BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova ćemo osvojiti u dvomeču sa Slovačkom?

Poll ended at 10/09/2013 12:53

Šest
219
50%
Četiri
101
23%
Tri
45
10%
Dva
12
3%
Jedan
22
5%
Nula
35
8%

Total votes: 434

omega369

#2801 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by omega369 »

ma krivo je bilino polje. ukleto :roll:
Infaze Studio

#2802 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Infaze Studio »

Neko gore rece Hajrovica od 1. minute...JA sam prvi bio da ga se ne stavlja da igra, ali sinoc momak pokaza da je cvrst u onom jendom duelu sa dvojicom (*slobodnjak na 25m). MOmak bi makar pogin'o na terenu da se dokaze, a nije ni kloc toliki.
Dzeko maneken ako pruzi slicnu partiju u Zilini kao sinoc, ja bih ga od..bo samo tako.
mO k3

#2803 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by mO k3 »

Partijaner wrote:Evo glave ako ne postoje klanovi unutar svlacionice, meni sve smrdi da je neki drugi faktor uzrok sinocnjeg poraza, mozda nisam upravu, ali takac utisak sticem, jer su mi totalno nezainteresovani neki igraci bili, niti su ulozili truda onoliko koliko zaista mogu.
ko ,sta gdje ko sa kim ???
denimb

#2804 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by denimb »

Partijaner wrote:Evo glave ako ne postoje klanovi unutar svlacionice, meni sve smrdi da je neki drugi faktor uzrok sinocnjeg poraza, mozda nisam upravu, ali takac utisak sticem, jer su mi totalno nezainteresovani neki igraci bili, niti su ulozili truda onoliko koliko zaista mogu.
A jbg, taj klan mora sam sebi uskratiti odlazak na SP, i pojavljivanje na najvecoj smotri igraca ?

Zasto bi to bilo isplativo bilo kojem igracu, i protiv cega se ustvari bore ti "klanovi" ?
MHAB

#2805 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by MHAB »

1. Bega - car
2. Vršajević - da mu nije menadžera reprezentaciju bi gledao jedino na TV
3. Lulić - svaka čast za sinoć
4. Spaha - korektno sinoć bez ozbiljnje greške. Zasluženo kapiten
5. Bičakćić - solidno pogotovo ako se uzme da je morao pokrivati Vršajevića i da mu je ovo druga utakmica u reprezentaciji
6. Salihović - Sejo se pretvara u cirkusanta. Ne pamtim njegovu dobru utakmicu u reprezenataciji u zadnjih nekoliko godina
7. Medunjanin - zavaljen od Papeta sinoć. Igrao zadnjeg veznog iako on to realno nije
8. Miske - može igrati maksimalno zadnih 30 min. i ulaziti sa klupe
9. Pjana - ono sinoć je jadno i ispod svakog kriterija
10. Džeko - od kad mu je Amrina p.... najvažnija u životu dobiješ njegovo ponašanje zadnjih dana i igru od sinoć. Jadno
11. Vedo - jadno iako se trudio. Njegov posao je da daje golove,a trud se podrazumjeva
12. Višća - vidi pod Vršajević
13. Stevanović - ništa
14. Hajrović -dobrar igrač. Sinoć malo pokazao, ali smo dobili dobrog igrača

Pape- Podlegao pritisku okruženja i ucjenama nekih igrača. Sinoćna postavka igre i reakcije tokom utakmice apsolutno početničke. Malo se i umislio i ufurao da je veliki stručnjak koji vidi ono što drugi ne vide. Ko će trčati za Misimovića, Pjanića, Salihovića i Medunjanina? Ne pamtim kada sam gledao utakmicu zadnjih nekoliko godina da ekipa igra bez ijednog zadnjeg veznog, a u isto vrijeme sa četvoricom ofanzivih veznih, a da pri tome ne gubi i ne sutiže rezultat. Suludo.... Sinoć izjavljuje da je nama bod i poraz isto. Pa dragi Pape kako je isto kad si ovim porazom Slovake vratio u život i sada u Žilinu ideš na nož. Remijem (kada već nisi pobjedio) si izbacivao Slovake iz igre i u Žilini bi nam bilo mnogo lakše....

