Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
internazionale
#29026 Re: Utakmice.
Milanovic je preslikan slucaj Todorovica
Mentalni patuljak sto neko rece. Cekacemo da proigra, jal kod nas jal u Zrinjskom
Mentalni patuljak sto neko rece. Cekacemo da proigra, jal kod nas jal u Zrinjskom
-
duffy_duck
#29027 Re: Utakmice.
i prestanite kukat, nego u srijedu svi na Kosevo. treba zbiti redove ova 3 kola do reprezentativne pauze, pokusati uzeti 7 bodova, i onda poslije pauze, tokom koje u trenazni proces se vracaju i Tatar i Stanojevic i Oremus, e onda cemo poceti igrati lopte i imati prostora za komentar i realnu sliku ove ekipe. dotad, nije uredu toliko drvlje i kamenje posipati ni po Husrefu ni po igracima, jer ova ekipa sto je iznjela ovih 9 kola, nije vjerovatno ni na treninzima igrala zajedno. i nerealno je ocekivati da Sarajevo u ovom okrnjenom sastavu reda pobjede i ima najvece moguce ambicije. a kad aBd od oktobra budemo kompletni, ja vjerujem u ovu ekipu vise nego i u proslogodisnju. nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte, samo za 30 godina pracenja fudbala, nikad nisam vidio da se jednoj ekipi povrijedi u isto vrijeme 4 od 5 veznih igraca. previse realno, da smo Real. 7 bodova protiv Borca, Mladosti i Zrinjskog, ko dzamija.
-
todd_smith
#29028 Re: Utakmice.
Ne znam kako smo samo bezobrazni da ocekujemo pobjede sa veznim redom “Mustafic - Krste”
Ovo je i previse sta smo napravili za 9 kola
Ovo je i previse sta smo napravili za 9 kola
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#29029 Re: Utakmice.
Vodi se rasprava o tome ko je lošiji, Hodžić ili Šabanović, umjesto koji je bolji. Gdje smo stigli, tugo moja. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29030 Re: Utakmice.
Mi još uvijek nemamo veznog reda.
-
mirza_15
#29031 Re: Utakmice.
Vezni red je srce ekipe. Kada nemaš veznog reda trpi i sve ostalo. Krila i napadači nemaju upotrebljivih lopti, nema pritiska naprijed, a imaš veći pritisak na svoju zadnju liniju pa bekovi i stoperi imaju teži zadatak. Kada igra vezni red igra i ekipa. Treba ovo nekako pregurati dok se svi ne vrate na teren i u takmičarsku formu. Držati priključak sa vrhom tabele pa na proljeće napasti titulu. Sljedeće dvije bi i sa ovakvim sastavom trebali dobiti. U Mostaru ne očekujem puno. Ako kiksamo u srijedu ili za vikend to je već problem.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#29032 Re: Utakmice.
Sliver wrote:duffy_duck wrote:i prestanite kukat, nego u srijedu svi na Kosevo. treba zbiti redove ova 3 kola do reprezentativne pauze, pokusati uzeti 7 bodova, i onda poslije pauze, tokom koje u trenazni proces se vracaju i Tatar i Stanojevic i Oremus, e onda cemo poceti igrati lopte i imati prostora za komentar i realnu sliku ove ekipe. dotad, nije uredu toliko drvlje i kamenje posipati ni po Husrefu ni po igracima, jer ova ekipa sto je iznjela ovih 9 kola, nije vjerovatno ni na treninzima igrala zajedno. i nerealno je ocekivati da Sarajevo u ovom okrnjenom sastavu reda pobjede i ima najvece moguce ambicije. a kad aBd od oktobra budemo kompletni, ja vjerujem u ovu ekipu vise nego i u proslogodisnju. nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte, samo za 30 godina pracenja fudbala, nikad nisam vidio da se jednoj ekipi povrijedi u isto vrijeme 4 od 5 veznih igraca. previse realno, da smo Real. 7 bodova protiv Borca, Mladosti i Zrinjskog, ko dzamija.
- strong69
#29033 Re: Utakmice.
Sto se samog Husrefa tice i igraca koji su sada u fokusu, po meni je ocito da nesto ne stima u komunikaciji na toj relaciji.
