jesul to ovi moji djaba po svlacionici armalove pipe odvaljivali?
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Topla voda
#2901 Re: Sa-x liga, komentari
i sta bi s ovim izbacivanjem?
- shalla
#2902 Re: Sa-x liga, komentari
Pazi, što i sam kažeš nebitno je ali ne kontam je li me furaš ili štasrpanj wrote:ne mogu...a i kako kad ga nisi odigraoshaqqa wrote:Dodaj i bonus par, HSV 1...srpanj wrote:
bravo majstore
Hvala na čestitkama, nisam pobijedio ima 2 mjesecapogledaj malo bolje bonus parove, vec sam te ranije upozoravao na taj propust...ali ti nista....
mada nije vise ni bitno ...ipak si me nalupao
![]()
bravo jos jednom![]()

- Lakat Jebić
#2903 Re: Sa-x liga, komentari
eh eto, svakoj tradiciji dodje kraja pa tako i mojoj nepobjedivosti....
-
elSaik
#2904 Re: Sa-x liga, komentari
@Shaqqa - HSV - VfB nije bio jedan od ponuđenih za bonus par.
edit: Čuj H96-HSV bonus par...
i Juve - Roma... 
edit: Čuj H96-HSV bonus par...
Last edited by elSaik on 30/10/2008 11:59, edited 1 time in total.
-
elSaik
#2905 Re: Sa-x liga, komentari
Ljudi moji, šta da radim sa ovom trojicom što ne dolaze...
- abondanzieri
#2906 Re: Sa-x liga, komentari
sigurice jelde majstore?treba kucu stavit na juve i hsv,jelde?elSaik wrote:@Shaqqa - HSV - VfB nije bio jedan od ponuđenih za bonus par.
edit: Čuj H96-HSV bonus par...i Juve - Roma...
-
elSaik
#2907 Re: Sa-x liga, komentari
Aha...abondanzieri wrote:sigurice jelde majstore?treba kucu stavit na juve i hsv,jelde?elSaik wrote:@Shaqqa - HSV - VfB nije bio jedan od ponuđenih za bonus par.
edit: Čuj H96-HSV bonus par...i Juve - Roma...
![]()
- shalla
#2908 Re: Sa-x liga, komentari
AhaaaaaaaaaaaaaelSaik wrote:@Shaqqa - HSV - VfB nije bio jedan od ponuđenih za bonus par.
Jao kloca, tek sad sam to skontao hahahahaha
- Siberian_Tiger
#2909 Re: Sa-x liga, komentari
vidim neki clanovi foruma su zainteresovani da igraju ovu igru, pa ja cu rado da im prepustim vodjenje svoje ekipe, jer zaista imam previse obaveza i ne zelim vise da vam zabusavam ligu ... eto toliko od mene 
- van Basten
#2910 Re: Sa-x liga, komentari
konačno sdospio na mjesto koje mi pripada.
Derbi kola, a i dosadašnjeg prvenstva, u potpunosti je opravdao očekivanja. 3:2 uz pregršt prilika... ipak je na kraju pobijedio bolji
Derbi kola, a i dosadašnjeg prvenstva, u potpunosti je opravdao očekivanja. 3:2 uz pregršt prilika... ipak je na kraju pobijedio bolji
-
vjecnobordo
#2911 Re: Sa-x liga, komentari
van Basten wrote:konačno sdospio na mjesto koje mi pripada.
Vala da ti pripada nisam siguran, al bolje i ti na vrhu nego svakakvi lopovi tipa Saik. Tebe treba proglasiti najsretnijim članom lige, jer ima je predzadnja ekipa postigla više golova od tebe, lidera. Al SRETNO i da na kraju završip drugi, iza mene naravno
-
elSaik
#2912 Re: Sa-x liga, komentari
Možda jesam lopov, ali makar ne igram ciganski.vjecnobordo wrote:van Basten wrote:konačno sdospio na mjesto koje mi pripada.
