Moderator: anex
Tabasco je poznat po velikoj rodnosti, ali ipak, stvarno moraš biti pravi mazohista, kada ga toliko posadiš.hladan.preminger wrote:Jesu rodile, svaka cast.
Većina nas je samo entuzijasta u ovom koji vole ljuto, pa moraju sebi uzgojiti.dexxa wrote:Tabasco je 5 puta skuplji od obične paprike, ako ga namjeravaš prodavati.
znam i ne namjeravamdexxa wrote:Tabasco je 5 puta skuplji od obične paprike, ako ga namjeravaš prodavati.
zippoo87 wrote:onaj kupovni chili bog sami zna koliko stoji u teglama,samo udare nove naljepnice,paprike se pretvore u kasu i budu katastrofa
meni se ono zgadi,dodje mi da povratim a druga stvar sto obicno i nisu puno ljute
najvalietnija zminica je ona koju sam sebi napravim,tu nema fule
jos ajvar moram praviti i kiseliti cveklu,takodjer za salate

mogu se i kiseliti i susiticiza_bliza wrote:Kako najbolje sačuvati feferone, kiseliti, mogu li se osušiti? Ima li neko provjerenu metodu?

Samo povrče ne može. Mora tu još koja životinja stati na ovu dasku.hladan.preminger wrote:Malo za meze![]()
Mu'min wrote:Cvala i plodove dale i sama se obrašivala, vjerovatno kad se malo prodrma.kerima1 wrote:samo cvala da li je u hladnijim mjesecima i plodove davala,kako se oprasivala ?Mu'min wrote: Pa koliko sjećam svako 3-4 mjeseca je cvala u toku čitave sezone.
Ja u glavno nisam oblačio kosima od pčele.

nisam...samo domacemoonca wrote: jesi li probao ovaj![]()