Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2901 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

smoki_choko wrote:
Bubalo1 wrote:Jel mu ono Raul pjeva na prvoj slici :D Il je Ljuba Alicic :D
ne moze niko treci biti il raul ili ljuba :lol:
:lol: :lol: :lol: jeste ludi jebem ti Južni vetar:thumbup: :lol: :lol: :lol:
simonese

#2902 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by simonese »

koliko ja znam Begovic nije golman reprezentacije BiH :-)
james_dean

#2903 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by james_dean »

simonese wrote:koliko ja znam Begovic nije golman reprezentacije BiH :-)
Eeh,vidim da nisi upratio :-)
Ovdje glasaš ko bi po tebi bio najbolji golman repke. :lol: :lol:
žuti

#2904 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by žuti »

Asmir Begovic, kad bi ovo bila normalna drzava :D
veljaca

#2905 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

žuti wrote:Asmir Begovic, kad bi ovo bila normalna drzava :D
Kao prvo - ne vrijedjaj Drzavu Bosnu i Hercegovinu - za koju su poginuli najbolji sinovi i kceri njeni ..... :bih:

Kao drugo - Asmir nije golman reprezentacije BiH - po misljenju selektora Papeta i tu je tacka ....

Kada dodje neki drugi selektor i ako taj novi ocjeni da je Asmir golman za reprezentaciju BIH ( po golmanskim ali i moralnim kvalitetima ) onda mozemo o tome diskutovati .....

:sax:
Obuca9

#2906 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Asmir nije golman zato što on to ne želi, a ne po mišljenju selektora.

Nije lijepo izvrtati istinu. Nije Sušić taj koji je odbijao slati pozive Begoviću, nego je Begović taj koji se odbijao odazvati na pozive od Sušića. A to je razlika i to drastična. Logika, kontaš?
Mobile_Disco

#2907 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

hz__semir wrote:Asmir nije golman zato što on to ne želi, a ne po mišljenju selektora.

Nije lijepo izvrtati istinu. Nije Sušić taj koji je odbijao slati pozive Begoviću, nego je Begović taj koji se odbijao odazvati na pozive od Sušića. A to je razlika i to drastična. Logika, kontaš?
Skontali smo da ti je pape zakletva, price u 4 oka i tako to, nemoj pljuvat momka bez veze, on je rekao svoje, nece da bude na golu dok je tvoj ljubimac selektor, zato se nadam da ce se sto brze udaljiti u nepoznatom pravcu sa te funkcije, nek povede i munju za spotrskog direktora ako nadju kakav klub po mogucnosti u drugoj turskoj ligi, ili negdje na arapskom poluostrvu! I onda da docekamo da NAJBOLJI golman brani!
buzzer

#2908 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by buzzer »

slijepi poklonici munjinog jarana ne posustaju u blacenju najboljeg bosanskohercegovackog golmana.
hejteri, izgleda da opet pobjedjujete... gledacemo u septembru kako keno svojim dugim loptama nepogresivo pronalazi sergeja omeljenchuka... a bili smo tako blizu kvalifikacija na evropsko... :sad:

no, makar pojedinci pukli od muke, asmir ostaje mlad, uspjesan, zgodan... sve sto oni nisu.
to sto nije u milosti ahbaba cuvenog grobara bh fudbala, usanovica, to je drugi par cipela...
zecko_kupuz

#2909 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Stvarno ste levati i po. :-) Hebo selektora, važan je golman. :roll: Naguzite se gospodo još malo, da vam čelo dotakne pod. :x
Ja koliko znam, Begović nikada cijelu ovu zakuhanciju od priče nije ni objasnio...niti se plaho čupa od želje da nas prosvijetli šta je gdje zapelo. "Nisam mogao", "već sam rekao"... pff. :zzzz: Kad čujem od igrača da kompromituje trenera, a pri tome nema razloga, pada mi mrak na oči. Rahimića sam nekako i shvatio (za vrijeme Bake), ali Begovića sada definitivno ne.

