Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

liyf

#29301 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by liyf »

Logovan wrote: 16/12/2024 23:33
liyf wrote: 16/12/2024 22:48 Ja fakat ne znam jeste li vi ljudi normalni, vi pitari pogotovo. Ljudi pokraše ligu, uveli VAR koji je tu samo da podupre sudijske lakrdije. Krade se i nama i vama, i nama i vama žuti, ofsajdi, penali, i nama i vama krađe, a vi i dalje o nama i vama. Pa ljudi će ukrasti titulu i opet će biti šampioni. Jel fakat imate takvu mržnju (nije to ni mržnja, ja mrzim Sarajevo ali nisam tolika budala kao vi) pa da zatvarate oči na Borac i RS a evo 150 stranica ispisaste o FSKS, Mirviću, Futsal i Fudbal klubu Željezničar. Stvarno ne znam kakav je mentalni sklop vama u glavi ali svaka vam čast
Evo ja spominjem Borac i njegove pljačke pa mi pojedinci odgovaraju tipa, "korona titula, korona kup, 2015. godina, dženaza, radovanje 2017. godine", itd. Napišem kako nam nije sviran penal na utakmici protiv Borca i dobijem odgovor, "a šta ćemo sa korona titulom" i slično. A evo sad da postavim članak o tome kako smo mi ubjedljivo najviše puta oštećeni šta misliš kakav bih dobio odgovor? :-) Ne da Bog da napišem kako ste vi odlično prošli obzirom koliko smo puta oštećeni, pa naredalo bi se postova kako sam licemjeran, ovakav, onakav.

A par postova iznad ti je savršen primjer ovo što govorim. Postavljen članak kako smo najviše oštećeni i vidi odgovora.
Valjda nam je svima isti cilj, a pravimo se kao da smo i jedni i drugi na strani sa onim anamo. Na kraju mi ispadosmo najbolji Borcu jer šutimo kad se pokrade Sarajevo a vi šutite kad se pokrade Željo, bez ikakvog razloga osim da smo budale. Treba se pričati i kad se nama nagura, i kad se nama svira nepostojeći penal, a Boga mi i kad se radi protiv nas. Borac evo već koju godinu dominira zbog sudija i saveza, a mi se ko pećinski ljudi i dalje prepucavamo između sebe.
luckylaka

#29302 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Ne prepucavamo se mi nego imas po 2-3 forumasa sa obe strane koji ko dva jarca kada se sretnu na mosticu pa ne popusta ni jedan.I dzaba se tema pokusava preokrenuti na pravi put
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#29303 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

last mohicans wrote: 16/12/2024 22:45

Sta je ono Azmir sve raspušćo, a taman ste proigrali. :mrgreen: Dva komada uvalili prvacima, nije šala.
iskoristio wild card :D
perfect_guy

#29304 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perfect_guy »

ultima_palabra wrote: 16/12/2024 18:09 FK Dodijeljena Titula ima primjedbe na procese u FSKS.
ako ništa, bili smo jedina liga sa zatvorena dva kruga utakmica
HowForWhom

#29305 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by HowForWhom »

Da se reintegrisanim 2020 godine nije poklonila Evropa, doslovno bi se ugasili.
Naime, javna je tajna da nisu imali ni za maskica.

Sada su pokazali na cijojoj su strani, na strani onih koji veličaju zločince koji su srušili Grbavicu.
last mohicans

#29306 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Evo Gušo na ftv neki intervju sa Bikićem, nafali suđenje, kaže puno bolje nego ranije, :lol: nije imao pretjerane zamjerke ni na VAR, a Borac mu je super, igra dobro.
Logovan

#29307 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

HowForWhom wrote: 17/12/2024 09:55 Da se reintegrisanim 2020 godine nije poklonila Evropa, doslovno bi se ugasili.

Sada su pokazali na cijojoj su strani, na strani onih koji veličaju zločince koji su srušili Grbavicu.
Ma i ti ubi sa tom pričom.
Didier

#29308 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

HowForWhom wrote: 17/12/2024 09:55 Da se reintegrisanim 2020 godine nije poklonila Evropa, doslovno bi se ugasili.

Evo još jedna laž. Nas je Evropa te godine više koštala nego što smo zaradili jer smo morali putovati u Izrael.

Za razliku od vas koji svako malo lažete, mi kažemo kako su vam izglasane dvije titule, i to vas vrijeđa, a očekujete da vas neko podrži.

Borite se sami, u nama nemate prijatelja.
dobar,ti?

#29309 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by dobar,ti? »

da vas nije vico pogurao prosle godine, sad bi ljepsa liga bila svakako, po jedan zeljeznicar u ligi federacije i rs-a, taman, a mozda bi oba u rs-u :skoljka:
HowForWhom

#29310 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by HowForWhom »

Didier wrote: 17/12/2024 14:24

Evo još jedna laž. Nas je Evropa te godine više koštala nego što smo zaradili jer smo morali putovati u Izrael.

