Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#29276 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

armin071 wrote: 16/12/2024 18:42 https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ar-1006150

SDA demokratija….. Pravi izrodi :run:
Ekspertna grupa?! :lol:
last mohicans

#29277 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Didier wrote: 16/12/2024 21:09
last mohicans wrote: 16/12/2024 18:33

Nastavi truniti, sto puta laž, postane istina. Možda ubijediš sebe.
To vi najbolje znate, trunite već deceniju kako je Amar kupovao trofeje.

Ali vam i dalje niko ne vjeruje, pa ni vi sami.
Haha, pa sami pišete da Brković nosao torbu i završavao. Otiđi malo na vašu temu, baš aktualan Brković.
LSD

#29278 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

last mohicans wrote: 16/12/2024 21:55
last mohicans wrote: 16/12/2024 18:33

Nastavi truniti, sto puta laž, postane istina. Možda ubijediš sebe.

Haha, pa sami pišete da Brković nosao torbu i završavao. Otiđi malo na vašu temu, baš aktualan Brković.
:lol: :lol:

Jedan lik, Tromblon nalupetao gomilu gluposti i njemu to znaci kako svi zeljovci isto pisu :lol:
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#29279 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

LSD wrote: 16/12/2024 19:39
ultima_palabra wrote: 16/12/2024 18:09 FK Dodijeljena Titula ima primjedbe na procese u FSKS.
FK Mirvic bi da se Zeljo bori za njihove interese, a sve to uz parolu - Ili ste na nas ili ste nekakve Vicine kujice :lol: :lol: ko im smislja ovu propagandu, taj je neshvaceni genije... dok gazda sisa svoje ovce, one samo bleje jedno te isto.
Da nije možda Sai Baba s Kobilje glave zvani njoBe :lol:
GandalfSivi

#29280 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

LSD wrote: 16/12/2024 22:35
Jedan lik, Tromblon nalupetao gomilu gluposti i njemu to znaci kako svi zeljovci isto pisu :lol:
A nije vam nikada predsjednik kluba prica po forumu da on nije kao bivsi da kupuje titule?

Ko o cemu, kospe o postenju…
last mohicans

#29281 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

plain vanilla wrote: 16/12/2024 19:35 Kako vam ne dosadi
Sta je ono Azmir sve raspušćo, a taman ste proigrali. :mrgreen: Dva komada uvalili prvacima, nije šala.
liyf

#29282 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by liyf »

Ja fakat ne znam jeste li vi ljudi normalni, vi pitari pogotovo. Ljudi pokraše ligu, uveli VAR koji je tu samo da podupre sudijske lakrdije. Krade se i nama i vama, i nama i vama žuti, ofsajdi, penali, i nama i vama krađe, a vi i dalje o nama i vama. Pa ljudi će ukrasti titulu i opet će biti šampioni. Jel fakat imate takvu mržnju (nije to ni mržnja, ja mrzim Sarajevo ali nisam tolika budala kao vi) pa da zatvarate oči na Borac i RS a evo 150 stranica ispisaste o FSKS, Mirviću, Futsal i Fudbal klubu Željezničar. Stvarno ne znam kakav je mentalni sklop vama u glavi ali svaka vam čast
GandalfSivi

#29283 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

liyf wrote: 16/12/2024 22:48 Ja fakat ne znam jeste li vi ljudi normalni, vi pitari pogotovo. Ljudi pokraše ligu, uveli VAR koji je tu samo da podupre sudijske lakrdije. Krade se i nama i vama, i nama i vama žuti, ofsajdi, penali, i nama i vama krađe, a vi i dalje o nama i vama. Pa ljudi će ukrasti titulu i opet će biti šampioni. Jel fakat imate takvu mržnju (nije to ni mržnja, ja mrzim Sarajevo ali nisam tolika budala kao vi) pa da zatvarate oči na Borac i RS a evo 150 stranica ispisaste o FSKS, Mirviću, Futsal i Fudbal klubu Željezničar. Stvarno ne znam kakav je mentalni sklop vama u glavi ali svaka vam čast
Ti malo kao pogubljen ovdje? Mi se ubili pricajuci o generalnoj nepravdi, a 90% kospi razvodni temu do kraja. Kako klub, tako i na forumu…
liyf

#29284 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by liyf »

GandalfSivi wrote: 16/12/2024 22:51
liyf wrote: 16/12/2024 22:48 Ja fakat ne znam jeste li vi ljudi normalni, vi pitari pogotovo. Ljudi pokraše ligu, uveli VAR koji je tu samo da podupre sudijske lakrdije. Krade se i nama i vama, i nama i vama žuti, ofsajdi, penali, i nama i vama krađe, a vi i dalje o nama i vama. Pa ljudi će ukrasti titulu i opet će biti šampioni. Jel fakat imate takvu mržnju (nije to ni mržnja, ja mrzim Sarajevo ali nisam tolika budala kao vi) pa da zatvarate oči na Borac i RS a evo 150 stranica ispisaste o FSKS, Mirviću, Futsal i Fudbal klubu Željezničar. Stvarno ne znam kakav je mentalni sklop vama u glavi ali svaka vam čast
Ti malo kao pogubljen ovdje? Mi se ubili pricajuci o generalnoj nepravdi, a 90% kospi razvodni temu do kraja. Kako klub, tako i na forumu…
ma karine se moje vi ubiste pričajući o generalnoj nepravdi. Nisi ti razumio poentu mog komentara. Pričate full o nepravdama u FSKS, kandidovanju ovog, onog, Brkovića, Mirvića. Totalno nebitne po meni stvari. Ništa nam bolje neće biti ni sa Mirvićem ni sa bilo kime drugim sve dok se stvari u FSBIH ne promijene, a promijeniti se neće dok ih ne počnemo direktno oslovljavati, bez obaziranja na sporedne teme
LSD

