Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Škobo Habu
#29151 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Naši problemi tek počinju. Reprezentativni fudbal nam je dotakao dno. Nismo mi ni Njemačka, ni Portugal, a ni Hrvatska da možemo tako brzo konsolidovati redove i početi sve kao da se ništa nije desilo.
Naši krajnji dometi su dosta oskudni, a mogućnosti nikakve. Na samom početku smo razmišljali da se možemo nositi sa Francuskom, a da su Ukrajina i Finska prosječne ekipe. Ispalo je da smo mi zapravo taj prosjek ispod svakog mogućeg.
Sa padom rajtinga povlače se i jaki sponzori. Čisto sumnjam da će nam Adidas titrati muda više, najjači naši igrači su u silaznoj putanji, osim Džeke koji je mašina i zaslužuje ukupan respekt. Uglavnom, mi se vraćamo na sami početak, odakle smo krenuli prije nekih petnaest godina.
Naši krajnji dometi su dosta oskudni, a mogućnosti nikakve. Na samom početku smo razmišljali da se možemo nositi sa Francuskom, a da su Ukrajina i Finska prosječne ekipe. Ispalo je da smo mi zapravo taj prosjek ispod svakog mogućeg.
Sa padom rajtinga povlače se i jaki sponzori. Čisto sumnjam da će nam Adidas titrati muda više, najjači naši igrači su u silaznoj putanji, osim Džeke koji je mašina i zaslužuje ukupan respekt. Uglavnom, mi se vraćamo na sami početak, odakle smo krenuli prije nekih petnaest godina.
- Point.
#29152 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Naravno da su bitni. Vidiš da igrači idu njima da se pravdaju z neće tebi koji sjedi ispred TV:a. Eki, ti bitan.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#29153 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ono ti bitan
fanatikosi su potpuno nebitni
grupa luzera kojima je domet "mene zivot razocarao"
po cemu to oni zasluzuju da im se neko pravda
bio sam u Finskoj kad nas Pukki zguzi prvi put
odose igraci u tunel, fanatikosi placu dodjite `vamo
igraci im ni mahnuli nisu
svaka cast za taj potez
fanatikosi mogu da kupe kartu i da navijaju, ali ne polazu pravo na repku
njima se nema sta pravdati
nebitna grupa luzera
- pepeljara
#29154 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo zensku kosarkasku repku pratit

- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#29155 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ceka transfer u lige petica u 36-toj
-
Iker C
#29156 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sehic kao da je clan NiPa, samo je trebao reci da ce iz temelja promjeniti reprezentaciju i da ce pocistiti stare kadrove koji su rusili ugled reprezentacije...
- Point.
#29157 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Malo si mi ti ogorčen, jelde.Impressum wrote: ↑17/11/2021 10:23ono ti bitan(mozemo `vako do sutra)
fanatikosi su potpuno nebitni
grupa luzera kojima je domet "mene zivot razocarao"
po cemu to oni zasluzuju da im se neko pravda
bio sam u Finskoj kad nas Pukki zguzi prvi put
odose igraci u tunel, fanatikosi placu dodjite `vamo![]()
igraci im ni mahnuli nisu![]()
![]()
svaka cast za taj potez
fanatikosi mogu da kupe kartu i da navijaju, ali ne polazu pravo na repku
njima se nema sta pravdati
nebitna grupa luzera
Ne polažu na repku, samo su vidimo bitniji faktor od mene i tebe, pa Šehić njima obećava, ne tebi ispred malih TV ekrana.
