Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Topla voda

#2901 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

i sta bi s ovim izbacivanjem?
jesul to ovi moji djaba po svlacionici armalove pipe odvaljivali? :D
shalla

#2902 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

srpanj wrote:
shaqqa wrote:
srpanj wrote:

bravo majstore :thumbup:
Dodaj i bonus par, HSV 1...
Hvala na čestitkama, nisam pobijedio ima 2 mjeseca :mrgreen:
ne mogu...a i kako kad ga nisi odigrao :-) pogledaj malo bolje bonus parove, vec sam te ranije upozoravao na taj propust...ali ti nista.... :? mada nije vise ni bitno ...ipak si me nalupao :-)
bravo jos jednom :D :thumbup:
Pazi, što i sam kažeš nebitno je ali ne kontam je li me furaš ili šta :mrgreen:

Image
Lakat Jebić

#2903 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

eh eto, svakoj tradiciji dodje kraja pa tako i mojoj nepobjedivosti....
elSaik

#2904 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

@Shaqqa - HSV - VfB nije bio jedan od ponuđenih za bonus par.

edit: Čuj H96-HSV bonus par... :-) i Juve - Roma... :-)
Last edited by elSaik on 30/10/2008 11:59, edited 1 time in total.
elSaik

#2905 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ljudi moji, šta da radim sa ovom trojicom što ne dolaze...
abondanzieri

#2906 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

elSaik wrote:@Shaqqa - HSV - VfB nije bio jedan od ponuđenih za bonus par.

sigurice jelde majstore?treba kucu stavit na juve i hsv,jelde? :-) :D
elSaik

#2907 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

abondanzieri wrote:

sigurice jelde majstore?treba kucu stavit na juve i hsv,jelde? :-) :D
Aha... :-) S bozirom da sam ja GOST, ta dva prolaze 100%. Da sam DOMAĆIN, onda bi se moglo raspravljati o tome... :mrgreen:
shalla

#2908 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Ahaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jao kloca, tek sad sam to skontao hahahahaha :lol: :lol:
Siberian_Tiger

#2909 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Siberian_Tiger »

vidim neki clanovi foruma su zainteresovani da igraju ovu igru, pa ja cu rado da im prepustim vodjenje svoje ekipe, jer zaista imam previse obaveza i ne zelim vise da vam zabusavam ligu ... eto toliko od mene :D
van Basten

#2910 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

konačno sdospio na mjesto koje mi pripada.
Derbi kola, a i dosadašnjeg prvenstva, u potpunosti je opravdao očekivanja. 3:2 uz pregršt prilika... ipak je na kraju pobijedio bolji :bih:
vjecnobordo

#2911 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

van Basten wrote:konačno sdospio na mjesto koje mi pripada.
Derbi kola, a i dosadašnjeg prvenstva, u potpunosti je opravdao očekivanja. 3:2 uz pregršt prilika... ipak je na kraju pobijedio bolji :bih:

Vala da ti pripada nisam siguran, al bolje i ti na vrhu nego svakakvi lopovi tipa Saik. Tebe treba proglasiti najsretnijim članom lige, jer ima je predzadnja ekipa postigla više golova od tebe, lidera. Al SRETNO i da na kraju završip drugi, iza mene naravno :D
elSaik

#2912 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:

Vala da ti pripada nisam siguran, al bolje i ti na vrhu nego svakakvi lopovi tipa Saik. Tebe treba proglasiti najsretnijim članom lige, jer ima je predzadnja ekipa postigla više golova od tebe, lidera. Al SRETNO i da na kraju završip drugi, iza mene naravno :D
Možda jesam lopov, ali makar ne igram ciganski. 8-)
vjecnobordo

#2913 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:

Možda jesam lopov, ali makar ne igram ciganski. 8-)
A ciganski podrazumjeva šta?
Sad ćeš vjerovatno reći prepisivanje parova, koje sam uradio u 2-3 navrata, u brzini, i to nije protiv pravila. Zar nije veći ciganluk namještati utakmice? Zar nije veći ciganluk svoje igrače gurati u ligu? Zar nije veći ciganluk lopovski osvojiti titulu, a naredne sezone opet CIGANSKI ostati u ligi? Samo te sad neće niko spasiti..

I naravno, vjerovatno je ciganluk i naš međusobni omjer, gdje mi još od prve utakmice, negdje prošle godine, u ovo doba, ne možeš ni pripeliti.
Lakat Jebić

#2914 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

hocel uskoro bit ako nista parovi sljedeceg kola za cvajtu?
abondanzieri

#2915 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

e'o ti parova pasha :wink:

14. kolo
Topla voda - striker
Lakat Jebić - Shaqqa
srpanj - Jaguar84
blackyveca - darius_maximus
and1medjed - LongDong
Siberian_tiger - Fresh_prince
Lakat Jebić

#2916 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

e hvala sefe :D
abondanzieri

#2917 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

You 're wellcome.jesam li bio brz bate? :D
edin_Basket

#2918 Re: Sa-x liga, komentari

Post by edin_Basket »

elSaik wrote:Evo Emir banovan na 7 dana... :-)

Joj, imam fiks ideju da ja poništime sve ove rezultate ove trojice što ne dolaze, a ovi novi nek sačekaju, nema smisla više ovako... sezona neregularna maksimalno...
emir me zamolio da ja postam njegove rezultate dok je banovan, on ce mi sve reci a ja cu ih postati
nemojte mu ponistavat ovaj rezultat jer je posteno pobjedio a jbg bezze je banovan a bice redovan 100%
tako mi je rekao
striker

#2919 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

vjecnobordo wrote:
A ciganski podrazumjeva šta?
Sad ćeš vjerovatno reći prepisivanje parova, koje sam uradio u 2-3 navrata, u brzini, i to nije protiv pravila. Zar nije veći ciganluk namještati utakmice? Zar nije veći ciganluk svoje igrače gurati u ligu? Zar nije veći ciganluk lopovski osvojiti titulu, a naredne sezone opet CIGANSKI ostati u ligi? Samo te sad neće niko spasiti..

