Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To ti je ko ono 'nigger'. Samo se crnje izmedju sebe tako zovu. A kad to bjelcuge kazu onda je uvredljivo.
Ne znam kako taj Spahic (Amir, jel?) moze utjecati na Dzeku na Otoku. Mislim da ce morat zapet kad krenu pripreme, iako se sada osjeca kao na odmoru.
Kad smo dobili tigane u Zenici, svi su komentarisali kako je Dzeko mokar ko cep, i kako je istrpio dobio koji udarac u glavu.
Jeste sad dijelovao blago nazainteresovano, ali on mora imati partnera u napadu da ga rastereti. To je i Susic shvatio.
hz__semir wrote:Ako se ne varam, isti ti Albanci su našim navijačima dole pjevali da su srpska kopilad, tako da mi zaista nije jasno što ih tako zdušno branite.
Ja sam za to da ih docekamo sa toplim mlijekom i keksićima. Nisu namjerno bacali noževe na naše navijače dole...
pretjerali ste malo. odakle to sad da su naše navijače nazivali srpskim kopiladima?
ja se sjećam da su oni koji su išli u tiranu, govorili kako je sve bilo u redu dok se nije pojavila grupa albanaca koja živi u makedoniji, da su oni krenuli da prave belaj. nikakvo spominjanje srbije i kopiladi se nije čulo preko malih ekrana, za razliku od recimo rumuna gdje se fino čulo šta skandiraju.
ako albancima smeta da ih se naziva šiptarima onda brate dragi poštujte to. mnogi srbi krajem osamdesetih su uveliko upotrebljavali taj termin, izgovarali bi to sa puno prezira, onako baš rasistički. zbog toga oni smatraju taj termin velikom uvredom. ja ih u potpunosti shvatam jer nisu prvi ni zadnji narod koji je osjetio uvrede na svoj račun
Malo ohladiti pa se prisjetiti svega sto je uradio, sve momente kad nas je ucinio ponosnim.
Npr. jel morao ogrnuti nasu zastavu na Wembleyu? Milijardu ljudi je vidjelo zastavu BiH u pozitivnom kontekstu. Takva reklama se na CNN masno placa...
Jel u svakom interwievu bio pristojan mladić, odmjeren, sa uvažavanjem kolega? Jel svako od nas pomislio: svaka ti čast Edine. Jel svaki njegov postupak i u Njemackoj i Engleskoj bio pozitivna promocija drzave BiH, za razliku od onih koji su plaćeni da je provmovišu i štite, a samo nas brukaju gdje stignu...
quasar wrote:Malo ohladiti pa se prisjetiti svega sto je uradio, sve momente kad nas je ucinio ponosnim.
Npr. jel morao ogrnuti nasu zastavu na Wembleyu? Milijardu ljudi je vidjelo zastavu BiH u pozitivnom kontekstu. Takva reklama se na CNN masno placa... Skinite se momku sa leđa.
Nije morao ni on ni Papac, al bi obadvojica ispali papci jer su svi ostali igrači imali svoje nacionalne zastave, al ne bih reko je problem u tome, šta je bitnije patriotizam ili profesionalizam, mislim, i ja volim Bosnu, čudo jedno, al nisam u formi, mada se slažem s tobom da je momak klasa i da je i Roony postio dugo, al se vjerovalo u njega
Ja opet ponavljam, jedno je bezveze srati po igraču, a jedno je realno reći da je odigrao loše ( kao uostalom i ostatak tima ), i da je pretrčao mnogo manje nego što bi trebao. Uostalom, nisu ista očekivanja od Edina i Mravca.
Baudelaire wrote:Ja opet ponavljam, jedno je bezveze srati po igraču, a jedno je realno reći da je odigrao loše ( kao uostalom i ostatak tima ), i da je pretrčao mnogo manje nego što bi trebao. Uostalom, nisu ista očekivanja od Edina i Mravca.
To si u pravu. Samo sto vrlo brzo preraste u pljuvanje i izvlačenje razloga tipa helikopter, ćevapi...
Čovjek nije u formi, loše je (se sa njim) radio (radilo) ove sezone, pa opet mislim da vrijedi reprezentaciji.
ma dzeko je tito, kad on bude najslabija karika u ovoj nazovimo je reprezentaciji reci cu sto mislim.
ovako mi je srce puno samo kad ga vidim na terenu a ne nesto vise. tuzno je vidjeti kako se zacas mijenja slika
naseg naroda do juce heroj a danas bi pravili reprezentaciju samo preko njegovih ledja. eto jeste kriv je dobar sa spahicem, kriv je sto ide kod meat hausa , kriv je za ovu kisu maloprije, ma za sve je dzeo kriv.
ovakav,onakav a vecina nas ne bi bila ni 20% dzeke, da se nalazi u njegovoj situaciji. samo gledajte pojedine nickove
samo kritikuju, kritikuju i kritikuju. ne postoji nista da im valja uvijek im je neko kriv. te predvidjanje propasti karijere, te se vodi briga gdje sta i koliko potrosi ko da su mu oni racunovdje do ne znam vise cega...
dzeko jebo nas, gledaj ti sebe, da smo se mi pitali ne bi sigurno bio gdje si sada.
