...e moj Hafize, znaci tako strasna situacija, pa ni saljivog odgovora na ovakve muDZahedinske prijetnjeHafis wrote:Jel' ti to pričao teča Spasoje iz Kljuna kod Nevesinja ili si skupljao sliKice za albumGeneral War wrote:Ako je Tuzla inostranstvo za tebe, onda cu rado na juznu boisnicu zajedno sa AlfonsomHafis wrote: Ma k'o da sebe gledam... mladost - ludost.
Međutim, kao što rekoh drugi vakat - druga nafaka. Danas nije tako...ovi su danas doduše jaki u digitali.. one cake fb, insagram, viber, selfi, inbox...ide to dok ne čuješ opaljenje, zvižduk i detonaciju istovremeno... onda je već problem.
Vego, hoćeš reći da bi i ti stare kosti priključio iz inozemstva ako bi ne daj bože kakav most stvarno počeo nicati. Ne mogu vjerovati...a ubrzo će kvalifikacije za europsko nogometno prvenstvo, valja navijati![]()
...Mada, ne vjerujem da je potrebno, kad se sjetim samo da su Mostarci redovno derali ko sufericu havajce zajedno sa gardijcima iz susjedne i prijateljske zemllje.
Kako "tvoja strana" stoji po tom pitanju?![]()
Čuj delegat iz Tuzle.. ..šta je ono..opet se nešto izlilo
Pelješki most - ko koga zeza
- General War
#2901 Re: Pelješki most - ko koga zeza
-
sekerbay
#2902 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ako bi stvarno došlo do sukoba, a šanse za sukob su 1:10000
, neš ne vjerujem da bi nato dopustio hrvatskoj da pošalje avione.
Neka policija bi izašla do tunela ko sad sa izbjeglicama, vlast bi ih rastjerala i tako bi se završilo.
Samo, veće su šanse da ja oženim onu plavku iz vuka sa vol strita, neg da dođe do sukoba
Neka policija bi izašla do tunela ko sad sa izbjeglicama, vlast bi ih rastjerala i tako bi se završilo.
Samo, veće su šanse da ja oženim onu plavku iz vuka sa vol strita, neg da dođe do sukoba
-
Hafis
#2903 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Okle mene Hrvata u šaljivim odgovorima i humoru općenito. Znaš nas: obrt, biznis, šverc, nož u leđa, turizam, nogomet i... kapak, nema dalje.General War wrote: .e moj Hafize, znaci tako strasna situacija, pa ni saljivog odgovora na ovakve muDZahedinske prijetnje![]()
- General War
#2904 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Nogomet i turizam u hercegovackih hrvata?Hafis wrote:Okle mene Hrvata u šaljivim odgovorima i humoru općenito. Znaš nas: obrt, biznis, šverc, nož u leđa, turizam, nogomet i... kapak, nema dalje.General War wrote: .e moj Hafize, znaci tako strasna situacija, pa ni saljivog odgovora na ovakve muDZahedinske prijetnje![]()
Pa vise kod mene na panonskim jezerima turista preko vikenda nego kod tebe za mjesec.
Nogomet...jel prodao Mamic gospu u Barselonu?
-
Hafis
#2905 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Otkud su vam turisti? Živinice i Kalesija. Nore liGeneral War wrote:Nogomet i turizam u hercegovackih hrvata?Hafis wrote:Okle mene Hrvata u šaljivim odgovorima i humoru općenito. Znaš nas: obrt, biznis, šverc, nož u leđa, turizam, nogomet i... kapak, nema dalje.General War wrote: .e moj Hafize, znaci tako strasna situacija, pa ni saljivog odgovora na ovakve muDZahedinske prijetnje![]()
![]()
Pa vise kod mene na panonskim jezerima turista preko vikenda nego kod tebe za mjesec.
Ja mislim da ti u životu još nisi turiste tu vidio, niti ćeš.
Što se tiče Međugorja, ne kontaš ti to.Dođi, budi jedno tri dana, i samo će ti se kazati. Usput, ja nisam vjernik i ne govorim o tom fenomenu s religijskog aspekta.
- tandmand
#2906 Re: Pelješki most - ko koga zeza
kaće pelješki most?
-
Hafis
#2907 Re: Pelješki most - ko koga zeza
S GRADILIŠTA PELJEŠKOG MOSTA POČELO UKLANJANJE DIZALICE KOJA ONDJE STOJI VEĆ 10 GODINAtandmand wrote:kaće pelješki most?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... i/7687203/
Izgleda da počinju. Uklanjaju one stare dizalice.