Vala da ti pripada nisam siguran, al bolje i ti na vrhu nego svakakvi lopovi tipa Saik. Tebe treba proglasiti najsretnijim članom lige, jer ima je predzadnja ekipa postigla više golova od tebe, lidera. Al SRETNO i da na kraju završip drugi, iza mene naravno
-
vjecnobordo
#2913 Re: Sa-x liga, komentari
A ciganski podrazumjeva šta?elSaik wrote:Možda jesam lopov, ali makar ne igram ciganski.vjecnobordo wrote:van Basten wrote:konačno sdospio na mjesto koje mi pripada.
Sad ćeš vjerovatno reći prepisivanje parova, koje sam uradio u 2-3 navrata, u brzini, i to nije protiv pravila. Zar nije veći ciganluk namještati utakmice? Zar nije veći ciganluk svoje igrače gurati u ligu? Zar nije veći ciganluk lopovski osvojiti titulu, a naredne sezone opet CIGANSKI ostati u ligi? Samo te sad neće niko spasiti..
I naravno, vjerovatno je ciganluk i naš međusobni omjer, gdje mi još od prve utakmice, negdje prošle godine, u ovo doba, ne možeš ni pripeliti.
- Lakat Jebić
#2914 Re: Sa-x liga, komentari
hocel uskoro bit ako nista parovi sljedeceg kola za cvajtu?
- abondanzieri
#2915 Re: Sa-x liga, komentari
e'o ti parova pasha
14. kolo
Topla voda - striker
Lakat Jebić - Shaqqa
srpanj - Jaguar84
blackyveca - darius_maximus
and1medjed - LongDong
Siberian_tiger - Fresh_prince
14. kolo
Topla voda - striker
Lakat Jebić - Shaqqa
srpanj - Jaguar84
blackyveca - darius_maximus
and1medjed - LongDong
Siberian_tiger - Fresh_prince
- abondanzieri
#2917 Re: Sa-x liga, komentari
You 're wellcome.jesam li bio brz bate? 
- edin_Basket
#2918 Re: Sa-x liga, komentari
emir me zamolio da ja postam njegove rezultate dok je banovan, on ce mi sve reci a ja cu ih postatielSaik wrote:Evo Emir banovan na 7 dana...![]()
Joj, imam fiks ideju da ja poništime sve ove rezultate ove trojice što ne dolaze, a ovi novi nek sačekaju, nema smisla više ovako... sezona neregularna maksimalno...
nemojte mu ponistavat ovaj rezultat jer je posteno pobjedio a jbg bezze je banovan a bice redovan 100%
tako mi je rekao
- striker
#2919 Re: Sa-x liga, komentari
vjecnobordo wrote:
A ciganski podrazumjeva šta?
Sad ćeš vjerovatno reći prepisivanje parova, koje sam uradio u 2-3 navrata, u brzini, i to nije protiv pravila. Zar nije veći ciganluk namještati utakmice? Zar nije veći ciganluk svoje igrače gurati u ligu? Zar nije veći ciganluk lopovski osvojiti titulu, a naredne sezone opet CIGANSKI ostati u ligi? Samo te sad neće niko spasiti..
I naravno, vjerovatno je ciganluk i naš međusobni omjer, gdje mi još od prve utakmice, negdje prošle godine, u ovo doba, ne možeš ni pripeliti.
Nemoj tako bratko, i mi čitamo forum. Evo i Munira i Hadžira i Teufik i Ramo... i mali Hamdo, svi smo konektovani...
I puno te pozdravljamo. Budi cool.
- Lakat Jebić
#2920 Re: Sa-x liga, komentari
prebrzabondanzieri wrote:You 're wellcome.jesam li bio brz bate?
-
elSaik
#2921 Re: Sa-x liga, komentari
vjecnobordo wrote: A ciganski podrazumjeva šta?
