FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
guruguru95

#2876 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

dale cooper wrote: 29/10/2022 23:07 Nije Senadov posao da jača državu. Senad je vlasnik privatne televizije u kojoj ugošćava koga on hoće.
Pa naravno, za sve uvijek imaš spreman diplomatski odgovor :mrgreen:
dale cooper

#2877 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dale cooper »

guruguru95 wrote: 29/10/2022 23:08
dale cooper wrote: 29/10/2022 23:07 Nije Senadov posao da jača državu. Senad je vlasnik privatne televizije u kojoj ugošćava koga on hoće.
A kakav bi odgovor htio? I ja i ti smo izabrali ljude koji bi trebali da rade posao za koji ti sugeriraš da bi ga Senad trebao raditi.
last mohicans

#2878 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

LSD wrote: 29/10/2022 22:01
laserShow wrote: 29/10/2022 20:45

Je li vi shvatate da su ti ljudi realnost, da ne mozes zamiriti i puff nestali? Je li shvatas da se s njima mora zivjeti? Je li shvatas da ih ne mozes izolovati na nacin na koji neki potencirate? Eto necemo smrdulaj trivic, nece dodick, ko hoce, da nece mozda vojin potrcko? KOGA DA DOVEDE=?

Je li shvatate da svako udaljavanje i manjak pokusaja saradnje dovodi do "legitimnosti" oCepljenja tog dijela drzave, gdje zive te i takve osbe s takvim nacinima razmisljanja?

Ako su realnost ti dušmani države, ne treba ih bar dovoditi u emisije, pogotovu ne onu četničku zmiju Trivićku koja obožava čiča Dražu. U pravu je Mohika za ovo :thumbup:

Senad mi se počinje gaditi polako.

Nema razumijevanja i saradnje za otvorenim neprijateljima države. NEMA :!:
Ma Sidran objasnio, nema se sta više dodati. Ima i on ličnih lutanja, ali je tu u potpunosti bio u pravu. Ti mrziteljima i din dušmanina drzavs daješ ne tako malen medijski prostor na vrlo gledanom kanalu, očekujući neočekivano.
guruguru95

#2879 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

dale cooper wrote: 29/10/2022 23:10
guruguru95 wrote: 29/10/2022 23:08

A kakav bi odgovor htio? I ja i ti smo izabrali ljude koji bi trebali da rade posao za koji ti sugeriraš da bi ga Senad trebao raditi.
Senad je oportunista koji bi ugostio i Radovana Karadžića ako bi mu to donijelo ogroman profit i milionsku gledanost. To što je vlasnik privatne televizije sigurno ga ne amnestira od toga da ga kritikujemo na temi posvećenoj njemu i njegovoj televiziji.
LSD

#2880 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by LSD »

_BataZiv_0809 wrote: 29/10/2022 22:38
LSD wrote: 29/10/2022 22:01.

Onda rat?
Kakva ba rat, ti odmah o ratu, polako ba :-) ima i drugih metoda, ali treba naučiti politiku, diplomatiju, jezike, a ne davati mognolodima tipa Fadil ili Šefik da se takvi bave tim poslom.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2881 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

LSD wrote: 29/10/2022 23:22
_BataZiv_0809 wrote: 29/10/2022 22:38
Onda rat?
Kakva ba rat, ti odmah o ratu, polako ba :-) ima i drugih metoda, ali treba naučiti politiku, diplomatiju, jezike, a ne davati mognolodima tipa Fadil ili Šefik da se takvi bave tim poslom.
:thumbup:
mayab

#2882 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mayab »

Ne znam, ja sam ipak i dalje stava, upoznaj neprijatelja države, da bi se lakše nosio s njim
dale cooper

#2883 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dale cooper »

guruguru95 wrote: 29/10/2022 23:18
dale cooper wrote: 29/10/2022 23:10

Senad je oportunista koji bi ugostio i Radovana Karadžića ako bi mu to donijelo ogroman profit i milionsku gledanost. To što je vlasnik privatne televizije sigurno ga ne amnestira od toga da ga kritikujemo na temi posvećenoj njemu i njegovoj televiziji.
Oportunisti su i većina političara koje upravo mi biramo na izborima. I profitiraju na našim leđima.