Zaključak: Daj Bože da budemo prvaci svijeta, ali ja mislim da smo sinoć izgubili direkan plasman na SP. Šta će biti dalje samo dragi Bog znam. Ipak sa srećom do kraja kvalifikacija i da nam dragi Bog pomogne da se ipak direktno kvalifikujemo....
mO k3

#2806 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by mO k3 »

Ma dzeko je primadona zesca , treba malo njega vratiti ,ne na tepih ,nego na ponjavu :oops:

Nazalost je sve do njega ,ja mislim i tvrdim da je on uveo negativnu atmosferu i repku
Mobile_Disco

#2807 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Mobile_Disco »

Meni nije jasno kako sinoc Stevanovic i Visca ulaze prije Hajrovica. Posebno Stevanovic i to na poziciju koju igra Hajrovic (krilo) a ovog drugog stavi u sredinu? Hajrovic zabio par golova odigrao par dobrih utakmicu zasluzio je vise od 10 min posebno kad te ne ide.. Al hajd ne bi da izigravam selektora..
_mufljuz_

#2808 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by _mufljuz_ »

jebi ga morali su jednu i prodat - svi zajedno sto milja eura na 2-icu i fino si naplate premije :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2809 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Tomahawk11 »

DonV wrote:
denimb wrote:Zajeb desetljeca, jos ne mogu sebi doci...jbt pa sa onom taktikom od sinoc mi bi se protiv Latvije namucili.
Ma nebi dali bi im 3,4 komada i onda bi sebi umislili da mozemo sa Njemackom, Spanijom. A da je Slovacka u rangu Latvije jer su oni tamo negdje kod bivseg selektora i kiksali protiv L repki..

Kad vidis Picovski, Kucka dva osiguraca u sredini Hamsik igra def. i kad god je Slovacka uzela loptu ili se ubacivao ili je upravo na njega isla lopta da je on proslijedi naprijed ka Nemecu tj. Sestaku koji je igrao to krilo a citavo vrijeme je grizao ganjao gresku, Weiss koliko je taj samo pretrcao koliko problema nanio kao da je Pape nikad nije gledao tog malca ono nije on igrao klf. predhodne tj. odigrao je samo 3 tekme 120 min kod biseg sel. koji je ocito bio... pa Pape ocito zaboravio na ovog dragulja slovackog nogometa, Weiss ajd sto je zadao problema naprijed nego citavo vrijeme se vracao pomagao sredini pa cak i Avdiju klepio kad je Avdijca mogao da prodje po desnom boku, imali su oni puno duela Avdija-Weiss jer Weiss je igrao sve, sve tj. kontra Slovacke.

Sa ovim sastavom postavom, opet cemo izvisiti u Slovacoj jeftino. :(
Jarane, vrtis istu pricu ko pokvaren gramofon. Jasno je odavno: Hamsik je sila, Nemec, Sestak, Weiss, Kucka i ostali su zvijezde koje dolaze.....nasi su prosjecni amateri sto igraju za Romu, Lazio, City, Bayer....
Ne znam sto onda ponavljas pricu skoro svaku stranicu??! Jednom je zanimljivo, moze proci i drugi put, al treci put si vec dosadan.
avantgarde

#2810 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by avantgarde »

Pismonosa wrote:
BHF_Manijak wrote:Najmanje 10 lopti su nam ljudi presjekli ulijetanjem ispred nasih igraca, a nasi k'o bekani gledaju.
Jest. U momentima kad smo plazili jezik od umora presjecali su nam i one pasove gdje su naši bili udaljeni jedan od drugog čitavih 20 cm, fakat :D
fakat je to cini mi se nas najveci problem,slaba kondicija,plus neprecizna dodavanja/primanja lopte,gubis bespotrebno loptu u odlucujucim momentima kad si krenuo u protu/napad i ono u trku vracanje cijele ekipe nazad...jednostavno ne mogu da skontam kako neko ko je profesionalac nema dovoljno razvijenu motoriku primanja odnosno dodavanja lopte,znaci doziranje/stopanje zaleta..
sinoc sam vidio toliko banalnih i jeftinih greski ciji je danak izgubljena snaga a to dovodi onome sto se sinoc i dodgodilo,primili smo gol pri kraju utakmice jer je i koncetracija sasvim opala..a zbog nepreciznih dodavanja/primanja nismo mogli ni prici golu protivnika..ejss..
denimb

#2811 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by denimb »

Mobile_Disco wrote:Meni nije jasno kako sinoc Stevanovic i Visca ulaze prije Hajrovica. Posebno Stevanovic i to na poziciju koju igra Hajrovic (krilo) a ovog drugog stavi u sredinu? Hajrovic zabio par golova odigrao par dobrih utakmicu zasluzio je vise od 10 min posebno kad te ne ide.. Al hajd ne bi da izigravam selektora..
Nismo mi vise slaba reprezentacija pa da novi igrac odmah dobije cijelo poluvreme...ili tako nesto bar kazu :-)
Mislis da je Susic vidio te igre Hajrovica u klubu? Vidio ih isto tako kao i utakmice Slovacke...