I k'o što reče striker, mojne mi se toliko sekirati, budi cool.
-------------------------------
De, momci iz cvajte. Skontajte se vi međusobno šta da radim u vezi ova tri igrača koja su izbačena iz lige
Ja sam kontao ovo: izbaciti Tigera i dariusa, a da umjesto Fresha nastavi Emir kao što je ve i započeo. Šta kažete? De, skontajte brzo, volio bih da poništim ove rezultate do kraja narednog kola.
PS Hvala kolegi abyu na postavljanju parova za naredno kolo.
PPS Tabela će biti postavljena kad odlučite šta ćemo sa ovim zlikovcima.
Last edited by elSaik on 31/10/2008 11:17, edited 1 time in total.
-
elSaik
#2922 Re: Sa-x liga, komentari
Ok.edin_Basket wrote:emir me zamolio da ja postam njegove rezultate dok je banovan, on ce mi sve reci a ja cu ih postatielSaik wrote:Evo Emir banovan na 7 dana...![]()
Joj, imam fiks ideju da ja poništime sve ove rezultate ove trojice što ne dolaze, a ovi novi nek sačekaju, nema smisla više ovako... sezona neregularna maksimalno...
nemojte mu ponistavat ovaj rezultat jer je posteno pobjedio a jbg bezze je banovan a bice redovan 100%
tako mi je rekao
-
LongDong
#2923 Re: Sa-x liga, komentari
Što se mene tiče može proć tvoj prijedlog, ako se i ovaj treći ne pojavi valjda će htjet neko uskočiti umjesto njega. Daj mu fore još ovo kolo, ukoliko ga ne bude a ne nađemo zamjenu za slijedeće kolo, slobodno poništavaj.
Znači Emir umjesto Fresha, al_neri umjesto Tigra i dariusu dat još jednu šansu
Znači Emir umjesto Fresha, al_neri umjesto Tigra i dariusu dat još jednu šansu
- Topla voda
#2924 Re: Sa-x liga, komentari
eto vas tamo,radite sta hocete 
- srpanj
#2925 Re: Sa-x liga, komentari
svaka cast abondanzieri za izabrane parove
takticki, vrlo dobro odabrani parovi....e' hajde sad da se igramo
joj, sto reci
dakle, tajger se sam odjavio(jedan problem manje
sorry tajger
) mislim da bi trebali dariusu dati jos jednu sansu (ipak on ima najmanje zvjezdica od svih zvjezdasa ) problem, sa ovim zvjezdasima je sto ih je TRI, a to je vec nepar.... nama treba PARAN broj igraca... hocu reci...ako se darius ne pojavi... emir ima moj glas...
mada ne znam, kako ce reagovati ovi koji su izgubili bodove od fresha...o tom problemu drugom prilikom...sad je bitnije koliko ce liga brojati clanova...
mada...kao sto ti jednom rece: imam fix
..........ovi diskutabilni su svakako posljednji na tabeLJI....jos im dodamo(nasilno) i cetvrtog... njima najblizeg
i imamo paran broj ucesnika 
ovo je divna vijest...siguran sam da ce se jedna osoba jako obradovatiedin_Basket wrote: emir me zamolio da ja postam njegove rezultate dok je banovan, on ce mi sve reci a ja cu ih postati
tako mi je rekao
mislim da....elSaik wrote: De, momci iz cvajte. Skontajte se vi međusobno šta da radim u vezi ova tri igrača koja su izbačena iz lige![]()
Ja sam kontao ovo: izbaciti Tigera i dariusa, a da umjesto Fresha nastavi Emir kao što je ve i započeo. Šta kažete? De, skontajte brzo, volio bih da poništim ove rezultate do kraja narednog kola.![]()
mada ne znam, kako ce reagovati ovi koji su izgubili bodove od fresha...o tom problemu drugom prilikom...sad je bitnije koliko ce liga brojati clanova...
mada...kao sto ti jednom rece: imam fix