Neka nam otkrije svu "istinu" pa da konačno razlučimo ko je dobar, a ko loš.
buzzer

#2910 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by buzzer »

zecko_kupuz wrote:Stvarno ste levati i po. :-) Hebo selektora, važan je golman. :roll: Naguzite se gospodo još malo, da vam čelo dotakne pod. :x
Ja koliko znam, Begović nikada cijelu ovu zakuhanciju od priče nije ni objasnio...niti se plaho čupa od želje da nas prosvijetli šta je gdje zapelo. "Nisam mogao", "već sam rekao"... pff. :zzzz: Kad čujem od igrača da kompromituje trenera, a pri tome nema razloga, pada mi mrak na oči. Rahimića sam nekako i shvatio (za vrijeme Bake), ali Begovića sada definitivno ne.

Neka nam otkrije svu "istinu" pa da konačno razlučimo ko je dobar, a ko loš.
a do tada je asmir los, a munjin jaran bezgresan.
momak je kulturan, nece da se petlja u prljavstinu, stalo mu je do svoje sportske karijere i ceka da se stvore uslovi da igra za svoju zemlju. nesto vala nisam ni upratio da je kompromitovao trenera. to, medjutim, treneru koji najgoreg igraca proglasava najboljim nije niti potrebno.
LSD

#2911 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

Ne znam šta se raspravljate više oko 100 puta prežvakane teme...Beg NECE da brani, ne želi to, odjebao je selektora tacnije sikterisao ga i sve njegove pozive...covjek se posvetio klupskoj karijeri i izmišlja nekakve smrtonosne gripe kad treba doci na reprezentativna okupljanja.
Sušić nije covjek koji ce mu se još i sageti na donju pipu na to sve, pukla je tikva zbog tih zayebancija, a Beg jedva docekao da im razloga da može šupljirati poprilicno ogranicenu bosansku javnosti za bijednim izgovorima tipa "necu nikad igrati dok je Sušić selektor" (kao da licno za Sušića igra ,a ne za državnu selekciju... kao da je selekcija Sušićevo privatno vlasništvo - tako se Beg postavlja u tim glupim izjavama) i slicna sranja.
Ovaj slucaj je zatvoren i bezveze se raja raspravlja.
luckylaka

#2912 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

LSD wrote:Ne znam šta se raspravljate više oko 100 puta prežvakane teme...Beg NECE da brani, ne želi to, odjebao je selektora tacnije sikterisao ga i sve njegove pozive...covjek se posvetio klupskoj karijeri i izmišlja nekakve smrtonosne gripe kad treba doci na reprezentativna okupljanja.
Sušić nije covjek koji ce mu se još i sageti na donju pipu na to sve, pukla je tikva zbog tih zayebancija, a Beg jedva docekao da im razloga da može šupljirati poprilicno ogranicenu bosansku javnosti za bijednim izgovorima tipa "necu nikad igrati dok je Sušić selektor" (kao da licno za Sušića igra ,a ne za državnu selekciju... kao da je selekcija Sušićevo privatno vlasništvo - tako se Beg postavlja u tim glupim izjavama) i slicna sranja.
:thumbup: Ali uvijek ima oni koji se vracaju na istu pricu il ovdje il na temu,,PAPE,,
buzzer

#2913 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by buzzer »

LSD wrote:Ne znam šta se raspravljate više oko 100 puta prežvakane teme...Beg NECE da brani, ne želi to, odjebao je selektora tacnije sikterisao ga i sve njegove pozive...covjek se posvetio klupskoj karijeri i izmišlja nekakve smrtonosne gripe kad treba doci na reprezentativna okupljanja.
samo su nebo i glupost neograniceni...
zivili pape, munja i svi rodoljubi...
Obuca9

#2914 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Mobile_Disco wrote:
hz__semir wrote:Asmir nije golman zato što on to ne želi, a ne po mišljenju selektora.

Skontali smo da ti je pape zakletva, price u 4 oka i tako to, nemoj pljuvat momka bez veze, on je rekao svoje, nece da bude na golu dok je tvoj ljubimac selektor, zato se nadam da ce se sto brze udaljiti u nepoznatom pravcu sa te funkcije, nek povede i munju za spotrskog direktora ako nadju kakav klub po mogucnosti u drugoj turskoj ligi, ili negdje na arapskom poluostrvu! I onda da docekamo da NAJBOLJI golman brani!
Ne kontam šta pametuješ i napadaš, a ne znaš da čitaš, očito.

