Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
smoki_choko

#2851 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

leo karan wrote:yes, your language is offensive
kaze se albancima
a sta ovdje pise, jel se sami tako nazivaju ili ih neko drugi zove. ako sami sebe zovu shiptari sta je tu onda uvredljivo

Image
Last edited by smoki_choko on 06/06/2011 13:15, edited 1 time in total.
ramiral

#2852 Re: Edin Džeko...

Post by ramiral »

lulica wrote:Ima hrenovka u kifla , ima :dance: :dance:
2:0 ( 1. DZEKO 2. .... )
2. Muslimović :bih: :bih: :dance:
lord blackadder

#2853 Re: Edin Džeko...

Post by lord blackadder »

To ti je ko ono 'nigger'. Samo se crnje izmedju sebe tako zovu. A kad to bjelcuge kazu onda je uvredljivo.

Ne znam kako taj Spahic (Amir, jel?) moze utjecati na Dzeku na Otoku. Mislim da ce morat zapet kad krenu pripreme, iako se sada osjeca kao na odmoru.

Kad smo dobili tigane u Zenici, svi su komentarisali kako je Dzeko mokar ko cep, i kako je istrpio dobio koji udarac u glavu.
Jeste sad dijelovao blago nazainteresovano, ali on mora imati partnera u napadu da ga rastereti. To je i Susic shvatio.
Obuca9

#2854 Re: Edin Džeko...

Post by Obuca9 »

Ako se ne varam, isti ti Albanci su našim navijačima dole pjevali da su srpska kopilad, tako da mi zaista nije jasno što ih tako zdušno branite.
Comrad

#2855 Re: Edin Džeko...

Post by Comrad »

hz__semir wrote:Ako se ne varam, isti ti Albanci su našim navijačima dole pjevali da su srpska kopilad, tako da mi zaista nije jasno što ih tako zdušno branite.
Ja sam za to da ih docekamo sa toplim mlijekom i keksićima. Nisu namjerno bacali noževe na naše navijače dole...
Baltazar_khan

#2856 Re: Edin Džeko...

Post by Baltazar_khan »

pretjerali ste malo. odakle to sad da su naše navijače nazivali srpskim kopiladima?

ja se sjećam da su oni koji su išli u tiranu, govorili kako je sve bilo u redu dok se nije pojavila grupa albanaca koja živi u makedoniji, da su oni krenuli da prave belaj. nikakvo spominjanje srbije i kopiladi se nije čulo preko malih ekrana, za razliku od recimo rumuna gdje se fino čulo šta skandiraju.

ako albancima smeta da ih se naziva šiptarima onda brate dragi poštujte to. mnogi srbi krajem osamdesetih su uveliko upotrebljavali taj termin, izgovarali bi to sa puno prezira, onako baš rasistički. zbog toga oni smatraju taj termin velikom uvredom. ja ih u potpunosti shvatam jer nisu prvi ni zadnji narod koji je osjetio uvrede na svoj račun ;-)
smoki_choko

#2857 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

pa neka se jave albanci i neka kazu jel im smeta ili ne smeta. do daljnjeg oni su siptari ili albanci svejedno

hocete ga i za ovo prozivati, sram da ga bude. otisao da uveseljava djecu i otvara kojekakve centre

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2858 Re: Edin Džeko...

Post by Chmoljo »

smoki_choko wrote:pa neka se jave albanci i neka kazu jel im smeta ili ne smeta. do daljnjeg oni su siptari ili albanci svejedno

reci još jednom komentarisaćeš utakmice reprezentacije tek u septembru.

tema nije politička, smatraj me Platinijem... ili još bolje, ovim sa avatara. igramo protiv albanaca.

eod!
quasar

#2859 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Malo ohladiti pa se prisjetiti svega sto je uradio, sve momente kad nas je ucinio ponosnim.
Npr. jel morao ogrnuti nasu zastavu na Wembleyu? Milijardu ljudi je vidjelo zastavu BiH u pozitivnom kontekstu. Takva reklama se na CNN masno placa...
Jel u svakom interwievu bio pristojan mladić, odmjeren, sa uvažavanjem kolega? Jel svako od nas pomislio: svaka ti čast Edine. Jel svaki njegov postupak i u Njemackoj i Engleskoj bio pozitivna promocija drzave BiH, za razliku od onih koji su plaćeni da je provmovišu i štite, a samo nas brukaju gdje stignu...

