spreca wrote:bez glaveMatzan wrote:Bloo wrote:svako ko uđe, mora reći šifru
deset u pola....sa lukom
Možel' sedamn'es' u cijelu?![]()
A glava ko u mačora.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
spreca wrote:bez glaveMatzan wrote:Bloo wrote:svako ko uđe, mora reći šifru
deset u pola....sa lukom
Možel' sedamn'es' u cijelu?![]()
priso macan spreci bez glavenightvision wrote:nisam dugo navracao... jel ko kome prisao u medjuvremenu...
pa makar s traga.
pa je li to sad big beng ili sta?supercali wrote:priso macan spreci bez glavenightvision wrote:nisam dugo navracao... jel ko kome prisao u medjuvremenu...
pa makar s traga.
Bloo wrote:svako ko uđe, mora reći šifru
deset u pola....sa lukom
a kod tebe je vec biosupercali wrote:priso macan spreci bez glavenightvision wrote:nisam dugo navracao... jel ko kome prisao u medjuvremenu...
pa makar s traga.
respo je nesto veseo....mora da ga je imo unutranightvision wrote:nisam dugo navracao... jel ko kome prisao u medjuvremenu...
pa makar s traga.
spreca wrote:respo je nesto veseo....mora da ga je imo unutranightvision wrote:nisam dugo navracao... jel ko kome prisao u medjuvremenu...
pa makar s traga.![]()
Ne bio ja kod njega iza ledjaspreca wrote:a kod tebe je vec biosupercali wrote:priso macan spreci bez glavenightvision wrote:nisam dugo navracao... jel ko kome prisao u medjuvremenu...
pa makar s traga.![]()
ja sam ipak ocekivao da ce neka od dama da se pohvali.spreca wrote:respo je nesto veseo....mora da ga je imo unutranightvision wrote:nisam dugo navracao... jel ko kome prisao u medjuvremenu...
pa makar s traga.![]()
gdje pecatsupercali wrote: Ne bio ja kod njega iza ledja
respo ih je zajebo...respo plaho poranionightvision wrote: ja sam ipak ocekivao da ce neka od dama da se pohvali.![]()
![]()
![]()
Ja od 5 cekam nigdje nikogspreca wrote:respo ih je zajebo...respo plaho poranionightvision wrote: ja sam ipak ocekivao da ce neka od dama da se pohvali.![]()
![]()
![]()
![]()
pa kud si bolan tako poranio.....one nisu jos ustale da pisaju a kamoli sta drugosupercali wrote:Ja od 5 cekam nigdje nikogspreca wrote:respo ih je zajebo...respo plaho poranionightvision wrote: ja sam ipak ocekivao da ce neka od dama da se pohvali.![]()
![]()
![]()
![]()
u snu vala svejedno u cijuOtto_13 wrote:Ma ja bolan najbolje dok se jos nije razbudio , ono u polusnu tad ima osjecaj da je necija tudja ruka
Matzan wrote:Euridika wrote:Bloo, tvoja šifra je cigara za uhom i šeretski osmijeh...Bloo wrote:svako ko uđe, mora reći šifru
deset u pola....sa lukom
Bolje da nema šifru.![]()

Postavlja cojek skrivene kamere po kaficu, da sve dobro snimisupercali wrote:Pripremam teren
jesil se to vec picnula...........pazi respo je pun nestrpljenjaBloo wrote:
lijeva ili desna?supercali wrote:Podsiso travu i tako to sad trljam ruke jer neko ce da najebe veceras