Bila bi ta koalicija vrlo zanimljiva jer ni jedni ni drugi nikada neće imati većinu. A zašto?Innovation wrote:Kako nema?skupljac_zeljeza wrote:Zbog nepostojanja alternative valjda su oni nezavisni načelnici i prošli. Nema još alternative što je problem.prljavi Hare wrote: A opet sjeti se čovjek Lagumdžije i njegovih razbojnika i onda se neko pita zašto toliko veliki broj ljudi apstinira od izlaska na izbore.![]()
Ne zna se ko je veći šljam,mada mislim da su ovi Bakirovi šampioni koride.![]()
Gradjanski savez Reuf Bajrovic
Nasa stranka
SDA-All about
- skupljac_zeljeza
#28576 Re: SDA-All about
- tandmand
#28577 Re: SDA-All about
On ustade a oni ustaše ...Innovation wrote: Adil Osmanović: Ja sam izašao, a oni su izašli za mnom... - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/274378/adil-o ... su-izasli-
za-mnom#sthash.re3rxC4r.dpuf
No dobro, ovi su "izaše"
Ko je glavni "izaša"?
- Matzan
#28578 Re: SDA-All about
prljavi Hare wrote:U jedinstvu je snaga!![]()
![]()
![]()
Ovi iz SDA ko' oni revolucionari u Idlibu.![]()
![]()
Da su bagra to sam i prije znao ali baš u Srebrenici ovakav cirkus praviti?
![]()
A opet sjeti se čovjek Lagumdžije i njegovih razbojnika i onda se neko pita zašto toliko veliki broj ljudi apstinira od izlaska na izbore.![]()
- raoul duke
#28579 Re: SDA-All about
hrasno38 wrote:Jebo li ti narod onu Seku u one zvalje paradne!!! I vi ovakvo govno branite...pu!!!
prljavi Hare wrote:U jedinstvu je snaga!![]()
![]()
![]()
Ovi iz SDA ko' oni revolucionari u Idlibu.![]()
![]()
Da su bagra to sam i prije znao ali baš u Srebrenici ovakav cirkus praviti?
![]()
A opet sjeti se čovjek Lagumdžije i njegovih razbojnika i onda se neko pita zašto toliko veliki broj ljudi apstinira od izlaska na izbore.![]()
-
megaman4
#28580 Re: SDA-All about
Sto je Adil upiro, upiro je. Nikoga vise ne sljivi ni 5 %.lacrima wrote:Adil Osmanović, kratka biografija:
hodža
Poslanik u Narodnoj skupštini RS 2000-2002, prebivalište u Tesliću (RS), živi svo vrijeme u Tešnju (FBiH).
Potpredsjednik RS 2002-2010, prebivalište u Tesliću (RS), živi u Tešnju (FBiH).
Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz RS na izborima 2010., preko prebivališta u Tesliću, iako redovno živi u Tešnju.
Izgubi.
Prebacuje prebivalište u Tešanj, i završava sebi ministarsko mjesto u Vladi FBiH sa Tihićem. SDA Tešanj ga odbija kandidovati, zbog gorespomenutih marifetluka, a i zato što nikad nije nogom kročio u SDA Tešanj, imaju ljudi svoje kadrove.
Prebacuje prebivalište u Lukavac, i završava s bratom, poslanikom u Parlamentu FBiH, inače kadrom SDA Lukavac, da ga dotična općinska organizacija predloži za ministra.
Ulazi u Vladu FBiH kao ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH kao kadar SDA Lukavac. I dalje živi u Tešnju. Propagira povratak, iako se ni sam nikad nije vratio odakle je došao.
Na izborima 2014. godine ponovo prebacuje prebivalište u Teslić, i kao kandidat Domovine, kao nosilac liste, ulazi u NS RS. Ne zadržava se puno, nego 2015. godine prelazi za Ministra civilnih poslova BiH. Kompletno ovo vrijeme živi u Tešnju.![]()
upri u nas Adile kad smo stoka, može ti se.
-
lacrima
#28581 Re: SDA-All about
Jah kao što je i prije bilo, pa se svaki put izvuče. Sa svakim dobar, svaki izborni ciklus pozicija, prošao ne prošao na izborima. Bez ikakve baze, referenci, bilo čega. Sposoban političar, nema šta.megaman4 wrote:Sto je Adil upiro, upiro je. Nikoga vise ne sljivi ni 5 %.lacrima wrote:Adil Osmanović, kratka biografija:
hodža
Poslanik u Narodnoj skupštini RS 2000-2002, prebivalište u Tesliću (RS), živi svo vrijeme u Tešnju (FBiH).
Potpredsjednik RS 2002-2010, prebivalište u Tesliću (RS), živi u Tešnju (FBiH).
Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz RS na izborima 2010., preko prebivališta u Tesliću, iako redovno živi u Tešnju.
Izgubi.
Prebacuje prebivalište u Tešanj, i završava sebi ministarsko mjesto u Vladi FBiH sa Tihićem. SDA Tešanj ga odbija kandidovati, zbog gorespomenutih marifetluka, a i zato što nikad nije nogom kročio u SDA Tešanj, imaju ljudi svoje kadrove.
Prebacuje prebivalište u Lukavac, i završava s bratom, poslanikom u Parlamentu FBiH, inače kadrom SDA Lukavac, da ga dotična općinska organizacija predloži za ministra.
Ulazi u Vladu FBiH kao ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH kao kadar SDA Lukavac. I dalje živi u Tešnju. Propagira povratak, iako se ni sam nikad nije vratio odakle je došao.
