Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledam maloprije na TVSA roditelje zatvorene djece. Razumijem ih da svako voli svoje dijete, ali što ste ih puštali u paljevinu, razvaljivanje imovine, kako ste ih to odgojili? I opet šačica propaliteta kidnapuje demonstracije, sad glavni cilj demonstracija da se piromani puste na slobodu.
Poruka iz Bihaca !
" Apel za pomoć iz Bihaća!!!
Kao čestit građanin koji svaki dan na miran način prati proteste i posmatra sve, molim vas da na bilo koji način podržite Bihać kao što i mi podržavamo ostale gradove u BiH, situacija je takva da trenutna vlast u USK na sve moguće načine i na one najpodmuklije što mogu biti rade na tome da uguše proteste, podmićuju medije da šalju pogrešnu sliku o dešavanjima, ubacuju svoje ljude u proteste da odvraćaju i rasipaju protest, slikaju demonstrante,privode ih, molimo vas da bar transparentima date nam podršku da istrajemo u ovom .... HVALA !!!"
Rubbie wrote:jao luksuza imat tene na nogama, eto na proteste mogu samo oni poderanih gaca
treba poslati jasnu poruku ovima iz RS-a da nas ne interesuju, da s.e ne mjesaju i da ne talasaju svoj entitet.. njima je dobro i nek se poklope, nervira me svaki clanak kad vidim facu dodika.. znaci mediji treba da blokiraju sve sto dolazi iz RS-a.. oni mogu samo da sjebu sve ovo i da usmjere na pogresan tok cijelu situaciju, da ispolitiziraju proteste sto i jeste cilj i njima ali i ovim nasim...
i zaprijetiti im da ćemo se otcijepiti od njih
Možda bismo se i trebalo otcijepiti pa neka se jad i kokuzluk RS-a natovari Srbiji na vrat. Vjerujem da će ih u Srbiji dočekati raširenih ruku.
Opet su nas elite zajebale, malo Dodik, malo pokoja budala sa ljiljanima i uzvikivanje republike BiH, sve to na rezimskim medijima.
Za 3 dana ce biti cisti etnicki protesti.
Reis against the machine
Samo da vam efendija nesto kaze, al ovaj put ko fol ozbiljno.
Sve je ovo draga braco i sestre golema pizdarija i nemojte da vas emocije nose. Hladne glave se traze na ovakav vakat, stoga vas moli efendija da ne padate na gluposti s fejsbuka, isto kao sto ne bi padali na gluposti s TV-a. Ne vjerujte ni pricama o demonstrantima mucenim u muriji isto kao sto niste vjerovali ni u one gluposti o 12 kila spida. Ne vjerujte nikome, ni meni. Ne prenosite neprovjerene informacije - sami se raspitajte, sami se informisite, sami odlucujte (uostalom kriticko razmisljanje vas je i dovelo na ovu grupu, zar ne?) Ne sirite huskacke dezinformacije iz bilo cije kuhinje. Gledam svoj FB i ne mogu da vjerujem sta sve ljudi puse, mada to i objasnjava zasto smo dogurali do ovoga.
Ovo je socijalni bunt, zato ne dajte da se pretvara u price o preuredjenju drzave koje nemaju prolaza - tako im cinite najvecu uslugu ikad. Ima i za to vremena, drugi put. Ne slusajte pozive na linc, na nasilje, ne budite zivi stit za adolescente koji su tu samo da ispucaju frustracije i koji diskredituju zahtjeve ljudi koji su fakat u govnima. I oni im cine uslugu, svakim kamenom, svakom povredom, svakim razbijenim staklom.
Ne budite naivni, belaj je vec napravljen, poruka je poslana, usrali su se - ostaje da se vidi moze li se nesto pozitivno izvuci iz svega na kraju dana. Ja mislim da moze, samo treba igrati pametno i saburli. Ako budete vjerovali u bajke, ako budete sve htjeli preko noci, imajte na umu da ce svi opravdani zahtjevi biti odjebani radi tih bajki - svako ko u njih vjeruje cini im jos jednu veliku uslugu.