- General War
#2908 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pa da ustedis pet minuta svog zivota na forumu i provjeris na bespucima interneta nebi se provaljivao...cak iz kroejse dolaze na brckanje kod mene moj hafizaga dobri na dnevnoj bazi ...i to oni slavonski hrvati, ne slovenskiHafis wrote: Otkud su vam turisti? Živinice i Kalesija. Nore li![]()
Ja mislim da ti u životu još nisi turiste tu vidio, niti ćeš.
Što se tiče Međugorja, ne kontaš ti to.Dođi, budi jedno tri dana, i samo će ti se kazati. Usput, ja nisam vjernik i ne govorim o tom fenomenu s religijskog aspekta.
Ja mislim da je tebi sav uvid u svijet par portala sa zapada hercegovine.
- Point.
#2909 Re: Pelješki most - ko koga zeza
A čuj, Gospe ti mlade, pa opće je poznato da se u Ljubuški, Grude, Lišticu a posebno zapadni Mostar slijevaju valovi i valovi turista, željni tih kamenjarskih lipota. I ono turizma što imaju, varaju jadne vjernike.General War wrote:Nogomet i turizam u hercegovackih hrvata?Hafis wrote:Okle mene Hrvata u šaljivim odgovorima i humoru općenito. Znaš nas: obrt, biznis, šverc, nož u leđa, turizam, nogomet i... kapak, nema dalje.General War wrote: .e moj Hafize, znaci tako strasna situacija, pa ni saljivog odgovora na ovakve muDZahedinske prijetnje![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2910 Re: Pelješki most - ko koga zeza
as ti gospe jesusove pa 10 godina dizalice stoje... dobro ih skupljaci zeljeza ne razgrabisHe... jazuk
-
halo_ba
#2911 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Hocete, vjerojatno.Hafis wrote:Zabavit ćemo se mi svi tada oko sebe, neće nam na um pasti nikakvi mostovi ni bakrači.General War wrote:Novak20 wrote:Pelješki most je završena priča. Prije će se izgraditi nego što i jedna tužba dođe do nekoga suda. Osim toga, sva tri člana Predsjedništva trebaju biti za tužbu i male su šanse da se to ostvari. Prema tome, ostaje nam samo da pratimo gradnju mosta na ovoj temi.![]()
Hrvatska mora napraviti koridor do medjunarodnih voda, napravi most, ali valja ustupit novi koridor.
Ne zelis da skontas da je hrvatska kako kopnenim tako i morskim putem podjeljena na dva dijela.
Predsjednistvo se mjenja u oktobru, covic ti je ' zdrao.
Plus bilo koji od bosnjaka i ide tuzba i karanje
-
Super Genijalac
#2912 Re: Pelješki most - ko koga zeza
iza 15h zamre tema ode stranačka FURDA kućama, prazne kancelarije a sav im posao naprdivanje na forumu i kažu plaćaj poreze ne treba ništa plaćat.
-
halo_ba
#2913 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Sta je to, zar ti nisi "nas"?Novak20 wrote:Umirem od straha zbog oglašavanja međunarodnih institucija.General War wrote: Ti bas nemas pojma, ili pokusavas glupostima zamazat oci.
Btw, ako je hrvatska u pravu...sto se bojis da medjunarodne institucije oglase?
Dodik je vec ubjedjen iz 2009 godine, provjeri
-
halo_ba
#2914 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Jesi vidio sto ti je europejska pamet.Hafis wrote:S GRADILIŠTA PELJEŠKOG MOSTA POČELO UKLANJANJE DIZALICE KOJA ONDJE STOJI VEĆ 10 GODINAtandmand wrote:kaće pelješki most?
Oni pocinju radove tako sto SKLANJAJU masine!
Gdje su oni, a gdje smo mi...
-
Hafis
#2915 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ma to je sitnica za naše domaće mimare. Preko deset godina s leđa naroda žicaju lovu za gradnju autoputa a još nisu ni 70% trase dogovorilihalo_ba wrote:Jesi vidio sto ti je europejska pamet.Hafis wrote:S GRADILIŠTA PELJEŠKOG MOSTA POČELO UKLANJANJE DIZALICE KOJA ONDJE STOJI VEĆ 10 GODINAtandmand wrote:kaće pelješki most?
-
halo_ba
#2916 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Hrvatski unutarnji problemi nas ne interesiraju.Hafis wrote:Ma to je sitnica za naše domaće neimare. Preko deset godina s leđa naroda žicaju lovu za gradnju autoputa a još nisu ni 70% trase dogovorilihalo_ba wrote: Jesi vidio sto ti je europejska pamet.