#29285 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

hilmija frlj wrote: 16/12/2024 22:41
LSD wrote: 16/12/2024 19:39
ultima_palabra wrote: 16/12/2024 18:09 FK Dodijeljena Titula ima primjedbe na procese u FSKS.
FK Mirvic bi da se Zeljo bori za njihove interese, a sve to uz parolu - Ili ste na nas ili ste nekakve Vicine kujice :lol: :lol: ko im smislja ovu propagandu, taj je neshvaceni genije... dok gazda sisa svoje ovce, one samo bleje jedno te isto.
Da nije možda Sai Baba s Kobilje glave zvani njoBe :lol:
Moguce da je njoBe taj njihov opinion maker.
Ali nemoguce da svi isto misle :roll: jbt ko da su iz Sjeverne Koreje, pa svi moraju isto lupetati.
GandalfSivi

#29286 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

liyf wrote: 16/12/2024 22:54
GandalfSivi wrote: 16/12/2024 22:51
ma karine se moje vi ubiste pričajući o generalnoj nepravdi. Nisi ti razumio poentu mog komentara. Pričate full o nepravdama u FSKS, kandidovanju ovog, onog, Brkovića, Mirvića. Totalno nebitne po meni stvari. Ništa nam bolje neće biti ni sa Mirvićem ni sa bilo kime drugim sve dok se stvari u FSBIH ne promijene, a promijeniti se neće dok ih ne počnemo direktno oslovljavati, bez obaziranja na sporedne teme
Sve smo ovdje na forumu pokusali, pricali iskljucivo o ligi, sudjenju, nepravdi, iz stranice u stranicu, ali vec standardna ekipa ubila svaku ideju zajednickog fronta… Da ne trazim postove, vrati se jedno 20 stranica unazad, sve ce ti se samo ukazati…
hilmija frlj

#29287 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

Niko ne proziva Posušje da je pustilo Slogu, samo Želju
Eto koliko nas mrze. :-)
Pitar sa Kariba

#29288 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

hilmija frlj

#29289 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

Gdje je lakat Čelika
Gdje je udaranje igrača od strane Čelika dok je na zemlji
Gdje je nepriznat go Širokog protiv Sarajeva
...
hilmija frlj

#29290 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

Jel to ovaj Tarik Šatara
Image

:D
Last edited by hilmija frlj on 16/12/2024 23:11, edited 1 time in total.
Didier

#29291 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

Bukvalno. Sad će ga uzeti i kao legitiman izvor, kao što uzimaju ublehu Misimovića koji je dao JEDNU izjavu koja nema veze s pameću.
last mohicans

#29292 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Didier wrote: 16/12/2024 23:11

Bukvalno. Sad će ga uzeti i kao legitiman izvor, kao što uzimaju ublehu Misimovića koji je dao JEDNU izjavu koja nema veze s pameću.
Haj ne kakite, mozete te erende kore letecim na temi podvaljivati. Svi odreda ste valjanost titula pod Brkovićem spominjali na vašoj temi. A na ovoj dijametralno suprotni stavovi, sve med i mlijeko u zemlji krvi i mesa.. A ta ubleha je vaš najsposobniji predsjednik u zadnjih 10 godina kojeg ste imali i još će vas njegove kamate i suze stizati. A kad Gico svoje zaišće tek ste onda najebali. Sloga je mala uslugica, pa već kao dio nepostojećeg saveza morate praviti statut istoga. Na šta ste spali..
Pitar sa Kariba

#29293 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Didier wrote: 16/12/2024 23:11

To je taj svEt, napasti tromblona covjeka koji je gazio Miljacku u novembru '93 ( nek' ispravi datum ako smeta) i zbog kojega uz simeta, donekle BHF-a i eto Charugu jos imate kakvog takvog kredita na ovome forumu a u kolo sa ovim cirilicarom. :-)
Mene stid....
Logovan

#29294 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Evo ja spominjem Borac i njegove pljačke pa mi pojedinci odgovaraju tipa, "korona titula, korona kup, 2015. godina, dženaza, radovanje 2017. godine", itd. Napišem kako nam nije sviran penal na utakmici protiv Borca i dobijem odgovor, "a šta ćemo sa korona titulom" i slično. A evo sad da postavim članak o tome kako smo mi ubjedljivo najviše puta oštećeni šta misliš kakav bih dobio odgovor? :-) Ne da Bog da napišem kako ste vi odlično prošli obzirom koliko smo puta oštećeni, pa naredalo bi se postova kako sam licemjeran, ovakav, onakav.

