Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

internazionale

#29026 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

Milanovic je preslikan slucaj Todorovica
Mentalni patuljak sto neko rece. Cekacemo da proigra, jal kod nas jal u Zrinjskom
duffy_duck

#29027 Re: Utakmice.

Post by duffy_duck »

i prestanite kukat, nego u srijedu svi na Kosevo. treba zbiti redove ova 3 kola do reprezentativne pauze, pokusati uzeti 7 bodova, i onda poslije pauze, tokom koje u trenazni proces se vracaju i Tatar i Stanojevic i Oremus, e onda cemo poceti igrati lopte i imati prostora za komentar i realnu sliku ove ekipe. dotad, nije uredu toliko drvlje i kamenje posipati ni po Husrefu ni po igracima, jer ova ekipa sto je iznjela ovih 9 kola, nije vjerovatno ni na treninzima igrala zajedno. i nerealno je ocekivati da Sarajevo u ovom okrnjenom sastavu reda pobjede i ima najvece moguce ambicije. a kad aBd od oktobra budemo kompletni, ja vjerujem u ovu ekipu vise nego i u proslogodisnju. nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte, samo za 30 godina pracenja fudbala, nikad nisam vidio da se jednoj ekipi povrijedi u isto vrijeme 4 od 5 veznih igraca. previse realno, da smo Real. 7 bodova protiv Borca, Mladosti i Zrinjskog, ko dzamija.
todd_smith

#29028 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Ne znam kako smo samo bezobrazni da ocekujemo pobjede sa veznim redom “Mustafic - Krste”

Ovo je i previse sta smo napravili za 9 kola
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#29029 Re: Utakmice.

Post by suad-sarajevo »

Vodi se rasprava o tome ko je lošiji, Hodžić ili Šabanović, umjesto koji je bolji. Gdje smo stigli, tugo moja. :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#29030 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Mi još uvijek nemamo veznog reda.
mirza_15

#29031 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Vezni red je srce ekipe. Kada nemaš veznog reda trpi i sve ostalo. Krila i napadači nemaju upotrebljivih lopti, nema pritiska naprijed, a imaš veći pritisak na svoju zadnju liniju pa bekovi i stoperi imaju teži zadatak. Kada igra vezni red igra i ekipa. Treba ovo nekako pregurati dok se svi ne vrate na teren i u takmičarsku formu. Držati priključak sa vrhom tabele pa na proljeće napasti titulu. Sljedeće dvije bi i sa ovakvim sastavom trebali dobiti. U Mostaru ne očekujem puno. Ako kiksamo u srijedu ili za vikend to je već problem.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#29032 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Sliver wrote:
duffy_duck wrote:i prestanite kukat, nego u srijedu svi na Kosevo. treba zbiti redove ova 3 kola do reprezentativne pauze, pokusati uzeti 7 bodova, i onda poslije pauze, tokom koje u trenazni proces se vracaju i Tatar i Stanojevic i Oremus, e onda cemo poceti igrati lopte i imati prostora za komentar i realnu sliku ove ekipe. dotad, nije uredu toliko drvlje i kamenje posipati ni po Husrefu ni po igracima, jer ova ekipa sto je iznjela ovih 9 kola, nije vjerovatno ni na treninzima igrala zajedno. i nerealno je ocekivati da Sarajevo u ovom okrnjenom sastavu reda pobjede i ima najvece moguce ambicije. a kad aBd od oktobra budemo kompletni, ja vjerujem u ovu ekipu vise nego i u proslogodisnju. nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte, samo za 30 godina pracenja fudbala, nikad nisam vidio da se jednoj ekipi povrijedi u isto vrijeme 4 od 5 veznih igraca. previse realno, da smo Real. 7 bodova protiv Borca, Mladosti i Zrinjskog, ko dzamija.
:thumbup:
strong69

#29033 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Sto se samog Husrefa tice i igraca koji su sada u fokusu, po meni je ocito da nesto ne stima u komunikaciji na toj relaciji.

Prosto mi je nevjerovatno da Mustafic ima onoliku slobodu u igri i da onako gubi lopte dovodeci sam sebe u tesku poziciju jer se ne oslobadja lopte na vrijeme. Mustafic mi je najvise zapeo za oko, ali i ostali igraci imaju slicnu "slobodu" da sebe dovode u takvu poziciju iskljucivo svojom sebicnoscu. Radi se o osnovnim elementima fudbalske igre u kojoj igraci ne pokazuju ni minimum znanja i inteligencije. Pogresni pasovi, srljanje naprijed i ostavljanje nepokrivene pozicije na kojoj igra, davanje lopte direktno u noge protivnickim igracima, driblanje kada si okruzen trojicom igraca, nerezonsko vracanje lopte... Licno mislim da im Musemic ne smije dopustiti takvo ponasanje na terenu a ono je kulminiralo protiv Zelje i traje i dalje.
biske

#29034 Re: Utakmice.