Strah me je samo toga sto frajer sporo pali, a ako izađemo i u Zilini na teren bez DM-a pojest ce nas ljudi.
Mobile_Disco

#2812 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Mobile_Disco »

denimb wrote:
Mobile_Disco wrote:Meni nije jasno kako sinoc Stevanovic i Visca ulaze prije Hajrovica. Posebno Stevanovic i to na poziciju koju igra Hajrovic (krilo) a ovog drugog stavi u sredinu? Hajrovic zabio par golova odigrao par dobrih utakmicu zasluzio je vise od 10 min posebno kad te ne ide.. Al hajd ne bi da izigravam selektora..
Nismo mi vise slaba reprezentacija pa da novi igrac odmah dobije cijelo poluvreme...ili tako nesto bar kazu :-)
Mislis da je Susic vidio te igre Hajrovica u klubu? Vidio ih isto tako kao i utakmice Slovacke...
Strah me je samo toga sto frajer sporo pali, a ako izađemo i u Zilini na teren bez DM-a pojest ce nas ljudi.
Treba mu rec´ da ima na youtube ako nista :D Ima smisla ovo sto si napisao...
DonV

#2813 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

Tomahawk11 wrote:
DonV wrote:
denimb wrote:Zajeb desetljeca, jos ne mogu sebi doci...jbt pa sa onom taktikom od sinoc mi bi se protiv Latvije namucili.
Ma nebi dali bi im 3,4 komada i onda bi sebi umislili da mozemo sa Njemackom, Spanijom. A da je Slovacka u rangu Latvije jer su oni tamo negdje kod bivseg selektora i kiksali protiv L repki..

Kad vidis Picovski, Kucka dva osiguraca u sredini Hamsik igra def. i kad god je Slovacka uzela loptu ili se ubacivao ili je upravo na njega isla lopta da je on proslijedi naprijed ka Nemecu tj. Sestaku koji je igrao to krilo a citavo vrijeme je grizao ganjao gresku, Weiss koliko je taj samo pretrcao koliko problema nanio kao da je Pape nikad nije gledao tog malca ono nije on igrao klf. predhodne tj. odigrao je samo 3 tekme 120 min kod biseg sel. koji je ocito bio... pa Pape ocito zaboravio na ovog dragulja slovackog nogometa, Weiss ajd sto je zadao problema naprijed nego citavo vrijeme se vracao pomagao sredini pa cak i Avdiju klepio kad je Avdijca mogao da prodje po desnom boku, imali su oni puno duela Avdija-Weiss jer Weiss je igrao sve, sve tj. kontra Slovacke.

Sa ovim sastavom postavom, opet cemo izvisiti u Slovacoj jeftino. :(
Jarane, vrtis istu pricu ko pokvaren gramofon. Jasno je odavno: Hamsik je sila, Nemec, Sestak, Weiss, Kucka i ostali su zvijezde koje dolaze.....nasi su prosjecni amateri sto igraju za Romu, Lazio, City, Bayer....
Ne znam sto onda ponavljas pricu skoro svaku stranicu??! Jednom je zanimljivo, moze proci i drugi put, al treci put si vec dosadan.
Aha.
Nema veze Hamsik je karina kao i Weiss, Sestak, Nemec koji nisu igrali klf. fakticki Pape to nije znao u Ruminiji nije ni primjetio Sestaka, Weissa vjerujem. Igrac iz LFC, Zenita i jedan Durica koji po meni igra u mnogo slabijem klubu nego sto zasl. znajuci njegov odbr. sposobnosti treba da igra u mnogo boljem klubu od Lokomotive iz Moskve dok Kucku trazi Milan.. Nista, tanko lako cemo mi snjima... :sad:
Last edited by DonV on 07/09/2013 16:29, edited 1 time in total.
burek_in_space

#2814 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by burek_in_space »

Upozorio sam te na pp, a sad cu i javno.
@DonV, nastavi sa ovakvim pisanjem, trajni ti je ban.
House

#2815 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by House »

