SDA-All about

skupljac_zeljeza

#28576 Re: SDA-All about

Post by skupljac_zeljeza »

Innovation wrote:
skupljac_zeljeza wrote:
prljavi Hare wrote: A opet sjeti se čovjek Lagumdžije i njegovih razbojnika i onda se neko pita zašto toliko veliki broj ljudi apstinira od izlaska na izbore. :roll:
Ne zna se ko je veći šljam,mada mislim da su ovi Bakirovi šampioni koride. :mrgreen:
Zbog nepostojanja alternative valjda su oni nezavisni načelnici i prošli. Nema još alternative što je problem.
Kako nema?

Gradjanski savez Reuf Bajrovic
Nasa stranka
Bila bi ta koalicija vrlo zanimljiva jer ni jedni ni drugi nikada neće imati većinu. A zašto? :mrgreen:
tandmand

#28577 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Innovation wrote: Adil Osmanović: Ja sam izašao, a oni su izašli za mnom... - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/274378/adil-o ... su-izasli-
za-mnom#sthash.re3rxC4r.dpuf

:oops:
On ustade a oni ustaše ... :D
No dobro, ovi su "izaše" :D
Ko je glavni "izaša"?
Matzan

#28578 Re: SDA-All about

Post by Matzan »

prljavi Hare wrote:U jedinstvu je snaga! :lol: :lol: :lol:

Ovi iz SDA ko' oni revolucionari u Idlibu. :lol: :lol: :lol: Da su bagra to sam i prije znao ali baš u Srebrenici ovakav cirkus praviti? :-)
A opet sjeti se čovjek Lagumdžije i njegovih razbojnika i onda se neko pita zašto toliko veliki broj ljudi apstinira od izlaska na izbore. :roll:
Ne zna se ko je veći šljam,mada mislim da su ovi Bakirovi šampioni koride. :mrgreen:

Image

:thumbup:
raoul duke

#28579 Re: SDA-All about

Post by raoul duke »

hrasno38 wrote:Jebo li ti narod onu Seku u one zvalje paradne!!! I vi ovakvo govno branite...pu!!!

prljavi Hare wrote:U jedinstvu je snaga! :lol: :lol: :lol:

Ovi iz SDA ko' oni revolucionari u Idlibu. :lol: :lol: :lol: Da su bagra to sam i prije znao ali baš u Srebrenici ovakav cirkus praviti? :-)
A opet sjeti se čovjek Lagumdžije i njegovih razbojnika i onda se neko pita zašto toliko veliki broj ljudi apstinira od izlaska na izbore. :roll:

Image

:lol: :lol: :lol:
megaman4

#28580 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

lacrima wrote:Adil Osmanović, kratka biografija:
hodža
Poslanik u Narodnoj skupštini RS 2000-2002, prebivalište u Tesliću (RS), živi svo vrijeme u Tešnju (FBiH).
Potpredsjednik RS 2002-2010, prebivalište u Tesliću (RS), živi u Tešnju (FBiH).
Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz RS na izborima 2010., preko prebivališta u Tesliću, iako redovno živi u Tešnju.
Izgubi.
Prebacuje prebivalište u Tešanj, i završava sebi ministarsko mjesto u Vladi FBiH sa Tihićem. SDA Tešanj ga odbija kandidovati, zbog gorespomenutih marifetluka, a i zato što nikad nije nogom kročio u SDA Tešanj, imaju ljudi svoje kadrove.
Prebacuje prebivalište u Lukavac, i završava s bratom, poslanikom u Parlamentu FBiH, inače kadrom SDA Lukavac, da ga dotična općinska organizacija predloži za ministra.
Ulazi u Vladu FBiH kao ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH kao kadar SDA Lukavac. I dalje živi u Tešnju. Propagira povratak, iako se ni sam nikad nije vratio odakle je došao.
Na izborima 2014. godine ponovo prebacuje prebivalište u Teslić, i kao kandidat Domovine, kao nosilac liste, ulazi u NS RS. Ne zadržava se puno, nego 2015. godine prelazi za Ministra civilnih poslova BiH. Kompletno ovo vrijeme živi u Tešnju. :izet: :izet: upri u nas Adile kad smo stoka, može ti se.
Sto je Adil upiro, upiro je. Nikoga vise ne sljivi ni 5 %.
lacrima

#28581 Re: SDA-All about

Post by lacrima »

megaman4 wrote:
lacrima wrote:Adil Osmanović, kratka biografija:
hodža
Poslanik u Narodnoj skupštini RS 2000-2002, prebivalište u Tesliću (RS), živi svo vrijeme u Tešnju (FBiH).
Potpredsjednik RS 2002-2010, prebivalište u Tesliću (RS), živi u Tešnju (FBiH).
Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz RS na izborima 2010., preko prebivališta u Tesliću, iako redovno živi u Tešnju.
Izgubi.
Prebacuje prebivalište u Tešanj, i završava sebi ministarsko mjesto u Vladi FBiH sa Tihićem. SDA Tešanj ga odbija kandidovati, zbog gorespomenutih marifetluka, a i zato što nikad nije nogom kročio u SDA Tešanj, imaju ljudi svoje kadrove.
Prebacuje prebivalište u Lukavac, i završava s bratom, poslanikom u Parlamentu FBiH, inače kadrom SDA Lukavac, da ga dotična općinska organizacija predloži za ministra.
Ulazi u Vladu FBiH kao ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH kao kadar SDA Lukavac. I dalje živi u Tešnju. Propagira povratak, iako se ni sam nikad nije vratio odakle je došao.
Na izborima 2014. godine ponovo prebacuje prebivalište u Teslić, i kao kandidat Domovine, kao nosilac liste, ulazi u NS RS. Ne zadržava se puno, nego 2015. godine prelazi za Ministra civilnih poslova BiH. Kompletno ovo vrijeme živi u Tešnju. :izet: :izet: upri u nas Adile kad smo stoka, može ti se.
Sto je Adil upiro, upiro je. Nikoga vise ne sljivi ni 5 %.
Jah kao što je i prije bilo, pa se svaki put izvuče. Sa svakim dobar, svaki izborni ciklus pozicija, prošao ne prošao na izborima. Bez ikakve baze, referenci, bilo čega. Sposoban političar, nema šta.
XXS