I naravno, vjerovatno je ciganluk i naš međusobni omjer, gdje mi još od prve utakmice, negdje prošle godine, u ovo doba, ne možeš ni pripeliti.

Nemoj tako bratko, i mi čitamo forum. Evo i Munira i Hadžira i Teufik i Ramo... i mali Hamdo, svi smo konektovani...
I puno te pozdravljamo. Budi cool. :D
Lakat Jebić

#2920 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

abondanzieri wrote:You 're wellcome.jesam li bio brz bate? :D
prebrz :D
elSaik

#2921 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: A ciganski podrazumjeva šta?

8-) Niti sam namještao utakmice, niti sam gurao svoje igrače (zapravo ne shvatam ni šta bi ovo trebalo značiti, no dobro). Titulu sam osvojio jer sam imao najviše bodova. Prošle sezone nisam ostao u ligi uopšte. Ja sam ispao. Vraćen sam u prvu, jer smo lige proširili zbog većeg broja prijava u ligu nego što je bilo očekivano. A ciganski je igrati isti rezultat na 8 od 10 utakmica. Eto, to je ciganski. Bio sam protiv toga još prvog dana kada ste počeli koristiti te metode, a i danas sam, i na svu sreću naredne sezone će biti zabranjeno Pravilnikom, kao i prepisivanje tuđih parova, pa ćemo vidjeti ko će biti bez spasa.

I k'o što reče striker, mojne mi se toliko sekirati, budi cool. 8-)

-------------------------------

De, momci iz cvajte. Skontajte se vi međusobno šta da radim u vezi ova tri igrača koja su izbačena iz lige :!:

Ja sam kontao ovo: izbaciti Tigera i dariusa, a da umjesto Fresha nastavi Emir kao što je ve i započeo. Šta kažete? De, skontajte brzo, volio bih da poništim ove rezultate do kraja narednog kola. ;-)

PS Hvala kolegi abyu na postavljanju parova za naredno kolo. :thumbup:

PPS Tabela će biti postavljena kad odlučite šta ćemo sa ovim zlikovcima. :mrgreen:
Last edited by elSaik on 31/10/2008 11:17, edited 1 time in total.
elSaik

#2922 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

edin_Basket wrote:
elSaik wrote:Evo Emir banovan na 7 dana... :-)

Joj, imam fiks ideju da ja poništime sve ove rezultate ove trojice što ne dolaze, a ovi novi nek sačekaju, nema smisla više ovako... sezona neregularna maksimalno...
emir me zamolio da ja postam njegove rezultate dok je banovan, on ce mi sve reci a ja cu ih postati
nemojte mu ponistavat ovaj rezultat jer je posteno pobjedio a jbg bezze je banovan a bice redovan 100%
tako mi je rekao
Ok. :thumbup:
LongDong

#2923 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

Što se mene tiče može proć tvoj prijedlog, ako se i ovaj treći ne pojavi valjda će htjet neko uskočiti umjesto njega. Daj mu fore još ovo kolo, ukoliko ga ne bude a ne nađemo zamjenu za slijedeće kolo, slobodno poništavaj.
Znači Emir umjesto Fresha, al_neri umjesto Tigra i dariusu dat još jednu šansu
Topla voda

#2924 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

eto vas tamo,radite sta hocete :D
srpanj

#2925 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

svaka cast abondanzieri za izabrane parove :-) takticki, vrlo dobro odabrani parovi....e' hajde sad da se igramo :thumbup:
edin_Basket wrote: emir me zamolio da ja postam njegove rezultate dok je banovan, on ce mi sve reci a ja cu ih postati
tako mi je rekao
ovo je divna vijest...siguran sam da ce se jedna osoba jako obradovati :-D
elSaik wrote: De, momci iz cvajte. Skontajte se vi međusobno šta da radim u vezi ova tri igrača koja su izbačena iz lige :!:

Ja sam kontao ovo: izbaciti Tigera i dariusa, a da umjesto Fresha nastavi Emir kao što je ve i započeo. Šta kažete? De, skontajte brzo, volio bih da poništim ove rezultate do kraja narednog kola. ;-)
mislim da.... :-) joj, sto reci :-) dakle, tajger se sam odjavio(jedan problem manje ;-) sorry tajger ;-) ) mislim da bi trebali dariusu dati jos jednu sansu (ipak on ima najmanje zvjezdica od svih zvjezdasa ) problem, sa ovim zvjezdasima je sto ih je TRI, a to je vec nepar.... nama treba PARAN broj igraca... hocu reci...ako se darius ne pojavi... emir ima moj glas...

mada ne znam, kako ce reagovati ovi koji su izgubili bodove od fresha...o tom problemu drugom prilikom...sad je bitnije koliko ce liga brojati clanova...

mada...kao sto ti jednom rece: imam fix :idea: ..........ovi diskutabilni su svakako posljednji na tabeLJI....jos im dodamo(nasilno) i cetvrtog... njima najblizeg :razz: i imamo paran broj ucesnika :D
Post Reply