Ako bas hocete da im se nahebete svega i svacega i spremate se da idete na ulicu - imajte samo ovo na umu:
Fakat hajmo se odcjepit, da se kao udaljimo od nestabilne diktature zvane RS
A sad ozb, evo javljaju da se vecina raje razisla samo ostali malobrojni klosari koji izmedju ustalog bacaju koktele prema policiji, nema vise ni novinara
Jedaj wrote:Poruka iz Bihaca !
" Apel za pomoć iz Bihaća!!!
Kao čestit građanin koji svaki dan na miran način prati proteste i posmatra sve, molim vas da na bilo koji način podržite Bihać kao što i mi podržavamo ostale gradove u BiH, situacija je takva da trenutna vlast u USK na sve moguće načine i na one najpodmuklije što mogu biti rade na tome da uguše proteste, podmićuju medije da šalju pogrešnu sliku o dešavanjima, ubacuju svoje ljude u proteste da odvraćaju i rasipaju protest, slikaju demonstrante,privode ih, molimo vas da bar transparentima date nam podršku da istrajemo u ovom .... HVALA !!!"
Zasto se nasi dobri Biscani i Krajisnici sutra jednostavno ne upute u glavni grad? Onda ti lokalni smradovi nece imati koga maltretirati, a ipak ce vas cuti
hhaarree wrote:Fakat hajmo se odcjepit, da se kao udaljimo od nestabilne diktature zvane RS
A sad ozb, evo javljaju da se vecina raje razisla samo ostali malobrojni klosari koji izmedju ustalog bacaju koktele prema policiji, nema vise ni novinara
I kad ih pohapse, sutra će biti demonstracije da ih puste.
Znam da ne smijem komentarisat rad administracije ali dacu sebi za pravo da apelujem na čmoksa i da ga zamolim da pogleda 2-3 kloca koja po temi spamaju gluposti i podjebavaju, izmedju ostalog sanjin-jedna-picka. Hvala unaprijed na razumijevanju
1. One koji su izasli na ulice, rekli da ovako više ne ide i da je svima pun... 20 godina prokletog života. (da, i oni koji su palili, takođe.)
2. Političare, (sve, od općinskih do državnih), njihovu djecu, porodicu i forume mladih svih tih ebenih stranki.
3. Idiote, maloumnike i ponovo ove iznad (koji imaju tastaturu u rukama i sjede iza računara, ili skupih touch mobitela i pišu "kako maloljetnici pale gradove" )
Evo da pitam ove ovdje, što stalno negoduju sve što se spomene u vezi protesta i promjena. Jel vama dobro? Imateli koliko vam treba (novca, hrane, odjeće, odmora) ideteli svake godine na more i skijanje? Pretpostavljam da vam je dobro i da ste ove godine bili u Austriji na skijanju a ljetovali u Turskoj...
Kako reče sinoć neki lik na nekoj televiziji... ljudi kad vide na Tv-u "mirne proteste" samo prebace kanal, jer je vec postalo previse monotono za gledati ljude koji sjede po ulicama... a sad zamislite kako su na to gledali političari... isto kao i mi na pse lutalice.
Molim da mi svi najglasniji koji su protiv protesta odgovore na ovo moje gore pitanje i da uzmu u razmatranje da sam napisao kako i jeste ovo za "mirne proteste" ako nije tako ja cu prvi odstupiti i necu nista reci vise.
zlajapravaraja wrote:
Moglo bi se malo i ispred pojedinih medijskih i portalskih sjedista protestvovati. Nekako mi se nimalo ne svidja uloga medija u svemu ovome
Ma no comment, ne zna ko više zavadja i ko je ludji.
nadam se da je ovo laz za koktel i da ce se svi otic kucama...