Pa ja sam samo napisao da nije tačna teza koju je februarac naveo:
"Begović nije golman, jer ga Pape ne želi,"

Nego da je tačna teza:
"Begović nije golman, jer on to ne želi biti".

Da li to ti i tvoj kolega buzzer, želite da kažete da je ova prva teza tačna, a ova druga nije?

Opušteno, polako, nemoj se sekirati. Gledaće Bega kako Keno i Šeha brane na Euru dogodine u ova doba, a onda nek u sebi ponavlja onu staru narodnu "Poslije jebanja, nema kajanja".
quasar

#2915 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by quasar »

Tesko sine, meni se se sve vise cini da cemo ostati cetvrti u grupi.
simonese

#2916 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by simonese »

pa ja sam samo napisao da Begovic nije golman repke
sto i zasto,to samo tice znaju
Mobile_Disco

#2917 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

hz__semir wrote:
Mobile_Disco wrote:

Ne kontam šta pametuješ i napadaš, a ne znaš da čitaš, očito.

Pa ja sam samo napisao da nije tačna teza koju je februarac naveo:
"Begović nije golman, jer ga Pape ne želi,"

Nego da je tačna teza:
"Begović nije golman, jer on to ne želi biti".

Da li to ti i tvoj kolega buzzer, želite da kažete da je ova prva teza tačna, a ova druga nije?

Opušteno, polako, nemoj se sekirati. Gledaće Bega kako Keno i Šeha brane na Euru dogodine u ova doba, a onda nek u sebi ponavlja onu staru narodnu "Poslije jebanja, nema kajanja".

Savrseno citam i razumijem par svjetskih jezika, tako da mi maternji uopste nije problem, al eto sto cu ja vjerovati sebi, kad imamo tebe i tvoje informacije "u 4 oka"? Nit´ znas ti, nit´ znam ja, niti bilo ko sta se dogadjali izmedju njih dvojice, mozemo samo nagadjati, ti gotivis safeta zato sto je bio igrac sarajeva, ja to postujem, ja gotivim Begovica zato sto je nas najbolji golman, i treba da brani, al od tebe niko do rijeci ne moze doci, i tvojih upadica, kopiranja postova, i ko zna vec cega, al gledacemo mi kenu i sehu dok imamo ovakve trenere, gledacemo i ibricica i misimovica kako se setaju, gledacemo..
motachjointa

#2918 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by motachjointa »

de ba covjek ti fino nacrta a ti opet ko sivonja
Corola

#2919 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Corola »

quasar wrote:Tesko sine, meni se se sve vise cini da cemo ostati cetvrti u grupi.
Kako kontas ''ostati cetvrti''u grupi.Niti si poceo sa te pozicije,niti si trenutno,niti bio u sesiru te cetvrte pozicije.
Tako da je ''ostanak''bas na toj cetvrtoj poziciji misterija.
quasar

#2920 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by quasar »

Corola wrote:
quasar wrote:Tesko sine, meni se se sve vise cini da cemo ostati cetvrti u grupi.
Kako kontas ''ostati cetvrti''u grupi.Niti si poceo sa te pozicije,niti si trenutno,niti bio u sesiru te cetvrte pozicije.
Tako da je ''ostanak''bas na toj cetvrtoj poziciji misterija.
Mislim na kraju price, da cemo uzeti jedva bod ovim rusima i onda cemo spasavati obraz protiv LUX i to je to. Rumuni treci.

Da me pogresno ne razumijes. Nadam se da cemo biti drugi, ali sve mi govori da necemo.
Corola

#2921 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Corola »

O tom potom.
Forma igraca nam je za golog qurca.
Ponasanje pojedinih prema repci za dva gola qurca.
Ocekivanje narodne mase za uspjeh iako ga fakat nikad nismo ni imali za tri gola qurca.
Sve u svemu......
zecko_kupuz

#2922 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Ova tema je izdržljiva k'o žvaka, nikada neće biti prežvakana dok se neki detalji ne otkriju. Mi bismo sada kao trebali vjerovati u kojekakve zavjere stručnog štaba kontra igrača?! Jedan jedini igrač se požalio na rad selektora i on predstavlja stranu pravde i istine? Tu jače miriše povrijeđen ponos nego mutne radnje trenera, odnosno selektora.