Za razliku od vas koji svako malo lažete, mi kažemo kako su vam izglasane dvije titule, i to vas vrijeđa, a očekujete da vas neko podrži.

Borite se sami, u nama nemate prijatelja.
Da niste dobili novac koji ste unaprijed dobili za taj izlazak u Evropu, ne bi vas Vico morao spašavati prosle godine i to je cinjenica.
Ovako vas je spasio i sad mu morate gladiti međunožje.
Mene vaši mitovi i laži ne vrijeđaju ni sekunde.

Znamo da u vama nemamo prijatelja, vama su športski prijatelji oni koji su ubili Vedrana i ovi koji su srušili Grbavicu.
Hvala Bogu pa u vama nemamo prijatelja.
Last edited by HowForWhom on 17/12/2024 15:45, edited 1 time in total.
luckylaka

#29311 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Prate se voljeni klubovi i u sumskoj
ultima_palabra

#29312 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

last mohicans wrote: 16/12/2024 23:19
Didier wrote: 16/12/2024 23:11
LSD wrote: 16/12/2024 22:35
:lol: :lol:

Jedan lik, Tromblon nalupetao gomilu gluposti i njemu to znaci kako svi zeljovci isto pisu :lol:
Bukvalno. Sad će ga uzeti i kao legitiman izvor, kao što uzimaju ublehu Misimovića koji je dao JEDNU izjavu koja nema veze s pameću.
Haj ne kakite, mozete te erende kore letecim na temi podvaljivati. Svi odreda ste valjanost titula pod Brkovićem spominjali na vašoj temi. A na ovoj dijametralno suprotni stavovi, sve med i mlijeko u zemlji krvi i mesa.. A ta ubleha je vaš najsposobniji predsjednik u zadnjih 10 godina kojeg ste imali i još će vas njegove kamate i suze stizati. A kad Gico svoje zaišće tek ste onda najebali. Sloga je mala uslugica, pa već kao dio nepostojećeg saveza morate praviti statut istoga. Na šta ste spali..
I vi ste svi odreda pominjali valjanost titule koju je Ibrakovic platio, pa se sada opet pravite naivni. I zna se dobro koji su njegove "kvalitete" i sta moze biti jedini razlog povratka.

A Brkovic je napustio klub 2010. i nikad se nije vratio.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#29313 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

1. Sloboda, bankrot!
2. Široki, bankrot!
3. Željo, bankrot?

:nargila:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29314 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Pitar sa Kariba wrote: 17/12/2024 18:32 1. Sloboda, bankrot!
2. Široki, bankrot!
3. Željo, bankrot?

omega369

#29315 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by omega369 »

Pitar sa Kariba wrote: 17/12/2024 18:32 1. Sloboda, bankrot!
2. Široki, bankrot!
3. Željo, bankrot?

Nece zeljeznicari bankrotirati sve dok drzava i vico guraju. Evo ce i nove statute zajedno raditi
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#29316 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

Nadam se da će Vico ogaditi fudbal Mirviću, da ode iz Sarajeva. A onda ćefini inšalah. :D
Logovan

#29317 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Pa ako ode on, šta misliš šta će biti sa klubom?
Dead Man Walking

#29318 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Dead Man Walking »

Opa, slizasmo se s Vicom i odmah pripaz u kupu. Niie lose ovo. :izet:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#29319 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

Sa teme KUP BiH
Porodice Foht wrote: 17/12/2024 14:03
Didier wrote: 17/12/2024 13:55 Čudi me da Pitari nisu već počeli pričati kako je Želji namješten žrijeb...
I ja isto pomislio. :mrgreen: Odlican zrijeb, bolje nije moglo. U polufinalu izbjegnemo Svinjski ili Bojac i eto nam borbe za klempu. Naravno, Vico ce se pobrinuti za to. :-)

PL BiH
Dead Man Walking wrote: 17/12/2024 20:49 Opa, slizasmo se s Vicom i odmah pripaz u kupu. Niie lose ovo. :izet:
Na proljeće ide mit sjećaš se kad su Pitari tvrdili.....
Ne treba im ništa više! :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#29320 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Velkoski »

они свакако не славе купове
tramvajtrojka

#29321 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by tramvajtrojka »

Al ovo pod bold je fkt jadno zajenbancija i sve al neke granice se moraju imati :-) :-)
last mohicans

#29322 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

To su te kriminalne metode, komšinice za boljitak bejha fudbala uz Vicu i družinu.
Kenan Magoda: Fuad Čolpa mi prijeti, Adis Junuzović je igrač Vice Zeljkovića
BiH