Splinter wrote:ma dzeko je tito, kad on bude najslabija karika u ovoj nazovimo je reprezentaciji reci cu sto mislim.
ovako mi je srce puno samo kad ga vidim na terenu a ne nesto vise. tuzno je vidjeti kako se zacas mijenja slika
naseg naroda do juce heroj a danas bi pravili reprezentaciju samo preko njegovih ledja. eto jeste kriv je dobar sa spahicem, kriv je sto ide kod meat hausa , kriv je za ovu kisu maloprije, ma za sve je dzeo kriv.
ovakav,onakav a vecina nas ne bi bila ni 20% dzeke, da se nalazi u njegovoj situaciji. samo gledajte pojedine nickove
samo kritikuju, kritikuju i kritikuju. ne postoji nista da im valja uvijek im je neko kriv. te predvidjanje propasti karijere, te se vodi briga gdje sta i koliko potrosi ko da su mu oni racunovdje do ne znam vise cega...
dzeko jebo nas, gledaj ti sebe, da smo se mi pitali ne bi sigurno bio gdje si sada.
Baudelaire wrote:Ja opet ponavljam, jedno je bezveze srati po igraču, a jedno je realno reći da je odigrao loše ( kao uostalom i ostatak tima ), i da je pretrčao mnogo manje nego što bi trebao. Uostalom, nisu ista očekivanja od Edina i Mravca.
To si u pravu. Samo sto vrlo brzo preraste u pljuvanje i izvlačenje razloga tipa helikopter, ćevapi...
Čovjek nije u formi, loše je (se sa njim) radio (radilo) ove sezone, pa opet mislim da vrijedi reprezentaciji.
Njega treba neko da malo osamari da se probudi. Prije 12-13 mjeseci, on je bio na putu da bude jedan od zaista najboljih napadaca svijeta. Njemacke novine "Kicker" su ga proglasili kao jedinog napadaca "svjetske klase" u Bundesligi. I to ne samo radi toga sto je bio prvi strijelac. Ali onakvu sezonu kakvu je on imo je tragicno.
Ja stvarno mislim da je to najvise bilo do samog Edina, zato sto se previse opustio i bio siguran da ce njemu golovi automatski dolaziti.
dodje neki forumas, i pocne da sere o dzeki halooooo, o edinu dzeki
pa mi smo stoka, da nas nema vece, odavde pa do japana. jednostavno smo stoka kao narod. ali sto je najgore, nas nije ni sramota da pricamo lazi i gluposti o tom momku. kako i da nas bude, kad i ne poznajemo moralne norme.
on je sa svojih 30-40 utakmica za reprezentaciju, nas zaduzio da mu do kraja karijere niko A nikada ne smije reci. jedno je kritikovati kad odigra losu utakmicu, a sasvim drugo je pricati lazi i govoriti kako je ovakav ili onakav.
sreca je samo sto momak, bar se nadam, ne cita ovaj forum
Samo zabijajte glavu u pijesak i tetosite ga ... vratit ce vam opet razvlacenjem pameti setanjima po terenu dok Englezima ostavlja srce i pluca kada igra.
Gledat cete opet skupa s njim kako tamo neki nepoznati Slovenski i CG igraci igraju zavrnsice
quasar wrote:Malo ohladiti pa se prisjetiti svega sto je uradio, sve momente kad nas je ucinio ponosnim.
Npr. jel morao ogrnuti nasu zastavu na Wembleyu? Milijardu ljudi je vidjelo zastavu BiH u pozitivnom kontekstu. Takva reklama se na CNN masno placa...
Jel u svakom interwievu bio pristojan mladić, odmjeren, sa uvažavanjem kolega? Jel svako od nas pomislio: svaka ti čast Edine. Jel svaki njegov postupak i u Njemackoj i Engleskoj bio pozitivna promocija drzave BiH, za razliku od onih koji su plaćeni da je provmovišu i štite, a samo nas brukaju gdje stignu...
Skinite se momku sa leđa.
Sutra 2 komada albancima i momentalno zaboravljam nonsalanciju kod Drakulinih