Begović je sigurno fino čeljade, ali je momak očigledno pronašao pravi način kako da se izvuče iz okruženja koje ga više ne interesuje. Neko nekada napisa da se Begović osjećao kao strano tijelo, možda je to zaista poenta cijele priče.
LSD

#2923 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by LSD »

zecko_kupuz wrote:Ova tema je izdržljiva k'o žvaka, nikada neće biti prežvakana dok se neki detalji ne otkriju. Mi bismo sada kao trebali vjerovati u kojekakve zavjere stručnog štaba kontra igrača?! Jedan jedini igrač se požalio na rad selektora i on predstavlja stranu pravde i istine? Tu jače miriše povrijeđen ponos nego mutne radnje trenera, odnosno selektora.

Begović je sigurno fino čeljade, ali je momak očigledno pronašao pravi način kako da se izvuče iz okruženja koje ga više ne interesuje. Neko nekada napisa da se Begović osjećao kao strano tijelo, možda je to zaista poenta cijele priče.
Što znaci da i nije baš fino čeljade ;-)

I najzanimljivije u svemu tome jeste da se mnogi forumaši stavljaju upravo na stranu i zaštitu lika i dijela tog "uvrijeđenog" Bega....što povlaci pljuvacinu po selektoru, logicno.
Svi dolaze, svi se odazivaju pozivu selektora, niko se ne žali na selektora putem medija ili još gore preko Facebooka :lol: sem Bega (pocevsi od Džeke, preko Spahića,Pjanića,Ibiševića,Salihovića i ostalih)...cak ni oni otpisani : Nadarević, Jahić, Vladavić itd ne porucuju preko medija da nece igrati za selekciju sve dok je Sušić selektor - to nisam procitao dosad... i sve to opet nije dovoljno Asmirovim dušebrižnicima koji ga smatraju zlatnim deckom ,a selektora nekom babarogom koji vježba diciplinu nad nedužnim Asmirom.
Nekim igracima koji griju klupu vec dvije godine (možda i nezasluženo :? ) tipa Štilić ili Muslimović ne pada na pamet da od toga prave cirkus za medije vec se uredno odazivaju na svaki poziv...i nije im mrsko grijati klupu nacionalne selekcije (naprotiv ,vec im je cast) kao velikom Begu.
BHF_Manijak

#2924 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Da je tako kako pisete reko bi da se nece vise nikad odazvati a ne dokle god je na klupi Susic! :roll:
Dead Man Walking

#2925 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dead Man Walking »

@LSD

FB samo kod nas sluzi iskljucivo nejebicarima koji nemaju damu napasti curu uzivo vec se nadaju da bi bockanje moglo upaliti. Na zapadu se social media (fb, twitter, i ostale male radosti) koriste kao zvanicno glasilo, puno vjerodostojnije od nasih novina i kvaziportala, tako da ne vidim sta je smijesno toliko. :? Asmir je na twitteru javno prije par mjeseci napisao da ne zeli igrati za Susica, a selektor se i dan danas slomi cudeci jel ovaj to stvarno izjavio. :roll: U stvari je to jedina vjerodostojna izjava s Asmirove strane, sve ostalo je bilo puko lupetanje i Susiceva interpretacija zasto se ovaj ne odaziva. Sto se mene tice, rekao je da nece igrati za Susica, neka selektor to ispostuje i ne pravi se naivan i iznenadjen u izjavama. Ukoliko bilo koji od njih dvojice zeli reci razloge javno, super, u protivnom zatvoriti pricu o Asmiru do novog selektora. Ne treba pljuvati ni jednog ni drugog, ali je Susic kao pedagog ovo morao odigrati pametnije jer on snosi najvecu odgovornost za desavanja na terenu, pa tako i medju stativama. S obzirom
da je u pitanju interes Drzave, svako bi svoj ego trebao ostaviti po strani i raditi na tom interesu. Ni jedan ni drugi to ne rade, a detalje zasto znaju samo njih dvojica.

p.s. I ne mjesaj kruske i jabuke oko Muslimovica, on je rezerva zdravom igracu.
Locked