Naravno da ga se može kritikovati, što se i radi vezano za novinarski posao, ali spočitavati mu neku obavezu u gradnji države time što će birati
goste koji nama odgovaraju je promašeno. Ako ti se nešto ne gleda jednostavno...ne gledaj.
LSD

#2884 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by LSD »

mayab wrote: 29/10/2022 23:24 Ne znam, ja sam ipak i dalje stava, upoznaj neprijatelja države, da bi se lakše nosio s njim
Buraz, davnih dana smo mi njih upoznali, znamo sve o njima, kao i oni o nama, znamo šta su radili u prošlosti, šta rade sad, kakvu ideoloiju furaju, znamo šta misle, šta spremaju, šta im je plan itd....niko nije ovdje lud ;-) pusti to... nema potrebe da glumimo sad neku finoću.
Ovaj narod i državu više ne smije ništa iznenaditi, jer bi to onda bila apsolutno naša krivica.
guruguru95

#2885 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

dale cooper wrote: 29/10/2022 23:25
guruguru95 wrote: 29/10/2022 23:18

Oportunisti su i većina političara koje upravo mi biramo na izborima. I profitiraju na našim leđima.

Naravno da ga se može kritikovati, što se i radi vezano za novinarski posao, ali spočitavati mu neku obavezu u gradnji države time što će birati
goste koji nama odgovaraju je promašeno. Ako ti se nešto ne gleda jednostavno...ne gledaj.
Koliko se sjećam, niko ovdje Senadu ne spočitava obavezu u gradnji države, nego ga opravdano kritikuje što dovodi deklarisane mrzitelje i negatore države Bosne i Hercegovine na SARAJEVSKU televiziju svakog drugog petka i subote. Da je u pitanju državni Javni servis, to bi i bilo razumljivo, ali dovoditi u Sarajevo likove koji koriste svaku priliku da entitet rs nazivaju državom i "otadžbinom" i davati im dva sata medijskog prostora u gradu koji ne smatraju svojom prijestolnicom, onda ne treba da čude oštre reakcije i kritike.
guruguru95

#2886 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

LSD wrote: 29/10/2022 23:27
mayab wrote: 29/10/2022 23:24 Ne znam, ja sam ipak i dalje stava, upoznaj neprijatelja države, da bi se lakše nosio s njim
Buraz, davnih dana smo mi njih upoznali, znamo sve o njima, kao i oni o nama, znamo šta su radili u prošlosti, šta rade sad, kakvu ideoloiju furaju, znamo šta misle, šta spremaju, šta im je plan itd....niko nije ovdje lud ;-) pusti to... nema potrebe da glumimo sad neku finoću.
Ovaj narod i državu više ne smije ništa iznenaditi, jer bi to onda bila apsolutno naša krivica.
:thumbup: :izet:
dale cooper

#2887 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dale cooper »

guruguru95 wrote: 29/10/2022 23:37
dale cooper wrote: 29/10/2022 23:25

Koliko se sjećam, niko ovdje Senadu ne spočitava obavezu u gradnji države, nego ga opravdano kritikuje što dovodi deklarisane mrzitelje i negatore države Bosne i Hercegovine na SARAJEVSKU televiziju svakog drugog petka i subote. Da je u pitanju državni Javni servis, to bi i bilo razumljivo, ali dovoditi u Sarajevo likove koji koriste svaku priliku da entitet rs nazivaju državom i "otadžbinom" i davati im dva sata medijskog prostora u gradu koji ne smatraju svojom prijestolnicom, onda ne treba da čude oštre reakcije i kritike.
guruguru95 wrote: 29/10/2022 23:05 A državu ćemo jačati ugošćavajući Trivićku i ostale velikosrpske ideologe na sarajevskoj televiziji?
Pa ti si ovom rečenicom sugerisao da Senad ipak ima neki utjecaj u jačanju države, jer bi valjda država bila jača samo kada
on ne bi dovodio političare iz RS-a na svoju televiziju. U realnosti država niti je jača niti je slabija što im Senad daje medijski prostor.
Većina nas zna već njihove stavove, i dosta nas ih jednostavno ne gledamo.
guruguru95

