Narod i Pravda (Konakovic)

tramvajtrojka

#28976 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 26/08/2023 16:43 Nije mu postavljeno pitanje o ratnom stažu. On je na pitanje postavljeno nikšiću, počeo da odgovara i upravo taj ratni staž od 4 godine i 22 dana "krvarenja u rovu" sam jasno naglašava i koristi kao argument da ne može napraviti grešku u političkoj karijeri, formiranju koalicija ili raspodjel i resora koja se eventualno može nazvati izdajničkim činom. Jedno nema veze sa drugim. Možeš prijatelju pogriješiti i da si bio najbolji borac u ARBiH. To ti ne može biti pokriće za naknadne poslove i postupke. :oops:
Image
Image

Ja bih se zapitao na tvom mjestu koga nazivam izdajicama a od jucer izlaze veze sdaovaca sa cetnicima, ev dns jedan uvazeni clan SDA i prijatelj ramica sjedi i uziva sa četničkim pjevacem. Izgleda da je bas tanka linija u SDA izmedju da te nije i ne volim te Alija :oops: :lol: :lol:

Al je bitno da su ljiljani tu i branjenje bosne hahahahha :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#28977 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Kaze Alma Cholo ni Ramiz Salkic ne zivi u RS. Samo neki momak iz Doboja i njemu su uveli povjerenistvo.
mali_balon

#28978 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

archi_a wrote: 26/08/2023 16:43 Nije mu postavljeno pitanje o ratnom stažu. On je na pitanje postavljeno nikšiću, počeo da odgovara i upravo taj ratni staž od 4 godine i 22 dana "krvarenja u rovu" sam jasno naglašava i koristi kao argument da ne može napraviti grešku u političkoj karijeri, formiranju koalicija ili raspodjel i resora koja se eventualno može nazvati izdajničkim činom. Jedno nema veze sa drugim. Možeš prijatelju pogriješiti i da si bio najbolji borac u ARBiH. To ti ne može biti pokriće za naknadne poslove i postupke. :oops:
pa da....u pravu si....isto ko sto pomahnitaloj histericnoj novinarki klasifikacija sehidsko dijete ne moze biti pokrice da histerise i laze
tramvajtrojka

#28979 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

_BataZiv_0809 wrote: 26/08/2023 16:50 Kaze Alma Cholo ni Ramiz Salkic ne zivi u RS. Samo neki momak iz Doboja i njemu su uveli povjerenistvo.
pa pogledaj gore ove slike prirodna koalicija sa notornim cetaljima i onda oni se busaju u prsa patriotizmom :lol: :lol:
archi_a

#28980 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

mirza_15 wrote: 26/08/2023 16:47
Jarane, ti osnovne pojmo ne znaš da razlikuješ. Tebi je "pogriješiti" sinonim za "izdati"???
Ma nazovi to kako hoćeš. Mogu li se i oni prije vaditi na to da su "pogriješili" ili će oni ipak biti izdajnicii zavisno kojoj političkoj opcijii "pušete"?
Da, ti znaš osnovne pojmove. Sinonima mi mog. :-)
Last edited by archi_a on 26/08/2023 17:01, edited 1 time in total.
archi_a

#28981 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

mali_balon wrote: 26/08/2023 16:51
pa da....u pravu si....isto ko sto pomahnitaloj histericnoj novinarki klasifikacija sehidsko dijete ne moze biti pokrice da histerise i laze
I opet jedno opravdava drugim. Znaš li ti uopše koje je pitanje postavila napadnuta novinarka i kome, da bi ispalio da LAŽE?!? Ona je histerisala, on nije histerisao. A ministar nam vanjskih poslova. :oops:
Styling

#28982 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Moderatorica juče bila ona Cocalička. U kojoj je ona stranci i kad je otišla sa Hajata?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#28983 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Styling wrote: 26/08/2023 17:00 Moderatorica juče bila ona Cocalička. U kojoj je ona stranci i kad je otišla sa Hajata?
Sheyla
ljubijankic

#28984 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ljubijankic »

tramvajtrojka wrote: 26/08/2023 16:35
archi_a wrote: 26/08/2023 16:31 Da i meni je interesantno vidjeti koliko je Hayat dobio od skake, eyof-a i javnih preduzeća. Kao što će mi biti interesantno vidjeti koliko je face dobio od trojke. Ja nemam problem s tim, i neću tome pristupati selektivno. Kao što sam siguran da par vas upravo hoćete.Za mene jedno ne isključujenć drugo i upravo je to razlika između mene i vas par, koju ću uvijek isticati sa ponosom. Ja neću pokušati opravdati sredstva namaknuta hayatu time što je i face dobio sredstva od druge političke opcije, a par likova ovdje će svaki problem koji je trojka napravila pokušati opravdati sa problemom koji je iza sebe ostavila sda. Šta je vana ljudi, da li ste na nekim drogama, hipnotisani, ne kontam? :wink: zato i reagujem, zato sam se i uključio, nakon mjeseci promatranja kako neki slavodobitno "orgijaju i jašu po internet" bespućima, kao da je sad med i mlijeko. Nema kritičkog razmišljanja osim kad braniš politiičke opcije. I nije problem braniti političku opciju, al čekaj malo jado, ne vrijeđaj sve okolo. Neću ti to dozvoliti. Eto, to je razlog zašto reagujem. Ne mogu nepravde i laži. Vrijeđanja bez ikakvog pokrića. Vučićeve metode. Podjela.
cek jel face il fejk tv i nenad adzifejzovic nemoj unositi smutnju u ovaj forumski dunjaluk :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Jesi li uspunio patriotsku duznost i gledao kosarkasku reprezentaciju na mrskoj ti televiziji? Sto najveca patriotska televizije ne otkupi prava nije valjda patriotizam umro za par hiljada maraka
archi_a