Skinite se momku sa leđa.
ganjeta

#2860 Re: Edin Džeko...

Post by ganjeta »

Ma najlakse je po naboljim.Oni ti ga puse Edineeeeee :thumbup:
MrBega

#2861 Re: Edin Džeko...

Post by MrBega »

quasar wrote:Malo ohladiti pa se prisjetiti svega sto je uradio, sve momente kad nas je ucinio ponosnim.
Npr. jel morao ogrnuti nasu zastavu na Wembleyu? Milijardu ljudi je vidjelo zastavu BiH u pozitivnom kontekstu. Takva reklama se na CNN masno placa...
Nije morao ni on ni Papac, al bi obadvojica ispali papci jer su svi ostali igrači imali svoje nacionalne zastave, al ne bih reko je problem u tome, šta je bitnije patriotizam ili profesionalizam, mislim, i ja volim Bosnu, čudo jedno, al nisam u formi, mada se slažem s tobom da je momak klasa i da je i Roony postio dugo, al se vjerovalo u njega
veljaca

#2862 Re: Edin Džeko...

Post by veljaca »

ganjeta wrote:Ma najlakse je po naboljim.Oni ti ga puse Edineeeeee :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na zalost neki ga ne poznaju dobro a neki ga jednostavno mrze ....

Ali to je cijena slave i cijena da trpis od luzera .....

:sax:
Baudelaire

#2863 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

Ja opet ponavljam, jedno je bezveze srati po igraču, a jedno je realno reći da je odigrao loše ( kao uostalom i ostatak tima ), i da je pretrčao mnogo manje nego što bi trebao. Uostalom, nisu ista očekivanja od Edina i Mravca.
quasar

#2864 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Baudelaire wrote:Ja opet ponavljam, jedno je bezveze srati po igraču, a jedno je realno reći da je odigrao loše ( kao uostalom i ostatak tima ), i da je pretrčao mnogo manje nego što bi trebao. Uostalom, nisu ista očekivanja od Edina i Mravca.
To si u pravu. Samo sto vrlo brzo preraste u pljuvanje i izvlačenje razloga tipa helikopter, ćevapi...

Čovjek nije u formi, loše je (se sa njim) radio (radilo) ove sezone, pa opet mislim da vrijedi reprezentaciji.
Baudelaire

#2865 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

Ma ćevapi su beze priča. Ivano Balić sprži kutiju cigara dnevno, pa je jedan od najboljih rukometaša svih vremena.
mrtva kokoš

#2866 Re: Edin Džeko...

Post by mrtva kokoš »

ma dzeko je tito, kad on bude najslabija karika u ovoj nazovimo je reprezentaciji reci cu sto mislim.
ovako mi je srce puno samo kad ga vidim na terenu a ne nesto vise. tuzno je vidjeti kako se zacas mijenja slika
naseg naroda do juce heroj a danas bi pravili reprezentaciju samo preko njegovih ledja. eto jeste kriv je dobar sa spahicem, kriv je sto ide kod meat hausa , kriv je za ovu kisu maloprije, ma za sve je dzeo kriv.

ovakav,onakav a vecina nas ne bi bila ni 20% dzeke, da se nalazi u njegovoj situaciji. samo gledajte pojedine nickove
samo kritikuju, kritikuju i kritikuju. ne postoji nista da im valja uvijek im je neko kriv. te predvidjanje propasti karijere, te se vodi briga gdje sta i koliko potrosi ko da su mu oni racunovdje do ne znam vise cega...

dzeko jebo nas, gledaj ti sebe, da smo se mi pitali ne bi sigurno bio gdje si sada.
xXBl0odXx

#2867 Re: Edin Džeko...

Post by xXBl0odXx »

Splinter wrote:ma dzeko je tito, kad on bude najslabija karika u ovoj nazovimo je reprezentaciji reci cu sto mislim.
ovako mi je srce puno samo kad ga vidim na terenu a ne nesto vise. tuzno je vidjeti kako se zacas mijenja slika
naseg naroda do juce heroj a danas bi pravili reprezentaciju samo preko njegovih ledja. eto jeste kriv je dobar sa spahicem, kriv je sto ide kod meat hausa , kriv je za ovu kisu maloprije, ma za sve je dzeo kriv.

ovakav,onakav a vecina nas ne bi bila ni 20% dzeke, da se nalazi u njegovoj situaciji. samo gledajte pojedine nickove
samo kritikuju, kritikuju i kritikuju. ne postoji nista da im valja uvijek im je neko kriv. te predvidjanje propasti karijere, te se vodi briga gdje sta i koliko potrosi ko da su mu oni racunovdje do ne znam vise cega...

dzeko jebo nas, gledaj ti sebe, da smo se mi pitali ne bi sigurno bio gdje si sada.
:thumbup: :thumbup:
Zgec Lezda

#2868 Re: Edin Džeko...

