BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova ćemo osvojiti u dvomeču sa Slovačkom?

Poll ended at 10/09/2013 12:53

Šest
219
50%
Četiri
101
23%
Tri
45
10%
Dva
12
3%
Jedan
22
5%
Nula
35
8%

Total votes: 434

NEMOHOES

#2826 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by NEMOHOES »

_mufljuz_ wrote:
NEMOHOES wrote:nista vi opet ne kontate,a jos ste mi i bureka nasikirali,i sludili,alo burece dozovi se!
prvo vas veliki Pape navuce izjavom(prvom euforicno megalomansko nerealnom u zivotu ili barem od kad je selektor),da smo najbolji na svijetu,da cemo im u prvom zabit 5 a do kraja 15 komada,da nece 4 boda iz 2 tekme nego 6.nacija je u delirijumu!onda druga obmana,Dzeko kasni,nacija je zabrinuta,potura se prica (a papci poput pojedinih ovde bhf je sire nezaustavljivom brzinom)da je zbog Izeta :lol: ,da mu dziboni i nisko traze pare :shock: ,cuj nisko,a sve u cilju da se opravda koliko toliko ono sto slijedi,hladan tus u zenici!kladionice zaraqdile milijarde,mi(NACIJA) se kao dozvali(nismo vise takva sila,nije taj Edin ni tako dobar igrac kao sto dobro zabija golove???),spustili se iz vasionskih visina..........i vuk sit i ovce na broju,samo sto su zbunjenije nego sto su ikad bile
zato ne brini burece,Karanje slovaka sa velikim k u toj njihovoj ceskoslovackoj!
za ovo bih tek dao ban
opet lozionicarske price jebacemo ih karacemo ih seksacemo ih :mrgreen:
za karanje zeganje sexanje tarabljenje tamburanje takarenje ceskoslovaka-inja se nikad banovi nisu dijelili,za takve nickove mozda i jesu
Dr_dre

#2827 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Dr_dre »

Ono sto je bitno sad je da se ne zalecemo.Pritisak je na njima.Treba ih ubiti njihovim oruzjem.
Mudro cekati sa 4 nazad i rahimicem,gore je dovoljan jedan napadac.
denimb

#2828 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by denimb »

Upravo ide snimak utakmice na BHT-u, neko fakat uziva u nasoj muci...
SmokingMan

#2829 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by SmokingMan »

Ovako su naši pokušaji sinoć završavali... :-D

Mustang1

#2830 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Mustang1 »

Dosadni ste sa prebacivanjem krivice po igracima .. Ako je neko krivac od igraca onda je to Medunjanin sto nije izblokirao sut onog Slovaka nego je zakocio kao kakva pickica da ne razmaze sminku !
Nebitan32

#2831 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Nebitan32 »

Ubacio bih Hajrovica od pocetka. Misimovica u zadnjih 30min max. Nema on snage da izdrzi cijelu utakmicu
DonV

#2832 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

denimb wrote:Upravo ide snimak utakmice na BHT-u, neko fakat uziva u nasoj muci...
Nije niko snimio na kasetu.
Treba Pape da odgleda ovo valjda nesto vidi.. tj. vidi svoje greske kao prvo.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2833 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Truba »

jel nam se amrica zabrinula :D
TRENT

#2834 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by TRENT »

Jedan jebeni napadac nam treba ne dva.Pa majku mu,nije 98.godina i nisu Andy Cole i Dwight Yorke.Samo sto Safet ne bi imao muda da jednog stavi na klupu jer bi se garant taj protivio,vjerovatno i napustio sve.
denimb

#2835 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by denimb »

DonV wrote:
denimb wrote:Upravo ide snimak utakmice na BHT-u, neko fakat uziva u nasoj muci...
Nije niko snimio na kasetu.
Treba Pape da odgleda ovo valjda nesto vidi.. tj. vidi svoje greske kao prvo.
Prvi korak je da prizna svoju gresku.
Drugi korak je da ubaci tu kasetu od sinoc u video, zakuha 2 litra kahve i zove na sjelo Osima, Bazdarevica, Hadzibegica...da zajedno gledaju i kontaju...

Kad ne znas, nije sramota pitati :)
Nuken

#2836 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Nuken »

Do prije 10 dana smo pravili postavku za prvih 11 u Brazilu :D ,a sad kontamo hoćemol uopšte ići tamo.Usput zna li neko ako odemo u baraž,da li ćemo biti nosioci ili ne nosioci ? :-) :lol:
Rob_Atl

#2837 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Rob_Atl »

Nuken wrote:Do prije 10 dana smo pravili postavku za prvih 11 u Brazilu :D ,a sad kontamo hoćemol uopšte ići tamo.Usput zna li neko ako odemo u baraž,da li ćemo biti nosioci ili ne nosioci ? :-) :lol:
Ne nosioci jer bi gruhnuli na fifinoj listi samo tako nakon poraza od usa i slovacke , i opet bi laganini portugal dobili :D
tataćusak

#2838 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by tataćusak »