- Impressum
#29158 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
gledao sam te kurce svojim ocima kad otjerase covjeka sa sincicem u Parizu od sebe
mali zbunjen, stari govori sta vam je
kao mi smo fanatikosi, ono pjano, napuseno
svog covjeka koji je tu sa malim tako tjerati
isto je bilo u Oslu kad ga Miske zavuce iz slobodnog
mi skocili kaze neki od njih nemoj vise ovamo da ulijecete kad padne gol
zamisli stoke
vidis naseg covjeka koji je dosao da navija za svoju repku
i ono pazi ono pjano tjera NASE navijace
ono uvodi red ko ce gdje stajati
fuj mater im j.... svima od reda futavu
- Revolucionar ★
#29159 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajde barem nek se izrodio alibi u vidu Pjanića za mafijaško-menađerski lobi. Na čehri većine igrača vidiš da mu nije ni do repke ni rezultata, samo što je jednima uzrok takvog raspoloženja ravnodušnost prema dresu, a ovim drugima patnja igrat s takvima. Evo lijepo je da su i kaparisani odigrali neke minute. Dok se ova klika Zeljkovic-Misimovic ne skloni sa scene, bit će samo gore i gore. Na kraju krajeva, naša kuknjava se sad svodi kako nemamo igrače iz petice. Pogledat npr tu Finsku, njihov roster je još skromniji, ali srčaniji su od nas milion puta više. Nisu se kvalifikovali, ali njima javnost ne zamjeri, jer su izginuli za dres
-
Baba Jefimija
#29160 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da se ljudi moraju pomirit sa činjenicom da je BiH kvalitetom trenutno na nivou Azerbejđana, Gruzije, Kosova itd. Vremenom će biti sve gore. Liga je očajna, treneri su katastrofa, a kada imaš loše trenere ni igrač ti ne može biti bolji. Na sav taj nekvalitet dobiješ i igrače koji reprezentativno okupljanje dožive kao odmor. Nakon svega jasno je da će krajnji rezultat biti takav kakav i je---nikakav.
-
Škobo Habu
#29161 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Oduvijek sam BH Fanaticose smatrao jednom tipičnom seljačkom navijačkom skupinom.
U to ime se levatima smije kompletna ex-Yu. Koliko su neobrazovani i zatucani na najbolji mogući način svjedoči i ona blamaža od sinoć:
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/105 ... ava-rusije
U to ime se levatima smije kompletna ex-Yu. Koliko su neobrazovani i zatucani na najbolji mogući način svjedoči i ona blamaža od sinoć:
- luckylaka
#29162 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I kad ustvari ako nekad budemo na nivou andore to ce biti moja reprezentacija,kome se ona ne svidja neka odjebe od nje.Debil selektor nas je spusti na najnize grane ali nece ni njegovo biti do vijeka.Idemo dalje.Poz.od BHF uz onu,,ljubomorne duse mogu da nam ...
- Impressum
#29163 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo ooooŠkobo Habu wrote: ↑17/11/2021 11:23 Oduvijek sam BH Fanaticose smatrao jednom tipičnom seljačkom navijačkom skupinom.
- dječak sa šibicama
#29164 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moje skromno misljenje je da ova ekipa nema zdravu atmosferu, oko toga bi se svi manje vise slozili, a kvalitet je takav kakav jeste.
Nema tu nekog ekstra kvaliteta ali ruku na srce, igrale su se kvalifikacije sa neuvjerljivom Ukrajinom koja je za mene licno veliko razocarenje od odlaska Sevcenka oni igraju lose, i ova Finska. Protiv takvih ekipa ne moras imati Ronalda i Mesija da bi prosao makar u baraz, ali moras imati atmosferu, igrace koji daju sve od sebe. Sve sto Petev nema.
Mozda je problem u savezu, trulo je tamo sve i to govorim jer znam, premalo strucnjaka previse uhljeba. Ali to je poznata prica i slabije upucenima. Mada opet ne igraju uhljebi niti igraci igraju za savez, igraju za drzavu. Ono sto oni pokazuju na terenu, premalo je, BiH nema ekipu koja moze proci medju 3 u barazu u kojem nastupaju Portugal, Italija i jos neke daleko kvalitetnije ekipe, ali ima kvalitet proci u baraz. To je trebalo i moralo se uraditi, dalje sta bi bilo ko zna. Baraz je tezak, moras proci jednog pa drugog protivnika, u jednoj utakmici sve je moguce.
Nije mi jasno da nisu sposobni makar uraditi to sto mogu, da se bore daju sve od sebe da zele uspjeh, da im je stalo do nekog rezultata. Zar je moguce da je nekima od njih reprezentacija samo prilika da dudlaju shishu, jedu baklave i cugaju u Bosni. Koliko je tu samo nepostovanja i navijaca i drzave i samih sebe.
Nema tu nekog ekstra kvaliteta ali ruku na srce, igrale su se kvalifikacije sa neuvjerljivom Ukrajinom koja je za mene licno veliko razocarenje od odlaska Sevcenka oni igraju lose, i ova Finska. Protiv takvih ekipa ne moras imati Ronalda i Mesija da bi prosao makar u baraz, ali moras imati atmosferu, igrace koji daju sve od sebe. Sve sto Petev nema.