Prosto mi je nevjerovatno da Mustafic ima onoliku slobodu u igri i da onako gubi lopte dovodeci sam sebe u tesku poziciju jer se ne oslobadja lopte na vrijeme. Mustafic mi je najvise zapeo za oko, ali i ostali igraci imaju slicnu "slobodu" da sebe dovode u takvu poziciju iskljucivo svojom sebicnoscu. Radi se o osnovnim elementima fudbalske igre u kojoj igraci ne pokazuju ni minimum znanja i inteligencije. Pogresni pasovi, srljanje naprijed i ostavljanje nepokrivene pozicije na kojoj igra, davanje lopte direktno u noge protivnickim igracima, driblanje kada si okruzen trojicom igraca, nerezonsko vracanje lopte... Licno mislim da im Musemic ne smije dopustiti takvo ponasanje na terenu a ono je kulminiralo protiv Zelje i traje i dalje.
Prosto mi je nevjerovatno da Mustafic ima onoliku slobodu u igri i da onako gubi lopte dovodeci sam sebe u tesku poziciju jer se ne oslobadja lopte na vrijeme. Mustafic mi je najvise zapeo za oko, ali i ostali igraci imaju slicnu "slobodu" da sebe dovode u takvu poziciju iskljucivo svojom sebicnoscu. Radi se o osnovnim elementima fudbalske igre u kojoj igraci ne pokazuju ni minimum znanja i inteligencije. Pogresni pasovi, srljanje naprijed i ostavljanje nepokrivene pozicije na kojoj igra, davanje lopte direktno u noge protivnickim igracima, driblanje kada si okruzen trojicom igraca, nerezonsko vracanje lopte... Licno mislim da im Musemic ne smije dopustiti takvo ponasanje na terenu a ono je kulminiralo protiv Zelje i traje i dalje.
- biske
#29034 Re: Utakmice.
Aut za Sarajevo. Hodžić ubacuje u šesn'esterac, Ahmetović prebacuje glavom na drugu stativu, Milanović hvata volej lijevom nogom i GOOOOOOOOL!

duffy_duck wrote:i prestanite kukat, nego u srijedu svi na Kosevo. treba zbiti redove ova 3 kola do reprezentativne pauze, pokusati uzeti 7 bodova, i onda poslije pauze, tokom koje u trenazni proces se vracaju i Tatar i Stanojevic i Oremus, e onda cemo poceti igrati lopte i imati prostora za komentar i realnu sliku ove ekipe. dotad, nije uredu toliko drvlje i kamenje posipati ni po Husrefu ni po igracima, jer ova ekipa sto je iznjela ovih 9 kola, nije vjerovatno ni na treninzima igrala zajedno. i nerealno je ocekivati da Sarajevo u ovom okrnjenom sastavu reda pobjede i ima najvece moguce ambicije. a kad aBd od oktobra budemo kompletni, ja vjerujem u ovu ekipu vise nego i u proslogodisnju. nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte, samo za 30 godina pracenja fudbala, nikad nisam vidio da se jednoj ekipi povrijedi u isto vrijeme 4 od 5 veznih igraca. previse realno, da smo Real. 7 bodova protiv Borca, Mladosti i Zrinjskog, ko dzamija.
- Dinostula
#29035 Re: Utakmice.
Sve je super do dijela gdje treba MIlanovic uhvatiti loptu volejom.To vec spada u SF.biske wrote:Aut za Sarajevo. Hodžić ubacuje u šesn'esterac, Ahmetović prebacuje glavom na drugu stativu, Milanović hvata volej lijevom nogom i GOOOOOOOOL!![]()
duffy_duck wrote:i prestanite kukat, nego u srijedu svi na Kosevo. treba zbiti redove ova 3 kola do reprezentativne pauze, pokusati uzeti 7 bodova, i onda poslije pauze, tokom koje u trenazni proces se vracaju i Tatar i Stanojevic i Oremus, e onda cemo poceti igrati lopte i imati prostora za komentar i realnu sliku ove ekipe. dotad, nije uredu toliko drvlje i kamenje posipati ni po Husrefu ni po igracima, jer ova ekipa sto je iznjela ovih 9 kola, nije vjerovatno ni na treninzima igrala zajedno. i nerealno je ocekivati da Sarajevo u ovom okrnjenom sastavu reda pobjede i ima najvece moguce ambicije. a kad aBd od oktobra budemo kompletni, ja vjerujem u ovu ekipu vise nego i u proslogodisnju. nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte, samo za 30 godina pracenja fudbala, nikad nisam vidio da se jednoj ekipi povrijedi u isto vrijeme 4 od 5 veznih igraca. previse realno, da smo Real. 7 bodova protiv Borca, Mladosti i Zrinjskog, ko dzamija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29036 Re: Utakmice.