A par postova iznad ti je savršen primjer ovo što govorim. Postavljen članak kako smo najviše oštećeni i vidi odgovora.
GandalfSivi

#29295 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Logovan wrote: 16/12/2024 23:33
Evo ja spominjem Borac i njegove pljačke pa mi pojedinci odgovaraju tipa, "korona titula, korona kup, 2015. godina, dženaza, radovanje 2017. godine", itd. Napišem kako nam nije sviran penal na utakmici protiv Borca i dobijem odgovor, "a šta ćemo sa korona titulom" i slično. A evo sad da postavim članak o tome kako smo mi ubjedljivo najviše puta oštećeni šta misliš kakav bih dobio odgovor? :-) Ne da Bog da napišem kako ste vi odlično prošli obzirom koliko smo puta oštećeni, pa naredalo bi se postova kako sam licemjeran, ovakav, onakav.

A par postova iznad ti je savršen primjer ovo što govorim. Postavljen članak kako smo najviše oštećeni i vidi odgovora.
Bukvalno se ne mora lik vracati ni stranice nazad, sve mu na istoj.
Logovan

#29296 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

GandalfSivi wrote: 16/12/2024 23:39 Bukvalno se ne mora lik vracati ni stranice nazad, sve mu na istoj.
Ma džaba govoriti.
Evo da najavim nešto u vezi Borca. Ako prođu grupnu fazu ne bi me čudilo da odgode utakmicu sa nama. A ne, pusti ovo, šta ćemo sa korona titulom.
GandalfSivi

#29297 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Logovan wrote: 16/12/2024 23:45
GandalfSivi wrote: 16/12/2024 23:39 Bukvalno se ne mora lik vracati ni stranice nazad, sve mu na istoj.
Ma džaba govoriti.
Evo da najavim nešto u vezi Borca. Ako prođu grupnu fazu ne bi me čudilo da odgode utakmicu sa nama. A ne, pusti ovo, šta ćemo sa korona titulom.
I to neki dan dokazah da je nebuloza, usute se dva dana pa nastave. Dzaba objasnjavati…
Didier

#29298 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

Situacija je vrlo jednostavna.

Savez krade trenutno najviše FK Sarajevo, a mi Željovci jedemo kokice i gledamo.

Razlog za to je zato što im ne vjerujemo, i nikad im nećemo vjerovati.

Spominjemo titule iz 1999. i 2020. baš zato što im ne vjerujemo. Mnogo puta su radili protiv Želje, i otvoreno, i skriveno, od 1946., preko 1993., pa sve do 2020. To su samo tri primjera kada su preko svojih satelita pokušavali ugasiti Želju.

Te famozne 2020. godine su ljudi iz Izrvšnog odbora, Bošnjaci, glasali da im se pokloni titula, a nijedan od njih nije Željin navijač. Jedini čovjek koji je bio protiv toga je bio predstavnik iz Širokog Brijega. Sasvim slučajno, svih ovih šest Bošnjaka su Pitari. Toliko o tome da su bili za nastavak prvenstva.

Prije 25 godina su uradili još goru stvar. Bili su prvi na tabeli u trenutku kad su svi mislili da je svejedno biti prvi ili peti. Podržali su Velež koji sam sebe više nikad nije podržao. Kad je bilo skoro gotova stvar da se vrate pod Bijeli Brijeg, SDA je to zaustavila i počeli su graditi stadion na pijaci. Nekoliko godina kasnije, odjednom se Sarajevo vodi kao prvak iz te godine, iako je i Posušje osvojilo prvo mjesto, i trebalo igrati plej of.

Ako su ostali bili na drugom, trećem ili četvrtom mjestu, zašto Posušje nije dobilo tu titulu? Hrvati su igrali plej of godinu prije toga, bili su sasvim ravnopravni u Savezu. To je neka samo njima znana logika.

Kad im spomeneš da vrate barem jednu titulu od te dvije, bukvalno podivljaju. Šta dalje pričati na tu temu?

Ljudi žele u Savez da bi oni mogli krasti. E pa mi biramo radije da Borac krade, jer nam se oni gade. Borac smo dvaput istjerali iz lige, i s njima ćemo lakše u budućnosti, ali s Pitarima više nećemo ni u džamiju, a ni u crkvu. I to je tako, i ostaće tako.
GandalfSivi

#29299 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

2020. pokusali ugasiti zelju 😂😂😂

Fakat nije bolest sve sto boli…
Logovan

#29300 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Bla, bla, opet isto, sve rečeno, a nešto slično i ja mogu sastaviti i za Željezničar, oni su ovo, oni su ono, uradili su ovo, uradili su ono. I šta sad? Ništa. Onaj gore proziva nas jer zatvaramo oči na krađe Borca, a ovaj što se uopšte javljamo za krađe Borca. Evo nećemo ništa pisati, može li? Nemojte ni vi. Na temi postavljati samo kada se igra koje kolo, zaobilaziti za sudije i eto super. :D
Post Reply