Mozda je problem u savezu, trulo je tamo sve i to govorim jer znam, premalo strucnjaka previse uhljeba. Ali to je poznata prica i slabije upucenima. Mada opet ne igraju uhljebi niti igraci igraju za savez, igraju za drzavu. Ono sto oni pokazuju na terenu, premalo je, BiH nema ekipu koja moze proci medju 3 u barazu u kojem nastupaju Portugal, Italija i jos neke daleko kvalitetnije ekipe, ali ima kvalitet proci u baraz. To je trebalo i moralo se uraditi, dalje sta bi bilo ko zna. Baraz je tezak, moras proci jednog pa drugog protivnika, u jednoj utakmici sve je moguce.
Nije mi jasno da nisu sposobni makar uraditi to sto mogu, da se bore daju sve od sebe da zele uspjeh, da im je stalo do nekog rezultata. Zar je moguce da je nekima od njih reprezentacija samo prilika da dudlaju shishu, jedu baklave i cugaju u Bosni. Koliko je tu samo nepostovanja i navijaca i drzave i samih sebe.
-
Crvena Tifoza
#29165 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ni ‘A’ od kapitena za ovu sramotu. 
- Laplace
#29166 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Impressum
#29167 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
stariji coek
njemu se ne izlazi sa linije
voli da je blize golu
a i ovi kazahstanci varalice pucaju u njegov ugao
-
channel10
- Laplace
#29169 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bosanci brane čast braće Rusa.Škobo Habu wrote: ↑17/11/2021 11:23 Oduvijek sam BH Fanaticose smatrao jednom tipičnom seljačkom navijačkom skupinom.
- Laplace
#29170 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Impressum wrote: ↑17/11/2021 13:23njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo ooooŠkobo Habu wrote: ↑17/11/2021 11:23 Oduvijek sam BH Fanaticose smatrao jednom tipičnom seljačkom navijačkom skupinom.
- Point.
#29171 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Očigledno ne kontaš kako funkcioniše kop.Impressum wrote: ↑17/11/2021 10:44gledao sam te kurce svojim ocima kad otjerase covjeka sa sincicem u Parizu od sebe
zamisli stoke
- Point.
#29172 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Smiju se srbijanske Novosti i odmah cijela ex yu scena. Kad košpicari koji dođu na utakmicu svake pretupne i fgr paćenici komentarišu dešavanja na tribini.Škobo Habu wrote: ↑17/11/2021 11:23 Oduvijek sam BH Fanaticose smatrao jednom tipičnom seljačkom navijačkom skupinom.
- Impressum
#29173 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zaboli me da ti ne kazem sta za kopPoint. wrote: ↑17/11/2021 14:37Očigledno ne kontaš kako funkcioniše kop.Impressum wrote: ↑17/11/2021 10:44
gledao sam te kurce svojim ocima kad otjerase covjeka sa sincicem u Parizu od sebe
zamisli stoke
ja dodjem da navijam za repku
stave nas zajedno kada smo na gostovanju i onda mi se retardi pocnu ponasati kao da su bitni
tjerati roditelje sa djecom
tjerati ljude jer se raduju kad padne gol
grupa nisko inteligentnih luzera
- avetinja
#29174 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sjećam se prijateljske utakmice BiH-Turska kada je 3:2 završilo za nas na kraju. Ima tome skoro 15 godna. I neki momci, svi oko 20 godina, popeli se na one gelendere na Koševu da vode navijanje. Oko njih ljudi sa djecom u srednjim godinama i ovi malo stariji. Cijelu utakmicu tako forsirali kao mora se navijati. I kada smo zabili gol iz kornera, par budala se bacilo sa vrha tribine na ljude ispred sebe i svi su počeli redom padati. Poslije toga "stara garda" ih umalo nije linčovala. Vođa je automatski sišao sa gelendera i nije bilo više navijanja. Isto tako se sjećam da su se protiv Hrvatske kada je onaj belaj bio namjerno preselili sa sjevera na istok da izazovu belaj. Općenito svaka čast na podržavanju i patriotizmu, ali previše su fokusirani na sami sebe i previše si nekada dopuštaju. To je reprezentacija, a ne fudbalski klub.
-
Škobo Habu