Pored Šišića u prvoj postavi, ibretiti se Milanoviću je nonsens 
-
todd_smith
#29037 Re: Utakmice.
ja i dalje gledam samo ne valja ovaj, ne valja onaj...ko onda valja?
ako ne valja niti jedan, sto se onda zalimo
ako ne valja niti jedan, sto se onda zalimo
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#29038 Re: Utakmice.
E moj kapitenu, tebi na dusu!

Seljadija......

Seljadija......
-
todd_smith
#29039 Re: Utakmice.
.......Kovacevic
Hodzic....Lazic...Serbecic...Pidro
..........Stanojevic....
Rahmanovic...........Djokanovic
Hebib....Ahmet....Tatar
Mislim kada ovu ekipu uigramo, bice mnogo bolja situacija..
Kada gledas realno, mi veznog reda nemamo trenutno.
..........Stanojevic....
Hebib....Ahmet....Tatar
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#29040 Re: Utakmice.
Kakav seljakluk i primitivizam. Ne vjerujem. Treba im se mame najebati dobro na Koševu zbog ovoga.Pitar sa Kariba wrote:E moj kapitenu, tebi na dusu!
Seljadija......
- Logovan
#29041 Re: Utakmice.
Za ovo okretanje zastavice treba ih nabiti 6:0, 7:0 najmanje. 
-
todd_smith
#29042 Re: Utakmice.
Ma meni je Oremus totalno nebitan igrac, ne da je los ili slicno, ali lik je dosao na godinu dana, cisto da se vrati u formu i nista vise. Serbecic je slican, ali on je bio neophodan, za Oremusa ima ko pokritiSliver wrote:Daj Barsu, dok nije u formitodd_smith wrote:.......Kovacevic
..........Stanojevic....
Hebib....Ahmet....Tatar
A i Oremusa treba imati u vidu
Tatar, Rahman i Stanojevic su nam najbitniji
Lazic se mora dozvati, raja kritikuje sve osim njega, a lik jos od Celtica igra katastrofalno iskreno.. Besim ga vadi dosta
- Dinostula
#29043 Re: Utakmice.
Oremus-Stanoje-Rahman je najbolje sto imamo.Sliver wrote:Daj Barsu, dok nije u formitodd_smith wrote:.......Kovacevic
..........Stanojevic....
Hebib....Ahmet....Tatar
A i Oremusa treba imati u vidu
-
sencobih
#29044 Re: Utakmice.
a ne znam koji klinac dajemo džiberima zastavu kad 99 % timova s kim igramo nama ne daje. Od tima u kome je sisoje glavni nije ništa bolje ni očekivatiF&N wrote:Kakav seljakluk i primitivizam. Ne vjerujem. Treba im se mame najebati dobro na Koševu zbog ovoga.Pitar sa Kariba wrote:E moj kapitenu, tebi na dusu!
Seljadija......
- Logovan
#29045 Re: Utakmice.
Za susret konkuriše sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić, Cruz.
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić, Cruz.
-
last mohicans
#29046 Re: Utakmice.
Gdje Rahman? Evo i Tatara u konkurenciji.Logovan wrote:Za susret konkuriše sljedećih 18 igrača:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29047 Re: Utakmice.
Preskače srijedu, trebao bi za vikend biti u konkurenciji. Pomalo ga vraćaju.last mohicans wrote:Gdje Rahman? Evo i Tatara u konkurenciji.Logovan wrote:Za susret konkuriše sljedećih 18 igrača:
-
last mohicans
#29048 Re: Utakmice.
Kontam opet neka povrede. Hajde i bolje ga polahko dozirati. Samo slabo imamo opcija u vezi, s obzirom da nema ni Gavrica. Vidim Stanoje počeo trenirati, baš me to obradovalo. 
- Ultraviolent
#29049 Re: Utakmice.
Šta je sa Gavrićem? Nisam upratio.
Dobro je ikako sa kakvim mi sastavom igramo
Dobro je ikako sa kakvim mi sastavom igramo
-
mirza_15
#29050 Re: Utakmice.
Treba nekako pregurati ove tri. Danas i za vikend ne kiksati, a protiv Zrinjskog šta naprave. Poslije toga opet pauza. Poslije pauze bi tu trebali biti i Stanojević i Rahmanović i Tatar. U kakvoj će formi biti je drugo pitanje. Dokle je Oremuš sa povredom? Kada on počinje sa treninzima? Pidru ne očekujem prije proljeća.