razocarao je i selektor. Ako Susic ne bude od igraca napravio borce u Zilini onda se nemamo cemu nadati.
I ne mogu da se otmem tom utisku da su nas Slovaci proucili temeljito i da su nas u dusu analizirali. I trener i igraci. Sto se za nase ne moze reci. Kao da nam je pobjeda bila vec upisana.
- nKrkan
#2986 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
al je tad bio lakši 10 kg dok nije počeo jest made in china hranunoiserr wrote:Pa Miske je taj koji je razvalio Grčki bunker, pa ti pričaj kolko hočeš.Muhamed Đakmić wrote:Pa kako ćeš Misketa i od početka i kasnije
- It_is_a_Leclerc
#2987 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I ko je kriv za loš skauting protivnika ?! Sušić !
Ja mislim da on posloži igrače i kaže - "Evo, igrajte", a ne mogu se svi protivnici dobiti istom igrom, na isti način.
Kako sam rekao, čovjek je ludo tvrdoglav i, i kad vidi da griješi i da mu je taktika u donjem rakurcu, ne mijenja ništa jer ne želi priznati da je u krivu. Prva izmjena u 70. minuti ?!
Ja mislim da on posloži igrače i kaže - "Evo, igrajte", a ne mogu se svi protivnici dobiti istom igrom, na isti način.
Kako sam rekao, čovjek je ludo tvrdoglav i, i kad vidi da griješi i da mu je taktika u donjem rakurcu, ne mijenja ništa jer ne želi priznati da je u krivu. Prva izmjena u 70. minuti ?!
-
Mustang1
#2988 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I u pm skoro svi kinezi mrsavi a ovaj nas se tamo udebljao 
- nKrkan
#2989 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jedini likovi koji daju dozu optimizma
Last edited by nKrkan on 07/09/2013 21:53, edited 1 time in total.
-
bjelave
#2990 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Tvrdoglav u onoj mjeri u kojoj ne zna svoj posao. Ako prokocka ove kvalifikacije treba ga vratiti tamo odakle je i dosao.RtrnOfSalisbury wrote:da remiziram: saju treba pustit da odradi ovu tekmu u utorak i onda ovisno o situaciji uradit sok-terapiju ...
samo sto ne kontam sta cemo u barazu radit ako doguramo tamo: jope dvije istorijske i zdraoooo.
On nam je definitivno najslabija karika, tanji je i od Vrsajevica.
Jos ako je tacno da je Sejo S njegov (Vrsajevicev) menadjer onda mi ga zbog njegove ogranicenosti nece vise samo biti zao.
- avantgarde
#2991 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Mustang1 wrote:I u pm skoro svi kinezi mrsavi a ovaj nas se tamo udebljao
- nKrkan
#2992 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Buraz mu je u zatvoru ako niste upoznatibjelave wrote:Tvrdoglav u onoj mjeri u kojoj ne zna svoj posao. Ako prokocka ove kvalifikacije treba ga vratiti tamo odakle je i dosao.RtrnOfSalisbury wrote:da remiziram: saju treba pustit da odradi ovu tekmu u utorak i onda ovisno o situaciji uradit sok-terapiju ...
samo sto ne kontam sta cemo u barazu radit ako doguramo tamo: jope dvije istorijske i zdraoooo.
Jos ako je tacno da je Sejo S njegov (Vrsajevicev) menadjer onda mi ga zbog njegove ogranicenosti nece vise samo biti zao.
- luckylaka
#2993 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sto brate jesi li mu isao u posjetu,kako mu je.Jbga zao mi jenKrkan wrote:Buraz mu je u zatvoru ako niste upoznatibjelave wrote:Tvrdoglav u onoj mjeri u kojoj ne zna svoj posao. Ako prokocka ove kvalifikacije treba ga vratiti tamo odakle je i dosao.RtrnOfSalisbury wrote:da remiziram: saju treba pustit da odradi ovu tekmu u utorak i onda ovisno o situaciji uradit sok-terapiju ...
-
Nuken
#2994 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ko će preživjeti još jednu utakmicu/poraz?
Ako me sinoć nije hitna kupila neće nikad

Ako me sinoć nije hitna kupila neće nikad
- nKrkan
#2995 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ako gledaš na Face TV nećeš primjetit ako izgubimoNuken wrote:Ko će preživjeti još jednu utakmicu/poraz?
