Ne zelim ni da mislim kako je vama koji se spremate na put. Vama sigurno vrijeme jos sporije prolazi.
Ovako ni protiv Portugala kad smo igrali nisam bila nervozna.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Oni su na jugusgunited wrote:masinac sta je sa Z sektorima, zar to nije nase? i pojedini Y
A post prije tog ti pokazuje koliko tu jos ima slobodnih stolicaKompetan Jug (gdje su nase zastave) - 12.160 sjedista
Jug gdje su nase zastave (strana 1, slika 1) ima 12.160 mjesta.BHF_Manijak wrote:@Masinac sad si me totalno zbunio sa onim "jug 12 hiljada" i ono "ukupno 21 hiljada", pa jel sad na jugu ima 20 hiljada ili 12 hiljada mjesta?!![]()
I gledam onaj A1 sektor majka ga ubila nikad ona brojka da se pomjeri sa 297 karata, hajd nek je neko nacne od sevapa!
Devet ljudi u Hotel Etap Paris Porte de Montreuil.mode wrote:Raja gdje ce biti nasig dosta po hotelima ...dajte imena hotela..jos nisam nista rezerviso.
Mislim da su nasi navijaci u vecini i na E3, samo zastava falimasinac007 wrote:Za 21h prodato je 202 ulaznice na sektorima gdje planiramo da cemo biti samo mi.
U prodaji jos 1330 ulaznica (nisam siguran dali su sve kartane prodane na sektorima H11/H12 i C3/C4).
Do utakmice je jos ostalo 8 dana.
Post od danas:
Kompetan Jug (gdje su nase zastave) - 12.160 sjedista
Setor B - 3.500 sjedista
Setor C7/C8/C9/C10 - 2000 sjedista
Sektor C5/C6 - 900 sjedista
Sektor C3/C4 - 770 sjedista
Sektor E1/E2 - 800 sjedista
Sektor H11/H12 - 880 sjedista
Ukupno: 21.010 sjedista
Normalno, nismo sve ovo mi uzeli, ali je sigurno nasih 85-90%.
+ Treba jos racunati da nasih ima na gotovo svim ostalim sektorima... znaci jos + 1000 ili 2000 nasih.
Balkanski_sindrom wrote:aj jebo sta ste sve napisali..Daj gdje je ova administracija nek ovo pocisti, ko ce citati 120 stranica...daj brisite ove besposlicare...
Mene zanima ovo. Rezervisao sam i kupio karte na internetu i dobio neke bezveze karte koje sam isprintao. Izgleda mi skroz bezveze. Mogu li sa ovim kartama na stadion ili se mora otici ranije i zamijeniti za prave karte?? I gdje se eventualno mijenja?
I jos me zanima gdje ce Bosanci vjezbati matematiku u Parizu, to jest gdje ce biti kolektivno oduzimanje???
Ne, ovdje alkohol nije uopste skup!Balkanski_sindrom wrote:e hvala specifikacija, bas si specifikacija jebote, svaka cast...
De mi jos reci i ovo..Kakve su cijene alkohola po kaficima/bircevima/klubovima, je li skupo, mozes npr napisati koliko prosjecno kosta pivo a koliko vino?
I jos da pitam i ovo, cuo sam da se uglavnom pije vino i da je jeftinije dok piva nema izbor i da su skuplje, je li istina? Meni to nikako ne odgovara jebiga jer ne znam piti vino i popijem uvijek previse a onda poludim da bi trzno noz i na najblize....![]()
Ne mogu se zamisliti u tolikoj masi a da pijem vino, bilo bi garant belaja....
Pa, kada se lijepo prosetamo do Jelisejskih, onda dolaskom na trg gdje se okupljaju BHF-si ( tu cemo malcice logorovati), uputi se u prvu prodavnicu i kupi nekoliko paketa piva po poprilicnoj niskoj cijeni, pa ce te, siguran sam, to manje kostati nego sto si placao 1 euro u centru BriselaBalkanski_sindrom wrote:e nema ti kod mene nista pozitivno specifikacija....![]()
Ja sam zesca negativa.....![]()
Pozitivno je da nas stize vise komada pa vam se mozda onda prikljucimo u utorak u 13.00 na dogovorenom mjestu, (ako se uspijemo probuditi do tada jer u ponedeljak ce da se derneci do ko zna kada u noc...)...
znaci ako sam dobro shvatio, pivo je 5 eura u prosjeku, nisu ni jeftini jebiga....U Briselu Stella bila 1 euro u centru Brisela.....
Dovodis me u nezgodan polozajstar(i)mo wrote:Sve potrebne informacije mozete naci u uvodnom komentaru ove teme. Ne morate sve citati!
Za sva ostala pitanja je tu nas altruist Specifikacija![]()
Odakle dolazis?Balkanski_sindrom wrote:Pitao si me sta je moj cilj dolaska u Pariz?
Sad si mi zadao muka....Ne znam sta da napisem...Nemam pojma...Idem da mi bude dobro.. Pariz kao grad me bas i ne zanima a ni Francuzi mi nisu nimalo dragi...![]()
A ovo za alkohol sam pitao po objektima jer ipak tu ce se biti 3 dana a trose se velike kolicine, tako da moram biti spreman da mi dzep moze podnijeti.....Skupi su jebote, 5 eura pivo.........Sreca pa smo na kartama dobro prosli...
Mislim da se tu radi o nekolicini navijaca koji se zaista ponasaju barbarski, i to mi, da budem iskren, veoma smeta! Ali, mislim da ce na ovoj utakmici slika navijaca biti nesto drugacija! To jeste mnogo pismenija - kako se to kod nas kazeBalkanski_sindrom wrote:Hahahaahah sad si me pravo nasmijao specifikacija, cuj Ambasadori..hahahahaa...pa na ove utakmice dodje uglavnom od zla oca, gore matere.....Jesi ikad vidio kako ostane "fino uredjeno i pocisceno" iza nasih navijaca? Bolje bi bilo da uragan prodje, manje bi smeca bilo.....![]()
![]()
![]()
Nisam ja od tih sto bacaju, ali eto, ne mozes protiv toga...