Logosoft
Moderator: Benq
-
Propolis89
#2927 Re: Logosoft ALL ABOUT
^__^zilog wrote:Tako je.
- sujmivac
#2928 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dolazi li jos uvijek ovaj telefon uz ponudu?

-
Propolis89
#2929 Re: Logosoft ALL ABOUT
e kad si to vec spomenuo..moze li neko da postavi sliku telefonskog uredjaja koji nudi logosoft..i da li imaju opciju identifikacije poziva?sujmivac wrote:Dolazi li jos uvijek ovaj telefon uz ponudu?
-
lider
#2930 Re: Logosoft ALL ABOUT
Propolis89 wrote: e kad si to vec spomenuo..moze li neko da postavi sliku telefonskog uredjaja koji nudi logosoft..i da li imaju opciju identifikacije poziva?

Nisam siguran sta mislis pod "identifikacija poziva". Ako mislis na prikaz broja pozivaoca, ima naravno.
-
Sakazulu
#2931 Re: Logosoft ALL ABOUT
Čak ima i preusmjeravanje 
- sujmivac
#2932 Re: Logosoft ALL ABOUT
Đe se sve može preusmjerit i kolko dođe kredita jel se puni na trafici?
-
Propolis89
#2933 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel to taj telefonski uredjaj koji oni daju na koristenje, uz pretplatu od 3,50 km ?lider wrote:Propolis89 wrote: e kad si to vec spomenuo..moze li neko da postavi sliku telefonskog uredjaja koji nudi logosoft..i da li imaju opciju identifikacije poziva?
Nisam siguran sta mislis pod "identifikacija poziva". Ako mislis na prikaz broja pozivaoca, ima naravno.
-
Sakazulu
#2934 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da jeste i spada u IP telefon. Eto jedino što nisu dali i free sms uslugu kroz njega u LOL mreži...
- semirsar
#2936 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma nije ba, to je moj telefon?!Propolis89 wrote:Jel to taj telefonski uredjaj koji oni daju na koristenje, uz pretplatu od 3,50 km ?lider wrote:Propolis89 wrote: e kad si to vec spomenuo..moze li neko da postavi sliku telefonskog uredjaja koji nudi logosoft..i da li imaju opciju identifikacije poziva?
- Praetorious
#2937 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hej! Otkud ti slika mog telefona?! 
-
Sakazulu
#2938 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da su ste svi dobili ovaj telefon za rusko tržište? I da li postoji mogućnost da se firmware neki rokne pa da bude normalan?
-
Propolis89
#2939 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li neko problema sa fiksnom telefonijom logosoft-a? da li se isplati preci sa bh telekoma na logosoft?
-
Propolis89
#2940 Re: Logosoft ALL ABOUT
A da li se u TRIO LIGT paketu (36 km +pdv) placa -Najam telefonskog uređaja 3,00 KM +PDV ?
-
Propolis89
#2941 Re: Logosoft ALL ABOUT
Aha..ok..Lud i ponosan wrote:Ne.Propolis89 wrote:A da li se u TRIO LIGT paketu (36 km +pdv) placa -Najam telefonskog uređaja 3,00 KM +PDV ?
I ako ces mene pitati, to ti je najbolji paket na trzistu. Narocito ako nemas velike potrebe za fiksnim saobracajem.
A kako si zadovoljan sa SUPER TV-om? ii da, ako napr budem imao problema sa konekcijom, da li to znaci da cu imati problema i sa SUPER TV-om i sa fiksnim telefonom?
-
Propolis89
#2942 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma samo budi iskren 
A kada bih uzeo samo njihov internet (ALFA) i fiksnu telefoniju? jel mi se to isplati? sada trenutno koristim telemach analognu tv
A kada bih uzeo samo njihov internet (ALFA) i fiksnu telefoniju? jel mi se to isplati? sada trenutno koristim telemach analognu tv
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2943 Re: Logosoft ALL ABOUT
znači da ja očekujem grom tek za narednih 20 godina, jer se meni to desilo u prvoj godini korištenjaLud i ponosan wrote:
U slucaju da ti udari grom u ostrvo, sto se desava jednom u 10 godina, neces imati nikakve usluge dok se to ne popravi.![]()
-
Propolis89
#2944 Re: Logosoft ALL ABOUT
prikljucak i te neke kablove za prikljucak ne placam ili ?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2945 Re: Logosoft ALL ABOUT
još gore. navijam za BarcuLud i ponosan wrote:Minimum!Chmoljo wrote:
znači da ja očekujem grom tek za narednih 20 godina, jer se meni to desilo u prvoj godini korištenja![]()
![]()
![]()
![]()
Sad mi je jasno sto je grom spucao...![]()
'Oce to ko navija za Bayern i raduje se Realovoj tragicnoj sudbini prosle godine (nisam zaboravio)...
-
Sakazulu
#2946 Re: Logosoft ALL ABOUT
I super da pričamo o telefonu, samo ne vidim da li je neko dobio uređaj sa kombinacijom ćirilice i latinice. Pa kad ideš u imenik, prva je ćirilica, dok nakucaš slovo koje tražiš...