TRENT wrote:Jedan jebeni napadac nam treba ne dva.Pa majku mu,nije 98.godina i nisu Andy Cole i Dwight Yorke.Samo sto Safet ne bi imao muda da jednog stavi na klupu jer bi se garant taj protivio,vjerovatno i napustio sve.
Kakav ba jedan napadač, gledaj grčku i uživaj. Atraktivno i napadački ili nikako :bih:
TRENT

#2839 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by TRENT »

tataćusak wrote:
TRENT wrote:Jedan jebeni napadac nam treba ne dva.Pa majku mu,nije 98.godina i nisu Andy Cole i Dwight Yorke.Samo sto Safet ne bi imao muda da jednog stavi na klupu jer bi se garant taj protivio,vjerovatno i napustio sve.
Kakav ba jedan napadač, gledaj grčku i uživaj. Atraktivno i napadački ili nikako :bih:

Dva napadaca prevazidjeno odavno.Gubis jednog igraca koji moze na drugu poziciju.

Uzivaj u igrama Spanije.Uzese svjetsko prvenstvo ... :thumbup:
Last edited by TRENT on 07/09/2013 17:23, edited 1 time in total.
Unitedforever

#2840 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Unitedforever »

Baraž nam ne gine. Grci će rutinski dobiti 1:0 sve do kraja uključujući i Slovake kući. Ja čisto sumnjam da mi možemo dobiti Slovake u Žilini nakon sinoćne predstave. U baražu naravno Hrvatska, Portugal ili Francuska, daj Bože Engleska.
SaNsEo

#2841 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by SaNsEo »

evo pogledah danas tekmu jos jednom ono da utvrdim,, majko moja mila kako smo mi slabo odigrali sinoc,sinoc kad sam gledo ono sam sam sebe lagao i tjesio da je to i zbog vrlo dobre igre Slovaka.. ali danas ovako hladan pa Slovaci nisu nista posebno znaci ne extra dobri ne exta losi, nema tu Ronalda,Nanija,Coentra, i ostali stakora koji nam u portugalu skalp uzese, nema tu ni Nasrija i kompanije sto nam skalp u Parizu uzese... nego ono prosjecna radnicka ekipa koja je trkacki i takticki bila spremna...

nemogu sam da vjerujem da mi u 95min nismo imali niti jedne sanse judi ba niti jedne sanse... pa Malta i Farska ostrva sa amterima naprave sansu dvije u utakmici ...
za nasu odbranu se sna kakva je ti momci nemogu bolje niti mi imamo bolje znaci manje vise ocekivano je bilo da cemo primiti jedan gol minimalno ,,, e sad se trebalo braniti onim "napad je najbolja odbrana" i nadao sam se da cemo dati bar gol vise od primljenog... ail sa onakvim veznim redom i spicom kao sinoc smo mi mnogooooo daleko od Brazila ,,, nazalost...ako imate mogucnost i zivaca pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete pa dzeko,ibisevic,miske i pjanjic nisu napravili nista ali BAS nista ... vukli su se od 1 do 95 minute toliko bezvoljno da je ovo za nepovjerovati nama startova ,nema uklizavanja, nema proigravanja, nema istrcavanja i otvaranja prostora suigracu.. ama nema nista...za sve ovo navedeno nisu zasluzni Slovaci nego mi mi smo bili ti koji nismo htjeli zapeti ,,, zasto nisu htjeli ima mnogo teorija mozda nekad i saznamo pravu istinuuu

iskreno se nadam popravnom u utorak
Last edited by SaNsEo on 07/09/2013 17:39, edited 1 time in total.
TRENT

#2842 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by TRENT »

SaNsEo wrote:evo pogledah danas tekmu jos jednom ono da utvrdim,, majko moja mila kako smo mi slabo odigrali sinoc,sinoc kad sam gledo ono sam sam sebe lagao i tjesio da je to i zbog vrlo dobre igre Slovaka.. ali danas ovako hladan pa Slovaci nisu nista posebno znaci ne extra dobri ne exta losi, nema tu Ronalda,Nanija,Coentra, i ostali stakora koji nam u portugalu skalp uzese, nema tu ni Nasrija i Benzema,Riberya sto nam skalp u Parizu uzese... nego ono prosjecna radnicka ekipa koja je trkacki i takticki bila spremna...

nemogu sam da vjerujem da mi u 95min nismo imali niti jedne sanse judi ba niti jedne sanse... pa Malta i Farska ostrva sa amterima naprave sansu dvije u utakmici ...
za nasu odbranu se sna kakva je ti momci nemogu bolje niti mi imamo bolje znaci manje vise ocekivano je bilo da cemo primiti jedan gol minimalno ,,, e sad se trebalo braniti onim "napad je najbolja odbrana" i nadao sam se da cemo dati bar gol vise od primljenog... ail sa onakvim veznim redom i spicom kao sinoc smo mi mnogooooo daleko od Brazila ,,, nazalost...ako imate mogucnost i zivaca pogledajte tekmu jos jednom i vidjecete pa dzeko,ibisevic,miske i pjanjic nisu napravili nista ali BAS nista ... vukli su se od 1 do 95 minute toliko bezvoljno da je ovo za nepovjerovati nama startova ,nema uklizavanja, nema proigravanja, nema istrcavanja i otvaranja prostora suigracu.. ama nema nista...za sve ovo navedeno nisu zasluzni Slovaci nego mi mi smo bili ti koji nismo htjeli zapeti ,,, zasto nisu htjeli ima mnogo teorija mozda nekad i saznamo pravu istinuuu