#28582 Re: SDA-All about

Post by XXS »

Samo po pichci i/ili po novcaniku.
Ova prevarantsko-manipulatorska banda i ne razumije drugacije.
Qoom

#28583 Re: SDA-All about

Post by Qoom »

Image
Better Man

#28584 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

Počeli obračuni u mafijaško - fašističkoj SDA. Najbolje da se međusobno pokolju i poubijaju.
PeraDzetic

#28585 Re: SDA-All about

Post by PeraDzetic »

Na bolje nam neće dok i mi ne upadnemo na sjednice svih nivoa vlasti i ne počnemo izbacivati... bez toga nam nema ni alternative... vjerujem u ljevicu da će raditi u interesu građana, ali samo kad im pokažemo snagu građana. Svaka čast srebreničanima
ultima_palabra

#28586 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

lacrima wrote: Jah kao što je i prije bilo, pa se svaki put izvuče. Sa svakim dobar, svaki izborni ciklus pozicija, prošao ne prošao na izborima. Bez ikakve baze, referenci, bilo čega. Sposoban političar, nema šta.
Suljina škola.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#28587 Re: SDA-All about

Post by hrasno38 »

http://source.ba/clanak/BiH/429131/Sadi ... e-pretucen

Najljepse je kad se sami o sebi pocnu brinuti :lol: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#28588 Re: SDA-All about

Post by Ridjobrki »

Doslovno su shvatili da trebaju iznijeti problem.
JThomas

#28589 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

bolje i doslovno nego nikako.
GeeTnT

#28590 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

JThomas wrote:bolje i doslovno nego nikako.
Oni kljucnuse zrno, a ti iz pedesetpethiljaditog pokusaja nisi nista konkretno rekao.
Bakir je ponovo pokazao koliko je namazan gurajuci Osmanovica i Sadikovica u vec pripremljeni osinjak...Lik je jednostavno izrastao u opasnog covjeka kakvog Bosnjaci nisu, niti ce imati....
JThomas

#28591 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

ima vas jedno pet-šest za koje je sve što se desi dokaz bakirove političke mudrosti. a također i ono što se ne desi, tad mudro zavarava protivnike :-D
Ridjobrki

#28592 Re: SDA-All about

Post by Ridjobrki »

Mada, istina je da je Bakir izrastao u opasnog čovjeka kakvog Bošnjaci nisu imali i teško da će imati.

Šteta što je opasan jedino po njih same.
XXS

#28593 Re: SDA-All about

Post by XXS »

GeeTnT wrote:
Oni kljucnuse zrno, a ti iz pedesetpethiljaditog pokusaja nisi nista konkretno rekao.
Bakir je ponovo pokazao koliko je namazan gurajuci Osmanovica i Sadikovica u vec pripremljeni osinjak...Lik je jednostavno izrastao u opasnog covjeka kakvog Bosnjaci nisu, niti ce imati....
Samo u SDA knjizi vrijednosti zavaljivanje najblizih saradnika i ugrozavanje njihovih zivota vrednuje se kao pozitivna vrlina i mudrost lidera.

U ostatku svijeta, lider koji se sluzi takvim metodama klasifikuje se, u najmanju ruku, kao supcina, peder, kukavica i izdajnik.

Nije pao iver daleko od klade. :wink:
Last edited by XXS on 30/01/2017 13:55, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#28594 Re: SDA-All about

Post by hrasno38 »

GeeTnT wrote:
Nisi odavno nesto tacnije napisao :D
Banksy

#28595 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Unutar same stranke odavno vri, a pojedinci i mir se kupuju po potrebi, po akutnim sukobima. Ako se u međuvremenu ne desi neki veliki, iznenadni potres koji će stvari ubrzati, sve će eskalirati narednog ljeta, pred Opće izbore.

edit: baš ga izbaciše s noge na nogu... :(
JThomas

#28596 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

optička varka, što je posmatrač dalje bakir izgleda mudrije...
jao_situacije

#28597 Re: SDA-All about

Post by jao_situacije »

šefik može, adil ne može
hmm
Banksy

#28598 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Adil je bio najbliži Tihiću i, neformalno, šef posttihićevaca, jel?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28599 Re: SDA-All about

Post by pici »

"Sadik će mene pitati otkud ja u SDA. J...m li ti sestru ja. Ja sam rođen u SDA", kazao je Fejzić.
:thumbup: :bih: :bih: :bih: i babO i majka i bog i brat i sestra jebena... SDA NA SVIM NIVOIMA U QURCU JE SNAGA :thumbup: :bih:
ultima_palabra

#28600 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

pici wrote:
"Sadik će mene pitati otkud ja u SDA. J...m li ti sestru ja. Ja sam rođen u SDA", kazao je Fejzić.
:thumbup: :bih: :bih: :bih: i babO i majka i bog i brat i sestra jebena... SDA NA SVIM NIVOIMA U QURCU JE SNAGA :thumbup: :bih:
Image
Post Reply