- Praetorious
#2947 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obzirom da sam korisnik LoL-a tek od 3.9. - zadnjih 10-tak dana, evo svježih informacija i iskustava.
Ljudi dolaze brzo, rade kvalitetno. Ulaz u stan je preko telefona, donose sve potrebne kablove i priključuju sve potrebno. Sve što (budući) korisnik treba da uradi jeste da ih kontaktira na telefon, izdiktira lične podatke iz LK (imajte je pred sobom) i kada monteri dođu donijeće i ugovor koji trebate potpisati. Dakle, ne morate izaći iz kuće da bi postali korisnik - jedan tel. poziv i to je to. Priključenje se (trenutno) ne naplaćuje, sve što plaćate je 42-43KM mjesečno + potrošeni telefon. Cjenovnik telefonskih poziva imate na LoL-ovoj web stranici. Mjesečni limit od 300 GB je više nego dovoljan za većinu korisnika, a ako se sistematski bavite prodajom piratskih snimaka i držite upaljen DL 24/7 onda je to druga stvar ...
Super TV je zaista super. Ponuda programa je izvrsna. Slika je vrlo dobra, receiver uglavnom sluša. Da, ta famozna snimalica mi omogućava da pogledam stvari koje bih inaće propustio i zaista je vrlo VRLO korisna. Internetska konekcija ne puca, protok je manje-više stabilan. Telefon najmanje koristim jer mi (vidi čuda!) baš i ne treba, no neka ga. Izgledi su da će u budućnosti trebati ...
Trio Light paket je idealan za osobe koje žele TV+Tel+prilično brz DL - 8 mbps/1mBps nije za odbaciti. S druge strane, UL je spor sa samo (deklarativnih) 512kbps i ako imate običaj/potrebu za bržim UL-om onda ovo nije za vas.
Opšti utisak: vrlo povoljan i ne kajem se što sam prešao na LoL. Nadam se da će budući kvalitet usluge i obogaćenje ponude potvrditi moje riječi.
Ljudi dolaze brzo, rade kvalitetno. Ulaz u stan je preko telefona, donose sve potrebne kablove i priključuju sve potrebno. Sve što (budući) korisnik treba da uradi jeste da ih kontaktira na telefon, izdiktira lične podatke iz LK (imajte je pred sobom) i kada monteri dođu donijeće i ugovor koji trebate potpisati. Dakle, ne morate izaći iz kuće da bi postali korisnik - jedan tel. poziv i to je to. Priključenje se (trenutno) ne naplaćuje, sve što plaćate je 42-43KM mjesečno + potrošeni telefon. Cjenovnik telefonskih poziva imate na LoL-ovoj web stranici. Mjesečni limit od 300 GB je više nego dovoljan za većinu korisnika, a ako se sistematski bavite prodajom piratskih snimaka i držite upaljen DL 24/7 onda je to druga stvar ...
Super TV je zaista super. Ponuda programa je izvrsna. Slika je vrlo dobra, receiver uglavnom sluša. Da, ta famozna snimalica mi omogućava da pogledam stvari koje bih inaće propustio i zaista je vrlo VRLO korisna. Internetska konekcija ne puca, protok je manje-više stabilan. Telefon najmanje koristim jer mi (vidi čuda!) baš i ne treba, no neka ga. Izgledi su da će u budućnosti trebati ...
Trio Light paket je idealan za osobe koje žele TV+Tel+prilično brz DL - 8 mbps/1mBps nije za odbaciti. S druge strane, UL je spor sa samo (deklarativnih) 512kbps i ako imate običaj/potrebu za bržim UL-om onda ovo nije za vas.
Opšti utisak: vrlo povoljan i ne kajem se što sam prešao na LoL. Nadam se da će budući kvalitet usluge i obogaćenje ponude potvrditi moje riječi.
Last edited by Praetorious on 14/09/2012 08:27, edited 1 time in total.
- karanana
#2948 Re: Logosoft ALL ABOUT
veeeliki problemi sa slikom i super tv-om ponovo od sinoc. a usto da gledam americki fudbal a slika prekida, neki se snijeg pojavljuje.....morao sam streamovati utakmicu preko neta. eto, sta drugo da vam kazem. mozda je ono smetlje od air tiesa. matere mi konto sam ih u 3 ujutro zvati, ali sad cu.
ja sa lol-om izgleda nikad necu imati mira. najvise imam problema i najvise se zalim.
ja sa lol-om izgleda nikad necu imati mira. najvise imam problema i najvise se zalim.
-
ukruta
#2949 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pitanje za nekog iz Logosofta: Da li cete uvesti u programsku shemu HRT3, koji pocinje sa emitiranjem od 15.09.(sutra)? Ovo mi se cini sadrzajno prilicno interesantan program. Bilo bi odlicno kad bismo ga i mi mogli gledati.
-
Sakazulu
#2950 Re: Logosoft ALL ABOUT
Onda mi mogli ubaciti uz HRT3 i dodatne kanale na Novoj i RTL HR...