Na izborima 2014. godine ponovo prebacuje prebivalište u Teslić, i kao kandidat Domovine, kao nosilac liste, ulazi u NS RS. Ne zadržava se puno, nego 2015. godine prelazi za Ministra civilnih poslova BiH. Kompletno ovo vrijeme živi u Tešnju.![]()
upri u nas Adile kad smo stoka, može ti se.
- XXS
#28582 Re: SDA-All about
Samo po pichci i/ili po novcaniku.
Ova prevarantsko-manipulatorska banda i ne razumije drugacije.
Ova prevarantsko-manipulatorska banda i ne razumije drugacije.
- Better Man
#28584 Re: SDA-All about
Počeli obračuni u mafijaško - fašističkoj SDA. Najbolje da se međusobno pokolju i poubijaju.
-
PeraDzetic
#28585 Re: SDA-All about
Na bolje nam neće dok i mi ne upadnemo na sjednice svih nivoa vlasti i ne počnemo izbacivati... bez toga nam nema ni alternative... vjerujem u ljevicu da će raditi u interesu građana, ali samo kad im pokažemo snagu građana. Svaka čast srebreničanima
- ultima_palabra
#28586 Re: SDA-All about
Suljina škola.lacrima wrote: Jah kao što je i prije bilo, pa se svaki put izvuče. Sa svakim dobar, svaki izborni ciklus pozicija, prošao ne prošao na izborima. Bez ikakve baze, referenci, bilo čega. Sposoban političar, nema šta.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28587 Re: SDA-All about
http://source.ba/clanak/BiH/429131/Sadi ... e-pretucen
Najljepse je kad se sami o sebi pocnu brinuti

Najljepse je kad se sami o sebi pocnu brinuti
- Ridjobrki
#28588 Re: SDA-All about
Doslovno su shvatili da trebaju iznijeti problem.
- JThomas
#28589 Re: SDA-All about
bolje i doslovno nego nikako.
- GeeTnT
#28590 Re: SDA-All about
Oni kljucnuse zrno, a ti iz pedesetpethiljaditog pokusaja nisi nista konkretno rekao.JThomas wrote:bolje i doslovno nego nikako.
Bakir je ponovo pokazao koliko je namazan gurajuci Osmanovica i Sadikovica u vec pripremljeni osinjak...Lik je jednostavno izrastao u opasnog covjeka kakvog Bosnjaci nisu, niti ce imati....
- JThomas
#28591 Re: SDA-All about
ima vas jedno pet-šest za koje je sve što se desi dokaz bakirove političke mudrosti. a također i ono što se ne desi, tad mudro zavarava protivnike 
- Ridjobrki
#28592 Re: SDA-All about
Mada, istina je da je Bakir izrastao u opasnog čovjeka kakvog Bošnjaci nisu imali i teško da će imati.
Šteta što je opasan jedino po njih same.
Šteta što je opasan jedino po njih same.
- XXS
#28593 Re: SDA-All about
Samo u SDA knjizi vrijednosti zavaljivanje najblizih saradnika i ugrozavanje njihovih zivota vrednuje se kao pozitivna vrlina i mudrost lidera.GeeTnT wrote:Oni kljucnuse zrno, a ti iz pedesetpethiljaditog pokusaja nisi nista konkretno rekao.JThomas wrote:bolje i doslovno nego nikako.
Bakir je ponovo pokazao koliko je namazan gurajuci Osmanovica i Sadikovica u vec pripremljeni osinjak...Lik je jednostavno izrastao u opasnog covjeka kakvog Bosnjaci nisu, niti ce imati....
U ostatku svijeta, lider koji se sluzi takvim metodama klasifikuje se, u najmanju ruku, kao supcina, peder, kukavica i izdajnik.
Nije pao iver daleko od klade.
Last edited by XXS on 30/01/2017 13:55, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28594 Re: SDA-All about
Nisi odavno nesto tacnije napisaoGeeTnT wrote:Oni kljucnuse zrno, a ti iz pedesetpethiljaditog pokusaja nisi nista konkretno rekao.JThomas wrote:bolje i doslovno nego nikako.
- Banksy
#28595 Re: SDA-All about
Unutar same stranke odavno vri, a pojedinci i mir se kupuju po potrebi, po akutnim sukobima. Ako se u međuvremenu ne desi neki veliki, iznenadni potres koji će stvari ubrzati, sve će eskalirati narednog ljeta, pred Opće izbore.
edit: baš ga izbaciše s noge na nogu...
edit: baš ga izbaciše s noge na nogu...
- JThomas
#28596 Re: SDA-All about
optička varka, što je posmatrač dalje bakir izgleda mudrije...
- jao_situacije
#28597 Re: SDA-All about
šefik može, adil ne može
hmm
hmm
- Banksy
#28598 Re: SDA-All about
Adil je bio najbliži Tihiću i, neformalno, šef posttihićevaca, jel?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28599 Re: SDA-All about
"Sadik će mene pitati otkud ja u SDA. J...m li ti sestru ja. Ja sam rođen u SDA", kazao je Fejzić.
- ultima_palabra
#28600 Re: SDA-All about
pici wrote:"Sadik će mene pitati otkud ja u SDA. J...m li ti sestru ja. Ja sam rođen u SDA", kazao je Fejzić.![]()
![]()
![]()
i babO i majka i bog i brat i sestra jebena... SDA NA SVIM NIVOIMA U QURCU JE SNAGA
![]()