#28985 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Naravno da sam gledao. Gledam i face i hayat i bht i ftv i aljazeera i n1. Samo što posmatram, promišljam, analiziram i sam donosim zaključke. Nisam ni zatucan ni zadrt, a ni ograničen kao neki kojima mišljenje kreiraju političari. :wink:
Samo, treba da znate, da Senad kao privatnik bez uplate ni dobar dan ne kaže. Kao i svaki privatnik.
tramvajtrojka

#28986 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 26/08/2023 17:11 Naravno da sam gledao. Gledam i face i hayat i bht i ftv i aljazeera i n1. Nisam ni zatucan ni zadrt, a ni ograničen kao neki. :wink:
Samo, treba da znate, da Senad kao privatnik bez uplate ni dobar dan ne kaže. Kao i svaki privatnik.
Halal mu svaka marka neka jos otvori racun za uplate od raje, kad je on sam srušio SDA 8-) 8-) nikad mu to necete halaliti
archi_a

#28987 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Nekad je gurao Harisa Silajdžića. Sjećam se 2010 i 30 dana svakodnevnog face-a pred izbore, kada će SzBiH doživjeti najveći poraz.
A račun za uplate već ima, pa isprsi se nemoj biti samo jak na riječima. :wink:
I pored svega nemam problem reći da je Senad najveća zvijezda i showmen bh televizijskog tržišta. Šta ćeš sad? Nastavi skakutati unaokolo, sa željom da budeš bitan.
kakabanja213

#28988 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kakabanja213 »

mirza_15 wrote: 26/08/2023 16:20 Joj glupe priče i pokušaja skretanja vode na svoj mlin. Dino ima 1476 dana upisanog vojnog staža. Lako provjerljivo sa dva klika. Toliko je proveo u Armiji. Cijepanje dlake na emotivnu izjavu gdje spominje rovove i želja za brojanje dana koliko je tačno, bukvalno (bukvalci su ljudi tankih intelektualnih mogućnosti) proveo u rovovima dok slaviš trezoraša i pobjegulju (medicinski radnik je trebao da ostane) je baš šizofrena situacija.

Novinarka, žena, dijete šehida... A Dino napao Hayat koji se sada brani tako što tu ženu i dijete šehida koristi kao živi štit i istura je naprijed kako bi zaštitio medijsku SDA mašinu. I archi nam prodaje te fazone.

A bit će zanimljivo vidjeti koliko je hayat dobio para iz patritskih izvora tipa Skaka, EYOF, javna preduzeća.
Posto znas koliko Dino ima ratnog staza, imas li informaciju koliko ima staza kao clan SDA?? Koliko staza imaju Aljosa, Denis i Kemo?? Moze li se to negdje provjeriti.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#28989 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Frajer putuje kroz buducnost.

Gledo Face kad nije jos ni postojao :lol:

Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#28990 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

mali_balon wrote: 26/08/2023 16:51
i jedno i drugo isto šuplje govno...samo birate koje vam manje ili više smrdi u tom trenutku
archi_a

#28991 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

_BataZiv_0809 wrote: 26/08/2023 17:29 Frajer putuje kroz buducnost.

Gledo Face kad nije jos ni postojao :lol:

Image
Evo još jednog "wanna be important". :lol:
Face tv team je 2010 u sklopu pokretanja novog televizijskog kanala TV1 potpisao ugovor sa vlasnicima TV1 o djelovanju u sklopu TV1 i emitovanju dijela programa kao neovisna redakcija. S tim u vezi je emitovamo i 30 Face dnevnika svaki dan zaključno sa zadnjim danom pred predizbornu šutnju. A posle je nastavljeno emitovanje u terminima kao što sada emituje na svojoj televiziji do konačnog razlaza sa TV1 2011. Može se reći da je angažman na TV1 preteća formiranja vlastite tv kuće. Mada je Senad i u sklopu Hayata djelovao kao samostalna firma.
Naravno ovo provaljivanje dotičnog forumaša, uz pokušaj da ispadne pametan će proći sa blagim kolutanjem okicama, blagi uzdah i gutanje knedlice i nastavit će se provaljivati i dalje, samo na neku drugu temu. :lol:
Last edited by archi_a on 26/08/2023 17:44, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#28992 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Gledo si TV1.
archi_a