Zoran Šuko pehČina

Portugal,Francuska,Slovačka

ima istine jel tako :D
DonV

#2816 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

Aha.
Ovdje se ne moze vise nista ni napisati. Jos ne mogu da vjerujem da smo onako jef. ispali stvarno sam ok kontao jaki su slovaci imaju Hamsika, Weissa, sva sreca pa nije pozvao Stocha za ove duele al eto.. Neki su moje tvrdnje prije tekme ismijavali i svasta mi pisali kako javno tako i na pp. i sad je meni prijetnja. Hvala :)

Pisite dalje imam ja priceg posla.
Zdravo.
_mufljuz_

#2817 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by _mufljuz_ »

2.50 3.25 2.75

2.6 3.2 2.6

1X - 1,45 (kako sam i reko)

kvote u Slovackoj :mrgreen:
tjesi me sto je ovo navlakacka sexy kvota za 1X.... :mrgreen:
burek_in_space

#2818 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by burek_in_space »

DonV wrote:Aha.
Ovdje se ne moze vise nista ni napisati. Jos ne mogu da vjerujem da smo onako jef. ispali stvarno sam ok kontao jaki su slovaci imaju Hamsika, Weissa, sva sreca pa nije pozvao Stocha za ove duele al eto.. Neki su moje tvrdnje prije tekme ismijavali i svasta mi pisali kako javno tako i na pp. i sad je meni prijetnja. Hvala :)

Zdravo pisite dalje.
Pisao si o Hamshiku, koji je sinoc, bar koliko sam ja vidio, ushtopan gotovo sto posto i nije se vidio.
Da li je to bila taktichka zamisao Kozaka, nije me briga. Chinjenica je da si pisao o njemu kao da je Messi i Ronaldo zajedno.
Na kraju nas je drugi igrach, a prije svega njihov trener, svojom taktikom dobro zajeb'o.
Ali svejedno, svojim pisanjem samo unosish dodatni razdor na forum, potencirash prichu koju nema potrebe ponavljati do besvijesti.
I u krajnjem sluchaju, ako ti ne odgovara moje upozorenje, imash administratora foruma kojem se uvijek mozhesh pozhaliti na moj rad.
bosanska senzacija

#2819 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by bosanska senzacija »

Traži se sto i jedan razlog našeg poraza a malo ko je napisao da su Slovaci sinoć jednostavno bili bolji, u odbrani čvršći a u napadu konkretniji.

Mi smo izgubili jer nas jednostavno nije išlo. Da je igrao Rahimić umjesto Medunjanina, Mujdža umjesto Vršajevića, u konačnici vjerovatno ne bi ništa promjenilo jer nam je okosnica ekipe bila neraspoložena.

Svi se čudimo kao da smo izgubili od Lihteštajna a ne od jedne ekipe koja je igrala na zadnjem svjetskom prvenstvu i koja u svojim redovima ima nekoliko vrhunskih igrača.

Kada bi se spustili na zemlju i uzvrat dočekali kao ekipa koju su Slovaci jučer nadigrali, možda bi u Žilini mogli izvući pozitivan rezultat. Međutim ako već i danas nakon jučerašnjeg poraza na leđa natovarimo breme da tamo moramo pobjediti jer smo bolji, mislim da se opet nećemo dobro provesti.

Na kraju kada se svedu računi u Žilini bi nama i bod mogao odgovarati pod uslovom da Grci ne pobjede Slovake u zadnjem kolu, što je po meni veoma izgledno.
NEMOHOES

#2820 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by NEMOHOES »

nista vi opet ne kontate,a jos ste mi i bureka nasikirali,i sludili,alo burece dozovi se!
prvo vas veliki Pape navuce izjavom(prvom euforicno megalomansko nerealnom u zivotu ili barem od kad je selektor),da smo najbolji na svijetu,da cemo im u prvom zabit 5 a do kraja 15 komada,da nece 4 boda iz 2 tekme nego 6.nacija je u delirijumu!onda druga obmana,Dzeko kasni,nacija je zabrinuta,potura se prica (a papci poput pojedinih ovde bhf je sire nezaustavljivom brzinom)da je zbog Izeta :lol: ,da mu dziboni i nisko traze pare :shock: ,cuj nisko,a sve u cilju da se opravda koliko toliko ono sto slijedi,hladan tus u zenici!kladionice zaraqdile milijarde,mi(NACIJA) se kao dozvali(nismo vise takva sila,nije taj Edin ni tako dobar igrac kao sto dobro zabija golove???),spustili se iz vasionskih visina..........i vuk sit i ovce na broju,samo sto su zbunjenije nego sto su ikad bile
zato ne brini burece,Karanje slovaka sa velikim k u toj njihovoj ceskoslovackoj!
TRENT