iskreno se nadam popravnom u utorak

Benzema i Ribery nisu igrali protiv nas u Parizu.
udrch

#2843 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by udrch »

drago mi je da je još neko primjetio da su Slovaci karina od ekipe..ništa oni sinoć nisu pokazali..
a sa koliko borbenosti smo mi sinoć igrali možda vam pomogne podatak da nismo dobili nijedan žuti karton..što je najgore mi ne da nismo dobili žuti, već naš nijedan igrač nije ni opomenut da bi svaki sljedeći put mogla biti sankcija..
Jack Be Nimble

#2844 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Jack Be Nimble »

Ako bude baraz nadam se Hrvatskoj. Neki na forumu tvrde kako smo bolji od Hrvata pa eto nam dvije utakmice da dokazemo da smo bolji.
SaNsEo

#2845 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by SaNsEo »

Jack Be Nimble wrote:Ako bude baraz nadam se Hrvatskoj. Neki na forumu tvrde kako smo bolji od Hrvata pa eto nam dvije utakmice da dokazemo da smo bolji.
Nebi volio da ako bas moramo u baraz da igramo sa Hr, jer to bi bilo opet sve osim fudbala ,,,i puno neki politicki tenzija nazalost... Mozda ne ovako gadno ko sinoc SR-Hr ali bilo bi incidenata nepotrebni ...
Onda radije Francuska ponovo ... lijep je ono ugodzaj bio u Parizu na zadnjoj tekmi sve osim rezultata...
Unitedforever

#2846 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Unitedforever »

Onaj primljeni gol sinoć je za nepovjerovati. Kakav diletantski odnos igrača. Izbačena lopta glavom na 20 metara i niko, ali niko i ne pomišlja da zagrize naprijed. Pa ne mogu da vjerujem.
SaNsEo

#2847 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by SaNsEo »

Unitedforever wrote:Onaj primljeni gol sinoć je za nepovjerovati. Kakav diletantski odnos igrača. Izbačena lopta glavom na 20 metara i niko, ali niko i ne pomišlja da zagrize naprijed. Pa ne mogu da vjerujem.
Nisu grizli ni napred ni nazad, ja se bojim da je sinoc u repki bilo jedno veliko mentalno rasulo... sta je tomu razlog to mi nazalost neznamo , a nasi nesposobni novinari nemogu da promuvaju i iskoprcaju informacije na povrsinu.. ali jedno je sigurno nesto nije stimalo nikako...
jer onako odigrati jednu od najvazni tekmi zadnji god . je neprihvatljivo
Idemedosumom

#2848 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Idemedosumom »

Mene je isto cudilo kako to da njihov golman nikad ne dobi zuti karton? On je sam oduzeo jedno 4 minute svojim zadrzavanjem, bilo je 6 izmjena + Skrtel se jednom izlezavao. Sudija mi je pomalo bio krmast, onako pasivno navlacio slovacima :D

Ja se iskreno nadam da ono sinoc nije bila nasa nemoc vec prodata utakmica, dogovor oni nas vamo mi njih tamo dobijamo :D

Teoriju zavjere na stranu, Mujdža umjesto Vrsajevica, Miske out (moze uc posljednjih 30-35 minuta) a Izet desno krilo. Medo out, umjesto njeg Rahimic/Zaha.

-----------------------Begovic---------------------

Mujdza------Bicakcic-------Spahic-----Salihovic

------------------------Zaha------------------------

Izet-------------------Pjanic------------------Lulic

------------Ibisevic------------Dzeko--------------

DonV je predlagao da umjesto 2 napadaca igramo s 2 zadnja vezna kao prije nekad, sto također ne zvuci uopste lose, kasnije po potrebi ubacit drugog napadaca :D
avantgarde

#2849 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by avantgarde »

a da neko nije slucajno kasiro vecu sumu novaca sinoc za tekmu...i jos ce kasirat?!.. :roll: :D
nesto mi se nije svidjela ona Platinijeva dvolicna a cudna izjava od prije nekoliko dana kad je rekao da-"nije bas siguran da cemo se kvalificirat za sp"!?!
a Platini je kao sto znamo-francuz i trenutno prvi covjek svjetskog fudbala...itd...malo fantazije i kocka se moze prilicno logicki slozit,jos k tome dodajte kao plus nasu koruptnu dusu balkansku.. :D ;-)
miki.ba

#2850 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by miki.ba »

Onaj gol sto smo primili je bas odvratan.
Da je bila neka akcija, nesto, imam osjecaj da bi mi lakse bilo.
Nismo mi uopste lose odigrali prvo pol. Realno smo ih razvalili, samo sto nije lopta zavrsila u mrezi, jbg.

Ima normalno i kritike, a to je neorganizovanost u napadu.
Sto se tice gola, tu se nema kome sta prigovoriti, ono je nesreca, stas.
Locked