#28993 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Naravno i bili su dobar news kanal u to vrijeme, sa konceptom koji sada fura n1. To ne znači da ćemo zaboraviti da si u pokušaju da me "cipelariš" sam sebe iscipelario. :lol:
laik1981

#28994 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by laik1981 »

Jos ovaj sdaovac kmeci :-)
archi_a

#28995 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Još jedan "primjerak" :pisnuo:
bersK

#28996 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bersK »

archi_a wrote: 26/08/2023 16:34
bersK wrote: 26/08/2023 16:25 Mrtva trka između Dine i Štete ko više tovari zelenu stoku izdajničku i najveću sramotu bošnjačkog naroda. Jedva čekam idući press.

Novinarka očigledno dovedena tu da napravi eksces, lik je skino s tukija i kad je počela da histeriše - Dino u stilu Mamića "eto sad si dobio svoje" otkri za Telekom Srbije.

Nek idući put povedu još jednu 🤣
Evo primjera. Jel ovo promjena? Serem se na promjenu. :oops:
Jesi i ti stigao do Beograda sa braćom iz Teslića? 😄
A_A_AKCIJA

#28997 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

archi_a wrote: 26/08/2023 14:31 Gdje vam je moralna granica? Valjda svašta može stati pod kapu kada je odbrana određenih politika u pitanju. E to je razlika između mene i pojedinaca. Ja nemam političkog mentora i na nepravdu ili nedolično ponašanje mogu gledati potpuno resterećeno. Ne ovisi mi radni angažman od rezultata nekog političara već svoj "sendvić" zarađujem sam. Nikad klimoglavac i nosač aktovke. Nikad jad. :thumbup:

RAT NIJE TRAJAO 4 GODINE I 22 DANA I NIKO NIJE IMAO ROVOVSKU, KRVAVU BORBU 4 GODINA I 22 DANA.
A sad nastavite klimati glavom.
Čekaj, ti pokušavaš da se predstaviš kao neki glas razuma?

Hahahahahahahajhahaha

Jarane, jučer smo saznali da je ukradeno 200 miliona maraka i da Hayat, leglo SDA propagande prodaje svoj program telekomu Srbije.

I od tih činjenica, jedna gora od druge, ti se ufatio lapsusa Dine o ratnom stažu?

To je najbitnije od svega rečenog?

Kakve hulje i sline mogu biti ljudi samo zbog pozicije.

Ovaj tvoj post je čista parodija i sve suprotno od toga što pišeš ovdje.
mali_balon

#28998 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

A_A_AKCIJA wrote: 26/08/2023 18:16
archi_a wrote: 26/08/2023 14:31 Gdje vam je moralna granica? Valjda svašta može stati pod kapu kada je odbrana određenih politika u pitanju. E to je razlika između mene i pojedinaca. Ja nemam političkog mentora i na nepravdu ili nedolično ponašanje mogu gledati potpuno resterećeno. Ne ovisi mi radni angažman od rezultata nekog političara već svoj "sendvić" zarađujem sam. Nikad klimoglavac i nosač aktovke. Nikad jad. :thumbup:

RAT NIJE TRAJAO 4 GODINE I 22 DANA I NIKO NIJE IMAO ROVOVSKU, KRVAVU BORBU 4 GODINA I 22 DANA.

Hahahahahahahajhahaha

Jarane, jučer smo saznali da je ukradeno 200 miliona maraka i da Hayat, leglo SDA propagande prodaje svoj program telekomu Srbije.

I od tih činjenica, jedna gora od druge, ti se ufatio lapsusa Dine o ratnom stažu?

pa moraju nekako amortizovati tih 200 miliona i prodaju guzice srbima :lol:
archi_a

#28999 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

A_A_AKCIJA wrote: 26/08/2023 18:16

Hahahahahahahajhahaha

Jesi, ubjeđen sam. :oops:

Nismo saznali! Imamo nekoga ko maše nekim papirom i tvrdi. Kada ovo podnese kao dokaz tužilaštvu vjerovat ću da smo saznali.
Jedino što sam saznao, a što je bilo vidljivo je da je Dino borac kojem se ništa ne smije spočitati jer je bio borac, niti mu se može spočitati da pravi grešku, jer je bezgrešan a ostali su kriminalci. I to mu daje za pravo da galami, taguje i napada, pa i ženu kojoj se obraća, bez obzira što preko nje šalje poruku njenom poslodavcu.
A političar, postao, egzistirao, radio za njih i u ime njih, preko deset godina klimao glavom i aminovao, napustio kad je ojačao i onog trenutka kad nije dobio ono što je mislio da treba da dobije....... Ne, neću mu vjerovati na riječ.
Last edited by archi_a on 26/08/2023 18:34, edited 1 time in total.
laik1981

#29000 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by laik1981 »

Tek cete da kmecite :bih:
Post Reply