#2888 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

dale cooper wrote: 29/10/2022 23:58

guruguru95 wrote: 29/10/2022 23:05 A državu ćemo jačati ugošćavajući Trivićku i ostale velikosrpske ideologe na sarajevskoj televiziji?
Pa ti si ovom rečenicom sugerisao da Senad ipak ima neki utjecaj u jačanju države, jer bi valjda država bila jača samo kada
on ne bi dovodio političare iz RS-a na svoju televiziju. U realnosti država niti je jača niti je slabija što im Senad daje medijski prostor.
Većina nas zna već njihove stahove, i dosta nas ih jednostavno ne gledamo.
Ova rečenica je bila samo reakcija na komentar forumaša koji kaže da državu treba jačati kroz saradnju sa političarima iz rs poštujući ustav i zakon države. Senad kao popularna i uticajna medijska ličnost itekako ima moć da kreira javno mnijenje i normalno je da odabir gostiju može izazvati reakcije i kritike. Ja sam konkretno odmah prebacio kanal čim sam vidio štovateljicu čiča draže, tako da mogu da razumijem ljude kojima je gostovanje ovakve persone na SARAJEVSKOJ televiziji apsolutno gnjusno :mrgreen:
dale cooper

#2889 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dale cooper »

guruguru95 wrote: 30/10/2022 00:12
dale cooper wrote: 29/10/2022 23:58

Većina nas zna već njihove stahove, i dosta nas ih jednostavno ne gledamo.
Ova rečenica je bila samo reakcija na komentar forumaša koji kaže da državu treba jačati kroz saradnju sa političarima iz rs poštujući ustav i zakon države. Senad kao popularna i uticajna medijska ličnost itekako ima moć da kreira javno mnijenje i normalno je da odabir gostiju može izazvati reakcije i kritike. Ja sam konkretno odmah prebacio kanal čim sam vidio štovateljicu čiča draže, tako da mogu da razumijem ljude kojima je gostovanje ovakve persone na SARAJEVSKOJ televiziji apsolutno gnjusno :mrgreen:
Pa takvu reakciju ima i većina nas, Senadovo ugošćavanje političara iz RS-a nije promjenilo naš stav kao ni stav javnog mijenja u ovom
dijelu federacije, niti ima neke šanse da to uradi. Ali čovjek ima apsolutno pravo da ugosti koga hoće, ovo je još koliko toliko slobodna
zemlja.
guruguru95

#2890 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

dale cooper wrote: 30/10/2022 00:25
guruguru95 wrote: 30/10/2022 00:12

Pa takvu reakciju ima i većina nas, Senadovo ugošćavanje političara iz RS-a nije promjenilo naš stav kao ni stav javnog mijenja u ovom
dijelu federacije, niti ima neke šanse da to uradi. Ali čovjek ima apsolutno pravo da ugosti koga hoće, ovo je još koliko toliko slobodna
zemlja.
Slažem se, kao što i raja ima pravo na reakciju i komentar.
guruguru95

#2891 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

last mohicans wrote: 29/10/2022 23:15

Ako su realnost ti dušmani države, ne treba ih bar dovoditi u emisije, pogotovu ne onu četničku zmiju Trivićku koja obožava čiča Dražu. U pravu je Mohika za ovo :thumbup:

Ma Sidran objasnio, nema se sta više dodati. Ima i on ličnih lutanja, ali je tu u potpunosti bio u pravu. Ti mrziteljima i din dušmanina drzavs daješ ne tako malen medijski prostor na vrlo gledanom kanalu, očekujući neočekivano.
:thumbup:
nekome

#2892 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

Nije to "sarajevska" televizija, vec je privatna televizija od izvjesnog gosp. Nije ni tvoja ni moja ni nasa, nego njegova.
Sutra je moze prodati nekom arapu, turcinu, kinezu ili amerikancu, i oni mogu dovoditi isto koga god hoce.