“Da imam imalo oraha u džepu ne bi ulazio u ovaj proces jer znam šta me je čekalo – prijetnje i ucjene. Eto, prijetio mi je gospodin Čolpa i ja sam to prijavio MUP-u KS prije nekih mjesec i po dana, a vršio je pritisak i na moje uposlenike jer je želio da stanem. Ovdje nema stajanja jer sam ja prvi čovjek sporta u Kantonu Sarajevo i to mora biti svima jasno. Ovo nije priča o kontroli nekog udruženja u kojem na primjer imaš pravo zaposlit svoju cijelu porodicu. Fudbalski savez Kantona Sarajevo su činila četiri udruženja, fantomska udruženja koja je napravio gospodin Čolpa zajedno sa svojom porodicom i prijateljima i oni imaju više glasova nego na primjer fudbalski klub Sarajevo”, objašnjava ministar Magoda.

Ad Placeholder: article_2
“Kantonalna inspekcija je izvršila nadzor i naredila Fudbalskom savezu Kantona Sarajevo da izbriše ta četiri fantomska udruženja kojima je dalo legalitet glasanja. Naravno, niko ne spori da ta udruženja mogu biti članice Saveza, ali ne mogu glasati. Trenutno oni uz Fuada Čolpu i njegov tim imaju toliko glasova da ih niko ne može stići. De fakto naši fudbalski klubovi u fudbalskom savezu nemaju pravo glasa. Taj savez radi po Statutu koji je donesen 2021. godine i koji je nezakonit”, tvrdi ministar Magoda dodajući da nema sukoba interesa između činjenice da je inspektorat izvršio uvid i dao nalaz i njegove ambicije da bude član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine:

“Kantonalna uprava za inspekcijske poslove je uradila svoj dio i zato što trenutno rukovodstvo Fudbalskog saveza KS nije uradilo ono što je bio njihov nalog je razlog što je kažnjeno sa osam hiljada maraka – podsjeća Magoda i dodaje da postoji samo jedan Fudbalski savez Kantona Sarajevo i da se mora promjeniti praksa da četiri fudbalska kluba biraju sve organe za Fudbalski savez Kantona Sarajevo, Federacije BiH i Bosne i Hercegovine nasuprot 22 fudbalska kluba i da je to apsurd”, rekao je Magoda.

Magoda je govorio o prijetnjama, ali i favoritima Vice Zeljkovića.

Ad Placeholder: article_3
“Nemam straha i nije me zvao Šmrk. Adis Junuzović je poslao djetinjastu poruku, i uvreda bi bilo za fudbal u KS da 22 kluba ne žele tog čovjeka i da nas ugostitelj predstavlja u Fudbalskog savezu BiH. To je apsurd.

Vico Zeljković je od mene tražio da ne pravim galamu. Rekao sam mu da ne pravim galamu i da ovi procesi u Kantonu Sarajevo nemaju veze sa njim niti sa Fudbalskim savezom BiH. Vrijeme je da Vico Zeljković nema ingerencije u Kantonu Sarajevo.

Čovjek kojeg pošalju iz KS će tražiti da se napravi izmjena Statuta Fudbalskog saveza BiH, a izmjena će biti da bude samo jedan predsjednik i da nema više B/H/S i da narednih 50 godina Vico Zeljković bude predsjednik saveza. Vicin favorit je Adis Junuzović, čuveni sarajevski ugostitelj. Koliko god to smiješno zvučalo da čovjek iz ugostiteljstva predstavlja fudbal na državnom nivou, a 23 kluba ga ne žele, pametnom je i išaret dosta”, rekao je Magoda.
luckylaka

#29323 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Stvarno bi mogao @Charuga da se ukljuci u ovu diskusiju i da bar opomene doticne za pogrdne nazive klubova.Balavurdija koja je juce pocela pratiti Zelju i Sarajevo daje sebi za pravo za najvece u BiH fudbalu nazivaju pogrdnim imenima
LSD

#29324 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

U citavom tekstu iznad Magoda ne pomenu Zelju :lol:

Mohika nesretnik se slomi da nesto dokaze, a ustvari ne prstaje sa brukanjem i samozapisavanjem :-?
last mohicans

#29325 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

LSD wrote: 17/12/2024 22:45 U citavom tekstu iznad Magoda ne spomenu Zelju :lol:

Mohika nesretnik se slomi da nesto dokaze, a ustvari ne prstaje sa brukanjem i samozapisavanjem :-?
Pa bolan vi ste raspadnuti FSKS, još to nisi shvatio. Ssmo ste vi bruka ovog grada. Benzinska, Hrid i Zeljo. Vi çete raditi na statutu po mjeri Vice. Prati malo, opet si prećero sa nargilom pa ti oči zamaglile, a još i ovaj smog udario.
Post Reply