Post by biske »

Aut za Sarajevo. Hodžić ubacuje u šesn'esterac, Ahmetović prebacuje glavom na drugu stativu, Milanović hvata volej lijevom nogom i GOOOOOOOOL! :mrgreen:
duffy_duck wrote:i prestanite kukat, nego u srijedu svi na Kosevo. treba zbiti redove ova 3 kola do reprezentativne pauze, pokusati uzeti 7 bodova, i onda poslije pauze, tokom koje u trenazni proces se vracaju i Tatar i Stanojevic i Oremus, e onda cemo poceti igrati lopte i imati prostora za komentar i realnu sliku ove ekipe. dotad, nije uredu toliko drvlje i kamenje posipati ni po Husrefu ni po igracima, jer ova ekipa sto je iznjela ovih 9 kola, nije vjerovatno ni na treninzima igrala zajedno. i nerealno je ocekivati da Sarajevo u ovom okrnjenom sastavu reda pobjede i ima najvece moguce ambicije. a kad aBd od oktobra budemo kompletni, ja vjerujem u ovu ekipu vise nego i u proslogodisnju. nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte, samo za 30 godina pracenja fudbala, nikad nisam vidio da se jednoj ekipi povrijedi u isto vrijeme 4 od 5 veznih igraca. previse realno, da smo Real. 7 bodova protiv Borca, Mladosti i Zrinjskog, ko dzamija.
Dinostula

#29035 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

biske wrote:Aut za Sarajevo. Hodžić ubacuje u šesn'esterac, Ahmetović prebacuje glavom na drugu stativu, Milanović hvata volej lijevom nogom i GOOOOOOOOL! :mrgreen:
Sve je super do dijela gdje treba MIlanovic uhvatiti loptu volejom.To vec spada u SF. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#29036 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Pored Šišića u prvoj postavi, ibretiti se Milanoviću je nonsens :mrgreen:
todd_smith

#29037 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

ja i dalje gledam samo ne valja ovaj, ne valja onaj...ko onda valja?

ako ne valja niti jedan, sto se onda zalimo :lol:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#29038 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

E moj kapitenu, tebi na dusu!

Image
Seljadija......
todd_smith

#29039 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

.......Kovacevic

Hodzic....Lazic...Serbecic...Pidro

..........Stanojevic....

Rahmanovic...........Djokanovic

Hebib....Ahmet....Tatar

Mislim kada ovu ekipu uigramo, bice mnogo bolja situacija..

Kada gledas realno, mi veznog reda nemamo trenutno.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#29040 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Pitar sa Kariba wrote:E moj kapitenu, tebi na dusu!

Image
Seljadija......
Kakav seljakluk i primitivizam. Ne vjerujem. Treba im se mame najebati dobro na Koševu zbog ovoga.
Logovan

#29041 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Za ovo okretanje zastavice treba ih nabiti 6:0, 7:0 najmanje. :-)
todd_smith

#29042 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Sliver wrote:
todd_smith wrote:.......Kovacevic

..........Stanojevic....

Hebib....Ahmet....Tatar

Daj Barsu, dok nije u formi :mrgreen:
A i Oremusa treba imati u vidu
Ma meni je Oremus totalno nebitan igrac, ne da je los ili slicno, ali lik je dosao na godinu dana, cisto da se vrati u formu i nista vise. Serbecic je slican, ali on je bio neophodan, za Oremusa ima ko pokriti

Tatar, Rahman i Stanojevic su nam najbitniji

Lazic se mora dozvati, raja kritikuje sve osim njega, a lik jos od Celtica igra katastrofalno iskreno.. Besim ga vadi dosta
Dinostula

#29043 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Sliver wrote:
todd_smith wrote:.......Kovacevic

..........Stanojevic....

Hebib....Ahmet....Tatar

Daj Barsu, dok nije u formi :mrgreen:
A i Oremusa treba imati u vidu
Oremus-Stanoje-Rahman je najbolje sto imamo.
sencobih

#29044 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

F&N wrote:
Pitar sa Kariba wrote:E moj kapitenu, tebi na dusu!

Image
Seljadija......
Kakav seljakluk i primitivizam. Ne vjerujem. Treba im se mame najebati dobro na Koševu zbog ovoga.
a ne znam koji klinac dajemo džiberima zastavu kad 99 % timova s kim igramo nama ne daje. Od tima u kome je sisoje glavni nije ništa bolje ni očekivati
Logovan

#29045 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Za susret konkuriše sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić, Cruz.
last mohicans

#29046 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Logovan wrote:Za susret konkuriše sljedećih 18 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić, Cruz.
Gdje Rahman? Evo i Tatara u konkurenciji.
Tomahawk11
Globalni moderator

#29047 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

last mohicans wrote:
Logovan wrote:Za susret konkuriše sljedećih 18 igrača:
Gdje Rahman? Evo i Tatara u konkurenciji.
Preskače srijedu, trebao bi za vikend biti u konkurenciji. Pomalo ga vraćaju.
last mohicans

#29048 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Kontam opet neka povrede. Hajde i bolje ga polahko dozirati. Samo slabo imamo opcija u vezi, s obzirom da nema ni Gavrica. Vidim Stanoje počeo trenirati, baš me to obradovalo. :thumbup:
Ultraviolent

#29049 Re: Utakmice.

Post by Ultraviolent »

Šta je sa Gavrićem? Nisam upratio.
Dobro je ikako sa kakvim mi sastavom igramo
mirza_15

#29050 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Treba nekako pregurati ove tri. Danas i za vikend ne kiksati, a protiv Zrinjskog šta naprave. Poslije toga opet pauza. Poslije pauze bi tu trebali biti i Stanojević i Rahmanović i Tatar. U kakvoj će formi biti je drugo pitanje. Dokle je Oremuš sa povredom? Kada on počinje sa treninzima? Pidru ne očekujem prije proljeća.
Post Reply