A_A_AKCIJA wrote: ↑26/08/2023 18:16
archi_a wrote: ↑26/08/2023 14:31
Gdje vam je moralna granica? Valjda svašta može stati pod kapu kada je odbrana određenih politika u pitanju. E to je razlika između mene i pojedinaca. Ja nemam političkog mentora i na nepravdu ili nedolično ponašanje mogu gledati potpuno resterećeno. Ne ovisi mi radni angažman od rezultata nekog političara već svoj "sendvić" zarađujem sam. Nikad klimoglavac i nosač aktovke. Nikad jad.
RAT NIJE TRAJAO 4 GODINE I 22 DANA I NIKO NIJE IMAO ROVOVSKU, KRVAVU BORBU 4 GODINA I 22 DANA.
A sad nastavite klimati glavom.
Čekaj, ti pokušavaš da se predstaviš kao neki glas razuma?
Hahahahahahahajhahaha
Jarane, jučer smo saznali da je ukradeno 200 miliona maraka i da Hayat, leglo SDA propagande prodaje svoj program telekomu Srbije.
I od tih činjenica, jedna gora od druge, ti se ufatio lapsusa Dine o ratnom stažu?
To je najbitnije od svega rečenog?
Kakve
hulje i sline mogu biti ljudi samo zbog pozicije.
Ovaj tvoj post je čista parodija i sve suprotno od toga što pišeš ovdje.
Jesi, ubjeđen sam.
Nismo saznali! Imamo nekoga ko maše nekim papirom i tvrdi. Kada ovo podnese kao dokaz tužilaštvu vjerovat ću da smo saznali.
Jedino što sam saznao, a što je bilo vidljivo je da je Dino borac kojem se ništa ne smije spočitati jer je bio borac, niti mu se može spočitati da pravi grešku, jer je bezgrešan a ostali su kriminalci. I to mu daje za pravo da galami, taguje i napada, pa i ženu kojoj se obraća, bez obzira što preko nje šalje poruku njenom poslodavcu.
A političar, postao, egzistirao, radio za njih i u ime njih, preko deset godina klimao glavom i aminovao, napustio kad je ojačao i onog trenutka kad nije dobio ono što je mislio da treba da dobije....... Ne, neću mu vjerovati na riječ.