A ako nije jasno "sto ih dovodi" pa gledaj kolika se rasprava razvije svaki put kad neko takav dodje... sto ih ne bi dovodio
guruguru95

#2893 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

Legendarni intevju sa mučenikom Babom:

Zatim intervju sa pokajnikom Krajišnikom:

Fakat još samo fali "ekskluzivni" intervju sa Karadžićem i Mladićem, pa da nam i oni ispričaju svoju verziju priče.

:skoljka: :run:
Last edited by guruguru95 on 30/10/2022 02:09, edited 7 times in total.
HelaS

#2894 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Student_u_Ostavci wrote: 29/10/2022 22:41
laik1981 wrote: 29/10/2022 22:40 Ja nigdje nisam napisao da im je ikad trebalo pruzati bilo kakve ruke pomirenja.. Ja ne znam sta vi citate :lol: Imas ustavno uredjenje kakvo imas.. Valjalo to ustavno uredjenje ili ne ono je tu.. Saradnja sa njima je nesto sto se mora po zakonu..
Moramo surađivati ali ih ne moramo dovoditi da nam tabire ovdje svoju demagogiju!
Ti bi još i rampu u Šijama podigao :-)
guruguru95

#2895 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

3:00, 4:40 Joj vidi Crnatka, ko da je boksovao 12 rundi sa Rokijem Balboom :lol: :gunjastajl:
guruguru95

#2896 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

I još jednom da rezimiramo, naročito forumskim moralnim vertikalama kojima to lafo nije jasno:

Nije čak ni toliki problem koga Senad poziva u emisiju, problem je NAČIN na koji vodi razgovore sa negatorima države i ostalim poganim džukcima iz rs. Snishodljivo, niz dlaku, linijom manjeg otpora, dupeuvlakački, bez oštrih i neugodnih pitanja, bez energije, temperamenta i trunke novinarske agresivnosti... po čemu je inače prepoznatljiv.

Registarska tablica

#2897 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Registarska tablica »

laserShow wrote: 29/10/2022 20:45

Je li vi shvatate da su ti ljudi realnost, da ne mozes zamiriti i puff nestali? Je li shvatas da se s njima mora zivjeti? Je li shvatas da ih ne mozes izolovati na nacin na koji neki potencirate? Eto necemo smrdulaj trivic, nece dodick, ko hoce, da nece mozda vojin potrcko? KOGA DA DOVEDE=?

Je li shvatate da svako udaljavanje i manjak pokusaja saradnje dovodi do "legitimnosti" oCepljenja tog dijela drzave, gdje zive te i takve osbe s takvim nacinima razmisljanja?

Neprijatelj drzave je SDA stranka, i Senad se bori sa otvorenim neprijateljom.
Registarska tablica

#2898 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Registarska tablica »

guruguru95 wrote: 30/10/2022 03:47 I još jednom da rezimiramo, naročito forumskim moralnim vertikalama kojima to lafo nije jasno:

Nije čak ni toliki problem koga Senad poziva u emisiju, problem je NAČIN na koji vodi razgovore sa negatorima države i ostalim poganim džukcima iz rs. Snishodljivo, niz dlaku, linijom manjeg otpora, dupeuvlakački, bez oštrih i neugodnih pitanja, bez energije, temperamenta i trunke novinarske agresivnosti... po čemu je inače prepoznatljiv.

Eki, jos mu se vagaju rijeci i recenice :lol: :lol: :lol:
Mozemo li znati koja je tvoja referenca da ovako strucno nam objasnis kako to senad vodi intervju? Senad Avdicu, jesi to ti?

Pa vi ste fkt dotakli dno :lol: :lol:
Dr. Kuca

#2899 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dr. Kuca »

Registarska tablica wrote: 30/10/2022 07:05

Neprijatelj drzave je SDA stranka, i Senad se bori sa otvorenim neprijateljom.

Najgori su takvi ko ti bivsi sda razocarani pusikurci.
muha_sa

#2900 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by muha_sa »

Sve Senad, Nenad a jedva cekaju petak i subotu da gledaju :-)
Locked