-
Hafis
#2917 Re: Pelješki most - ko koga zeza
To govorim čitavo vrijeme. Ljudi prave most na svom teritoriju kojim povezuju svoje kopno, a ovi naši delegati se raskokodakali. k'o da im je babovina tamo ostala.halo_ba wrote:Hrvatski unutarnji problemi nas ne interesiraju.Hafis wrote:Ma to je sitnica za naše domaće neimare. Preko deset godina s leđa naroda žicaju lovu za gradnju autoputa a još nisu ni 70% trase dogovorilihalo_ba wrote: Jesi vidio sto ti je europejska pamet.
-
halo_ba
#2918 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Da, to je hrvatski unutarnji problem.Hafis wrote:To govorim čitavo vrijeme. Ljudi prave most na svom teritoriju kojim povezuju svoje kopno, a ovi naši delegati se raskokodakali. k'o da im je babovina tamo ostala.halo_ba wrote:Hrvatski unutarnji problemi nas ne interesiraju.Hafis wrote: Ma to je sitnica za naše domaće neimare. Preko deset godina s leđa naroda žicaju lovu za gradnju autoputa a još nisu ni 70% trase dogovorili
To i Piranski zaliv.
-
Hafis
#2919 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Bravohalo_ba wrote:Da, to je hrvatski unutarnji problem.Hafis wrote:To govorim čitavo vrijeme. Ljudi prave most na svom teritoriju kojim povezuju svoje kopno, a ovi naši delegati se raskokodakali. k'o da im je babovina tamo ostala.halo_ba wrote: Hrvatski unutarnji problemi nas ne interesiraju.
To i Piranski zaliv.
Ne znam istječe li onom Ševalu mandat u Pomorskom društvu BiH, ali vrijeme je za svježu krv
-
halo_ba
#2920 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pa pocnite, matica ce doturiti oruzje.Hafis wrote: ali vrijeme je za svježu krv
- Lincoln-Burrows
#2921 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Svaka čast onima što imaju i suprotno mišljenje nije da smo svi isti ali ovdje ih ima i kraće pameti
to je ipak druga kategorija ili bolje reći druga liga da se tko ne uvrijedi.
-
Hafis
#2922 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Probat ću polako, jer vidim da imaš određene poteškoće u kognitivnom funkcioniranju.halo_ba wrote:Pa pocnite, matica ce doturiti oruzje.Hafis wrote: ali vrijeme je za svježu krv
Znači kad sam rekao:
Mislio sam na tebe, to jest da bi bilo lijepo da netko novi zasjedne u Pomorsko društvo umjesto onih starohana. To sam mislio, ''svježa krv''. Znači figurativan izraz (ako i to kontaš što znači).Hafis wrote:
BravoKrvi mi, upućen si u pomorsko pravo k'o pravi barba.
Ne znam istječe li onom Ševalu mandat u Pomorskom društvu BiH, ali vrijeme je za svježu krv
A ti, čim si čuo izraz ''krv'' odmah onu staru dijasporsku-gazijsku - počnite!!
E blago tebi, vazda u trećoj
- General War
#2923 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Hafis wrote:Probat ću polako, jer vidim da imaš određene poteškoće u kognitivnom funkcioniranju.halo_ba wrote:Pa pocnite, matica ce doturiti oruzje.Hafis wrote: ali vrijeme je za svježu krv
Znači kad sam rekao:Mislio sam na tebe, to jest da bi bilo lijepo da netko novi zasjedne u Pomorsko društvo umjesto onih starohana. To sam mislio, ''svježa krv''. Znači figurativan izraz (ako i to kontaš što znači).Hafis wrote:
BravoKrvi mi, upućen si u pomorsko pravo k'o pravi barba.
A ti, čim si čuo izraz ''krv'' odmah onu staru dijasporsku-gazijsku - počnite!!
E blago tebi, vazda u trećoj
- General War
#2924 Re: Pelješki most - ko koga zeza
E sad, Zamisli kad dodju ovi sa kracom pamecu u Oktobru bez da se neko ne uvrijediLincoln-Burrows wrote:Svaka čast onima što imaju i suprotno mišljenje nije da smo svi isti ali ovdje ih ima i kraće pameti![]()
- Lincoln-Burrows
#2925 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ova ti je najbolja danasGeneral War wrote:E sad, Zamisli kad dodju ovi sa kracom pamecu u Oktobru bez da se neko ne uvrijediLincoln-Burrows wrote:Svaka čast onima što imaju i suprotno mišljenje nije da smo svi isti ali ovdje ih ima i kraće pameti![]()