Post by Zgec Lezda »

quasar wrote:
Baudelaire wrote:Ja opet ponavljam, jedno je bezveze srati po igraču, a jedno je realno reći da je odigrao loše ( kao uostalom i ostatak tima ), i da je pretrčao mnogo manje nego što bi trebao. Uostalom, nisu ista očekivanja od Edina i Mravca.
To si u pravu. Samo sto vrlo brzo preraste u pljuvanje i izvlačenje razloga tipa helikopter, ćevapi...

Čovjek nije u formi, loše je (se sa njim) radio (radilo) ove sezone, pa opet mislim da vrijedi reprezentaciji.
Njega treba neko da malo osamari da se probudi. Prije 12-13 mjeseci, on je bio na putu da bude jedan od zaista najboljih napadaca svijeta. Njemacke novine "Kicker" su ga proglasili kao jedinog napadaca "svjetske klase" u Bundesligi. I to ne samo radi toga sto je bio prvi strijelac. Ali onakvu sezonu kakvu je on imo je tragicno.

Ja stvarno mislim da je to najvise bilo do samog Edina, zato sto se previse opustio i bio siguran da ce njemu golovi automatski dolaziti.
ganjeta

#2869 Re: Edin Džeko...

Post by ganjeta »

I kad je u "losoj" formi zabije 20 golova u sezoni u svim takmicenjima.MNOGO JE LOS :thumbup:
splend

#2870 Re: Edin Džeko...

Post by splend »

splinter :thumbup:

dodje neki forumas, i pocne da sere o dzeki :oops: halooooo, o edinu dzeki :shock:
pa mi smo stoka, da nas nema vece, odavde pa do japana. jednostavno smo stoka kao narod. ali sto je najgore, nas nije ni sramota da pricamo lazi i gluposti o tom momku. kako i da nas bude, kad i ne poznajemo moralne norme.
on je sa svojih 30-40 utakmica za reprezentaciju, nas zaduzio da mu do kraja karijere niko A nikada ne smije reci. jedno je kritikovati kad odigra losu utakmicu, a sasvim drugo je pricati lazi i govoriti kako je ovakav ili onakav.
sreca je samo sto momak, bar se nadam, ne cita ovaj forum :mrgreen:
stranac2

#2871 Re: Edin Džeko...

Post by stranac2 »

Samo zabijajte glavu u pijesak i tetosite ga ... vratit ce vam opet razvlacenjem pameti setanjima po terenu dok Englezima ostavlja srce i pluca kada igra.

Gledat cete opet skupa s njim kako tamo neki nepoznati Slovenski i CG igraci igraju zavrnsice :lol:
ganjeta

#2872 Re: Edin Džeko...

Post by ganjeta »

Naravno,kao sto smo i do sad gledali "razne" komsije pa nam nista nije falilo :bih:
Ronnie O'Sullivan

#2873 Re: Edin Džeko...

Post by Ronnie O'Sullivan »

ganjeta wrote:Naravno,kao sto smo i do sad gledali "razne" komsije pa nam nista nije falilo :bih:
Itekako nam je falilo ;-)
ganjeta

#2874 Re: Edin Džeko...

Post by ganjeta »

Jasta evo "pola nas nema" :D
bingov buraz

#2875 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

quasar wrote:Malo ohladiti pa se prisjetiti svega sto je uradio, sve momente kad nas je ucinio ponosnim.
Jel u svakom interwievu bio pristojan mladić, odmjeren, sa uvažavanjem kolega? Jel svako od nas pomislio: svaka ti čast Edine. Jel svaki njegov postupak i u Njemackoj i Engleskoj bio pozitivna promocija drzave BiH, za razliku od onih koji su plaćeni da je provmovišu i štite, a samo nas brukaju gdje stignu...

:thumbup:

Sutra 2 komada albancima i momentalno zaboravljam nonsalanciju kod Drakulinih
Post Reply