Ako me sinoć nije hitna kupila neće nikad![]()
- avantgarde
#2996 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
drug,naruci ti hitnu u utorak za svaki slucaj,jer sledeci utorak je jos opasniji od petka..Nuken wrote:Ko će preživjeti još jednu utakmicu/poraz?
-
ja71
#2997 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ja nas sinoc nisam vidio tako lose kako se ovdje pise.
Mi smo napadali oni se branili i cekali svoju sansu.
Ne znam tacno ali pretpostavljam da smo mi imali dupolo veci posjed lopte.
S obzirom na profil igraca ocekivan tok utakmice.
Zato ocekujem slicnu utakmicu i u Slovackoj.
Slovaci nece izmisljati toplu vodu jer su vidjeli kakva taktika pali protiv nas.
A nama opet nece preostati nista drugo nego da radimo ono sto najbolje znamo.
Ili neko misli da ce Slovaci krenuti ofanzivno ?
E sad je pitanje kako da mi probijemo njihov bunker ?
Kroz sredu nismo mogli ni driblanjem ni visokim loptama.
Par prilika kada smo im priprijetili je bilo kada je
1. iz kornena nabacenu Bicakcicu na na drugu stativu a ovaj je glavom uputio pored gola
2. i kada je neko nas puco iz daleka a njihov golman nije uspio iz prve hvatati a Dzeko je pritrcao i zamalo da je prvi uzme.
Znaci pucacina iz daleka (Mire, Medo) i nabacivanje sa strane (Miske, Mire)
Ponovo kroz sredu nece upaliti.
Ima jos jedna taktika za probijanje bunkera a nju igra
Barcelona: rukometno dodavanje oko 16-erca dok se protivnik ne
uspava a onda neko iznenada utrci u 16-erac.
Samo to nije nasa uvjezbana igra.
I nema potrebe za ocajavanje.
Jos uvijek imamo sve u nasim rukama.
Da cemo dobiti Latviju i Lihtenstajn to ne sumnjam.
Znaci trgnuti se i klepiti Slovake a to mozemo jer realno jesmo jaci.
Mi smo napadali oni se branili i cekali svoju sansu.
Ne znam tacno ali pretpostavljam da smo mi imali dupolo veci posjed lopte.
S obzirom na profil igraca ocekivan tok utakmice.
Zato ocekujem slicnu utakmicu i u Slovackoj.
Slovaci nece izmisljati toplu vodu jer su vidjeli kakva taktika pali protiv nas.
A nama opet nece preostati nista drugo nego da radimo ono sto najbolje znamo.
Ili neko misli da ce Slovaci krenuti ofanzivno ?
E sad je pitanje kako da mi probijemo njihov bunker ?
Kroz sredu nismo mogli ni driblanjem ni visokim loptama.
Par prilika kada smo im priprijetili je bilo kada je
1. iz kornena nabacenu Bicakcicu na na drugu stativu a ovaj je glavom uputio pored gola
2. i kada je neko nas puco iz daleka a njihov golman nije uspio iz prve hvatati a Dzeko je pritrcao i zamalo da je prvi uzme.
Znaci pucacina iz daleka (Mire, Medo) i nabacivanje sa strane (Miske, Mire)
Ponovo kroz sredu nece upaliti.
Ima jos jedna taktika za probijanje bunkera a nju igra
Barcelona: rukometno dodavanje oko 16-erca dok se protivnik ne
uspava a onda neko iznenada utrci u 16-erac.
Samo to nije nasa uvjezbana igra.
I nema potrebe za ocajavanje.
Jos uvijek imamo sve u nasim rukama.
Da cemo dobiti Latviju i Lihtenstajn to ne sumnjam.
Znaci trgnuti se i klepiti Slovake a to mozemo jer realno jesmo jaci.
-
Mustang1
#2998 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Zasto ?nKrkan wrote:Ako gledaš na Face TV nećeš primjetit ako izgubimoNuken wrote:Ko će preživjeti još jednu utakmicu/poraz?
- MOSALJOZE
#2999 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ne znam dali je to neko moje subjektivno mišljenje,ali kada je Izet ušao kao da smo malo zivnuli.Ništa posebno,ali nešto je probao uvezati,pa je i prekršaj nad njim napravljen.Nekako smo izgledali bolje,ili sam ja previše subjektivan.Kako god Izet je sada naš ende.
- Jack Be Nimble
#3000 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Imate li strpljenja za utorak ili vam je svejedno kada ce se odigrati druga utakmica? Meni svejedno, moze i za tri sedmice