#2821 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by TRENT »

NEMOHOES wrote:nista vi opet ne kontate,a jos ste mi i bureka nasikirali,i sludili,alo burece dozovi se!
prvo vas veliki Pape navuce izjavom(prvom euforicno megalomansko nerealnom u zivotu ili barem od kad je selektor),da smo najbolji na svijetu,da cemo im u prvom zabit 5 a do kraja 15 komada,da nece 4 boda iz 2 tekme nego 6.nacija je u delirijumu!onda druga obmana,Dzeko kasni,nacija je zabrinuta,potura se prica (a papci poput pojedinih ovde bhf je sire nezaustavljivom brzinom)da je zbog Izeta :lol: ,da mu dziboni i nisko traze pare :shock: ,cuj nisko,a sve u cilju da se opravda koliko toliko ono sto slijedi,hladan tus u zenici!kladionice zaraqdile milijarde,mi(NACIJA) se kao dozvali(nismo vise takva sila,nije taj Edin ni tako dobar igrac kao sto dobro zabija golove???),spustili se iz vasionskih visina..........i vuk sit i ovce na broju,samo sto su zbunjenije nego sto su ikad bile
zato ne brini burece,Karanje slovaka sa velikim k u toj njihovoj ceskoslovackoj!
:D
burek_in_space

#2822 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by burek_in_space »

NEMOHOES wrote: zato ne brini burece,Karanje slovaka sa velikim k u toj njihovoj ceskoslovackoj!
E hvala ti ko bratu, ako je to u pitanju.
Imash gajbu od mene, kad se ovo realizuje. :mrgreen:
_mufljuz_

#2823 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by _mufljuz_ »

NEMOHOES wrote:nista vi opet ne kontate,a jos ste mi i bureka nasikirali,i sludili,alo burece dozovi se!
za ovo bih tek dao ban
opet lozionicarske price jebacemo ih karacemo ih seksacemo ih :mrgreen:
DonV

#2824 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

burek_in_space wrote:
DonV wrote:Aha.

Zdravo pisite dalje.
Pisao si o Hamshiku, koji je sinoc, bar koliko sam ja vidio, ushtopan gotovo sto posto i nije se vidio.
Da li je to bila taktichka zamisao Kozaka, nije me briga. Chinjenica je da si pisao o njemu kao da je Messi i Ronaldo zajedno.
Na kraju nas je drugi igrach, a prije svega njihov trener, svojom taktikom dobro zajeb'o.
Ali svejedno, svojim pisanjem samo unosish dodatni razdor na forum, potencirash prichu koju nema potrebe ponavljati do besvijesti.
I u krajnjem sluchaju, ako ti ne odgovara moje upozorenje, imash administratora foruma kojem se uvijek mozhesh pozhaliti na moj rad.
Svi smo.. ali dobro valjda ce biti bolje nadati se. Treba hladne glave od 0-0 pocinje nova tekma.
Sto se tice tog Hamsika on je sinoc odigrao dosta pametno bogami i def. izasao u 80 min vidno umoran..
Koliko je imao prostora i dobro je ispalo mu, ali dobro ustopan je, ocekivati je da ce tek u Utorak da ide vise prema naprijed ovdje je dosao ne spreman tj. imao je lasku misicnu povr.
Upravo tako nasa taktika mu je i njima dopustila puno prostora.. Sve smo sinoc vidjeli i mozemo se nadati da jedna od deset pokusaja u ovakom sistemu moze da upali dali je to u Utorak, samo se nadam da Pape nece na isti nacin krenuti opet, nego mudro.. 90 min je jako puno.
Nemam sta da žalim na tvoj rad, samo kazem meni su pisali javno ovdje svasta i na pp pa se ni nato nisam zalio eto ajd zdravo.
NEMOHOES

#2825 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by NEMOHOES »

burek_in_space wrote:
NEMOHOES wrote: zato ne brini burece,Karanje slovaka sa velikim k u toj njihovoj ceskoslovackoj!
E hvala ti ko bratu, ako je to u pitanju.
Imash gajbu od mene, kad se ovo realizuje. :mrgreen:
nema na cemu legendo,al nije do mene majke mi,jedan je Pape!a platini je njegov ahbab :D
Locked